Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu hafta hesapta 5de5 yaptım ama ancak pazar gününden bu yana odemleri atmaya cebelesstim
Bakalim bu hafta Sibel nasıl bir Liste verecek kesinlikle anladım ki onun listelerinde daha rahatmisim tövbe bir daha dediginden çıkmam
Açım aç

Bende açlığı bastirsin diye şekersiz Türk Kahvesi içtim suya devam
Kendimi Kemal Sunal'ın memur tiplemesi gibi hissediyorum zam geldikçe kavanozdaki zeytin öpüp geri koyan yada sokakta donercideki vitrine ekmek bana

Aaaa yarın unutmazsam Sibele sorayım bakalım şu ısıtmaya hazır dönerler yenilebilirmi et yazdığına yada tavuk yazdığında tabi ekmeksiz

Merhaba bugunku menum kötü malesef oğlum yuzunden beni zorla lokantaya soktu Neyse dedim bir küçük lahmacun la salata yer cikarim bir de baktim kocamn bir lahmacun geldi yemekten sonra da kunefe diye tutturunca baska carem yoktu gerçekten. kunefenin yarisini Ben yedim küçüktu ama bol kalorili olunca bugun 1200 e ciktik malesef
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Ara 2 havuc
Öğlen 1 lahmacun 1 ayran yarim porsiyon kunefe
Aksam 5 kiraz domates 3 küçük prca tașlık
Uyuyana kadar 15 bardak su olacak +belki 1 veya 2 cay
Yarindan pek umutlu degilim acikcasi çünkü bende hemen siskinlik oluyor aslinda planim en fazla 600 kaloriydi bugun için ama nasip

Bence ısıtmaya hazır yiyecekleri olabildiğince tüketmeseniz güzel olur hani arada bir belki kolaylık olsun diye iyi olur ama o etler bir kez pişirilip koruyucularla birlikte paketleniyor dolayısıyla tavuk yemeğini normalde evde yaptığımızda bile ikinci kere ısıtmadan yemek gerek.

Aslında bende normalde tuketmiyorum da hani nadiren acil durumlar için diye sorayım istedim

Selamlar kizlarr hayirli geceler :)

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 9.30: bir haslanmis yumurta 5 tane zeytin

Ara 12.30: bir kase yogurt

Oglen 16.00: et lavas durum (sehirler arasi yolculukta esim ismarladi insallah tartiya yansimaz)

Aksam 19.00: bir kase tarhana corbasi, 5-6 parca haslanmis tavuk (toplan bir avuc ici kadar)

Yatgeberlik 21.30: minnak bir kase sutlac

Tasinmak zor zanaatmis arkadaslar hele ki cocukla tasinmak daha da zormus, yarin sabah tarti gunu insallah guzel bir rakam gorurum

Ahh Kıyamam .. inşallah karşılığını güzel bir eksiyle alırsın canım.
Ben de valla bu aralar yoğunum yine.
Kosturup duruyorum .

Ha gayret canım inşallah yakında tamamen yerleşirsin de sonra tamamen kendine odaklanabilirsin
İnşallah yarın güzel rakamlar görürsün tartıda

Kizlar insallah yarin cuma birincisi oluruz

Ahhh keşkeeee ama maşallah diğer takımlarda baya azimli ve hatunlar ellerinden geleni çok fazlasıyla yapıyorlar Hani birincilik çok zor ama inşallah ilk 3e girebiliriz en azından

Neyse kızlar bana müsaade

Uykumu alayım da sabah ödem falan olmadan çok daha hafif uyanayım inşallah
Sizlerde çok geçe kalmadan yatın malum geç yatmakta şişiriyor vücudu

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnnnnn

Bebegime mama hazirlamaya kalkmisken tartilsam mi acaba saat 6:28

Ben de aynısını düşünüyordum demin

Hadi hadi merakla sonuçlarınızı bekliyorum

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % )
perihan00 ( 58,1 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.Hakkı )
helopini ( 65,1 / / / % )
catterflym ( 68,6 / / / % )
MRTMUHASEBE ( 71,5 / / / % )
glsbrs ( 61,7 / / / %)
Eddoras ( 77.5 / / / % )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / / / % ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 4e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar benim bu hafta 100 gr gittiğine bakmayın valla Pazar sabahı gördüğüm rakamı sizlerde görseydiniz olurdunuz

Nasıl cins bir bünyem varsa cumartesi şehir dışına gitip gelmem bana pazar sabahı +2,5 kg olarak döndü ve tabiki bu haftaki bütün çabam o artıyı atmak için olmuş oldu gerçi çok pis gaza geldim bundan sonra suyumu çok daha fazla ve dikkatli tüketeceğim ki çabalarım eksiler için olsun artıları atmak için değil

Umarım herkes çok çok güzel eksiler görür
Bu arada @perihan00 sağ sağlim İstanbula geldi ve herkes çok selamı var Kızının düğün hazırlıkları için koşturmacada olduğu için ancak bana bildirimini yapabildi cepten Onuda izne ayırıyorum kendi isteği üzerine ki aklı bizlerde kalmamış olsun İnşallah bomba gibi bir dönüşü olacaktır ve döndüğünde onuda buradan telli duvaklı mezun edeceğiz darısı başıma çok aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…