Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar menü paylaşımı
Sabah 3yk kıymalı menemen
1dilim beyaz peynir
1dilim kaşar peyniri
2tk bal
3dilim ekmek
Öğlen yok
ikindi 1elma
1galeta
Aksam 4yk kabak yemeği
1kase mercimek çorbası
Marul salatası
2lt su
9000 adım
Ve tabi ki cezam

Kizlar bugun acaip saldım irademe hakim olamıyorum

Sabah
2.5 tb ekmegi ile kaşar ceri domates 3 zeytin cay

Ara muz bir avuc hindistan cevizi

Aksam 3 tb ekmegi ile hamsi yanıda salata

Ara çay ile çilek aramoli gofret 3 tane

Ara 2 kanat bir .cay b. Ananasli iç-içek

Su 2.5 litre spor yok

Ben izne mi ayrılayım ne herseyi canim cekiyo biraz ara versem kendimi boyle kısıtlamasam belki daha iradesini olurum acaba ackurtlar gibi herseyi yemek istiyorum

Aslinda menu fena degil hindistan cevizini nasil yedin bir avuc onu anlayamadim meyve olarak mi :) cilek aromali gofret dedigin de su ince parmak kadar boylari olanlardan dimi

Hedefine yaklastiysan bugun senin kirila noktan olabilir, yarin sabah bak bakalim ben bu yola devam etmek ve hedefime en kisa surede ulasmak istiyorum diyecek misin

Ben de menu bildireyim bu arada
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 10.00: bir yemek kasigi kadar kuymak, bir avuc ici kadar yumurtali ekmek (pazar kahvaltisi diye annem yapmis dayanamadim valla ennnn minigini yedim)

Ara 11.00: sade turk kahvesi

Ara 14.00: az sekerli turk kahvesi

Oglen 16.00: 2 yemek kasigi dukan makarna, uzerine yogurt domates sos ve kiyma, uzun zamandir yemiyodum iyi geldi nefsimi korelttim bugun kizlarr

Aksam yok

Yatgeberlik 23.00: 3yemek kasigi sekersiz sutlac

Allahimmmm yarin sabah kontrol tartisi var ne yapacagukkk

Meyve olan hindistan cevizi canim hani avuc kadar yedim avucun içine sığabilecek kadar hesabıma gore diğer türlü adet işi olmadığı icin nasil belirteceğimi bilmiyodum :))

Gofret de silindir silindir olanlar varya ondan tani daha bitmedi bir avuc cerez ve bir kanat daha yedim kizimin kini anlayacağım suan midem bakin gibi bu hafta felaket gibi oldu ya insallah toparlarım kac zamandır herşeyden yemek istiyorum ama kendimi tutuyorum bu sıkma durumu beni hapsedio sonra böyle patlak veriyo regl olduğu icin spor da yapamıyorum ki dengelesin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah haftaya çok daha dinç ve iradeli başlayıp cuma güzel sonuçlar görürüz
Ben dün temizliği bitireceğim diye baygın düştüm hatta fazla zorladım sanırım kendimi akşam üzere boyun fıtığım tuttu ve ağrı geçsin diye uzanınca uyumuşum

Şükür bu sabah çok daha iyiyim
Limonlu suyumu kapıp geldim

İzin falan aklından geçirme canım emin ol izne ayrılınca biraz daha gevşek davranıyor insan
Birlikte bugün itibaren daha sıkı tutalım bak Ramazana az kaldı o arada ne kadar verirsek kardır

Bu arada kızlar bu yaz Bayram sonrası için daha evvel demişmiydim bilmiyorum ama Eşimin Halaları küçük kuzuyu yazlığa götürecekler bir 10 günlüğüne sonrasında bende otobüsle Akçaya gidip 1 hafta kalacağım ( kızı almaya gelir sende tatil yaparsın dedi sağ olsun halalamlar )
En son eşim bende gelirim sizi almaya bahanesiyle ve 1 haftada birlikte kalıp döneriz diyordu
Geçen akşam KVye gittiğimizde eşşek herif bana sormadan direk Annesine ya sende gitsene Gelininle hem tatil yapmış olursun demezmi

Tamam KVyle aramız iyi ama yazlık yer ve herkes rahat davranıyor orada en basiti ben denize girmek istediğimde ya evde oturup sıkılacak yada benle deniz kenarına gelirsede bu sefer yok mayoyla dolandı, yok bakanlar oldu ama Banu umursamadı falan muhabbeti olacağından çekiniyorum
Eeee biz oraya gittiğimizde her gece 11e doğru kendimizi dışarı atıp gece 2ye kadar gezip eğleniyoruz sahilde hatun hadi bir gün geldi ikinci gün de geldi diyelim en geç 3cü gün sıkılacak sonuçta alışkın değil üstelik eşimin kuzeni ille Yengeciğim aynı zamanlarda gidelim de bol bol gezeriz diyordu hani anlıyacağınız gelmesine gelsin ama ben KVyi tanıyorum mutlaka birşeylere alınganlık yapar hatun daha gitmeden ay ben aslında görümcelerime geçmişten kırgınım diyip durdu ( neymiş görümcelerinin çeyizlerine kadar herşeyle ilgilenmiş ama onlar o arada hiç yardım etmemiş hep gezmişler falan diye 30 sene öncesini anlatıyordu hala ki normalde hiç bir sıkıntıları yok KVyle ama bizimki kendi kendine hala triplerde hani dağ dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı )

