- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmek
Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk
@serenalar neden yok hala.
Merak ettim hiç bu kadar ara vermemişti...
missERE tablo şahane eline saglik kuzu..
nerelerde hakikatten
sen bi de son halini gör
Selam canlar ben bu hafta pazartesiden beri kacamak yapmadan devam ediyorum ama inanilmaz sislik var karnimda sanki hic kilo vermemis gibi hisediyoruminsallah cumaya kdr toparlanir dun spora gittim bugun de kalca gunum bebisi uyutim baslicam popoyu kaldirmaya :) sabahtan beride durmadim balkonda masalari sandalyeleri cifledim yikadim yerler merler 1 saat suyla hasir nesir olduk :)
Sonra gaza geldim camlarimida sildim e zaten bebegin pesinde hic oturmuyorum baya hareketliyiz sukurrr
Aynen canim tam temizlik zamani..havalarda guzel olunca insan gaza geliyor ben yeni tasindigim icin dip kose simdilik temiz ama balkondu camdi sil supur mutfak banyo camasir ev kadini olmak zor is gercekten.surekli hareket halindesin hele bir de yeni ayaklanmis bebisin varsa Allah yardimcin olsun :)))) 4 5 ay sonra ev kadini halim sona ericek bakalim nasil yetiscem herseye ...gerci duzenli bir yardimcim oluyor calisirken ama yine de yetismek zorIyice meraklandim bak :)
Benim de temizlik yapasim var.
Biraz daha geçsin yazık Kışlık yapınca yardimci alıp dip bucak girisme planım var..
Halıları da veririm o arada ...
Aynen canim tam temizlik zamani..havalarda guzel olunca insan gaza geliyor ben yeni tasindigim icin dip kose simdilik temiz ama balkondu camdi sil supur mutfak banyo camasir ev kadini olmak zor is gercekten.surekli hareket halindesin hele bir de yeni ayaklanmis bebisin varsa Allah yardimcin olsun :)))) 4 5 ay sonra ev kadini halim sona ericek bakalim nasil yetiscem herseye ...gerci duzenli bir yardimcim oluyor calisirken ama yine de yetismek zor
ÇAlişan anne olmak zor. Allah yardimcinız olsun.
Ben o konuda rahatım artık. Küçüğüm 10 yasin da. Yine de hep aklım onda ben eve gelinceye kadar yalnız kalıyor evde...
Anahtarı boynunda 2. Sınıftan beri eve kendi giriyor. Bunu düşünmek beni son derece uzsede onlar için diyorum daha rahat yaşamak için deyip yalnız olmadığım da bilmek bir nebze rahatlatiyor beni.
Ben de oglunuzla ayni kaderi yasamis biri olarak, ben de annemi inanilmaz ozlerdim.9 10 yaslarinda okuldan gelip evde tek basina aileni beklemek zor ve asiri ozlem dolu ama inanin calisan annelerde gozlemledigim cocuklariyla cok daha kaliteli zaman gecirmeleri..o yuzden ben ise dondugumde evet oglumu cok ama cok ozleyecegim ama onunla oldugum saatlerde cok guzel vakit gecircegimizi dusunuyorumÇAlişan anne olmak zor. Allah yardimcinız olsun.
Ben o konuda rahatım artık. Küçüğüm 10 yasin da. Yine de hep aklım onda ben eve gelinceye kadar yalnız kalıyor evde...
Anahtarı boynunda 2. Sınıftan beri eve kendi giriyor. Bunu düşünmek beni son derece uzsede onlar için diyorum daha rahat yaşamak için deyip yalnız olmadığım da bilmek bir nebze rahatlatiyor beni.
Ben de calisan anne cocuguydum ve hep derdim ki "anne ya bi gun de kapiyi sen ac bana"simdi ben de calisan bir anneyim hersey onlara guzel bir gelecek vermek icin, tabi gelecegi insaa ederken gunu de kacirmamak lazim, isten gelince en az 15-20dakika basbasa vakit geciriyorum opuyorum kokluyorum gidikliyorum :)
Ben de oglunuzla ayni kaderi yasamis biri olarak, ben de annemi inanilmaz ozlerdim.9 10 yaslarinda okuldan gelip evde tek basina aileni beklemek zor ve asiri ozlem dolu ama inanin calisan annelerde gozlemledigim cocuklariyla cok daha kaliteli zaman gecirmeleri..o yuzden ben ise dondugumde evet oglumu cok ama cok ozleyecegim ama onunla oldugum saatlerde cok guzel vakit gecircegimizi dusunuyorum
Merhaba Can'lar münü bildirimi
Sabah yarım lavaş 3 dilim kaşar 1/2 domates küçük salatalık iki üç zeytın bir cay
Ara bir avuç cereZ yarım muz
Akşam saat 18.30 da yedim
2 kepçe etli nohut yemeği
3 çatal makarna
Yarım kase cacık
Birazsan Yeşilçay içerim
Umarım gece kaçamak yapmam
2litre su
14 dk kala bacak hareketleri
Üzerimde baya kırgınlık var yerden kalkacak halim yok
YENA cAnm sen ne iş yapıyordun
Hayırlı aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim Tam Buğday eekmeg domates çok AZ peynir 2 cay
Ara 2 cay
Ara bir gazoz çok AZ waffle oğlum yerken biraz eslik ettim ama baktim kalorisi çok fazlaymis o yuzden Öğlen birsey yemedim
Aksam 1 dilim ekmek küçük Kase yogurt ve 150 gr kadar közlenmiş biber
12 bardak su yarim saat yuruyus
Menuyude unutmadan paylasayim
Kahvalti 3 tane ispanakli lorlu kek
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle 200gr kadar izgara tavuk
Aksam muzlu musli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?