Kaptanım saçların güzel oldu mu
İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirlemoralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.
Masallah canim evet seninki buyumus artik 2 yastan sonra rahat edersin diyorlar kandiriyorlar mi beni haha annelik zor is ama dunyanin en guzel duygusuCanım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükür
2yas sendromunu harfiyen yasiyoruz
Ben de oyleyim canim takma demek cok gercekci olmuyor ben de taktiysam bir olaya hemen kendime gelemiyorum maalesef ..umarim bir an once nesen yerine gelirkızlar herkese iyi akşamlar eve yeni geldim yoğun bir düngü yazamadım hiç . bir de moralimi bozan bir kaç durum oldu iştahım kaçtı bir şey yiyemedim şimdi hafif bir şeyler yicem . çevremdeki insanlar beni niye sürekli demoralize ediyo .bu olaylara duyarsızlaşmak istiyorum artık
Al benden de o kadar benim de hicbirsey yapasim yok mevsim gecisi diye mi bilmiyorum ama bu ara cok fazla oluyorİyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin
Akşam geç geldim eve ve yolda gelirken bir simit alıp geldim eve oturdum onu yedim peynirlemoralim bozuk hiçbir şey yapasım yok bulaşıkları makineye dizmek bile içimden gelmiyor ev berbat halde vs vs. Su içmeye çalışıyorum yatana kadar bari o olsun diye.
Canım menun gayet iyi sporda yapilmya daha ne olsunMerhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen galeta bir yumurta cay
Aksam biraz fazla kacti bol karnabahar 4 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Toplam 1000 kalori 15 bardak su
Yarim saat yuruyus
2 iyiymiş ya :) ah bizim daha çooook var ikiye. Şu uykusuz geceler bir bitseCanım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükür
2 iyiymiş ya :) ah bizim daha çooook var ikiye. Şu uykusuz geceler bir bitse
Günaydın kızlar bu sabah kalktım yine çok erken şimdi bir latte yapacağım. Ama canım resmen çikolatalı pasta istiyor.Sabah sabah noldu ki
Yermiyim kız hiççç bu cuma güzel eksi göreceğim bi defa ben tartıdaAhhh ahhhh diyorsun şimdi de ilerde de keşke hep ufak kalsalardı diyeceksin
Biz ufakken Annem bir gün bizden daha büyük çocukları olan bir arkadaşına ay keşke büyüselerde dertleri bitse demiş ( tabi biz 11 ay arayla doğduğumuz için ikizlerden pek farkımız yokmuş )
Anneme Arkadaşı da aaaa yat kalk birde 3 göbek at çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor demiş
Tabi Annem zamanla anlamış hatta banada aynı sözü bir gün söylendiğimde söylemişti de hakikaten şimdi bende diyorum aman büyüdükçe dertleri büyüyor
Aman canım gözünü seveyim sakın yemetarçınlı süt iç kayısı falan ye inan bir anlık birşeydir o geçer birazdan
Eyvah eyvah desene büyüdükçe başa bela bunlarAhhh ahhhh diyorsun şimdi de ilerde de keşke hep ufak kalsalardı diyeceksin
Biz ufakken Annem bir gün bizden daha büyük çocukları olan bir arkadaşına ay keşke büyüselerde dertleri bitse demiş ( tabi biz 11 ay arayla doğduğumuz için ikizlerden pek farkımız yokmuş )
Anneme Arkadaşı da aaaa yat kalk birde 3 göbek at çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor demiş
Tabi Annem zamanla anlamış hatta banada aynı sözü bir gün söylendiğimde söylemişti de hakikaten şimdi bende diyorum aman büyüdükçe dertleri büyüyor
Aman canım gözünü seveyim sakın yemetarçınlı süt iç kayısı falan ye inan bir anlık birşeydir o geçer birazdan
Yermiyim kız hiççç bu cuma güzel eksi göreceğim bi defa ben tartıda
Eyvah eyvah desene büyüdükçe başa bela bunlariki küçük canavar
Akşama kayısı cayıda içerim . Bu 2 gün daha dikkatli diyeti yapıyorum . Nedeni misafirim Yok bu aralar :)
Kizlar sabah 2 yumurta ile sogan biberla salcayla karisik omlet yaninda 1.5 tam tahil ekmegi rezene cayi
Ara 2 tane kivi
Akdam 5 yk makarna 5 yk corba 1 tb ekmegi bir isirik süt dilimi yarim mandalina
2 litre su
Yarim saat dans
Kizlar hic doymadim insallah akşama kadar acliktan bayilmam çünkü acim hala doymadim :/
Canım benim ki çocuk oldu 2yasinda çok şükür
Slm kizkız nasılsınız.
Diyet nasıl gidiyor diye sordugunuzu duyuyorum yada duymuyorum yada duymazdan geliyorum. Bu aralar çok yorgunum mutfak masasına başımı koyup uyumuşum dusunun
kızlar herkese iyi akşamlar eve yeni geldim yoğun bir düngü yazamadım hiç . bir de moralimi bozan bir kaç durum oldu iştahım kaçtı bir şey yiyemedim şimdi hafif bir şeyler yicem . çevremdeki insanlar beni niye sürekli demoralize ediyo .bu olaylara duyarsızlaşmak istiyorum artık
İyi akşamlar kızlar ben yine dağıttım kendimi dün de buraya hiç uğrayamadım bugün de okumak için ceptem girdim inanın güzel bir menü yazamayacağım için hiç yazasım gelmiyor. 5te 5i yine bozdum üç gün dayanamıyorum ki devamı düzenli gelsin
Bu arada bugün Anneme eşimin saçlarını kestiğini söylemedimhatun birşey demiyordu ama bekarken hep aman uzun saçlı olmasında damatlık der dururdu istemediği ot dibinde bitince tövbe bir daha kimseyi kinamayacagim sonradan da olsa olabiliyormus demişti bir keresinde
Havuz dönüşü kızın çantasını balkondan salarken eşime sen arabadan inip al dedimAnam bir hoşuna gitti Annemin eşimin saç traşı Kadın 2ci kattan ay çok güzel oldu diyip diyip durdu
Sanırım en çok Annemin hoşuna gittigerçi benimde gözüm alıştı eşimde ilk şoku atlattı artık oda beğeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?