Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menu bildirimi
Sabah 4yk 1sb sut
1yk kuru uzum
Ara 1elma
Oglen 3 yk kabak yemegi
1kase salata
Ikindi ablamin dogumgunuydu 1ince dilim pasta
1 dilim borek
1kase patates salatasi yedim.
3 litre su ictim
1 saat de tempolu yurudum.
aksam artik bisey yemem. Cok vicdan azabi cekiyorum. Yarin diyetisyen kontrolum var ustelik of offf...

Üzme kendini arada oluyor . Ben bu hafta sırf hamur işi yedim . Ne kadar dikkat edilsede bi yere gidince yada biri gelince oluyor . Akşam yemiyerek bak telefi etmişsin :)

Menu paylaşayım bugün

Sabah,
1 yumurta
Zeytin
2 çatal lor ve reçel
Yarım dilim ekmek

Ara,
1 parça pestil
Ceviz
Kahve

Öğle,
Zeytinyagli pırasa
2 kaşık yoğurt

Ara,
1 avuç çekirdek
2 çilek

Akşam
Mercimek çorba

Ara,
Yarım portakal
Yarım elma

110 dk plates artı yürüyüş

Mrb menü bildirimi
Sabah : 10;00
Süt

Öğlen
2:00
3 tane tatlı çörek
2 çekerli çay
Bir avuç çekirdek

Akşam 6;00
Fırında bir parça et
Çok az ekmek
Kayısı çayı 2 bardak

Menün çok iyi olmuş tebrikler Cnm

Süpersin Fatoscugum gayet güzel bir menü

gezmeler gezmeler
Allah kolaylık versın banuşum

Sağ olasın canım benim gezmeye bitmiyor bazen maalesef bazende iyiki diyorum

oh maşallah kuzuya.
benimkide normalde herşeyi benden bekler ama az hasta olsam pervane olur etrafımda.
rabbim eksikliklerini göstermesin.
amin.

Aminnnn canım
Valla bazen rolleri degisiyoruz cadiyla geçenlerde de atlet gitmiyorum diye fırça attı cibil cibil geziyorum sonra bobregim ağrıyor dersin diye
Hep diyorum buyudugunde çok iyi annelik yapacak inan kardesiyle bile benden fazla ilgileniyor ♡ geçen başı agriyordu nasıl ağrısı geçsin diye uğraştı hatta benim aklıma gelmedi hemen fön makinesini çıkarıp kızın ayaklarını isittı ayağına çorap giydirdi birde hafif ensesine sıcaklık verdi çocuk anında kendine geldi banada sen hala mutfağı temizle burda çocuk agriyla boğuşuyor diye fırça attı
Ay düşünüyorum da valla paso fırça atiyormus bana

Ah ah kiz evlat gibisi var mi benimki daha kucuk sefa surmeme var ama olsun. Rabbim tum evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin

Valla yaa boşa demiyorlar kız olsun çamurdan olsun diye
Emin ol çok çabuk buyuyorlar benim büyük kız ilk doğduğunda ay nasıl büyüyecek bu çok ufak demiştim ( 2 597 gram doğmuştu ) şimdi maşallah beni geçti üstelik benden daha becererikli

Biraz evvel gidecegimiz arkadaşa eli boş gitmeyelim diye pogaca yapayım dedim de sen beceremezsin ben yaparım dedi ve yeminler benim yaptiklarimdan çok daha pufuduk Zeytinli poğaça yaptı

Hay Allah seni ne yapsın beni guldurdun Sünnet Hee Rabbim ileride sanada nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Bu arada çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canım aksam dengelemissin sonuçta

Mrb menü bildirimi
Sabah : 10;00
Süt

Öğlen
2:00
3 tane tatlı çörek
2 çekerli çay
Bir avuç çekirdek

Akşam 6;00
Fırında bir parça et
Çok az ekmek
Kayısı çayı 2 bardak

Çörek dişin da iyi canım.
Afiyet olsun
Yürüyüş yapsan ne iyi olur.

