Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sanırım buldum programı ama bu popişi kaldırıyor mu yoksa sıkılaştırıyor mu
benimki yeterince kalkık ben sıkılaşsın istiyorum

sanırım buldum programı ama bu popişi kaldırıyor mu yoksa sıkılaştırıyor mu
benimki yeterince kalkık ben sıkılaşsın istiyorum
Canım hem kalçayı hem bacakları feci şekilde sıkılaştırıyor ben çok memnunum benim basenler ve kalça acayip yumuşak ve dolu dolu dur Bu yaptogim süre içinde baya bir incelme ve sıkılaşma oldu

Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim Tam Buğday ekmegi, catal ucuyla peynir bir domates 2 cay
Ara bir sekerpare 1 tulumba tatlısı ve cay(Öğlen yemegi yerine tatlı yedim)
Ara Elma
Aksam 1 dilim ekmek 4 yk Kuru fasulye 1 yk yogurt
10 bardak su

Mrb kaptanım tlf bozuldu giremedim dün
Bu günkü bildirimim
4 nagıt yanında 1 parça ekmek
Tahin pekmez 2 yemek kaşığı
1 bardak cay
5 siyah zeytin
Sabah 9;00
Süt
Öğlen komşudaydım
Saat 2 :00
Nescafe 3 bir arada
2 bardak cay
1 dilim kek

Akşam yemek yemek istemedim hazırlarken birer kaşık tadına tuzuna baktım .
Süt içtim 1 bardak
Şimdi kayısı cayı içicem

Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk

Bence en onemli ogun kahvalti, gecistirme derim, saglam bir kahvalti yaparsan gun icinde acikmazsin, pestil ve cevizi ara ogun olarak tuketsen?

Ben de hemen menu bildirimi yapayim, bugun hic doymadim desem yeridir

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.00: 2yemek kasigi menemen, bir dukan lavas arasi peynir ve havuc

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi ve bir dukan kurabiye

Ogle 12.30: avuc icinden daha kucuk bir parca et, eti de patlicana sarip ustune domates koymuslardi, cok az salata

Ara 15.00: iki bardak ayran, bir dukan kurabiye

Aksam 16.30: tantuni

Yatgeberlik 19.30: bir ufak kepce mercimek corbasi, bir yemek kasigi tavuk mantar sote

kapanis

Tamam durun vurmayin
Yarin telafi edicem

Kız hiç dur dememişsin )

Bence en onemli ogun kahvalti, gecistirme derim, saglam bir kahvalti yaparsan gun icinde acikmazsin, pestil ve cevizi ara ogun olarak tuketsen?
Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmek

Kız hiç dur dememişsin )

Valla bugun ben de inanamadim kendime
Ustelik deli gibi de su ictim ama yok anacim kesmedi hic bisey beni, insaallah bu iki gunde toparliycam

Bence sabah bisey yemeden gidersen tabagindakilerden az yiyemezsin cunku taa geceden beri ac olacaksin, hafif kahvaltiyla gecistir bence, mesela ekmek vb yeme, bir yumurta haslayip yiyebilirsin mesela yaninda buyuk bardak cay veya sutle..veya bir turk kahvesi eger icebiliyorsan hatta sutlu olursa daha iyi olur metabolizman hizlanir

Olmadı yarın 1 yumurta ve sut içer giderim . Şimdi bir sürü bişey hazırlamış olmadı yesemde . Akşam bişey yemem

Bahar ayındandır herhalde cnm dün ben öyleydim . Bu gün durdurdum kendimi

Olmadı yarın 1 yumurta ve sut içer giderim . Şimdi bir sürü bişey hazırlamış olmadı yesemde . Akşam bişey yemem

Emege saygi o konuda bisey diyemem ama kendini frenleyebilirsin, tabagina tek seferde herseyden al, zaten cok fazla dolduramazsin, boylece hem ev sahibinin gonlu olur tabagini dolu dolu gorunce hem de herseyden az az yemis olursun

