- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Azimli ol dayan incecik olcan cnm . Aklına bunları getir . Acıkınca bol bol su iç . Ben öyle yapıyorum
Misafir olunca düzen bozuluyor evet...
Protein yoğurt salata ekle menüne.
Onlar geç acikmani sağlar.
Et türü yoksa peynir yahut lor Yemen bile etkili.
Sendromunu yisinler onun :)
Kolay gelsin canım.
Bozmamaya dikkat etmeye çalış lütfen. .
Keşke duyarsız olabilsek ben de çok isterim .
Bence 5 te 5 yapma artık.
Sen zaten kilo verebiliyorsun takılma falan yok. Neden eziyet ediyorsun kendine.
Hahaha çok güldüm ..
Damatlık :))
Günaydın kızlar
Bugün hava çok güzel öğleden sonra kızımla dışarı cikariz
Evi topluycam kızıma yayla çorbası yapıyorum şuan favori corbalarindan bı bu digeri arpa şehriye çorbası mercimek çorbası sevmiyor
Biz de cikicaz insallah canim guzel havadan yararlansinlarGünaydın kızlar
Evi topluycam kızıma yayla çorbası yapıyorum şuan favori corbalarindan bı bu digeri arpa şehriye çorbası mercimek çorbası sevmiyor
Ne kadar gitmis canimKizlar sabah tartiya baktim inanilmaz degisim var 6 gunde bukadar etki etmesi normal mi.
eskiden bir bardak bile su icmeyip simdi full su icmemin, sonra her dakika birseyler yerken suan az ve elimden geldiğince dengeli beslenmemin, regl olup fazlaliklari atmamin ekstra dans etmemin faydasini bu kadar erken gormek munkun mu acaba
Aynen katiliyorum sana senin ki gece sik uyaniyor mu2 iyiymiş ya :) ah bizim daha çooook var ikiye. Şu uykusuz geceler bir bitse
gecen hafta 73.8 iken bu sabah 72.1 ciktim tartidaBiz de cikicaz insallah canim guzel havadan yararlansinlar
Ne kadar gitmis canim
Odemdir canım bundan sonra giden kilolar yağdan gidecek senin azminleBirbuçuk gitmis
gecen hafta 73.8 iken bu sabah 72.1 ciktim tartida
Bizde de yayla çorbası var yayla candır :)Günaydın kızlar
Valla sorma ben koli açıyorumH helopini M Meryem1306Nana929
missERE S sevil4321 mavimli kittenlove
Bugün sesiniz cikmamis napıyorsunuz bakiyim arada yazın kızlar
Unuttuğum varsa affola bugün yazmayanlar
Benimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorumAynen katiliyorum sana senin ki gece sik uyaniyor mu
Odemdir canım bundan sonra giden kilolar yağdan gidecek senin azminle
Ay benim yetistirmem gereken siparisler vardi onlarla ugrasiyodum iki gundur yazamadim. Cok sukur ikitanesi bitti biri kaldi. Artik moladayim bugun almicam elime hicbisey.H helopini M Meryem1306Nana929
Cnm bu aralar yoğunum fazla giremedim . Diğer günler işallah aktif olurum ,)H helopini M Meryem1306Nana929
Merak ettim ikizlerin ilaçları oldu cnmBenimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorum
Kolay gelsin canım unuttum senin tasinma telasin vardıValla sorma ben koli açıyorumbütün gündür ayıklama ve yerleştirme işi yapıyorum
Allah yardımcın olsun canım benim kızım tüp Bebek iki embriyo transferi oldu biri tuttu keşke ikiz olsaydı diyorumBenimkiler ikiz canım bir biri uyanıyor bir diğeri, bütün gece ayaktayım sanki. En az 6 kere kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?