• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızım yine Laptobu okula götürecekmiş :rolleyes:
Ne güzel seviniyordum bana kalacak bugün hazır yüzme de yokken bakarım diye ;) Neyse gece damlarım nasılsa yine ;)
Bende birazdan akşamlık evdekilere Yeşil Mercimek pişireceğim ama kendim öğlen ve akşam Yoğurtlu kabak yerim :21: Tabi birde eve gelince bol su ( sadece kızı okuldan almaya çıkacağım bugün ;) )

İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz de bomba gibi bir bildirimle listeleri sallarsınız :KK71:

Canim geçmiş olsun. Migreni varmı kızının sanki daha önce de benzer şikayeti olmuştu ..
Başağrısı da nasıl zor Kıyamam. . Allah şifa versin nerde varsa..

Maalesef Migrende var :KK53:
Şükür şu anda daha iyi ama yinede ilk fırsatta bir daha götürmem lazım en azından içim rahat etsin ;) büyük ihtimalle onda da boyun fıtığı vardır ( kambur oturuyorsun diye elli kere uyarıyorum ama yok çizim yaparken dik oturamam ki diyip duruyor :( ) En azından emin olalım ki ona göre dikkat etsin acı çekmesin boşuna :KK64:

ahahahah hiç kaçırmam böyle tüyoları :KK70:

eveeett, unutmayın bakliyat yokk, mümkünse fazla yeşillik de yemeyin vücutta su tutuyor:KK73::KK73:

şimdi bakabilirsin canım :KK5:

o zaman walk walk walk:KK6::KK6::KK6:

:21::21::21::21::21: Aynen canım özellikle bugün çok dikkat edilecek :21::21::21::21::21:

Bu arada eşimin bugün doğum günü :KK57:
Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı :D )

günaydın kızlarrrr, bugün inşallah tartı öncesi güzel bir gün olur hepimiz için :ıslık:

akşam ilk defa oğlumdan ayrı uyudum, babaya pasladım onu, ona grip geçmesin diye ama acaba ağladı mı diye sürekli tetikte uyumaktan sabah tavşan gibi gözlerle geldim işe :KK70:

sabah yumurta ve dukan tostla başladım güne, şimdi kahveyle devam:kahve:

herkes bugün içtiği suyu not etsin bakalım kim en çok içeçek :eğlence:

Oyyy kıyamam paşaya :KK36:
Bir iki gün daha sık dişini canım onlar hasta olunca daha beter oluyor sonuçta :confused: Sanada çok geçmiş olsun canım ;)

Deneme :ıslık:

KelebekCumaEyvah TARTI!CumartesipazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeBAYRAM! (14 Haziran)

Her zamanki gibi süpersin canım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu arada cumadan sonra bir ara biraz rahatlayıp herkese Liste düzenlemesini öğretmek istiyorum ;) en azından acil bir durumda ben giremediğimde ( ki inşallah şu tamirdeki telefonum bir an önce gelir ) listeyle alakalı bir sıkıntı olmasın ;)
Haftasonu kızdan bilgisayarı kurtarırım nasılsa :KK48:

YENA YENA seni tabloya ekliyim mi eklemiyim mi bilemedim o_O

Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim ;) belki o bahaneyle daha sık görürüz :KK68:

Gunaydin canlarim bugun kendimi cok odemsiz hiseettim tartildim ama bugun yazmiyim bomba gibi bir sonucla geliyorum insallah yarin :))
Sabahtan beri is yapiyorum persembe supurme, silme,toz alma,banyo temizleme,ev toplama gunum ahahahah
Yarin da balkon yikama ve cam silme gunum
Bir de etrafimda dolasan,dune kadar elektrik supurgesi sesinde feryat figan eden ama su gunlerde biraz alismis ,sesi pek cikmayan bir bebe var :))
Ayrica yikanan camasir bulasiklar yemekler var....var da var kendimi cok yorulmus hisediyorum bazen...bir de bebisi anneme birakabildigim gunler 1.5 saat spor yapiyorum aksamlari...
Ramazan yaklasiyor ve ben ramazanda mutlaka kilo aliyorum o yuzden ramazan gelmeden hedefime yaklasmak istiyorum

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: İnanılmaz büyük bir heycanla bekliyoruz canım ;)
Hepimize de bomba gibi bir motivasyon olur :KK68::KK68::KK68::KK68:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben kızımın çorbasını icirip daha sonra hazırlanıp cikacagim önce kardesime ugrayip kizcemi bırakacağım
Daha sonra hastane yolları ....

