Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah yarım lavaş klasik peynir zeytin 1/2 domates küçük salatalik cay

Ara bir kivi

Akşam yarim çorba kasesi dünden kalma etli patates yemeğim yanında acı biber ve yoğurt

Ara 2si bir arada kahve ve bir dilim kek

Su 2 litre spor yok

selam kızlar, bugün ben de çok koşturdum duruşmaların birinden çıktım birine girdim anca bilgisayarın başına oturdum, bugün çok frenledim kendimi :)

bu arada güzel bir liste düzenledim, cuma olsa da paylaşsam bir an önce

Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmek

naptın yedin mi

Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk

Ara öğün yapabilirsin bir miktar. .
Ben çok sık tuketiyorum kahveyle çayla..
Kahvaltı önemli es geçme...

Selam canlar ben bu hafta pazartesiden beri kacamak yapmadan devam ediyorum ama inanilmaz sislik var karnimda sanki hic kilo vermemis gibi hisediyorum insallah cumaya kdr toparlanir dun spora gittim bugun de kalca gunum bebisi uyutim baslicam popoyu kaldirmaya :) sabahtan beride durmadim balkonda masalari sandalyeleri cifledim yikadim yerler merler 1 saat suyla hasir nesir olduk :)
Sonra gaza geldim camlarimida sildim e zaten bebegin pesinde hic oturmuyorum baya hareketliyiz sukurrr

nerelerde hakikatten

sen bi de son halini gör

Iyice meraklandim bak :)

Benim de temizlik yapasim var.
Biraz daha geçsin yazık Kışlık yapınca yardimci alıp dip bucak girisme planım var..
Halıları da veririm o arada ...

Iyice meraklandim bak :)

Benim de temizlik yapasim var.
Biraz daha geçsin yazık Kışlık yapınca yardimci alıp dip bucak girisme planım var..
Halıları da veririm o arada ...
Aynen canim tam temizlik zamani..havalarda guzel olunca insan gaza geliyor ben yeni tasindigim icin dip kose simdilik temiz ama balkondu camdi sil supur mutfak banyo camasir ev kadini olmak zor is gercekten.surekli hareket halindesin hele bir de yeni ayaklanmis bebisin varsa Allah yardimcin olsun :)))) 4 5 ay sonra ev kadini halim sona ericek bakalim nasil yetiscem herseye ...gerci duzenli bir yardimcim oluyor calisirken ama yine de yetismek zor

ÇAlişan anne olmak zor. Allah yardimcinız olsun.
Ben o konuda rahatım artık. Küçüğüm 10 yasin da. Yine de hep aklım onda ben eve gelinceye kadar yalnız kalıyor evde...
Anahtarı boynunda 2. Sınıftan beri eve kendi giriyor. Bunu düşünmek beni son derece uzsede onlar için diyorum daha rahat yaşamak için deyip yalnız olmadığım da bilmek bir nebze rahatlatiyor beni.

Ben de calisan anne cocuguydum ve hep derdim ki "anne ya bi gun de kapiyi sen ac bana" simdi ben de calisan bir anneyim hersey onlara guzel bir gelecek vermek icin, tabi gelecegi insaa ederken gunu de kacirmamak lazim, isten gelince en az 15-20dakika basbasa vakit geciriyorum opuyorum kokluyorum gidikliyorum :)

Ben de oglunuzla ayni kaderi yasamis biri olarak, ben de annemi inanilmaz ozlerdim.9 10 yaslarinda okuldan gelip evde tek basina aileni beklemek zor ve asiri ozlem dolu ama inanin calisan annelerde gozlemledigim cocuklariyla cok daha kaliteli zaman gecirmeleri..o yuzden ben ise dondugumde evet oglumu cok ama cok ozleyecegim ama onunla oldugum saatlerde cok guzel vakit gecircegimizi dusunuyorum

Merhaba Can'lar münü bildirimi

Sabah yarım lavaş 3 dilim kaşar 1/2 domates küçük salatalık iki üç zeytın bir cay

Ara bir avuç cereZ yarım muz

Akşam saat 18.30 da yedim
2 kepçe etli nohut yemeği
3 çatal makarna
Yarım kase cacık

Birazsan Yeşilçay içerim
Umarım gece kaçamak yapmam

2litre su
14 dk kala bacak hareketleri
Üzerimde baya kırgınlık var yerden kalkacak halim yok

Evimi pislik götürüyor gibi hissediyorum temizlesem de iki gün sınra öyle bir his kaplıyor içimi nedenini çözemedim gitti halbukı çok temizdir evim hatta ekimin altında herşeyi teniz bırakırım

Benim 23 aylık kızım var çok aktif bir çocuk bakalım bahar temizliği Nasıl yapacagım bilmiyorum

Hayırlı aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim Tam Buğday eekmeg domates çok AZ peynir 2 cay
Ara 2 cay
Ara bir gazoz çok AZ waffle oğlum yerken biraz eslik ettim ama baktim kalorisi çok fazlaymis o yuzden Öğlen birsey yemedim
Aksam 1 dilim ekmek küçük Kase yogurt ve 150 gr kadar közlenmiş biber
12 bardak su yarim saat yuruyus

Daha planlı oluyor insan ister istemez..
Ve daha kaliteli vakit geçiriyoruz birlikte...
Bir de daha ozguvenli oluyorlar bence çalışan anne çocukları

Afiyet olsun canım güzel menu

YENA cAnm sen ne iş yapıyordun

Muhasebe

Afiyet olsun. Telafi etmişsiniz

Menuyude unutmadan paylasayim
Kahvalti 3 tane ispanakli lorlu kek
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle 200gr kadar izgara tavuk
Aksam muzlu musli

Afiyet olsun.

Selam kizlaaaar bu 23 Nisan beni çok yoruyor yarebbim yattigim yeri beğeniyorum aksam valla.
Çok ödem var vucudumda sabahları avuçlarıma kapatamiyorum o derece. Bir an evvel yeni bir doktor bulmaliyim. Offf offf neyse menü bildirimini yapayım hemen.
Sabah 2si 1arada kahve
1haslanmis patates
Ara maden suyu
Öğlen 2tatli kaşığı un helvası
Aksam 4yk türlu
4yk pilav
Cacık
12000 adım yürüyüş
1.5 lt su 2ye tamamlarim yatmadan

Ben de hemen yazayim menumu :)

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: bir adet haslanmis yumurta, dukan ekmekten tost (cicek ekmekler olur ya onlar gibi minik yuvarlak bir ekmekcik)

Ara 10.00: sutlu sade turk kahvesi

Ara 11.30: sutlu turk kahvesi ve maden suyu (bir avukat arkadasin burosuna ugramistim zorla ictim ikinci kahveyi)

Oglen 13.00: 3adet mercimek koftesi (aslinda dukana hic uygun degil ama.israr kiyamet aldi basini gitti sanki ben ac kaliyorum halbuki listelerimi gorseler ben baya bayaaa yiyorum) ve 3 adet ceviz buyuklugunde normal kofte

Ara 16.00: bir adet dukan kurabiye

Aksam 18.30: iki yemek kasigi tavuk

Yatgeberlik 21.30: bir cay bardagi sut

Kapanis

Bakalim tartiya nasil yansiyacak bu hafta

Bu arada persembe menunuzu cuma tartinizla beraber yazarsaniz tabloyu hemen yuklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…