- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Kizlar selamlar hadi bakalim bir ki bir ki cezalarini yapanlar yazsinlar ki gorelim
Ben de sabah 9da kahvalti yaptim ve halen acikmadim yasasin kuculmus midelerrr
BenLargeGemini nin onerdigi programi yapiyorum normalde her gune bir egzersiz programi var ama ben sabah aksam yapio 15 gunde tamamlamayi planliyorum :)
Hadi bakalim kacamaksiz haftasonu
Ben birsey Itiraf etmek istiyorum kimin ne yazdigini pek takip edemedigim icin herkes hergun menusunu paylasiyor saniyordum. Neyse Ben de biraz rahatladim. :) bu arada dun gece psikopatlar gibi sabah namazina kadar uyanik kaldim ve Evet malesef agzim bos durmadi normalde yataga girmeden once menu paylasirdim eee yataga gormeyince dun paylasamdim.Neyse kızlar eşimde uyandı artık bir zahmet şu kahvaltımızı yapalım da bende artık eve girişeyimKüçük cadı şimdiden beni parka götürecekmisin demeye başladı
Hemen bu haftaki Wall - Sit cezamıda kahvaltıyı hazırlarken aradan çıkarayım da eksik olmasın
Çıkmadan şuralarıda bir güzel Domestosla sileyim de ölsün mikroplar Takımımızın havası değişsin
Bu arada Herbalife ile ilgili bilginiz varmi kızlar. Burda benim gibi bı arkadaş var 3aydir gidiyor günden güne eridi gitti 45 kilo verdi. Bazen şeytan beni de dürtüyor ama cesaret de edemiyorum. Siz ne dersiniz. Hiç veremicekmisim gibi hissediyorum bazen
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar!!!!
Ben döndüm şu an havaalanındayım. Etiyopya’dayken internet büyük problemdi sadece bulabildiğimde ailemle konuştum buraya uğrayamadım. İki haftadır tartılmıyorum ama zayıfladığıma eminim hissediyorum. Her günüm en az 15bin adımla geçti. Zaten doğru düzgün yemekler de yiyemedim. Hele ilk hafta hep aç gezdim sayılır. İkinci hafta pes edip yedim yemekleri. Sabah evime varacağım ve pazartesi günü ilk tartı sonucumu söylerim.
Ben birsey Itiraf etmek istiyorum kimin ne yazdigini pek takip edemedigim icin herkes hergun menusunu paylasiyor saniyordum. Neyse Ben de biraz rahatladim. :) bu arada dun gece psikopatlar gibi sabah namazina kadar uyanik kaldim ve Evet malesef agzim bos durmadi normalde yataga girmeden once menu paylasirdim eee yataga gormeyince dun paylasamdim.
Son olarak 6 haftada toplam 8 Kilo vermis bulunuyorum ciddi ciddi artik kendimi çok hafif hissediyorum. Buranın katkisi büyük. Kaptanimiza ve butun uyelere tek tek tesekkur ederim :) geriye kaldi 8 Kilo hadi Bakalim en kisa zamanda hep birlikte veririz Insallah
Selam hanımlar bugün yine çocukların peşinde oradan oraya sürüklenerek geçti. Bu arada zor da olsa cezanı çektim kaptanım benim kalçalar benden ayrı takılıyor kendi başına bı medeniyet gibi inşallah faydası olur
Menü de paylasayim hemen
Sabah 2catal sucuklu yumurta
3dilim TB ekmeği
5zeytin
Peynir
Öğlen yarım simit
Aksam 6yk nohut
3yk pilav
Çoban salata
1sb ayran
Çok acikirsam salatalık yerim sanırım.
Günlük adım 9560
Şu 2 lt
Bu arada Herbalife ile ilgili bilginiz varmi kızlar. Burda benim gibi bı arkadaş var 3aydir gidiyor günden güne eridi gitti 45 kilo verdi. Bazen şeytan beni de dürtüyor ama cesaret de edemiyorum. Siz ne dersiniz. Hiç veremicekmisim gibi hissediyorum bazen
Misafirim vardı yeni gittiler..
Yoruldum epey.. Bugün yapacaklarımı yapamadım yarına kalsın istemiyorum.. Planım dışına çıkılınca ev ve düzen konusu fena oluyor toparlamak zor oluyor...
Belki enerji bulabilirsem ütü yapabilirim :)
lıfetıme kanalın da ''senin mucizen'' adlı programa denk geldim. İlk defa izledim. Konuk serra yılmaz dı...
Nasıl donanımlı bir kadın yahu..
ağzım açık dinledim resmen.. Çok severim dış görünüşe önem vermeyip kültürüyle duruşuyla özgüveniyle karşındakini döven ezen kadınları..
Merhaba kızlar!!!!
Ben döndüm şu an havaalanındayım. Etiyopya’dayken internet büyük problemdi sadece bulabildiğimde ailemle konuştum buraya uğrayamadım. İki haftadır tartılmıyorum ama zayıfladığıma eminim hissediyorum. Her günüm en az 15bin adımla geçti. Zaten doğru düzgün yemekler de yiyemedim. Hele ilk hafta hep aç gezdim sayılır. İkinci hafta pes edip yedim yemekleri. Sabah evime varacağım ve pazartesi günü ilk tartı sonucumu söylerim.
Merhaba kızlar!!!!
Sanada Günaydın canım
Beslenmen iyi Banucum bana göre.
2 top dondurmadan noolcak allasen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?