Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@serenalar neden yok hala.
Merak ettim hiç bu kadar ara vermemişti...
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine baygın düşmüşüm hatta saat 20:45 gibi büyük kızım okuldan dönüyor ( bilgisayar ondaydı ) o saatte bile uyukluyordum hattta ufaklık Anne uyuyorsun git yerine yat diye bana ebeveynlik yaptı

Okula kızı almaya diye gittim hemen dönüp kalan işlerimi yaparım diye düşünürken iş güzar velilerden biri sabahtan Öğretmene tekrar soğan fidesi vermiş hani bahçeye ekersiniz diye Tabi Öğretmende velilerden birine ( hatunun 3 yaşında oğlu var ) rica etsem bunlarıda son bir ekermisiniz demiş Kadıncağız da 3 gündür devamlı benle birlikte bahçeyi düzelltiği için beni görünce gülümseyerek Arkadaşım yine iş çıktı sende yardımcı olursun dimi dedi tabi ben yine hatuna kıyamadım ( küçücük çocukla koşturuyor ) tabiki kalırım dedim

Benim kızı da Etüde soktuk o arada ( normalde gitmiyor ama Öğretmen okul bahçesinde tek başına duracağına gelsin derse katılsın demişti ) ve 2 saat yine bahçeyle cebelleştik
Şükür sonunda bitti ve ekilecek bir karış da olsa boşluk kalmadı
Gelen geçen de hayran kaldı bahçemize
Muhabbet arasında 3 arkadaş ( sağ olsun bir tanesi daha kaldı yardıma ) dedik anasını satam iş yaparken kimse yok ama keyifini süreceğimiz zaman hepsi damlar diye iki tane veli hatta okul bahçesinde oldukları halde bahçenin olduğu kısma gelmediler bile

Haftaya Salı Öğretmenin ilk iki dersi boş ( kuzuların o arada İngilizce dersi var ) hazır o arada hava güzel olursa kahvaltı edelim bahçemizde dedik tabi işin ucundan tutmayanlar kesin damlar resim falan çekilip sonradan sosyal medyada paylaşıp Ay bahçemizde Kahvaltı keyfisi diye hava atmak için

Bahçe faslından sonrada Sınıf Anneleri ve Öğretmenle sohbete dalınca epey vakit geçti marketi falanda yapınca saat 17:00de ancak eve girebildim sonrada zaten yemek yap falan derken baygın düşmüşüm

Canım Kiraz saplı çay alıp iç bol bol suyla çok güzel şişlik alıyor
Bu arada sana da kolay gelsin Valla bahar temizliğine girince insan yaptıkça yapası geliyor ama yaparkende isyan ediyor en azından ben öyleyim hem söylenir hemde bir yandan ay şunu da yapayım diyorum
Dün yarım kaldı artık bugün kalanları bitiririm öğleden sonra

Maalesef kimse keyfinden çalışmıyor Herşey onlara daha rahat bir gelecek sağlamak için Ben o konuda eşime çok kızıyorum zamanında engel olmasaydı ( gerçi şimdiki aklım olsaydı adamın kafasını patlatır yine inat ederdim çalışma konusunda ) ne güzel 19 sene sigortam işlemiş olacaktı ve şartlar çok daha rahat olacaktı
Kuzu eminim onun için olduğunun farkındadır
Benimkiler şu teşbih dizme işini bile sırf onlara daha rahat herşeyi alabilmek için yaptığımın farkındalar
Bak önümüzdeki hafta büyük kızın yine bir okul gezisi vardı 2 günlük Pamukkaleye ben kıza tamam git sıkıntı yok dedim alt tarafı 350 lira dedim ( ki hocasıda kesin gelir diye direk adını gelecekler listesine yazmış ) Bizimki kendince bizi zora sokmamak adına kendi kendine Öğretmene Hocam ben gelemem hem aileme yük olmak istemiyorum hemde yetiştirmem gereken çizimler var demiş Nasılsa ilerde oraya istediğim zaman gidebilirim diyor Ama eminim bende çalışıyor olsaydım ( adam gibi bir maaş karşılığında ) çocuk bu kadar sorumluluk duygusu yaşamamış olurdu nasılsa koymaz hesabı
Ben ondan çok üzüldüm iptal ettirdiği için ama o aksine amannnn valla canım istemiyordu yoksa giderdim diyor

