Üzme kendini arada oluyor . Ben bu hafta sırf hamur işi yedim . Ne kadar dikkat edilsede bi yere gidince yada biri gelince oluyor . Akşam yemiyerek bak telefi etmişsin :)Menu bildirimi
Sabah 4yk 1sb sut
1yk kuru uzum
Ara 1elma
Oglen 3 yk kabak yemegi
1kase salata
Ikindi ablamin dogumgunuydu 1ince dilim pasta
1 dilim borek
1kase patates salatasi yedim.
3 litre su ictim
1 saat de tempolu yurudum.
aksam artik bisey yemem. Cok vicdan azabi cekiyorum. Yarin diyetisyen kontrolum var ustelik of offf...
Menün çok iyi olmuş tebrikler CnmMenu paylaşayım bugün
Sabah,
1 yumurta
Zeytin
2 çatal lor ve reçel
Yarım dilim ekmek
Ara,
1 parça pestil
Ceviz
Kahve
Öğle,
Zeytinyagli pırasa
2 kaşık yoğurt
Ara,
1 avuç çekirdek
2 çilek
Akşam
Mercimek çorba
Ara,
Yarım portakal
Yarım elma
110 dk plates artı yürüyüş
iyi akşamlaaar
menümü yazayım hemen kızlar.
sabah
beyaz peynir
7 zeytin
marul domates
2 haşlanmış yumurta
öğle
kıymalı karnabaar
yğurt
ara
lor peyniri
muz
süt shake yaptım
akşam
etdöner
az tavuk kanat
yeşil salata
spor
leslie 5 mil
1441 kalori
3 litre su
gezmeler gezmeler
Allah kolaylık versın banuşum
oh maşallah kuzuya.
benimkide normalde herşeyi benden bekler ama az hasta olsam pervane olur etrafımda.
rabbim eksikliklerini göstermesin.
amin.
Ah ah kiz evlat gibisi var mi benimki daha kucuk sefa surmeme var ama olsun. Rabbim tum evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin
İyi akşamlar kızlar
Her yerim ağrıyor dünden hamlamışım toprak kazmak ağaç dikmek gerçekten zormuş kollarım bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam belimin de ağrısıyla ördek gibi yürüyorum dünden beri :)
Bugünkü menümde öğlen bir domates çorbası yanında bir tane küçük pofuduk ekmek(avuç içi kadardı). Akşam da üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve bir haşlanmış tavuk baget yedim. Bulgur midemi güzel şişirdi uykum da geldi yorgunlukla. Bugün erken uyurum.
Yarın erkek kedimin kısırlaştırma operasyonu var küçük bir sünnet düğünü yapıcam:) :) napalım bizim de evlatlar kedi oluyor artık onunla avunuyoruz:)
Menu bildirimi
Sabah 4yk 1sb sut
1yk kuru uzum
Ara 1elma
Oglen 3 yk kabak yemegi
1kase salata
Ikindi ablamin dogumgunuydu 1ince dilim pasta
1 dilim borek
1kase patates salatasi yedim.
3 litre su ictim
1 saat de tempolu yurudum.
aksam artik bisey yemem. Cok vicdan azabi cekiyorum. Yarin diyetisyen kontrolum var ustelik of offf...
Mrb menü bildirimi
Sabah : 10;00
Süt
Öğlen
2:00
3 tane tatlı çörek
2 çekerli çay
Bir avuç çekirdek
Akşam 6;00
Fırında bir parça et
Çok az ekmek
Kayısı çayı 2 bardak
Evde bol bol bildiğim sporu yapıyorum . Yoğunum bu aralar yürüyüş zamanım olmuyor CnmÇörek dişin da iyi canım.
Afiyet olsun
Yürüyüş yapsan ne iyi olur.
Evde bol bol bildiğim sporu yapıyorum . Yoğunum bu aralar yürüyüş zamanım olmuyor Cnm
Selam kizlar
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: 5-6 adet tost makinasinda kizartilmis sosis, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, cay
Ara 10.00: bir adet izmir bomba kurabiyesi (kac kalori oldugunu arastirdim ama bulamadim)
Oglen 12.30: bir adet boyoz (KAMUSPOTU: bir adet boyoz 175 kaloridir)
Ara 15.00: yarim izmir bomba kurabiyesi
Aksam 18.30: 4 adet ceviz buyuklugunde kofte, iki yemek kasigi yogurt
Kapanis
Bugun dukan elden gitti ama sanki bozmamis gibi devam edicem
Ayrica leslie ile 1 mil yaptim 15 dakikalik bisey amannnn bi hamlamisim kiihemen terledim hemen dusa girdim tabi oglani babasina pasladim
Her aksam yapicam insalah sporumu
Malesef utanarak yaziyorum bugun biraz kacti
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 2 cay
Ara 1 cay 3 form biskuvi
Öğlen 1 icli kofte
Ara 2 cay
aksam yine iki icli kofte
Ara 2 cay
Ara turk kahvesi
Toplam 1200 kalori yarim saat yuruyus 15 bardak su
Gecen icli kofte yaptım çok severim soylemesi ayip guzel de yaparim baktim yiyemiyorum buzluga attım iki gundur cikarip cikarip yiyorum:)
Eksi var çok sükür bu sabah 79.6 gördüm belki de ondan biraz da. Ama yok yarin çok dikkatli olmaliyim Cuma listeye katiliyorumÖnemli olan hareket etmek zaten...
bebeğin var dimi yanılmıyorsam.? vakitsizlik sebebin ondan sebep..
Bombayı hafif ısıtıp yeseydin :)
Boyozla da haşlanmış yumurta yenir racon öyle
yalnız dukan amca görse idi dukan menüsü için de boyoz ve bombayı adam hayata küserdi herhal :))
MAdem buzluğa atmışsın ne gereği var çıkarıp ısıtmaya o kadar zahmete girmeye :)
Eksi varmı peki.. Yarın artık çok dikkat etmeliyiz..
Bu arada ben de bayılırım içli köfteye :)
Bombayı hafif ısıtıp yeseydin :)
Boyozla da haşlanmış yumurta yenir racon öyle
yalnız dukan amca görse idi dukan menüsü için de boyoz ve bombayı adam hayata küserdi herhal :))
Gecen icli kofte yaptım çok severim soylemesi ayip guzel de yaparim baktim yiyemiyorum buzluga attım iki gundur cikarip cikarip yiyorum:)
Kizlar bu leslie 1 mil yada 3 mile kac dakika yapiliyo ya i ternette hep ingilizcesi var turkcesini bulamadim nasil yapiliyo ve detaylica anlatabilirmi biri bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?