@serenalar neden yok hala.
Merak ettim hiç bu kadar ara vermemişti...
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine baygın düşmüşüm hatta saat 20:45 gibi büyük kızım okuldan dönüyor ( bilgisayar ondaydı ) o saatte bile uyukluyordum hattta ufaklık Anne uyuyorsun git yerine yat diye bana ebeveynlik yaptı
Okula kızı almaya diye gittim hemen dönüp kalan işlerimi yaparım diye düşünürken iş güzar velilerden biri sabahtan Öğretmene tekrar soğan fidesi vermiş hani bahçeye ekersiniz diye
Tabi Öğretmende velilerden birine ( hatunun 3 yaşında oğlu var ) rica etsem bunlarıda son bir ekermisiniz demiş
Kadıncağız da 3 gündür devamlı benle birlikte bahçeyi düzelltiği için beni görünce gülümseyerek Arkadaşım yine iş çıktı
sende yardımcı olursun dimi dedi tabi ben yine hatuna kıyamadım ( küçücük çocukla koşturuyor ) tabiki kalırım dedim
Benim kızı da Etüde soktuk o arada ( normalde gitmiyor ama Öğretmen okul bahçesinde tek başına duracağına gelsin derse katılsın demişti ) ve 2 saat yine bahçeyle cebelleştik
Şükür sonunda bitti ve ekilecek bir karış da olsa boşluk kalmadı
Gelen geçen de hayran kaldı bahçemize
Muhabbet arasında 3 arkadaş ( sağ olsun bir tanesi daha kaldı yardıma ) dedik anasını satam iş yaparken kimse yok ama keyifini süreceğimiz zaman hepsi damlar diye
iki tane veli hatta okul bahçesinde oldukları halde bahçenin olduğu kısma gelmediler bile
Haftaya Salı Öğretmenin ilk iki dersi boş ( kuzuların o arada İngilizce dersi var ) hazır o arada hava güzel olursa kahvaltı edelim bahçemizde dedik
tabi işin ucundan tutmayanlar kesin damlar resim falan çekilip sonradan sosyal medyada paylaşıp Ay bahçemizde Kahvaltı keyfisi diye hava atmak için
Bahçe faslından sonrada Sınıf Anneleri ve Öğretmenle sohbete dalınca epey vakit geçti
marketi falanda yapınca saat 17:00de ancak eve girebildim
sonrada zaten yemek yap falan derken baygın düşmüşüm
Selam canlar ben bu hafta pazartesiden beri kacamak yapmadan devam ediyorum ama inanilmaz sislik var karnimda sanki hic kilo vermemis gibi hisediyorum
insallah cumaya kdr toparlanir dun spora gittim bugun de kalca gunum bebisi uyutim baslicam popoyu kaldirmaya :) sabahtan beride durmadim balkonda masalari sandalyeleri cifledim yikadim yerler merler 1 saat suyla hasir nesir olduk :)
Sonra gaza geldim camlarimida sildim e zaten bebegin pesinde hic oturmuyorum baya hareketliyiz sukurrr
Canım Kiraz saplı çay alıp iç bol bol suyla
çok güzel şişlik alıyor
Bu arada sana da kolay gelsin
Valla bahar temizliğine girince insan yaptıkça yapası geliyor ama yaparkende isyan ediyor
en azından ben öyleyim
hem söylenir hemde bir yandan ay şunu da yapayım diyorum
Dün yarım kaldı artık bugün kalanları bitiririm öğleden sonra
ÇAlişan anne olmak zor. Allah yardimcinız olsun.
Ben o konuda rahatım artık. Küçüğüm 10 yasin da. Yine de hep aklım onda ben eve gelinceye kadar yalnız kalıyor evde...
Anahtarı boynunda 2. Sınıftan beri eve kendi giriyor. Bunu düşünmek beni son derece uzsede onlar için diyorum daha rahat yaşamak için deyip yalnız olmadığım da bilmek bir nebze rahatlatiyor beni.
Maalesef kimse keyfinden çalışmıyor
Herşey onlara daha rahat bir gelecek sağlamak için
Ben o konuda eşime çok kızıyorum zamanında engel olmasaydı ( gerçi şimdiki aklım olsaydı adamın kafasını patlatır yine inat ederdim çalışma konusunda
) ne güzel 19 sene sigortam işlemiş olacaktı ve şartlar çok daha rahat olacaktı
Kuzu eminim onun için olduğunun farkındadır
Benimkiler şu teşbih dizme işini bile sırf onlara daha rahat herşeyi alabilmek için yaptığımın farkındalar
Bak önümüzdeki hafta büyük kızın yine bir okul gezisi vardı 2 günlük Pamukkaleye
ben kıza tamam git sıkıntı yok dedim alt tarafı 350 lira dedim ( ki hocasıda kesin gelir diye direk adını gelecekler listesine yazmış ) Bizimki kendince bizi zora sokmamak adına kendi kendine Öğretmene Hocam ben gelemem hem aileme yük olmak istemiyorum hemde yetiştirmem gereken çizimler var demiş
Nasılsa ilerde oraya istediğim zaman gidebilirim diyor
Ama eminim bende çalışıyor olsaydım ( adam gibi bir maaş karşılığında ) çocuk bu kadar sorumluluk duygusu yaşamamış olurdu nasılsa koymaz hesabı
Ben ondan çok üzüldüm iptal ettirdiği için ama o aksine amannnn valla canım istemiyordu yoksa giderdim diyor
Evimi pislik götürüyor gibi hissediyorum temizlesem de iki gün sınra öyle bir his kaplıyor içimi nedenini çözemedim gitti halbukı çok temizdir evim hatta ekimin altında herşeyi teniz bırakırım
Benim 23 aylık kızım var çok aktif bir çocuk bakalım bahar temizliği Nasıl yapacagım bilmiyorum
Valla bende o duygu nadiren oluyor
hani dağınıklık beni daha çok rahatsız eder
Temizlikten yana yüreğim ferah ama sanki çok fazla eşya varmış gibi geliyor bana
hatta daha geçen gün eşim birlikte şu yatak odasındaki fazlalıkları bir atalım diyor
neymiş uyanınca gözünü açınca bir sürü eşya gözüne çarpıyormuş
Sonrada kızların odasını bir elden geçirelim diyor
ortada hiç bir şey görünmesini istemiyor ( benim aynalığıma özellikle fit oluyor bir sürü şişe, krem ve sanki sürüyormuşum gibi bir sürü oje ve makyaj malzemesi var diye
)
Gunaydin kizlarr :)
Gunun anlam ve onemine binaen bir soz paylasmak istiyorum;
Kork Nisanin 5inden, ökuzu ayirir esinden
hakikaten güzel bir söz olmuş