Valla bende o duygu nadiren oluyor hani dağınıklık beni daha çok rahatsız eder Temizlikten yana yüreğim ferah ama sanki çok fazla eşya varmış gibi geliyor bana hatta daha geçen gün eşim birlikte şu yatak odasındaki fazlalıkları bir atalım diyor neymiş uyanınca gözünü açınca bir sürü eşya gözüne çarpıyormuş Sonrada kızların odasını bir elden geçirelim diyor ortada hiç bir şey görünmesini istemiyor ( benim aynalığıma özellikle fit oluyor bir sürü şişe, krem ve sanki sürüyormuşum gibi bir sürü oje ve makyaj malzemesi var diye )

Gunaydin kizlarr :)
Gunun anlam ve onemine binaen bir soz paylasmak istiyorum;

Kork Nisanin 5inden, ökuzu ayirir esinden

hakikaten güzel bir söz olmuş

Bugün kızkardeşimle dışarda kahvaltı edeceğiz
Çok sık olmasada arada öyle ufak bir keyif yapıyoruz iyi geliyor çocuklar olmadan
Tabi o yüzden sadece sabah kahvemi içtim

Bu arada bendeki Telefonun kendine hayrı yok sadece gelen aramalara bakıyorum ve arayabiliyorum whatsupp bile çok çok ağır 15 dakikada ancak bir mesaj gidiyor
Cepten gireyim buraya dedim sayfayı açmıyor bile deli oluyorum ama bir müddet daha idare edeceğiz artık şu telefonun sipariş verdiğim pil ve şarjı geldiğinde inşallah telefonum düzelir de kurtulurum bu takozdan

Burdayim yetistim :) bir tane bebeyle mucadele ve ev isleri anca girdim birazdan son ogunumu yicem..
Kahvalti 1 tahilli ekmek 1 dilim suzme peynir 5 zeytin 2 yumurta
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle izgara tavuk
Ara 10 badem
Aksam daha yemedim ama musli yicem
Bakalim yarin dengesiz tartim ne gostercek

Bugünkü menü

Sabah mercimek çorbası çeyrek lavaş

Aa bir avc çerez

Akşam 4 çatal spagetti anında et salata az cacık

2 litre su
Spor yok

Kızı parka götürdüm hareketlıydım üstüne de regl oldum gibi başlangıç mı başlangıç öncesi göz kırpma diyelim

Menu
Sabah türk kahvesi 4 zeytin az tulum peynir domates 2 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen 4 yk Sulu yemek 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara küçük bir dilim Kek
Aksam 2 yk yogurt 1 yk lifalif
Ara bir küçük Elma 4 fındık
15 bardak su
Uyuyana kada çok acikirsam kahve veya cay icerim. Hos hep yaptığım sey zaten. Bu arada bazen buraya menuyu girdikten sonra cay falan iciyorum ekleyemiyorum.

yarın tartı yüzümü güldürüsünde kendımi gün boyu ödüllendireceğim

Hayirrrr olmazzz ufak bi kacamak olabilir sadeceee

oynakbasi34 ablay ya missERE yi karakter olarak sana benzetiyorum senin gibi enerjik dinç neşeli kıpır kıpır

Ahaha valla ben de bazen okurken yke dusunuyorum kendimi goruyorum onda :)

Uyuyana kada çok acikirsam kahve veya cay icerim. Hos hep yaptığım sey zaten. Bu arada bazen buraya menuyu girdikten sonra cay falan iciyorum ekleyemiyorum.

