Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 563.Etap***

catterflym ( 67,6 / 66,2 / 1,4 / 2,07 % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
sevil4321 ( 117,7 / 116 / 1,7 / 1,44 % )
Meryem1306 ( 77,4 / 76.2 / 1.2 / % 1.55 )
LargeGemini ( 69,9 / 69,2 / 0.7 / 1,00 % )
MissERE ( 66 / 65,4 / 0,6 / 0,91 % )
Melek929 ( 58,8 / 59,4/ -0,6/ %-1,02 ) izinli

8.Takım Ortalaması: % 0,85

Can'ım hergün yaptıgım kalça hareketlerini de spor olarak hesaplayıp yapsaydın keşke yada ben bundan sonra hafta boyunca hesaplayıp sana söyleyeyim gerçi regl oldum bu hafta yapamam ama

Spor kismini son anda ekledim canim o kalca egzersizlerini de ekleyecektim ama toparlayamadim, bu hafta yapmaya calisirim

Gerci motivasyonumu kaybediyor gibiyim grup ici paylasim cok az, sirf kendimi adapte etmek icin bu tablo isine girdim, insaallah bu hafta biraz daha aktif olur grup

Ay bu arada senin dedigin egzersiz programini indirdim yapiyorum bakalom faydasini gorebilecek miyim :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Maalesef aldığım şarj ve pil hiç bir işe yaramadı ve ben hala eski takoz telefona talim etmek zorundayım
Yarın telefonu mecbur servise vereceğim ( 20 günü bulur diyorlar ) inşallah fazla masraf çıkarmadan tamir ettirebilirim cidden elimdeki deli ediyor Whatsuppa bile zor bakıyorum çok ağır ama hiç yoktan iyidir
Buraya girip bakayım dedim mesajların bir kısmını gösterdi ama ne cevap yazılabilen alan açıldı nede beğen tuşu

Gündüz zaten Akraba günündeydim geldiğimde de kız laptobu okula götürmüştü o yüzden ancak bu saatte girebildim

Biliyorum hepinizin motivasyonu düşüyor bende girmeyince ( diğer kizlarda kayıp balık Nemoya bağlamış )
Kendi adıma söz veriyorum en azından sabah erkenden damlayacağım akşamları da olurda büyük kız bilgisayarı okula götürdüysede döner dönmez damlarım
İnan benimde aklım hep sizlerde

Bu hafta da süpersiniz hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

Ayy ben cok memnunum cok sikilasiyi ve kalcam baya eskiye gore fark var

Bu arada telefonum tamirden geldi artik bende cok sık girmeye calisacagim

Bencede vrup cok sessiz diger takimlar cok patlasim yaptiklari icin daha motiveler bazi arkadaslar sadece tartidan ve menu bildiriminden baska takilmiyo sohbet edip kaynassak daha enerjik oluruz

Evet arada girip o gruplara bakiyorum iyi gaza getiriyolar birbirlerini

Abla benim telefon geldi sira sende insallah o hurdadan kurtulup telefonuma kavusmanin mutluluguni yasıyorum birde eski telefonun ekranina bakmaktan simdiki telefonun ekranı plazma tvden yazıyor gibiyim

Bu arada Kızlar bir şey söyleyeceğim Ben bugün AVM de o boydan yağ kütlesi boy kilo ölçen tartılar dan tartım dedim kimse bilmiyordu ben de anlamadım işte 1 tl attım bastım işte bayan butonuna bekledim bekledim Sadece kilo mu yazmış 68.1 diye ingilizce söylüyordu ne dedi yani anlamadığım için diğer şeyleri yazmadı acaba o 68 Nokta biri de mi yanlış yazdi agirlik yerine Keşke bilen birileri olsaydı ya çok heveslenmistim Vücudumun yağ kitlesi ne kadardi acep

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bu haftasonunu kaçamaksız ve bol suyla atlatıp haftaya çok güzel başlarız

