Mrb kaptanım kbakma 2 gündür gribim ve regla oldum . Yeni kendime geldim yazayım dedim . Kilo almışım kaptanım 59.4 olmuşum
Can'ım hergün yaptıgım kalça hareketlerini de spor olarak hesaplayıp yapsaydın keşke yada ben bundan sonra hafta boyunca hesaplayıp sana söyleyeyim gerçi regl oldum bu hafta yapamam ama
Can'ım hergün yaptıgım kalça hareketlerini de spor olarak hesaplayıp yapsaydın keşke yada ben bundan sonra hafta boyunca hesaplayıp sana söyleyeyim gerçi regl oldum bu hafta yapamam ama
Biliyorum hepinizin motivasyonu düşüyor bende girmeyince ( diğer kizlarda kayıp balık Nemoya bağlamış)
Kendi adıma söz veriyorum
Spor kismini son anda ekledim canim o kalca egzersizlerini de ekleyecektim ama toparlayamadim, bu hafta yapmaya calisirim
Gerci motivasyonumu kaybediyor gibiyim grup ici paylasim cok az, sirf kendimi adapte etmek icin bu tablo isine girdim, insaallah bu hafta biraz daha aktif olur grup
Ay bu arada senin dedigin egzersiz programini indirdim yapiyorum bakalom faydasini gorebilecek miyim :)
Ayy ben cok memnunum cok sikilasiyi ve kalcam baya eskiye gore fark var
Bu arada telefonum tamirden geldi artik bende cok sık girmeye calisacagim
Bencede vrup cok sessiz diger takimlar cok patlasim yaptiklari icin daha motiveler bazi arkadaslar sadece tartidan ve menu bildiriminden baska takilmiyo sohbet edip kaynassak daha enerjik oluruz
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Maalesef aldığım şarj ve pil hiç bir işe yaramadı ve ben hala eski takoz telefona talim etmek zorundayım
Yarın telefonu mecbur servise vereceğim ( 20 günü bulur diyorlar) inşallah fazla masraf çıkarmadan tamir ettirebilirim cidden elimdeki deli ediyor Whatsuppa bile zor bakıyorum çok ağır ama hiç yoktan iyidir
Buraya girip bakayım dedim mesajların bir kısmını gösterdi ama ne cevap yazılabilen alan açıldı nede beğen tuşu
Gündüz zaten Akraba günündeydim geldiğimde de kız laptobu okula götürmüştü o yüzden ancak bu saatte girebildim
Biliyorum hepinizin motivasyonu düşüyor bende girmeyince ( diğer kizlarda kayıp balık Nemoya bağlamış)
Kendi adıma söz veriyorum en azından sabah erkenden damlayacağımakşamları da olurda büyük kız bilgisayarı okula götürdüysede döner dönmez damlarım
İnan benimde aklım hep sizlerde
Bu hafta da süpersiniz hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Ayy ben cok memnunum cok sikilasiyi ve kalcam baya eskiye gore fark var
Evet arada girip o gruplara bakiyorum iyi gaza getiriyolar birbirlerini
Oglani uyutmustum simdi kalktim yaptim valla bi etap daha :) hem az hareket var hem de bitirince bacaklarim karincalaniyor yag yakmasi super
Bari ordan taktik falan calaydin kiss
Abla benim telefon geldi sira sende insallah o hurdadan kurtulup telefonuma kavusmanin mutluluguni yasıyorum birde eski telefonun ekranina bakmaktan simdiki telefonun ekranı plazma tvden yazıyor gibiyim
Sabah 69.2 avm de 68.1 acaba hangisi doğru
Eger yasak degilse yaparim
YOk canım niye yasak olsunher türlü takımlardan taktik kapılabilir zaten diğer kaptanlarda o konuda bozulmaz sonuçta devlet sırrı olsa başka takımlara giriş engellenir
Gunaydin kizlarrrr
Tamam o zaman
Tabloyu gordun mu kaptanim, bu hafta sonunun cezalilarini belirle de pazartesi tartisina kadar ceksinler cezalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?