Sut veya yogurt da deneyebilirsin :)
Ben de gun icindeki cay ve sulari hic yazmiyorum cunku sayamayacagim kadar cok tuketiyorum

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.00: dukan ekmeginden tost,5adet zeytin

Ara 11 00: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 13.00:izgara tavuk gogsu (iki parcaydi ve bayaa buyuktu acayip doyurdu beni)

Ara 15.00: bir maden suyu

Bitti, bugun baska bisey yemedim sirf sabah tarti var diye tutuyorum kendimi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah ....Aminnnnnn

Hani hep yorgunluktan baygın düştüm yok işte gün çok yoğun geçti falan diyorum ya Heh işte dün rekorumu kırdım bence
Sabahtan kızkardeşimle kahvaltıya gittik ve 2 saatte yakın sonrasında AVMde turladık ( kendime 2 tane yeni pantolon aldım diğeri baya yıprandı diye ) Küçük kuzuma da günlük bir ayakkabı aldım Ordan okula yetişip kuzuyu aldıktan sonra tekrar eve uğrayıp bir yarım saat durduktan sonra Havuz yollarına düştük 1 saatte olsa havuzda oturabildim tabi bacaklarım o arada ağrımaya başlamıştı bile
Okuldaki arkadaşlardan biri 23 Nisan için alınması gereken kırmızı rugan ayakkabıları bulamadım diye telefon açınca dur dönüşü ben sana onları alırım yolumun üzerinde nasılsa dedim ve başka bir AVMden bu seferde arkadaşın kızına ayakkabılarını aldım Küçük kuzuyu eşimle halasına gönderip bu seferde başka bir arkadaşla Havaalanına Umreden gelen Teyzesini karşılamaya gittik arabayla ( tabi akşam trafiği felaketti 15 dakikalık yolu 1 saatte gittik Havaalanıda çok yoğun olunca da 1.5 saat de orada bekledikten sonra tekrar aynı trafiğin içine girip döndük 1 saatte
Saat 21:00i geçiyordu onları evlerine bırakabildim tabi birde ille bak kaç saattir aç açına bizimle uğraştın hadi yemek yiyelim deyince o saatte hafif de olsa yemek yedik saat 22ode kızları Babannelerinden alıp ( halalarından oraya geçmişler nasılsa çapraz bina diye ) eve geldim ve bu sefer cidden pertim çıkmıştı
Koltuğa oturmamla sızmam bir oldu eşim nasıl gülüyor hallerime aşkım bugün kendini aştın diye

Sevaptır sonuçta birilerine yardımcı olmak o yüzden hiç dert etmedim sonuçta uyudum uyandım yorgunluk kalmadı

oynakbasi34 ablay ya missERE yi karakter olarak sana benzetiyorum senin gibi enerjik dinç neşeli kıpır kıpır

Aynen yaaa bende hep kendime benzetiyorum çoğu yazısını

Günün ilk bildirimi benden gelsin
Gecen hafta 69.9
Bu hafta 69.2
Keşke 68 ucundan görseydim çok iyi olurdu neyse artık bunada şükür

Süpersin canım üzülme haftaya o 68ler garanti belki az sıkarsan 67yi bile görürsün

Kızlar bugünde Akraba günümüz var
Yani Oynakbaşı yine yollarda
Bu sefer eşimin Annesini, Yengesini, halasını ve Görümcemi götüreceğim Valla şöför Nebahata benzedim iyice bu ara yine

Listemizi düzenleyip buraya atıyorum saat 11.30da evden çıkmam lazım o saatte kadar gelenleri ben dahil ederim olmazsa sonrasını artık ya YENA çığımın ellerinden öper yada moni çiğimin
Bendeki takoz telefon ( şimdilik kullanmak zorunda olduğum ) doğru düzgün aramayı bile yapamazken internete girmiyor Gerçi Kargoya uğrayıp dün teslim edemedikleri şarj ve pili alabilirsem bakacağım düzelirse bende hallederim ama düzelmezse diye önlem alayım dedim

***8. Takım 563.Etap***

catterflym ( 67,6 / / / % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
sevil4321 ( 117,7 / / / % )
Meryem1306 ( 77,4 / / / % )
LargeGemini ( 69,9 / 68,2 / 0.7 / 1,00 % )
MissERE ( 66 / / / % )
Melek929 ( 58,8 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…