Ben de taşınırken almıştım şaka gibiBen de bildireyim kilomu tasinirken veririm sanmistim ama almisim
Gecen hafta 68,6
Bugun 69,6
Girdin mi listeye insallah girmemisimdir takimin ortalamasini kotu etkilemek istemem
Bence pudingi yemeseydin iyiydi saat 8 bence geç bi saat . Ekmek yemişsin :) makarna yemişsin . Pudin olmasaydı iyiydi cnmİyi akşamlar kızlar
Bugün iştahım pek bir açıktı.
7de latte
10da sucuklu yumurta, 6 siyah zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği
2de zeytinyağlı yeşil fasulye, az makarna
3te çay, 4 günkurusu kayısı
6da bir şiş urfa, yeşil salata
8de çok minik bir kase çikolatalı puding
Ah ah keşke tek puding ile kalsaydım bi saat sonra bir tane daha yedim! Dün öyle bir gündü. Bazen bana geliyorlar ama bünye şaşıyor iyi geliyorBence pudingi yemeseydin iyiydi saat 8 bence geç bi saat . Ekmek yemişsin :) makarna yemişsin . Pudin olmasaydı iyiydi cnm
Kaptanım sensiz ne edecez
Ah ah keşke tek puding ile kalsaydım bi saat sonra bir tane daha yedim! Dün öyle bir gündü. Bazen bana geliyorlar ama bünye şaşıyor iyi geliyor
Günaydın herkese :) dünkü çılgınlar gibi yeme serüvenim bugün yerini hafif ve az yeme ile değiştirecekmecburen. Bu kiloları alması kolay vermesi zor unutmayalım
Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşamSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür
Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi varÖğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz )
Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yinehatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye fikir olur en azından
Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedirenginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru
Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorumİlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa
Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza
Hee dün benimde öyle birşeyler oldu
Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi)
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim
O resimlerdeki gibi kabarmadıhatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış
Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı
Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadıama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim
YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yokhayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan
Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşambak şimdi meğersem burdaymışsın hemen hizaya geliyorum  gidip kahve koyayım karşılıklı içelim.
Kaptan antibiyotiği kullan başka türlü geçmiyor o meret malesef
Günaydın
Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim
Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşambak şimdi meğersem burdaymışsın hemen hizaya geliyorum  gidip kahve koyayım karşılıklı içelim.
Anam deminden beri listemin resmini cepten buraya atayım dedim hata verip durdu meretNeyse beni mi bezdirecek bende elde yazarım olur biter
Evettttttttt bu haftanın listesi bu şekilde ;
Uyanınca ; 1 bardak ılık su
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
Bol yeşillik tabağı
( domatesi, salatalık, biber, turp falanda bunlara dahil edilebilir isteğe göre )
1 fincan yeşil çay
ara;
1 bardak ayran + 1 yk Chia tohumu eklenerek
Öğlen;
4 YK et sote yada 100 gr kadar et ızgara yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte
Bol salata ( sınır yok içinde sadece mısır olmasın yeter )
ara;
1 kutu meyveli Aktivya ( ananaslı tercih / buzluğa atıp dondurma niyetine de yenilebilir )
ara;
1 fincan Yeşil çay
1 adet elma yada 1 adet hurma yada 3 adet gün kurusu
Akşam;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 YK etli sebze yemeği yada 100 gr kadar et ızgara
son ara;
3 adet gün kurusu ve 1 adet hurma
Gün içinde 3 litre su
Yapılabilirse 4 x45 yürüyüş ( tabi boyun fıtığının zorladığını bildiği için bende bu yok gerçi bu ara düşünmüyor değilim zorlansamda yapsam diye )
Günaydın
Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim
Gunaydinlar hayirli sabahlar
Menu bildirimi menu bildirimi (cuma)
Sabah 10.00: patatesli yumurta (3 catal) bol beyaz peynir
Ara 13.00: bir adet haci serif irmik helvasi (kucuk boy) KAMU SPOTU: 50gr irmik helvasi 266 kaloridir)
Aksam 16.30: iki yemek kasigi kiymali patates, iki parca haslanmis tavuk
Yatgeberlik 22.00: bir kucuk parca kete
Pazar gunu evime donsem de baslasam dukana
Kete hiç yakismamis oraya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?