Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mrb menü bildirimi
Sabah : 10;00
Süt

Öğlen
2:00
3 tane tatlı çörek
2 çekerli çay
Bir avuç çekirdek

Akşam 6;00
Fırında bir parça et
Çok az ekmek
Kayısı çayı 2 bardak

Gayet dengeli ve guzel bir menü olmuş canım

@serenalar canm yoksun kac gundur iyimisin

Hakikaten yaaa inşallah kötü bir durum yoktur da sırf yoğunluktan giremiyordur

Münü bildirimi
Sabah 2 yumurta ve sucuklu omlet 1 tane tb ekmegi 2 bardak yesilcay

Aksam tavuk 4 yk makarna bolca süs aci biber biraz yogurt

Su 2 litre
10 dk kalca bacak egzersizi

Süpersin canım tebrikler

Yine ucuz atlatmissin canım tebrikler

Oyyy Oyyy dediğin gibi lezzetli olan şeyler neden hep kalorili
Bende severim şükür kaç senedir bir ara onuda bir deneyeyim diyip henüz denemedim yoksa bende dayanabilirmiydim bilmiyorum
Bence sen artık buzluktan çıkarma bırak misafire kalsın hem ani gelen olursa uğramamış olursun
Artık önümüzdeki hafta kacamaksiz devam etmeye çalış malum hedefe giden süreyi uzatıyor kaçamak yaparak kızım sana söylüyorum kendim sen anla başta benim için geçerli o söylediğim uzun bir süre

Günaydın kızlar
Sabah sabah kalktım canım tahin pekmez istiyor. Yaptım kahvaltıda üç kaşık yedim kendime geldim meğersem regl olmuşum

instagramda tahinli kek görmüştüm, diyet, şekersiz ve yağsız, eğer tahin pekmez seviyorsan araştır bak yap derim, pişerken mutfaga yayılan tahinin kokusuna ve yerken tadına bayılırsın

ben dukan öncesi haftada bir yapıyordum

çayın yanında fln ara öğün olarak kesiyor insanı

Günaydın kızlar
Sabah sabah kalktım canım tahin pekmez istiyor. Yaptım kahvaltıda üç kaşık yedim kendime geldim meğersem regl olmuşum

Hadi gecmis olsun :) inşallah çay kaşığı ile yemissindir

Yarın cuma bugün bol su içmece ve ekstra dikkat etmece

Aynen canım hatta mumkunse kabak tercih edelim malum yağ takımında bire bir

Bende Anneme geçtim bıraz evvel
Hatun öğlen mevlude gideceğim ille erken gel diye tutturdu hadi yemekte yiyelim diye erkenden öğlen yemeği de yedirdi

Neyseki biraz yoğurtlu kabaktan ayırdım ondan acikirsam yerim Kızı havuza goturmeden önce

Yediklerimide yazayım bari aklimdayken;

2 kepçe tel Şehriyeli Çorba
4 kaşık kadar yoğurtlu Kabak
3 kaşık kadar maydanozlu havuç turp salatası

Canim bir bakim ben hareketler bormal de hep oyle mi yapiliyo ve kac dk yapiliyo die merak etmistim sagol

Canim bir bakim ben hareketler bormal de hep oyle mi yapiliyo ve kac dk yapiliyo die merak etmistim sagol

bak bak eğlenceli de hem, hele ki yanında beraber yapabileceğin bir arkdaşın olunca daha zevkli :)

bir de tavsiyem spor öncesi şekersiz light sütle yapılmış türk kahvesi iç, metabolizmayı hızlandırıyor

Ya isyerinde yedik, arkadasim diyor ki yedikce kulaklarini cinlattik ahhh ahhh dukanda olmayaydimmm 8.takimda olmayaydimmmm gorumcemin dugunu olmayaydiiii gomerdim bi kutuyu

Menum fena sayilmazz dimi

Fena sayılmaz evet ...

Kizlar bu leslie 1 mil yada 3 mile kac dakika yapiliyo ya i ternette hep ingilizcesi var turkcesini bulamadim nasil yapiliyo ve detaylica anlatabilirmi biri bana

En ideali 45 dk. Olan bence.
Hep onu yaptım.

Dışarı çıkmaya vakit bulamayanlar için en ideal egsersiz ..

Yürümüşsun cok iyi olmuş.

maydonozu mayonez diye okumam kaç puan

Fikir zikir olayi olmus senin ki :)

Yarına göz randevum var. Bu ara fena şekil de şeşü beş görüyorum :)
Astigmatim var ama gözlük kullanmıyorum düzenli..
Hele ameliyatlardan sonra fena şekil de bulanık görüyorum artık.
Bi gidip gözlerimi belerteyim daktira baksın bakım kara gözlerime nesi var :)

En ideali 45 dk. Olan bence.
Hep onu yaptım.

Dışarı çıkmaya vakit bulamayanlar için en ideal egsersiz ..

Fikir zikir olayi olmus senin ki :)

bebek öncesi ben de 45 dakika yapıyordum zaman nasıl geçiyor anlamıyordum bile ama şimdi zor sabrettiler baba oğul

mayonezi de hiç sevmem halbuki

Yarin listeye giriyor muyum pat diye sordum ama alırsanız pisman olmazsiniz kacamaga ragmen Iyi Kilo vermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…