Yarin listeye giriyor muyum pat diye sordum ama alırsanız pisman olmazsinizkacamaga ragmen Iyi Kilo vermisim
Kızlar yürüyüş yaptım ne iyi geldi resmen dışarıyı özlemişim. Şimdi açık havada şekersiz Türk kahvesi ısmarladım kendime
annem bakıyor bebeğime, işe giderken bırakıyorum aksam alıyorum
eşim de sağolsun anca oyuncakla oyalayabiliyor ama pek tahammül edemiyorlar birbirine
Ben kaçırdım ne operasyonu geçmiş olsun.Merhaba kızlar, oğlumun operasyonu öğlen 1de oldu ama hala baygın evde yatıyoruz beraberakşam5 e kadar ağzıma lokma koymadım bir kahve ve bir bardak ıcetea içtim bugün. Saat4 gibi gelince de yemek hazırlamayla uğraşmak istemedim hazır 4 tane köfte ve az salata, yanında biraz ekmek ve bir küçük ayran ile günü tamamladım.
Kedim kendine gelsin diye bekliyorum işte başında saatler geçmiyor uyansa kendine gelse rahatlıcam. Yarın okuldaki arkadaşlara tatlı sözüm var oğlan anası olarak :) tartılayım sabah sonra küçük bir kaçamak yapacağım:)
Merhaba kızlar, oğlumun operasyonu öğlen 1de oldu ama hala baygın evde yatıyoruz beraberakşam5 e kadar ağzıma lokma koymadım bir kahve ve bir bardak ıcetea içtim bugün. Saat4 gibi gelince de yemek hazırlamayla uğraşmak istemedim hazır 4 tane köfte ve az salata, yanında biraz ekmek ve bir küçük ayran ile günü tamamladım.
Kedim kendine gelsin diye bekliyorum işte başında saatler geçmiyor uyansa kendine gelse rahatlıcam. Yarın okuldaki arkadaşlara tatlı sözüm var oğlan anası olarak :) tartılayım sabah sonra küçük bir kaçamak yapacağım:)
Selam kizlaaaar bugün diyetisyen kontrolum vardı veeeee çok güzel geçti yarın bildirimde kilomu gorursunuz
Ben kaçırdım ne operasyonu geçmiş olsun.
Hayirlisi olsun canm hadi gözünüz aydin sanirim sünnet olacakti degil mi
Menu bildirimi
Sabah 2 tb ekmegi ile kaşar peynir birwz tereyagi domates salstalik yeşilçay
Ara çeyrek muz buyuk boy portakal
Aksam saat 18 de
Bir tabak ispanak yemegi 1 tb ekemgi az yogurt
2 litre su
Leslie 3 mile
Onu anladık zaten de :) nesi varmış onu merak ettim.Kedisinden bahsediyor helopini..
Geçmiş olsun pisiye
Güzel menü. Afiyet olsun
Onu anladık zaten de :) nesi varmış onu merak ettim.
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim Tam Buğday ekmegi salatalik 2 cay
Ara 2 form biskuvi 1 cay
Öğlen bir kase cacik 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 7 fındık
Aksam 4 form biskuvi
Aralarda cay ve kahve var toplam 750 kalori 15 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?