Sana kalça bacak egzersizleri die bir uygulama var turuncu baksırlı kadın kalçası olan bir uygulama çok muhteşem ben üç haftadır deniyorum sıkılaşma çok iyi ilk baslarda az az başlıyo gitgide hareketleri artiriyo bakabilirsin
Canım hem kalçayı hem bacakları feci şekilde sıkılaştırıyor ben çok memnunum benim basenler ve kalça acayip yumuşak ve dolu dolu dur Bu yaptogim süre içinde baya bir incelme ve sıkılaşma oldusanırım buldum programı ama bu popişi kaldırıyor mu yoksa sıkılaştırıyor mu
benimki yeterince kalkık ben sıkılaşsın istiyorum
Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk
Kız hiç dur dememişsinBen de hemen menu bildirimi yapayim, bugun hic doymadim desem yeridir
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.00: 2yemek kasigi menemen, bir dukan lavas arasi peynir ve havuc
Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi ve bir dukan kurabiye
Ogle 12.30: avuc icinden daha kucuk bir parca et, eti de patlicana sarip ustune domates koymuslardi, cok az salata
Ara 15.00: iki bardak ayran, bir dukan kurabiye
Aksam 16.30: tantuni
Yatgeberlik 19.30: bir ufak kepce mercimek corbasi, bir yemek kasigi tavuk mantar sote
kapanis
Tamam durun vurmayin
Yarin telafi edicem
Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmekBence en onemli ogun kahvalti, gecistirme derim, saglam bir kahvalti yaparsan gun icinde acikmazsin, pestil ve cevizi ara ogun olarak tuketsen?
Kız hiç dur dememişsin)
Olmadı yarın 1 yumurta ve sut içer giderim . Şimdi bir sürü bişey hazırlamış olmadı yesemde . Akşam bişey yememValla bugun ben de inanamadim kendime
Ustelik deli gibi de su ictim ama yok anacim kesmedi hic bisey beni, insaallah bu iki gunde toparliycam
Bence sabah bisey yemeden gidersen tabagindakilerden az yiyemezsin cunku taa geceden beri ac olacaksin, hafif kahvaltiyla gecistir bence, mesela ekmek vb yeme, bir yumurta haslayip yiyebilirsin mesela yaninda buyuk bardak cay veya sutle..veya bir turk kahvesi eger icebiliyorsan hatta sutlu olursa daha iyi olur metabolizman hizlanir
Bahar ayındandır herhalde cnm dün ben öyleydim . Bu gün durdurdum kendimiValla bugun ben de inanamadim kendime
Ustelik deli gibi de su ictim ama yok anacim kesmedi hic bisey beni, insaallah bu iki gunde toparliycam
Bence sabah bisey yemeden gidersen tabagindakilerden az yiyemezsin cunku taa geceden beri ac olacaksin, hafif kahvaltiyla gecistir bence, mesela ekmek vb yeme, bir yumurta haslayip yiyebilirsin mesela yaninda buyuk bardak cay veya sutle..veya bir turk kahvesi eger icebiliyorsan hatta sutlu olursa daha iyi olur metabolizman hizlanir
Olmadı yarın 1 yumurta ve sut içer giderim . Şimdi bir sürü bişey hazırlamış olmadı yesemde . Akşam bişey yemem
Arkadaşlar sabahları pestil ve ceviz yesem kilomu etkilermi kahvaltı öyle yapmayı düşünüyorum fikir verirmisiniz . Şimdide tşk
Öylede denerim . Yarın gezmeye gidicem mesela sabah bişey yemiycem . Orda tabagımdakileri az olarak yiycem . Yemesem olmaz çünkü akşamdan hazırlık görmüş . Sence iyi fikrimi sabah bişey yemeden gitmek
Kolay gelsin kaptanım bende bahar temizliğine başlamışım. Her gün az az yapıyorum .Artık bugün de bir aksilik olmazsa evdeyim de şu evimi bir güzel temizliyeyimkaç gündür okula koşturmaktan yollarda telef olacağım Sonrada aaaa Banunun evi ne kaaa pismiş diyecekler
Kolay gelsin kaptanım bende bahar temizliğine başlamışım. Her gün az az yapıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?