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam ( ki zaten saat 10da oturabildim ) resmen kendimi yatağa zor attım
Sabahtan okul bahçesinde bir iki sınıf arkadaşıyla birlikte kalan ekim dikim işlerini bitirelim dedik tabi okula gittiğimde ilk yarım saat ben tek başına amelelik yaptım Hesapta 5 - 6 kişi gelecekti sağ olsun sadece 2si geldi onlarda benle birlikte baya bir uğraştılar
Belli bir yerde boşluk kalınca başka bir Öğretmen oraya göz dikti ama bizim anamız ağlamış oraları belleyeceğiz diye hiç yedirirmiyiz Arkadaşın biriyle daha yorgunluğumuz geçmeden hemen çarşıya yürüdük bir yerden tohum yada fide bulup orayı da halledelim diye ( 30 dakikadan fazla yürüdük )

Okul çıkışına 2 saat vardı ama bir eve uğrayıp bozulan telefonumun faturasını bulayım dedim anam evi alt üst ettim yok deli oldum ve yine dinlenmeden tekrar okula çıktım son aldığımız fideleri o arkadaşla ekmek için
Tam o bitti dedim bu sefer kızın havuz saatti geldi
Havuz faslından sonra da eve gelince yine bulamadığım faturayı aradım ve 2 saatin sonunda buldum
Eşşek evlat kendi yatağının altındaki çekmeceye koymuş ( büyük kızın telefonuydu ya hesapta sağlam yere koymuş ama kendi de yerini unutunca o bahaneyle bütün odası ve dolapları da toparlanmış oldu

Hadiiii bu seferde alışveriş merkezine gittik şarj ve pili yeniletmek için ama prosedürle ilgili bize söylenmeyen durumlar olunca eşim bir güzel kapıştımı elemanla
Def gibi gerilip geri geldi

Gelince de artık direk kendimi yatağa attım ancak Sağ olsun eşim bütün gün bana ulaşamadığı için nasıl yaptıysa eski bir telefonu çalışır duruma getirmiş en azından arandığımda ulaşılabilir olayım

Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk

Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmek

Canım o pestil ve ceviz uzun süre tok tutmayabilir istersen sabah kahvaltısında 1 yumurta ve biraz beyaz peynir ye bol yeşillikle yada en azından bir büyük kase yoğurt ye gittiğin yerde çok aç kalıp fazla kaçırmamış olursun

Artık bugün de bir aksilik olmazsa evdeyim de şu evimi bir güzel temizliyeyim kaç gündür okula koşturmaktan yollarda telef olacağım Sonrada aaaa Banunun evi ne kaaa pismiş diyecekler

Artık bugün de bir aksilik olmazsa evdeyim de şu evimi bir güzel temizliyeyim kaç gündür okula koşturmaktan yollarda telef olacağım Sonrada aaaa Banunun evi ne kaaa pismiş diyecekler
Kolay gelsin kaptanım bende bahar temizliğine başlamışım. Her gün az az yapıyorum .

Kolay gelsin kaptanım bende bahar temizliğine başlamışım. Her gün az az yapıyorum .

Bende haftasonuna kadar dip köşe temizliğimi yaparım diye düşünüyorum ( koltuklarımı, camlarımı ve tüllerimi de aradan çıkarayım diyorum )
Bir posta çamaşırımı da attım hemen makineye mutfağı ve salonu bugün akşama kadar komple bitirmiş olurum inşallah

Cuma akraba günü olacağı için o gün bir şey yapamayacağım Perşembe de malum havuz günü yani haftasonu ancak biter

Kizlar ne alemdesiniz

Ben mutfağı bitirdim salonda da az işim kaldi birazdan kızı almaya gider gelince de esim gelene kadar kalan işlerimi yaparım
Aksamlik evdekilere ispanak kendime de pırasa yapacağım baya oldu alali bozulmasin nasilsa dolapta da durur iki gün yemek derdim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…