- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba bugunku menum
Türk kahvesi
Sabah 10 zeytin yumurta yaridan az yufka inceliginde lavas 2 cay
Öğlen 100 gr kadar tavuk sote
Ara 2 cay
Aksam 3 yk menemen 2 ayran 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 850 kalori 15 bardak su ve 2 saat hic durmadan dip kose ev temizligi :)
dün başladım bende,bugün okuyamadım okudukça sürükledi beniSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Büyükkız sağ olsun yine laptopa el koyunca telefona kaldım
Yarınki yemegimi bile yaptım aksam yemeğinden sonrasonra Ayşecigimin moni doğum günümde hediye ettiği kitabımı sonunda baslayabildim ♡♡♡♡ çok sevdim kitabı hatta okumaya doyamadım
Sağ Olsun küçük kuzu isim şehir oynayalım diye tutturduonunda gönlünü yaptıktan sonra kendime bitkisel çayımı yaptım ve Son ara öğün eşliğinde yine kitap okuyacağım ♡
Tabi gözüm buralarda olacak
Amanın boşver arada biraz keyif lazımAslında bende çok isterim öyle keyif yapmayı da sağ olsun evdekiler rahat vermez
Süpersin canım aynen devamçok çok güzel rakamlar göreceksin tartida
çok güzel bir gün olmuş menü +sporMerhaba bugunku menum
Türk kahvesi
Sabah 10 zeytin yumurta yaridan az yufka inceliginde lavas 2 cay
Öğlen 100 gr kadar tavuk sote
Ara 2 cay
Aksam 3 yk menemen 2 ayran 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 2 cay
Toplam 850 kalori 15 bardak su ve 2 saat hic durmadan dip kose ev temizligi :)
öyle günleri kendimle ilgilenme zamanı yapıyorum ama ona da halim kalmamış olduğundan oturduğum yerden bir şeyler izleyerek kendimle ilgilenme yapıyorumMerhabalar iyi haftasonları hepimize :)
Ben daha kahvaltı bile yapmadım desem :) üşengeçlikten öğlene kadar yataktan çıkmadım şimdi de hala pijamalarla tv karşısında oturuyorum ve kahvemi içiyorum. Akşama bir yemek tarifi bulursam yapıcam ama gelin görün ki battaniyenin altından çıkasım gelmiyor. Sigara kahve içince de iştahım gitti. Evden markete dahi çıkmayacağım bugün uzun zamandır haftasonları da çalışıyordum bugün ödül gibi bana. Pijamalarımı da çıkarmayacağım:)
Slm kizlar bugun disardaydim pek ugrayamadim
Bugunki menum
Sabah annem koyden ekmek yollamis saç ekmegi yarim lavaş koy tereyagi kasar domates salatalik cay
Ara 2 kivi
Aksam 1 tane cupra 4 yk bulgur pilavi 2
2 litre su
dün başladım bende,bugün okuyamadım okudukça sürükledi beni
iyi geceler herkesee dün akşam çalışmanın analizi garfilieri derken gece 2 olmuştu uğrayamadım az bir kısmı kaldı sunumumun . sınav haftasıyla birleşti tüm işler bugün biraz ders de çalıştım aslında daha fazla çalışmam lazımdı ama bu aralar üstümde bir tembellik var anlatamam kalkıp yemek yemeye bile üşenir hale geldim havalar çok dğişiyor ondan sanırım .
bugün çok güzel bir hava vardı gerçi evde ders çalıştığım için aklım güzel havada kaldı :)
menümü yazayım cuma :
sabah : 300 ml ayran
öğlen : 200 g yoğurt
1 tabak etli kuru fasülye
ara : ton balıklı sandviç
akşam : tavuklu keşkek
ara : yeşil çay
cumartesi
sabah : 2 dilim buğday ekmeğine sucuklu yumurta domatesden sandviç
yeşil çay
öğlen : ton balıklı sandviç
akşam : tavuklu keşkek 1 tabak
1 tane patates
Kizlar bu aralar cok katilamiyirim kardesimin ogli hasta yogunum musait oldukça yazmaya calisacagim
İyi geceler kızlar,
Tembelliğime saat 6 gibi son verdim önce yemeğimi yedim sonra da komple ev temizliğine giriştim. Daha yeni oturabildim. kıyafetleri ayırdım sonra başlamışken yatak odasını elden geçirdim yetmedi tüm evi elden geçirdim yarına iş kalmadı, yarın daha büyük tembellik günü yapabileceğim:)
Bugün tek öğün yemek yedim akşam 4 küçük parça tavuk ızgara bir dilim pide ekmek birer közlenmiş domates biber ve ayran. Saat 10 gibi bir kahve içtim. 6 gibi yememe rağmen acıkmadım bugün güzel bir gün oldu.
Mrb ark bildirim geç oldu biraz
Sabah
9:00
Süt
12:00 öğlen 3 yumurta omlet
Saat 3:30 akşam yemeği
2 parça tavuk 4 kaşık pilav
Saat 9 :00
Ağlayan pasta 1 dilim
Kahvaltımı da yaptım en güzelindenşimdi son olarak yeşil çayımı içip hazırlanmaya başlıyorum yüzmeye gitmek için kuşum bakalım bugün paletle nasıl yüzecek
Nasıl heveslendiyse evin içinde paletlerle dolanıyor cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?