Bakalım o güne kadar fikri değişir mi bilmiyorum ama benle gelirse artık mecbur her yalnız kaldığımızda hatuna çoşkuyu vermem lazım ki dönüşü kendi kendine yine triplere girmesin
Dönüştede Çanakkaleye kendi dayısının oğlunun yanına gidecekmiş tabi oda bize havale olacak yolu uzatıp oraya bırakacağız olmazsa

bana sormadan direk Annesine ya sende gitsene Gelininle hem tatil yapmış olursun demezmi

Bu kocalarin hepsi mi boyle kaptancim yaaa

Gezceksin tabi gez dolas hakkindir, yazlik yerde ne yapilir baska :)

Gunaydinlarrr bu arada herkesslereee, kahvalti yapmadan once tartiya cikmayi unutmayin, gorelim bakalim boyumuzun olcusunu

Bu kocalarin hepsi mi boyle kaptancim yaaa

Gezceksin tabi gez dolas hakkindir, yazlik yerde ne yapilir baska :)

Gunaydinlarrr bu arada herkesslereee, kahvalti yapmadan once tartiya cikmayi unutmayin, gorelim bakalim boyumuzun olcusunu

Eşim sağ olsun her yere sıkıntı yapmadan gönderir hatta gezmelerime bile karışmaz aksine bu ara bile oda bana hep ayağı yanmış kedi seni der
Gece zaten yazlıkta hep sahilde gezeriz oturup çay içeriz hani öyle bara falan gittiğimiz yok
Bakalım Allah nasip kısmet ederse artık KVyide alıp giderim ( bazen de üzülüyorum haline sonuçta eşi vefaat ettiğinden beri hatun hep gözümüzün içine bakıyor bir yere giderken gel diyelim diye Küçük kızı pek götürmez büyükde duruma göre bazen götürür bazende hiç ses etmez o anlarda dikkatimi çekiyor gittiler derken bile bir tuhaf oluyor demekki bizimde gittiğimizde aynı durumu hissediyordur diye )

Eskiden aramız kötüyken hep derdim ölüyorum dese asla çağırmam yanıma almam falan diye ama bazen eşimle konuşuncada kıyamıyorum yazık bizden başka kimi var diyorum
Hani bir Sanatcının repliği var dı ya Lanet olsun bu içimdeki İnsan sevgisine diye benimkide bazen o hesap sinirlenince asıp keserim ama sonra yine vicdanım el vermez

Bu arada bugünlük ben tartılmıyorum çünkü cidden dün gram su içmedim ve öğleden sonra resmen camış gibi yattığım için eminim ödem vardır ve canım sıkılsın istemedim

N

Ne guzel Allah esinle muhabbetinizi arttirsin ablacim :)

Ben bildiriyorum o halde
Kizlar
10kere tartildim tartiyi acip kapattin yerini bile degistirdim ama resmen
64.8
600gram gitmis haftasonu saka gibi

Allahim kimse kilo almasin herkes kilo vermis olsun verenlerin icinde de oynakbasi34 kaptanim olsun amin

Harikasın canım maşallah sana

Süpersin canım valla helal sana

Güzel duana da kocamam bir Aminnnnnnnnnn

Günaydın 8. Takımın fıstık adayi güzel hatunlari
Cuma günü 116.00
Bugün 116.00
Aynıyım yani

Harikasın canım demekki bundan sonraki günler hep eksilere çalışıyorsun

Benim Temizlik faslı bitti sayılır bir tek bu gece koltuklarımı bir güzel sıleceğim birde balkondaki çamaşırlarımı katlayıp bir posta daha çamaşır yıkıyacağım
Dolaplarda ne var ne yok hepsini döktüm yıkansın diye kaldı 3 posta çamaşır onlarıda makine yıkadığı için pek dert etmiyorum
Valla evi temiz gördükçe daha bir gülümseyerek bakıyorum etrafıma
Sabah küçük kuzu okula giderken pijamalarını ortada bırakacaktı hemen müdahale ettim çabuk onları kirliye at ortada bırakma diye Mutfakta bir tane bile bulaşık bırakmadığım için sabah mis gibiydi mutfak
İnşallah aynı istikrarı gösteririm ( evdekileri uyarma konusunda ) öyle olunca zaten ev dağılmadığından temizlik de çok kolay geliyor

Sahanesin maşallah...

Ayrıca aminnnnn

Günaydın 8. Takımın fıstık adayi güzel hatunlari
Cuma günü 116.00
Bugün 116.00
Aynıyım yani

Demekki cuma güzel eksiyle geleceksin
Hadi insallah..

Ohhh Miss Banucum çok ozendim valla..
Haftaya da bende başlıyorum inş. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…