Hem de ne atma sormamerhabalar kızlar.
temizlik var bendede.kadın geldi.
o bahaneyle yemeğimi yaptım çıktı aradan.
benim diyet yemeklerim dünden arttı zaten.
rahatım yani.
kızlar taşınanlara Allah klaylık versin.
zor ama evin heryeri bi elden geçiyo.
fazlalıklarda atılıyo.
iyi oluyo yani.
Off ben de eşime bıraktım bin pişmanım bütün çiçeklerimi bırakmışlarBulmak biraz zor oldu o yuzden ugrayamadim buralara
kayip esyalarimdan biri de tartimdi ah canim tartim :) o yuzden sali gunu de tartilamadim, bugun de sehir disina cikiyorum sizce tartimi yanimda gotureyim mi yoksa gittigim yerde mi tartilayim :)
Tebdil-i mekan grubu
Kolilerken guzel koliledim de tasinirken nakliyecilerin basinda duramadik esime biraktim o isi, keske birakmasaydim :/
süper fikir canım.Kızlar eşimle dışarı çıkacağız birazdan. En iyisi çıkmadan akşam yemeğimi yiyeyim. Sonra her gördüğümü canım çekmesin
maşallah canım Allah kolaylık versin.
benim kızımda istanbul medipol üni.de iç mimarlık okuyo.
çok zor onun bölümde.
2.sene bu sene ama canından bezdi.
Sagolasin canim...Aynen oyle en cokta ona seviniyorum su esyalarin agirligindan kurtulcam insallahmerhabalar kızlar.
temizlik var bendede.kadın geldi.
o bahaneyle yemeğimi yaptım çıktı aradan.
benim diyet yemeklerim dünden arttı zaten.
rahatım yani.
kızlar taşınanlara Allah klaylık versin.
zor ama evin heryeri bi elden geçiyo.
fazlalıklarda atılıyo.
iyi oluyo yani.
Merhaba daha yeni girebildim buraya ancak mesaj yazabiliyorum. İngilizce sunumun eğer ingilizce dersi üzerine değilse sakın kendini çok düzgün cümleler kuracağım diye kasma. Öyle olunca tutukluk olabiliyor. Ben genelde rahatım sunumlarda ama bazı yerlerde oldukça gerilebiliyorum. Günüme göre değişiyor tabi. Dün de anlatma bakımından çok rahattım ama aşırı terlemişim sunum öncesi fotoğraflara bakıyorum da kış günü koltuk altım nasıl terlemişay benim de haftaya büyük bir sunuum var hemde ingilizce var mı önerilerin bana :)menün güzel bu arada sen sabahları genelde kahveyle geçiriyosun zaten ona bişi demiyorum ama yapabilrsen prtein eklemeye çalış tabi
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versinKizlar bende yarın sabah varislerimden dr gideceğim çok ağrıyor bacaklarım
sorarım banu.Benim buyukte şimdiden bezdi Üniversiteyi düşünemiyorum
Fatoşcugum senin kızın burada staj için bildiği bir yer var mı malum seneye bizim staj işi var acaba Üniversiteler alıyor mu
Sabah 9;00
Süt yanında Eti puf
Öğlen 12:00
5 tane kadın budu tavuk köfte
Bir parça çörek
Kayısı cayı
Gece Kızı cayı
Akşam 3:30
Tulumba tatlısı 5 tane
Uyumadan gece Kızı cayı ve kayısı cayı içicem :)
sorarım banu.
üniversitede yapmak için dimi.
neydi bölümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?