- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mrb menü bildirimi
Sabah : 10;00
Süt
Öğlen
2:00
3 tane tatlı çörek
2 çekerli çay
Bir avuç çekirdek
Akşam 6;00
Fırında bir parça et
Çok az ekmek
Kayısı çayı 2 bardak
@serenalar canm yoksun kac gundur iyimisin
Münü bildirimi
Sabah 2 yumurta ve sucuklu omlet 1 tane tb ekmegi 2 bardak yesilcay
Aksam tavuk 4 yk makarna bolca süs aci biber biraz yogurt
Su 2 litre
10 dk kalca bacak egzersizi
Selam kizlar
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: 5-6 adet tost makinasinda kizartilmis sosis, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, cay
Ara 10.00: bir adet izmir bomba kurabiyesi (kac kalori oldugunu arastirdim ama bulamadim)
Oglen 12.30: bir adet boyoz (KAMUSPOTU: bir adet boyoz 175 kaloridir)
Ara 15.00: yarim izmir bomba kurabiyesi
Aksam 18.30: 4 adet ceviz buyuklugunde kofte, iki yemek kasigi yogurt
Kapanis
Bugun dukan elden gitti ama sanki bozmamis gibi devam edicem
Ayrica leslie ile 1 mil yaptim 15 dakikalik bisey amannnn bi hamlamisim kiihemen terledim hemen dusa girdim tabi oglani babasina pasladim
Her aksam yapicam insalah sporumu
Malesef utanarak yaziyorum bugun biraz kacti
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek domates salatalik 2 cay
Ara 1 cay 3 form biskuvi
Öğlen 1 icli kofte
Ara 2 cay
aksam yine iki icli kofte
Ara 2 cay
Ara turk kahvesi
Toplam 1200 kalori yarim saat yuruyus 15 bardak su
Gecen icli kofte yaptım çok severim soylemesi ayip guzel de yaparim baktim yiyemiyorum buzluga attım iki gundur cikarip cikarip yiyorum:)
Günaydın kızlar
Sabah sabah kalktım canım tahin pekmez istiyor. Yaptım kahvaltıda üç kaşık yedim kendime geldim meğersem regl olmuşum
Günaydın kızlar
Sabah sabah kalktım canım tahin pekmez istiyor. Yaptım kahvaltıda üç kaşık yedim kendime geldim meğersem regl olmuşum
Yarın cumabugün bol su içmece ve ekstra dikkat etmece
Canim turkcesine gerek yok ki youtube a yaz mesela 1 mil vardi 15 dakika, hamilelikten once 3 mil yapiyodum ben o 45 dakika flndi, leslie walk at home yaz cikan videolardan istedigini yapbir sure sonra hareketleri ezberliyorsun zaten, kadin da cok bisey soylemiyor walk walk walk diyor, hareketi kac kere yapacsgini soyluyor,bazen karnini sikilastir diyor ama izlerken anliyorsun, gerisi geyik muhabbeti
Canim bir bakim ben hareketler bormal de hep oyle mi yapiliyo ve kac dk yapiliyo die merak etmistim sagol
3 kaşık kadar maydanozlu havuç turp salatası
Ya isyerinde yedik, arkadasim diyor ki yedikce kulaklarini cinlattik ahhh ahhh dukanda olmayaydimmm 8.takimda olmayaydimmmm gorumcemin dugunu olmayaydiiii gomerdim bi kutuyu
Menum fena sayilmazz dimi
Kizlar bu leslie 1 mil yada 3 mile kac dakika yapiliyo ya i ternette hep ingilizcesi var turkcesini bulamadim nasil yapiliyo ve detaylica anlatabilirmi biri bana
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece arkadaşlarda hesapta 1 saat oturup donecektik ama saat oldu 12Tabi eve gelir gelmez de kendimi yatağa attım
Bu arada hesapta hiç bir şey yemeyeçektimarkadaş pasta almış aaaa ille bir parça valla kuserim yok zaten inanılmaz fark etmişsin bir kereden birşey olmaz diyince kiramadim
Hatun beni 4 - 5 aydır gormuyordu sadece telefonla görüştük hep yoğunluktan
Tabi bugün yürüyüş farz oldu hatta yarın malum Sibele gideceğim o yüzden bugün öğlen ve Akşam yoğurtlu kabak ve salata yerim sadece malum yağ yakimina bire bir iyi geliyor
Keşke inat etseydim ama işte bende o An nefsime yenik düştümgerçi pasta da muzluymus hiç sevmem hatır için çiğ tavuk oldu benim iş ama bugün fazladan yuruyecegim ceza bana
maydonozu mayonez diye okumam kaç puan
En ideali 45 dk. Olan bence.
Hep onu yaptım.
Dışarı çıkmaya vakit bulamayanlar için en ideal egsersiz ..
Fikir zikir olayi olmus senin ki :)
bebek öncesi ben de 45 dakika yapıyordum zaman nasıl geçiyor anlamıyordum bile ama şimdi zor sabrettiler baba oğul
mayonezi de hiç sevmem halbuki
Gayet dengeli ve guzel bir menü olmuş canım
Hakikaten yaaainşallah kötü bir durum yoktur da sırf yoğunluktan giremiyordur
Süpersin canım tebrikler
Yine ucuz atlatmissin canım tebrikler
Oyyy Oyyy dediğin gibi lezzetli olan şeyler neden hep kalorili
Bende severim şükür kaç senedir bir ara onuda bir deneyeyim diyip henüz denemedimyoksa bende dayanabilirmiydim bilmiyorum
Bence sen artık buzluktan çıkarma bırak misafire kalsınhem ani gelen olursa uğramamış olursun
Artık önümüzdeki hafta kacamaksiz devam etmeye çalış malum hedefe giden süreyi uzatıyor kaçamak yaparakkızım sana söylüyorum kendim sen anla başta benim için geçerli o söylediğim uzun bir süre
Babalar anca sevsin zaten.
Bebeğine kim bakıyor .?
Mayonez yoğurtla güzel. Olur seviyorum maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?