- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım bir kere daha mı tartılsan o 100 gr sabah şişliğinden olmasınİmkanın yoksa bu şekilde yazarım sıkıntı yok 100 grın lafı olmaz
icine dogmus resmen az kalsin unutuyordum hic telefonu elime alamadim insanlar cuma var falan diye konusunca dustu aklima :)Bir tek kittenlove kaldı
Geçmişe baktım sabah izin isteği falan yazmamis inşallah yoğunluktan unutmaz
Tesekkur ederimSüpersin
Umarım devam ederTaşınma şehirlerarası mı. ?
Çok kolay gelsin.
Ilk 3 te olmak büyük başarı her üye en az yüzde bir getirmeli ki olsun.
Inşallah oluruz canım.
Çok sevindim gerçekten. .
70 ler ne zor gelmişti dimi canım :)
Hadi bakalım 60 lara ne kaldı
Vaaay sağlam ayar cekmissin :)
Sağol canımGecen hafta kactin canim
Harikasin valla tebrik ediyorum canim
Olsun bazen olabiliyor boyle dikkat etsek bile haftaua guzel bir eksiyle gelirsin insallah
Senin de canim sana da hayirli cumalar
Oh nev guzel ev kendimi yerleşiyorYok sehir ici hatta mahalle ici, tasindim ve gezmeye sehir disina ciktim 3gunlugune
Nice yaşlara canım mutlu huzurlu sağlıklıYarın oğlumun doom günü .
Bir sürü yapılıcak var..
Kalabalık olucaz epey. Dün pasta siparisi verdim umarım güzel olur hersey..
Basım ağrıyor yine, hafif boğaz gicikligi var. Faranjit el sallıyor gibi :)
Eyle işte. :)
En köpüklü ve dublesinden turkish coffee mi hupletip dipciklesmeye uğraşıyorum :)
sonuçta izin hakkın var kendini rahat hissedince girersin tekrarKızlar diyetisyen ölçümüne göre düzenledi bende sonucumuparlak sayılmaz ama en azından 0.30 barajı geçtik
Ölçümlerde hatta 1.2 ödem göründügitseydi daha güzel katkı olurdu takıma neyse bu izin bana iyi gelecektir listede olunca geriliyor ya yine gitmese diye o yüzden izin candir benim açımdan ama tabiki her gün yine buralardayim biraz kendime geleyim dönerim nasılsa yine listeye
Hem taşınma, hem gezme, hem bebek
Çok çok
Moralini bozma canım haftaya dahil olursun sende sıkıntı yokbu hafta daha sıkı tut ki güzel bir katkı olsun seninde
Oh ne guzel ev kendi mi yerleşiyor
sonuçta izin hakkın var kendini rahat hissedince girersin tekrar
Teşekkürler cnm :) darısı basınaVooow çok iyi..
Hem taşınma, hem gezme, hem bebek
Çok çok super:)
Olsun... eksilmek güzeldir.
Canim sen yine yola devam demoralize olma. Mesajını bulsana geçmişe gidip. Banu gelince de sorar olmadı yeniden..
Kızı okuldan almaya geldim
Arabada müzik dinliyorum ♡♡♡♡ gelirken Son ses müzikle geldimiyice ergene bağladım
Kaptanım sensiz ne edecezKızlar diyetisyen ölçümüne göre düzenledi bende sonucumuparlak sayılmaz ama en azından 0.30 barajı geçtik
Ölçümlerde hatta 1.2 ödem göründügitseydi daha güzel katkı olurdu takıma neyse bu izin bana iyi gelecektir listede olunca geriliyor ya yine gitmese diye o yüzden izin candir benim açımdan ama tabiki her gün yine buralardayim biraz kendime geleyim dönerim nasılsa yine listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?