Bugünün karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hafta içi toparlarsinMrb arkadaşlar menü bildirimi
Sabah
9;00 süt
12:00
Kadınbudu köfte 6 tane
Küçük parca ekmek reçel ve çökelek. Birer kaşık kayısı cayı . Nar çiçeği cayı birer fincan
Saat 4:0”
2 cay şekerli
3 dilim baklava
Bir avuç çekirdek
Akşam 6:00
Bir dilim patatesli kumpir
Kayısı cayı
Sahurda mutlaka haşlanmış yumurta ye bir de sahura kadar aralıklarla bolca su iç. Suyu birden cok içince direkt olarak idrarla atılıyordu yavaş yavaş içmek lazimmisCanlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Ben de bu haftaici oruc tutayim diyorum kazalarim var hem de 9 gun. Allah Kabul etsin :)Canlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Ben de bu haftaici oruc tutayim diyorum kazalarim var hem de 9 gun. Allah Kabul etsin :)
Mrb arkadaşlar menü bildirimi
Sabah
9;00 süt
Kadınbudu köfte 6 tane
Küçük parca ekmek reçel ve çökelek. Birer kaşık kayısı cayı . Nar çiçeği cayı birer fincan
2 cay şekerli
3 dilim baklava
Bir avuç çekirdek
Kayısı cayı
Mrb arkadaşlar menü bildirimi
Sabah
9;00 süt
Kadınbudu köfte 6 tane
2 cay şekerli
3 dilim baklava
Bir avuç çekirdek
Kayısı cayı
Suyu yatana kadar bol içCanlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Süpersin şahanesinMenu bildirimi menu bildirimi
Sabah 12.20: bir ucgen peynir boyutunda sucuklu yumurta, en kucuk boy lavasin yarisinin uzerine sucuk kasar ve salam koyarak yaptigim pizza, bir yemek kasigi kadar ev yapimi domates biberli sos, bolca peynir, serce parmak buyuklugunde bir parca simit
Aksam 19.00: bir adet lahmacun (dukanin atak evresinde oldugum icin salata tuketmedim)
Kapanis
Kizlar etap birincisi olmak beni acayip motive etti
Canlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Menu
Sabah 10 zeytin yumurta 2 dilim Tam Buğday ekmegi salatalik 2 cay domates
Öğlen bir durum çiğkofte ve ayran
Ara 1 Elma
Aksam yarim porsiyon yogurtlu makarna
Ara 2 cay 1 küçük dilim etimek tatlısı
toplam 1300 kalori malesef ama yuruyus ve sporum var 1 saat kadar
Birde haftasonu dıșarda oluyoruz bazen disarda çiğkofte veya lahmacun tercih ediyorum diyetisyen oyle demisti siz ne yiyorsunuz kalorisi düșük?
Aksam yemesem telafi ederdim de olmadi
iyi geceler kızlar iki gündür uğrayamıyorum dün sınavım vardı telefonu almadan gitmiştim sınava dönüşte arkadaşlarla çarşı pazar gezdik eve de geç döndüm bugün de sabahtan okula gittim yarına deney hazırlığı yaptım öğleden sonra kuaför, hediyelik eşya dükkanları vs gezdim durdum. Bir türlü hediye almayı beceremedim cuma gidiyorum ama daha eksiğim çok. Bugün diyete başladım kendimce adı yok sadece dikkat edip sağlıklı gıdalar yemeye çalışıyorum. Ekmeği bıraktım bakalım ne kadar sürecek.
bgünkü menüm:
öğlen :
iki dilim hellim peyniri , 10 zeytin, bir küçük domates ve kahve
ara: naneli ayran
akşam:bir büyük kase yoğurtlu kabak.
bugünkü adım sayısı:12.120
birazdan bir kahve daha içeceğim ve valiz için liste hazırlayacağım.
oynakbasi34 kaptanım ben bu cuma gidiyorum. Cuma sabah erkenden tartılıp yazarım. İki hafta kadar olmayacağım buralarda,internet ve rahat ortam bulabilirsem oralarda girmeye çalışırım ama bir hafta kesin iletişimsiz bir gezi programım olacak. beni cumadan itibaren iki haftalık izne ayırmanız mümkün mü?
Kader arkadaşlarım 10 takımdan misafir geldim
Slm kızlar bu haftasonu acayip geçti rejim falan yalan oldu çok misafir geldi cumartesi günü, pazar ise hep dışardaydık. Hiç düşündüğüm gibi olmadı malesef. Hafta içi çoook dikkat etmem gerekecek. Menü paylaşmadım beni taşlamayın diye
Günaydın kizlaaaar
mutlu sabahlar
Mutlu haftalar
Cuma günü 119.00
Bugün 119.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?