- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar menu me ek olarak yarim saat dans ettim
Bence ısıtmaya hazır yiyecekleri olabildiğince tüketmeseniz güzel olur hani arada bir belki kolaylık olsun diye iyi olur ama o etler bir kez pişirilip koruyucularla birlikte paketleniyor dolayısıyla tavuk yemeğini normalde evde yaptığımızda bile ikinci kere ısıtmadan yemek gerek.Bende açlığı bastirsin diye şekersiz Türk Kahvesi içtim suya devam
Kendimi Kemal Sunal'ın memur tiplemesi gibi hissediyorum zam geldikçe kavanozdaki zeytin öpüp geri koyan yada sokakta donercideki vitrine ekmek bana
Aaaa yarın unutmazsam Sibele sorayım bakalım şu ısıtmaya hazır dönerler yenilebilirmi et yazdığına yada tavuk yazdığında tabi ekmeksiz
Bence ısıtmaya hazır yiyecekleri olabildiğince tüketmeseniz güzel olur hani arada bir belki kolaylık olsun diye iyi olur ama o etler bir kez pişirilip koruyucularla birlikte paketleniyor dolayısıyla tavuk yemeğini normalde evde yaptığımızda bile ikinci kere ısıtmadan yemek gerek.
Naapıyorsunuz güçlü kadınlar.?
umarım çok iyisiniz...
Açızzzzzzzzzzz
Şükür gunumuzésen nasılsın fıstık hatun
Ahh Kıyamam .. inşallah karşılığını güzel bir eksiyle alırsın canım.
Ben de valla bu aralar yoğunum yine.
Kosturup duruyorum .
Selamlar kizlarr hayirli geceler :)
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.30: bir haslanmis yumurta 5 tane zeytin
Ara 12.30: bir kase yogurt
Oglen 16.00: et lavas durum(sehirler arasi yolculukta esim ismarladi insallah tartiya yansimaz )
Aksam 19.00: bir kase tarhana corbasi, 5-6 parca haslanmis tavuk (toplan bir avuc ici kadar)
Yatgeberlik 21.30: minnak bir kase sutlac
Tasinmak zor zanaatmis arkadaslar hele ki cocukla tasinmak daha da zormus, yarin sabah tarti gunu insallah guzel bir rakam gorurum
Kizlar insallah yarin cuma birincisi oluruz
Ben de aynısını düşünüyordum deminBebegime mama hazirlamaya kalkmisken tartilsam mi acabasaat 6:28
Bebegime mama hazirlamaya kalkmisken tartilsam mi acabasaat 6:28
Ben de aynısını düşünüyordum demin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?