Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates 1 dilim ekmek
Öğlen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 2 cay 1 form biskuvi
Aksam 3 yk menemen 3 yk yogurt
Toplam 850 kalori 15 bardak su

Bence pudingi yemeseydin iyiydi saat 8 bence geç bi saat . Ekmek yemişsin :) makarna yemişsin . Pudin olmasaydı iyiydi cnm

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür
Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi var Öğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz )

Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yine hatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye fikir olur en azından

Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedi renginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru
Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorum İlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa

Kaptanım sensiz ne edecez

Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza

Ah ah keşke tek puding ile kalsaydım bi saat sonra bir tane daha yedim! Dün öyle bir gündü. Bazen bana geliyorlar ama bünye şaşıyor iyi geliyor

Hee dün benimde öyle birşeyler oldu
Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi )
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim
O resimlerdeki gibi kabarmadı hatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış
Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı
Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadı ama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim
YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yok hayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan

Günaydın herkese :) dünkü çılgınlar gibi yeme serüvenim bugün yerini hafif ve az yeme ile değiştirecek mecburen. Bu kiloları alması kolay vermesi zor unutmayalım

Sanada Günaydın canım
Aynen öyle çok kolay alıyoruz ama verirken okadar kolay olmuyor emeğimize yazık etmeyelim en güzeli sağlıklı beslenme ve bol su

Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşam bak şimdi meğersem burdaymışsın hemen hizaya geliyorum gidip kahve koyayım karşılıklı içelim.

Anam deminden beri listemin resmini cepten buraya atayım dedim hata verip durdu meret Neyse beni mi bezdirecek bende elde yazarım olur biter

Evettttttttt bu haftanın listesi bu şekilde ;

Uyanınca ; 1 bardak ılık su

Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
Bol yeşillik tabağı
( domatesi, salatalık, biber, turp falanda bunlara dahil edilebilir isteğe göre )
1 fincan yeşil çay

ara;
1 bardak ayran + 1 yk Chia tohumu eklenerek

Öğlen;
4 YK et sote yada 100 gr kadar et ızgara yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte
Bol salata ( sınır yok içinde sadece mısır olmasın yeter )

ara;
1 kutu meyveli Aktivya ( ananaslı tercih / buzluğa atıp dondurma niyetine de yenilebilir )

ara;
1 fincan Yeşil çay
1 adet elma yada 1 adet hurma yada 3 adet gün kurusu

Akşam;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 YK etli sebze yemeği yada 100 gr kadar et ızgara

son ara;
3 adet gün kurusu ve 1 adet hurma

Gün içinde 3 litre su
Yapılabilirse 4 x45 yürüyüş ( tabi boyun fıtığının zorladığını bildiği için bende bu yok gerçi bu ara düşünmüyor değilim zorlansamda yapsam diye )

Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşam bak şimdi meğersem burdaymışsın hemen hizaya geliyorum gidip kahve koyayım karşılıklı içelim.

Aynen canım bundan sonra daha güzel devam ederim bende nasılsa biraz stres attım sayılır
Hemen bende gidip kendime bir kahve yapayım ılık suyumu yeni içtim

Kaptan antibiyotiği kullan başka türlü geçmiyor o meret malesef

Aynen inatdan daha çok ağrı başlayınca vazgeçtim hemen kahvaltıdan sonra ilaçımı içiyorum

Günaydın

Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim

Günaydın canım
Sana kolay gelsin bende genelde gece herkes uyuduktan sonra koltukları siliyorum ki sabaha kadar kurumuş oluyor hatta bu gecede ben sileyim bari iki gündür cadı salonda koltuğun üzerinde uyuyunca ağzının salyası akmış sanırım su lekesi kalmış koca kız oldu hala salyasını tutamıyor

Kahvaltımı yapmaya başladım sonrada hazırlanıp cadıyı havuza götüreceğiz eşimle gerçi o bizi bırakıp Eminönüne kaçacak büyük kızın cizim için yine bir şeylere ihtiyacı varmış onları biz çıkana kadar alır gelirim dedi

Gunaydinlar hayirli sabahlar

Menu bildirimi menu bildirimi (cuma)

Sabah 10.00: patatesli yumurta (3 catal) bol beyaz peynir

Ara 13.00: bir adet haci serif irmik helvasi (kucuk boy) KAMU SPOTU: 50gr irmik helvasi 266 kaloridir )

Aksam 16.30: iki yemek kasigi kiymali patates, iki parca haslanmis tavuk

Yatgeberlik 22.00: bir kucuk parca kete

Pazar gunu evime donsem de baslasam dukana

Haha bahaneler bahaneler :))

Özetle her yol yemeğe çıkıyor dimi :)

Güzelmiş liste. Özellikle sabah bol yesillikli kahvaltilari severim...

Günaydın

Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim

Kolay gelsin.

Kete hiç yakismamis oraya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…