- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Menü bildirimini eksik yapan Cezalılar Listesi
En azından menülerimizi düzenli bildirmemiz için minik de olsa bir Ceza olayına girelim diye düşünmüştük zatenBu cezalar her hafta değişebilir ( sıkıcı olmaması adına )
Bu haftanın Cezası;
Her gün sabah akşam duvara dayanarak 3 X 10 saniye duvara yaslanarak Wall - Sit
Eki Görüntüle 2134002
Çok basit olarak düşünmeyin ( süreyı kısa görüp )
Bu hareket özellikle arka bacakları ve kalçayı sıkılaştırıyorSabah akşam 3er kere yapılırsa eminim baya bir yağ yakımına katkısı olacaktır Bacaklarda baya bir karıncalanma olacak ( bu çok iyidir yağ yakımının devreye girdiğine işaret )
Hemen bu Cezayı hak edenleri de yazıyorum
oynakbasi34 Oynakbaşı Kaptanınız ( yani bendeniz başta sonuçta imam osurursa Cemaat mıçar demiyorlar boşa )
catterflym Kuzum senin spor yaptığını biliyorum o yüzden eminim sana sıkıntı olmaz yaparsın
@melek929 Kuzucuğum sende eminim okadarcık vakit ayırabilirsinYemek yaparken bile yapılabilir atıyorum cattle de su kaynayana kadar gibi
S sevil4321 Kuzu senin sadece 2 gün eksik ama hadi sana iyi hal indirimi yapıp sadece akşamları bu cezayı uygulatalım
@Eddoras kız gezmelere doyamadınhadi dön artık yuvaya valla aforoz edecekler seni sonunda sen bu cezayı aslında fazlasıyla hak ettin de hadi çok seviyorum seni fazlası olmasın olanı yap yeter birde görelim seni artık daha sık bak benimde motivasyona ihtiyacım var gidip gidip tatil resimlerine kedinin çiğere baktığı gibi bakıyorum hatun fıstık oldu ben hala yerimde sayıyorum diye gel beni az motive et kızzzzzzzzz
Günaydın kizlar nasılsınız ben dunku menumu paylasmayayim basli başına vasat kilo almak icin ne yenirin ornegiydi birazdan tartılacağım arti varmi merak ediyorum gerci saat sabah 9da evden çıkıp aksam 5te geldim ayaklarim fena belki eritmiste olabilirim :)
Abla bu Wal Sit o pozisyonda 10 saniye durup kalk tekrar 10 saniye duryp kalk 3 kere mi yapiliyor kalcalar icin
Abla benim telefon geldi sira sende insallah o hurdadan kurtulup telefonuma kavusmanin mutluluguni yasıyorum birde eski telefonun ekranina bakmaktan simdiki telefonun ekranı plazma tvden yazıyor gibiyim
teşekkürler canimIyi günlerde kullan canım
Bol bol su ve yeşil çay içbirde aklınızda bulunsun araba yada otobüsle uzun süre oturarak gideceğiniz durumlarda yolculuk esnasında 1 tane yeşil çay içmek ödemi önlüyor ( ödem attığı zaten bellide hiç oluşmamasını sağlıyormuş )
Aynen canım 3 kere yapıyoruz aralarda kalkarak
Selam kizlar yeni gelen arkadaslarimiz gercekten supersiniz biz bu aralar cok yazmayarak sizin motivasyonunuzu dusurduk kusura baknayin
oynakbasi34 evet canim ben duzenli spor yapiyorum bu hareketi de eklerim artik ben de masallah basen sallaniyor yumusakliktan iyi gelir belki :)
Bu arada cumartesi sabahi esimle guzel bir kahvalti yaptim ama gunun ilerleyen saatlerinde dikkat edicem insallah haftasonu esim evde olmasa cok daha hizli vercem bu kilolari da iste neyse
Mutlu haftasonlari diliyorum her birinize
Kahve eşliğinde :)
Selam kizlar yeni gelen arkadaslarimiz gercekten supersiniz biz bu aralar cok yazmayarak sizin motivasyonunuzu dusurduk kusura baknayin
oynakbasi34 evet canim ben duzenli spor yapiyorum bu hareketi de eklerim artik ben de masallah basen sallaniyor yumusakliktan iyi gelir belki :)
Bu arada cumartesi sabahi esimle guzel bir kahvalti yaptim ama gunun ilerleyen saatlerinde dikkat edicem insallah haftasonu esim evde olmasa cok daha hizli vercem bu kilolari da iste neyse
Kesinlikle biz de cocuk pesinde kosup temizlik yapip habire diyet bozmaca :)))Bilmukabele canım
Kahve eşliğinde de iyi gider gerçekten
Eminim çok kısa zamanda bariz faydası olacaktır
Valla sorma kocalar olmasa çok daha kolay olurdu herşeybazen diyorum bekar ve tek yaşayanlar çok daha kolay verir diye birde tabi zenginler temizlikten tut çocuk bakıcılığına kadar herşeye hizmetli var hatunlarda boş kaldıkça havuza ve spor salonuna atıyorlar kendilerini
Tesekkur ederim insallah dengelerimHaftasonu kahvaltilarini çok severim.
Afiyet olsun
Dengelersen sorun olmaz...
Kizlar selamlar hadi bakalim bir ki bir ki cezalarini yapanlar yazsinlar ki gorelim
Ben de sabah 9da kahvalti yaptim ve halen acikmadim yasasin kuculmus midelerrr
BenLargeGemini nin onerdigi programi yapiyorum normalde her gune bir egzersiz programi var ama ben sabah aksam yapio 15 gunde tamamlamayi planliyorum :)
Hadi bakalim kacamaksiz haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?