77.3/76.1/1.2/%1.5577.6/77.3/0.3/%0.03
Süpersin77.3/76.1/1.2/%1.55
Selamlar kizlarr hayirli geceler :)
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.30: bir haslanmis yumurta 5 tane zeytin
Ara 12.30: bir kase yogurt
Oglen 16.00: et lavas durum(sehirler arasi yolculukta esim ismarladi insallah tartiya yansimaz )
Aksam 19.00: bir kase tarhana corbasi, 5-6 parca haslanmis tavuk (toplan bir avuc ici kadar)
Yatgeberlik 21.30: minnak bir kase sutlac
Tasinmak zor zanaatmis arkadaslar hele ki cocukla tasinmak daha da zormus, yarin sabah tarti gunu insallah guzel bir rakam gorurum
Kizlar insallah yarin cuma birincisi oluruz
Günaydın kızlar tartıldım ve sonuçtan çok memnunum şükür.
77,4 çıktım. Kaptanımoynakbasi34 beni listeye alabilirsin
Günaydın güzeller hayırlı cumalar. Nasılsiniz. Bu hafta 78.2 yi görünce 2 gündür kendime ayar çektim. Bugün ki kilom 76.1 geçen hafta kaçtı acaba ?
Gecen hafta kactin canimGünaydın kızlar tartıldım ve sonuçtan çok memnunum şükür.
Harikasin valla tebrik ediyorum canim77.3/76.1/1.2/%1.55
Olsun bazen olabiliyor boyle dikkat etsek bile haftaua guzel bir eksiyle gelirsin insallahgünaydın kızlar işe başlamadan hemen kilomu yazayım çünkü cuma günü iş çok toplantı var vs akşama kadar uğrayamam.
geçen hafta: 65,1
güncel:65,2
100gram fazla
yarım yamalak da olsa diyet yapmıştım ama demek işe yaramamış.
Senin de canim sana da hayirli cumalarGününüz aydın olsun
Hayırlı cumalar
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnnnnn
Hadi hadi merakla sonuçlarınızı bekliyorum
Gunaydin hayirli cumalar kaptan bence gayet iyi bir performans haftaya cok daba iyi olcaktirKızlar benim bu hafta 100 gr gittiğine bakmayın valla Pazar sabahı gördüğüm rakamı sizlerde görseydinizolurdunuz
Nasıl cins bir bünyem varsa cumartesi şehir dışına gitip gelmem bana pazar sabahı +2,5 kg olarak döndü ve tabiki bu haftaki bütün çabam o artıyı atmak için olmuş oldugerçi çok pis gaza geldim bundan sonra suyumu çok daha fazla ve dikkatli tüketeceğim ki çabalarım eksiler için olsun artıları atmak için değil
Umarım herkes çok çok güzel eksiler görür
Bu arada @perihan00 sağ sağlim İstanbula geldi ve herkes çok selamı varKızının düğün hazırlıkları için koşturmacada olduğu için ancak bana bildirimini yapabildi cepten Onuda izne ayırıyorum kendi isteği üzerine ki aklı bizlerde kalmamış olsun İnşallah bomba gibi bir dönüşü olacaktır ve döndüğünde onuda buradan telli duvaklı mezun edeceğiz darısı başıma çok aminnnnnnnn
Ne zaman giriyorsun sen canimBizimde ismimiz istede olsun ama :/
Gunaydin kizlar hayirli cumalar evimde son gunlerim biraz buruk biraz da heyecanliyim bu aksamdan itibaren koliye diger evi temizlsmeye vs basliyoruz insallah pazar tasincaz.beni birkax gun goremezseniz merak etmeyin
Bu gece oglum bna acidi galiba az uyandi ve hala uyuyor ben sokkkk
Normalde en gec 7de kesin kalkis yapiyoruzz ruyamda da 2 alt disi cikmisti hayirdir insallah
Daha tartilmadim cok heyexanliyim insallah eksi gorurum
Bizimde ismimiz istede olsun ama :/
Günaydın kızlar tartıldım ve sonuçtan çok memnunum şükür.
77.3/76.1/1.2/%1.55
günaydın kızlar işe başlamadan hemen kilomu yazayım çünkü cuma günü iş çok toplantı var vs akşama kadar uğrayamam.
geçen hafta: 65,1
güncel:65,2
100gram fazla
yarım yamalak da olsa diyet yapmıştım ama demek işe yaramamış.
Bir kilodan fazla vermişim geçen haftadan beri.Gecen hafta kactin canim
Harikasin valla tebrik ediyorum canim
Olsun bazen olabiliyor boyle dikkat etsek bile haftaua guzel bir eksiyle gelirsin insallah
Senin de canim sana da hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?