Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünün karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hafta içi toparlarsin

Kizlar menu bildirimi geliyor
Sabah yarim lavas az tereyağ peynir domates salatalik yesilcay

Ara kivi

Aksam dünden kalan firin yemegi yanina 4 yk makarna 3.4 kasik cacik bolca aci sua biber

Sabah 10 dk kalca bacak hareketi + leslie 1 mile
Oglen kizimi hast goturdum yuruyerek tempoli 40 dk yürüyüş

2 litre su

Canlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi
Sahurda mutlaka haşlanmış yumurta ye bir de sahura kadar aralıklarla bolca su iç. Suyu birden cok içince direkt olarak idrarla atılıyordu yavaş yavaş içmek lazimmis

Menu
Sabah 10 zeytin yumurta 2 dilim Tam Buğday ekmegi salatalik 2 cay domates
Öğlen bir durum çiğkofte ve ayran
Ara 1 Elma
Aksam yarim porsiyon yogurtlu makarna
Ara 2 cay 1 küçük dilim etimek tatlısı
toplam 1300 kalori malesef ama yuruyus ve sporum var 1 saat kadar
Birde haftasonu dıșarda oluyoruz bazen disarda çiğkofte veya lahmacun tercih ediyorum diyetisyen oyle demisti siz ne yiyorsunuz kalorisi düșük?
Aksam yemesem telafi ederdim de olmadi

iyi geceler kızlar iki gündür uğrayamıyorum dün sınavım vardı telefonu almadan gitmiştim sınava dönüşte arkadaşlarla çarşı pazar gezdik eve de geç döndüm bugün de sabahtan okula gittim yarına deney hazırlığı yaptım öğleden sonra kuaför, hediyelik eşya dükkanları vs gezdim durdum. Bir türlü hediye almayı beceremedim cuma gidiyorum ama daha eksiğim çok. Bugün diyete başladım kendimce adı yok sadece dikkat edip sağlıklı gıdalar yemeye çalışıyorum. Ekmeği bıraktım bakalım ne kadar sürecek.
bgünkü menüm:
öğlen :
iki dilim hellim peyniri , 10 zeytin, bir küçük domates ve kahve
ara: naneli ayran
akşam:bir büyük kase yoğurtlu kabak.
bugünkü adım sayısı:12.120
birazdan bir kahve daha içeceğim ve valiz için liste hazırlayacağım.

oynakbasi34 kaptanım ben bu cuma gidiyorum. Cuma sabah erkenden tartılıp yazarım. İki hafta kadar olmayacağım buralarda,internet ve rahat ortam bulabilirsem oralarda girmeye çalışırım ama bir hafta kesin iletişimsiz bir gezi programım olacak. beni cumadan itibaren iki haftalık izne ayırmanız mümkün mü?

Hayirli geceler bayanlar, gun bitmeden ben de menumu yazayim, cok yorucu bir haftasonu gecirdim sadece 1 kacamagim var insallah yarin sabah tartida cok etkisini gormem

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 10.00: acik bufe kahvaltida yarim omlet, bir dilim kasar, iki dilim beyaz peynir, 3 zeytin, bir yemek kasigi kadar menemen, iki dilim salam

Ogle 12.00: bir kucuk kase puding (kacamagim buydu, istanbulun meshur bir pudingcisine en son hamileyken gitmistim bugun onunden gecince tutamadim kendimi )

Aksam 19.00: 3yemek kasigi kadar menemen

Kapanis :)
Sabah tartiliyoruz dimi hadi bakalim insallah bu haftaya guzel ve moralki baslamis oluruz :)

Kilo alma menusu gibi olmus :/

3 baklavamı
Bu gidişle ilk 3 e zor girersiniz

Süpersin şahanesin Aynen devam

Slm kızlar bu haftasonu acayip geçti rejim falan yalan oldu çok misafir geldi cumartesi günü, pazar ise hep dışardaydık. Hiç düşündüğüm gibi olmadı malesef. Hafta içi çoook dikkat etmem gerekecek. Menü paylaşmadım beni taşlamayın diye

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiii

Dün hesapta buraya da bakacaktım ama okadar yoğun geçti ki fırsatım olmadı
Arkadaşlarla bahçeye gidince şansa hava da güzel olunca iki arkadaş baya bir pampiş moduna girdik Bol bol sohbet ettik ve resim çektik, hareket ettik hatta Voleybol oynadık
İnanılmaz iyi geldi
Şansıma ama oradayken ufaktan regl olmaya başladım Allahtan arkadaş her zaman çantasında hazırlıklı gezerde de imdadıma yetişti yoksa birde oralarda arabayla köye gidip ped aramak zorunda kalacaktım

Akşam çok geçe kalmadık ama tabiki açık hava fena çarptı beni ve saat 10.30da eve gelir gelmez kendimi yatağa attım
Tabiki orada olunca pek listeye uygun beslenemedim ama arkadaşla az da olsa bir şey yedikten sonra hemen eritme çabalarına girdik bol suyumuzu ve yeşil çaylarımızı içtik
Artık bugün itibaren de sadece listeme harfiyen uyarak bu haftayı tamamlayacağım

Canlar yarin mubarek uc aylar baslangici dayanabilirsem 4 gun oruclu olacagim gun icinde acikip susamamk icin onerileriniz varmi

Allah kabul etsin şimdiden canım
Banada dün bir arkadaş dedi birlikte mi tutsak bir kaç gün oruç diye ama tam olur derken regl başladığı aklıma geldi kaldı doğal olarak

Bu hafta artık cumaya kadar kaçamak yapma canım bugün bol su ve sıkı bir beslenmeyle dengelenir nasılsa

Gayet güzel bir menü canım Güzel ce de hareket edilmiş daha ne olsun

Tabiki canım izne ayrılma şansın var en az 2 hafta oluyordu zaten o yüzden sıkıntı yok

Kader arkadaşlarım 10 takımdan misafir geldim

Hoş geldin sefalar getirdin
Her zaman bekleriz tabi daha yoğun olduğumuz zamanlarda deng gelirsen hoş sohbet ederiz inşallah

Olan olmuş canım o yüzden önümüze bakıyoruz bu hafta ikimizde cumaya kadar kaçamaksız gidelim bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…