Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hem de ne atma sorma resmen ikinci bir ev daha düzersin benimkilerle.

Off ben de eşime bıraktım bin pişmanım bütün çiçeklerimi bırakmışlar eşime bunlar gelmez demişler o da kuzu kuzu kabul etmiş. Öyle çok üzüldüm ki biri rahmetli babamdan bana kalan karanfildi.

maşallah canım Allah kolaylık versin.
benim kızımda istanbul medipol üni.de iç mimarlık okuyo.
çok zor onun bölümde.
2.sene bu sene ama canından bezdi.

Benim buyukte şimdiden bezdi Üniversiteyi düşünemiyorum
Fatoşcugum senin kızın burada staj için bildiği bir yer var mı malum seneye bizim staj işi var acaba Üniversiteler alıyor mu

Sagolasin canim...Aynen oyle en cokta ona seviniyorum su esyalarin agirligindan kurtulcam insallah

Kizlar ben de menumu yazayim malum erken bitiyor bizim icin gun
Kahvalti
15 zeytin
1 yumurta
50gr kadar peynir
2 cok tahilli kizarmis ekmek
Ogle
7 tane sosis
Sonra doymadigimi hissettim :)
Ara
1 cok tahilli kizarmis ekmek uzeri 1 kasik tahin pekmez
Aksam bisey yemicem acikirsam ayran icicem malum yarin tarti gunu...

Slm kızlar menü bildirim zamanı
9da iki tane rafadan yumurta beyazı, çok az tavada karnabaharlı yumurta, 5 siyah zeytin, bir dilim eski kaşar, yarım dilim tam buğday ekmeği, bir çatal fıstık ezmesi ve bir kaşık bal.
2de bir kase yayla çorbası
4:30da bir dilim ızgara somon ve yeşil salata.
5:30da çay, 3 gün kurusu kayısı

Bende menu bildirimi yapayum

Sabah 3 catal omlet 2 tb ekmegi arasinda kasar labne 1 zeytin bir lokma kaymak bal yeşilçay

Ara bir kıvi bir portakal

Aksam biraz patlıcan patates 1 sosis 1 tane biber biraz makarna bunlar bir porsiyon tabak seklinde 2 kasik yogurt yarim bardak kola

2.5 litre su
Spor yok bacaklarim tutulmus :)

ay benim de haftaya büyük bir sunuum var hemde ingilizce var mı önerilerin bana :)menün güzel bu arada sen sabahları genelde kahveyle geçiriyosun zaten ona bişi demiyorum ama yapabilrsen prtein eklemeye çalış tabi
Merhaba daha yeni girebildim buraya ancak mesaj yazabiliyorum. İngilizce sunumun eğer ingilizce dersi üzerine değilse sakın kendini çok düzgün cümleler kuracağım diye kasma. Öyle olunca tutukluk olabiliyor. Ben genelde rahatım sunumlarda ama bazı yerlerde oldukça gerilebiliyorum. Günüme göre değişiyor tabi. Dün de anlatma bakımından çok rahattım ama aşırı terlemişim sunum öncesi fotoğraflara bakıyorum da kış günü koltuk altım nasıl terlemiş ortam gergindi ben de gerildim sanırım başlamadan önce. Zaten ilk slaytı anlatana kadar stres gerisi çok kolay geliyor rahat olmaya çalış.

kittenlove yeni okuyabildim tüm mesajları tıp okuyorsan kaynak makalelerin zaten ingilizcedir orada okuduklarını rahat anlatabiliyorsan kendi kendine hiç sıkıntı stres yapma. Benim bölüm%70 ingilizceydi mecburdum lisans okurken öğrenmeye anlatmaya. Emin ol bu ingilizce sunumların çok faydasını göreceksin ilerde. Şimdi benden kıdemce üstün hocalarımın yurt dışı kongrelerine hep ben gidiyorum:)) onlara anlatması zor geliyor.

Bugünün menüsü:
Sabah çay kahve ile geçti yine
Öğlen üç yemek kaşığı şakşuka bir küçük paket form bisküvi,
Akşam iki çatal peynir, zeytin, bir domates, bir salatalık ve bir yumurtadan az yağlı omlet. üç dilim tam buğday ekmeği ve çayım vardı.
Bugün ha bire çay içip tuvalete gittim döngü buydu bugün :) :) şeker kullanmadığım için her gittiğim yerde gönül rahatlığıyla çay kahve içtim. Yine bol bol yürüdüm bugün 11.020 adım.

Cuma oncesi tatlılardan gecmissin :) unsrim yarin tartiya yansimaz cnm

Kızlar ya eve gelince sırf 2 adet greyfurt yedim oglen havuzda biraz midem bulaninca simit yedim diye
Simdiden aciktim ya lâ

Kendime bitkisel çay yaptım bol suyla devam edeyim de sabah bari eksi göreyim az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…