Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Veeee takımımızın medarı iftiharları İstikrarlı ve düzenli kelebekleri
Bütün bir hafta eksiksiz menülerini bildirip bizleri motive eden güzel arkadaşlarımız
Hepinizi canı gönülden kutluyorum
Hepimize çok güzel örnek oldunuz ve inşallah bundan sonra bizlerde düzenli olarak menülerimizi paylaşacağız

M Meryem1306
LargeGemini
missERE

Neyse kızlar eşimde uyandı artık bir zahmet şu kahvaltımızı yapalım da bende artık eve girişeyim Küçük cadı şimdiden beni parka götürecekmisin demeye başladı
Hemen bu haftaki Wall - Sit cezamıda kahvaltıyı hazırlarken aradan çıkarayım da eksik olmasın

Çıkmadan şuralarıda bir güzel Domestosla sileyim de ölsün mikroplar Takımımızın havası değişsin

Günaydın kizlar nasılsınız ben dunku menumu paylasmayayim basli başına vasat kilo almak icin ne yenirin ornegiydi birazdan tartılacağım arti varmi merak ediyorum gerci saat sabah 9da evden çıkıp aksam 5te geldim ayaklarim fena belki eritmiste olabilirim :)

Abla bu Wal Sit o pozisyonda 10 saniye durup kalk tekrar 10 saniye duryp kalk 3 kere mi yapiliyor kalcalar icin

Bol bol su ve yeşil çay iç birde aklınızda bulunsun araba yada otobüsle uzun süre oturarak gideceğiniz durumlarda yolculuk esnasında 1 tane yeşil çay içmek ödemi önlüyor ( ödem attığı zaten bellide hiç oluşmamasını sağlıyormuş )

Abla bu Wal Sit o pozisyonda 10 saniye durup kalk tekrar 10 saniye duryp kalk 3 kere mi yapiliyor kalcalar icin

Aynen canım 3 kere yapıyoruz aralarda kalkarak

Mutfağımın yarısından çoğu bitti devam edeyim de bitince bir kahve molası verip yatak odasına direk girişirim

Ayaklarim oturmaktan şiş degil okadar saat ayakta yürümekten acaip agriyor :) gerci evden cikmadan yesilcay icmistim ama

Selam kizlar yeni gelen arkadaslarimiz gercekten supersiniz biz bu aralar cok yazmayarak sizin motivasyonunuzu dusurduk kusura baknayin
oynakbasi34 evet canim ben duzenli spor yapiyorum bu hareketi de eklerim artik ben de masallah basen sallaniyor yumusakliktan iyi gelir belki :)
Bu arada cumartesi sabahi esimle guzel bir kahvalti yaptim ama gunun ilerleyen saatlerinde dikkat edicem insallah haftasonu esim evde olmasa cok daha hizli vercem bu kilolari da iste neyse

Haftasonu kahvaltilarini çok severim.
Afiyet olsun
Dengelersen sorun olmaz...

Mutlu haftasonlari diliyorum her birinize

Bilmukabele canım

Kahve eşliğinde :)

Kahve eşliğinde de iyi gider gerçekten

Eminim çok kısa zamanda bariz faydası olacaktır
Valla sorma kocalar olmasa çok daha kolay olurdu herşey bazen diyorum bekar ve tek yaşayanlar çok daha kolay verir diye birde tabi zenginler temizlikten tut çocuk bakıcılığına kadar herşeye hizmetli var hatunlarda boş kaldıkça havuza ve spor salonuna atıyorlar kendilerini

Kesinlikle biz de cocuk pesinde kosup temizlik yapip habire diyet bozmaca :)))

Kizlar selamlar hadi bakalim bir ki bir ki cezalarini yapanlar yazsinlar ki gorelim

Ben de sabah 9da kahvalti yaptim ve halen acikmadim yasasin kuculmus midelerrr

Ben LargeGemini nin onerdigi programi yapiyorum normalde her gune bir egzersiz programi var ama ben sabah aksam yapio 15 gunde tamamlamayi planliyorum :)

Hadi bakalim kacamaksiz haftasonu

Bu arada mesajlari cok dikkatli incelemeye calisiyorum menu bildirip de gozumden kacmis olmasin diye, sizden ricam eger menu bildiriminiz ertesi gune kaldiysa "dunun menusu" yazmak yerine carsamba menusu yazarsaniz benim icin daha kolay olur

Ben Cezamı çektim akşamda bir posta çekeceğim inşallah
Bende şükür kaçamaksız devam ediyorum ve kendimi cidden çok hafif hissediyorum şu anda

Az daha yatak odamı düzeltip kuzuyu parka götüreceğim sonrada ordan direk Telefonu servise bırakma işini de aradan çıkarayım çok vakit geçmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…