Ben ilk önce kendime bir bardak kaynak su hazırladım onu içiyorum şu anda ( Etap birincilerinin olduğu sayfayı incelediğimde hepsinin tek ortak noktaları sabahları bol limonlu sıcak su içmek )
Sonra da oturup bir güzel kendime şekersiz Türk Kahvemi yapar içerim ondan sonrada artık en geç 08:30da güzelce kahvaltımı ederim

Bugün şu yarım kalan temizliğimi bitireceğim ütülerimi falan da aradan çıkartırım ki kafam dinç olsun Eşimde sağ olsun bugün evdeyim bende yardımcı olurum hem fazlalık varsa onlarıda ayıklayıp atarız dedi ( adam bayılıyor birşeyler atmaya )
Kızlarda kendi odalarını hallederse tam süper olur

Abla benim telefon geldi sira sende insallah o hurdadan kurtulup telefonuma kavusmanin mutluluguni yasıyorum birde eski telefonun ekranina bakmaktan simdiki telefonun ekranı plazma tvden yazıyor gibiyim

Ay sorma elimdeki takozun ekranı daha ufak çok tuhaf geldi ilk gün dediğin gibi tamirden gelince de artık diğeri dev ekran gibi gelir

Sabah 69.2 avm de 68.1 acaba hangisi doğru

Ben her zaman daha az olan rakamı tercih ederim gerçi yüksek olanı tercih edipte sonradan aaaa ben daha azmışım demekte güzel

Eger yasak degilse yaparim

YOk canım niye yasak olsun her türlü takımlardan taktik kapılabilir zaten diğer kaptanlarda o konuda bozulmaz sonuçta devlet sırrı olsa başka takımlara giriş engellenir

Gunaydin kizlarrrr

YOk canım niye yasak olsun her türlü takımlardan taktik kapılabilir zaten diğer kaptanlarda o konuda bozulmaz sonuçta devlet sırrı olsa başka takımlara giriş engellenir

Tamam o zaman

Tabloyu gordun mu kaptanim, bu hafta sonunun cezalilarini belirle de pazartesi tartisina kadar ceksinler cezalarini

Menü bildirimini eksik yapan Cezalılar Listesi

En azından menülerimizi düzenli bildirmemiz için minik de olsa bir Ceza olayına girelim diye düşünmüştük zaten Bu cezalar her hafta değişebilir ( sıkıcı olmaması adına )

Bu haftanın Cezası;

Her gün sabah akşam duvara dayanarak 3 X 10 saniye duvara yaslanarak Wall - Sit

Çok basit olarak düşünmeyin ( süreyı kısa görüp )
Bu hareket özellikle arka bacakları ve kalçayı sıkılaştırıyor Sabah akşam 3er kere yapılırsa eminim baya bir yağ yakımına katkısı olacaktır Bacaklarda baya bir karıncalanma olacak ( bu çok iyidir yağ yakımının devreye girdiğine işaret )

Hemen bu Cezayı hak edenleri de yazıyorum

oynakbasi34 Oynakbaşı Kaptanınız ( yani bendeniz başta sonuçta imam osurursa Cemaat mıçar demiyorlar boşa )

catterflym Kuzum senin spor yaptığını biliyorum o yüzden eminim sana sıkıntı olmaz yaparsın

Nana929 Kuzucuğum sende eminim okadarcık vakit ayırabilirsin Yemek yaparken bile yapılabilir atıyorum cattle de su kaynayana kadar gibi

S sevil4321 Kuzu senin sadece 2 gün eksik ama hadi sana iyi hal indirimi yapıp sadece akşamları bu cezayı uygulatalım

Eddoras kız gezmelere doyamadın hadi dön artık yuvaya valla aforoz edecekler seni sonunda sen bu cezayı aslında fazlasıyla hak ettin de hadi çok seviyorum seni fazlası olmasın olanı yap yeter birde görelim seni artık daha sık bak benimde motivasyona ihtiyacım var gidip gidip tatil resimlerine kedinin çiğere baktığı gibi bakıyorum hatun fıstık oldu ben hala yerimde sayıyorum diye gel beni az motive et kızzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…