Selam kizlar

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 8.30: 5-6 adet tost makinasinda kizartilmis sosis, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, cay

Ara 10.00: bir adet izmir bomba kurabiyesi (kac kalori oldugunu arastirdim ama bulamadim)

Oglen 12.30: bir adet boyoz (KAMUSPOTU: bir adet boyoz 175 kaloridir)

Ara 15.00: yarim izmir bomba kurabiyesi

Aksam 18.30: 4 adet ceviz buyuklugunde kofte, iki yemek kasigi yogurt

Kapanis

Bugun dukan elden gitti ama sanki bozmamis gibi devam edicem

Ayrica leslie ile 1 mil yaptim 15 dakikalik bisey amannnn bi hamlamisim kii hemen terledim hemen dusa girdim tabi oglani babasina pasladim

Her aksam yapicam insalah sporumu

Malesef utanarak yaziyorum bugun biraz kacti
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 2 cay
Ara 1 cay 3 form biskuvi
Öğlen 1 icli kofte
Ara 2 cay
aksam yine iki icli kofte
Ara 2 cay
Ara turk kahvesi
Toplam 1200 kalori yarim saat yuruyus 15 bardak su
Gecen icli kofte yaptım çok severim soylemesi ayip guzel de yaparim baktim yiyemiyorum buzluga attım iki gundur cikarip cikarip yiyorum :)

Evde bol bol bildiğim sporu yapıyorum . Yoğunum bu aralar yürüyüş zamanım olmuyor Cnm

Önemli olan hareket etmek zaten...
bebeğin var dimi yanılmıyorsam.? vakitsizlik sebebin ondan sebep..

Bombayı hafif ısıtıp yeseydin :)
Boyozla da haşlanmış yumurta yenir racon öyle

yalnız dukan amca görse idi dukan menüsü için de boyoz ve bombayı adam hayata küserdi herhal :))

MAdem buzluğa atmışsın ne gereği var çıkarıp ısıtmaya o kadar zahmete girmeye :)
Eksi varmı peki.. Yarın artık çok dikkat etmeliyiz..

Bu arada ben de bayılırım içli köfteye :)

Eksi var çok sükür bu sabah 79.6 gördüm belki de ondan biraz da. Ama yok yarin çok dikkatli olmaliyim Cuma listeye katiliyorum

Bombayı hafif ısıtıp yeseydin :)
Boyozla da haşlanmış yumurta yenir racon öyle

yalnız dukan amca görse idi dukan menüsü için de boyoz ve bombayı adam hayata küserdi herhal :))

Ya isyerinde yedik, arkadasim diyor ki yedikce kulaklarini cinlattik ahhh ahhh dukanda olmayaydimmm 8.takimda olmayaydimmmm gorumcemin dugunu olmayaydiiii gomerdim bi kutuyu

Menum fena sayilmazz dimi

Gecen icli kofte yaptım çok severim soylemesi ayip guzel de yaparim baktim yiyemiyorum buzluga attım iki gundur cikarip cikarip yiyorum :)

Yaaa ben de cok severim guzel seyler neden hep kalorili

Aslinda kendimizi frenleyebilsek istedigimiz herseyi tuketebiliriz, ben bi oturusta 5_6tane orta boy icli kofte yiyebilirim mesela

Kizlar bu leslie 1 mil yada 3 mile kac dakika yapiliyo ya i ternette hep ingilizcesi var turkcesini bulamadim nasil yapiliyo ve detaylica anlatabilirmi biri bana

Canim turkcesine gerek yok ki youtube a yaz mesela 1 mil vardi 15 dakika, hamilelikten once 3 mil yapiyodum ben o 45 dakika flndi, leslie walk at home yaz cikan videolardan istedigini yap bir sure sonra hareketleri ezberliyorsun zaten, kadin da cok bisey soylemiyor walk walk walk diyor, hareketi kac kere yapacsgini soyluyor,bazen karnini sikilastir diyor ama izlerken anliyorsun, gerisi geyik muhabbeti

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece arkadaşlarda hesapta 1 saat oturup donecektik ama saat oldu 12 Tabi eve gelir gelmez de kendimi yatağa attım

Bu arada hesapta hiç bir şey yemeyeçektim arkadaş pasta almış aaaa ille bir parça valla kuserim yok zaten inanılmaz fark etmişsin bir kereden birşey olmaz diyince kiramadim
Hatun beni 4 - 5 aydır gormuyordu sadece telefonla görüştük hep yoğunluktan

Tabi bugün yürüyüş farz oldu hatta yarın malum Sibele gideceğim o yüzden bugün öğlen ve Akşam yoğurtlu kabak ve salata yerim sadece malum yağ yakimina bire bir iyi geliyor

Keşke inat etseydim ama işte bende o An nefsime yenik düştüm gerçi pasta da muzluymus hiç sevmem hatır için çiğ tavuk oldu benim iş ama bugün fazladan yuruyecegim ceza bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…