Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

glsbrs Canım sanırım yine çok yoğunsun diye uğrayamadın o yüzden bildirimsiz izne ayırıyorum seni eğer bugün de uğrayıp bildirim yapmazsan malum devamlılık esas diğer kızlara haksızlık olur birde kaptanlar isyan bayrağını ele alıp şikayet ederler valla beni Büyük patrona üye ayırıyor diye Tamamen dönüp paylaşımda bulunabilirim dediğinde dahil olursun nasılsa

Harikasin masallah diyorym

Bir kilodan fazla vermişim geçen haftadan beri.
Tebrik editorum canim

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % )
perihan00 ( 58,1 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.Hakkı )
helopini ( 65,1 / 65,2 / + 0,1 / - 0,15 % )
catterflym ( 68,6 / / / % ) Sabit
MRTMUHASEBE ( 71,5 / 72,3 /+ 0,8 / + 1,12 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %) Bildirimsiz izne ayrıldı ( 1. izin hakkı )
Eddoras ( 77.5 / / / % )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,48 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
sevil4321 ( 122 / 121 / 1 / 0,82% )
Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat, Başlangıç 124,4 kg, Hedef 99

8.Takım Ortalaması: %

Mrb arkadaşlar
Geçen hafta 59.0
Bu gün 57.9
Bu hafta diger haftaya göre iyiyim sanki
Yaza zayıflarsam Yen'i kıyafetlerle girmek istiyorum hedefime :)

Canım haftaya sende dahil oluyorsun listeye o yüzden bu hafta daha da dikkatli devam et ki seninde listeye girişin muhteşem olsun

Canım haftaya sende dahil oluyorsun listeye o yüzden bu hafta daha da dikkatli devam et ki seninde listeye girişin muhteşem olsun
İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanım

İşallah abla . Daha azimli ve daha aç olacağım işallah :) sayenizde hedefime yaklaşıyorum azda olsa . Cook teşekkürler kaptanım . Destek için çok teşekkürler bitanesin kaptanım

Ne demek canım bizler kader arkadaşıyız ve eminim seninde buradan mezun olduğunu göreceğiz

Kaptanim deme ya vallahi cok uzuldum hem ben demistim 74 kilo olduğumu hedefimin 69 olduğunu ayy cok uzuldum bu cuma yi dort gozle bekliyordum
Gunaydin hayirli cumalar kaptan bence gayet iyi bir performans haftaya cok daba iyi olcaktir

Ne zaman giriyorsun sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…