Size kolay gelsin canım ;) inşallah kolaylıkla hastane işlerinizi de halledersiniz :KK68:

Maalesef Migrende var :KK53:
Şükür şu anda daha iyi ama yinede ilk fırsatta bir daha götürmem lazım en azından içim rahat etsin :KK66: büyük ihtimalle onda da boyun fıtığı vardır ( kambur oturuyorsun diye elli kere uyarıyorum ama yok çizim yaparken dik oturamam ki diyip duruyor :KK43: ) En azından emin olalım ki ona göre dikkat etsin acı çekmesin boşuna :KK64:

:21::21::21::21::21: Aynen canım özellikle bugün çok dikkat edilecek :21::21::21::21::21:

Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı :KK70: )
banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin:KK200:
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.

Geçmiş olsun..

Bulgurlu dolma pek sevmiyorum ama daha sağlıklı tabii..
Hatta Karatay mutfağın da yeşil. Mercimekli yapıyorlar

Nasıl geçti yerlestinmi artık. Tekrar hayırlı olsun. .

Oh nihayet döndün canım. Ciddi merak ettik..
Vitamin eksikliği önemli tabii.. takviyelerle normale döner kısa sürede. .
Dikkat et kendine canım.

Kolay gelsin
İyi geçti şimdilik buraya bayıldım bakalım zaman ne gösterecek ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayılrı sabahlar :KK68:

Hesapta dün akşam büyük kız okuldan gelir gelmez damlayacaktım laptopa kavuşunca ama kuzum öyle bir halde geldi ki inanın aklımdan bile geçiremedim bilgisayar başına oturup sizlere bakmayı :KK43:
Okulda yine başı tutmuş ve geldiğinde yüzünün rengi bile çok tuhaftı ağrıdan :KK43:
Tam hayırdır falan derken başladı resmen hüngür hüngür ağlamaya :KK61:Çok fazla bir ağrı varmış ve başım çatlayacak diyip durdu :KK43:
Ne yapacağımızı şaşırdık hatta eşim belki iyi gelir diye bir ara ayaklarına masaj bile yaptı ama yok yavrum dayanamıyorum diyip durdu :KK57:

Acile götürelim seni dedik onuda kabul etmedi çünkü ona göre nasılsa bir şey yapılmayacak daha acil durumda olanların hakkına girmeye gerek yok dedi :KK66:
Bakalım bugün eşimin Nöroloji doktoruna tekrar götüreceğim :KK66: ( bir kaç sene evvel bu baş ağrıları ilk başladığında sağ olsun Çocuklarla ilgilenmediği halde eşi ( başka bir hastanede doktor ) telefon açıp rica edince yinede kuzuya baktı hatta dedi ne zaman bir sıkıntı olursa atla gel ilgilenirim diye ama tabi bizimki doktor karşıtı olduğu için hep direndi :KK43: dün akşam artık mecbur kabul etti ( nefret ediyor kan vermekten ve ilaç içmekten o yüzden hiç gitmemeye çalışıyor :KK53: )

Bu ay regl de olmadı acaba o tetiklemiş olabilirmi diye düşünüyorum ama artık doktorla görüşünce belli olur :KK66: Eşim belki de onda da boyun fıtığı vardır oda felaket ağrı yapınca baş ağrısı ile karıştırılabiliyor dedi :KK66: en azından tekrar bir Emar çekilir de emin oluruz :KK66:

Canım tam 77.5 çıkarsın inşallah da direk yüzden de bölünmemiş olur :KK66:
kim bilir belki daha da az çıkar :KK60:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK60:
Bizde diyoruz acaba nerelerde bu hatun :KK66:
Rabbim acil şifalar versin :KK66: bakma sen eşine zayıflarken hallerimizden en çok onlar memnun ama bir sıkıntı çıkıncada hemen çamur atarlar :KK48: Bende de var öyle bir model :KK70: gerçi şimdi Sibele gittiğimden beri hiç gıkı çıkmıyor sağ olsun :21:

Canım eğer 6 ayı geçtiyse ve verilemeyecek bir kilo alındıysa listeye alınabiliyor ( kilonun % 5den fazlası alınması durumda ) hani bir kilo iki kiloysa mecbur beklemen lazım ya o kiloya düşmeyi yada 6 ayı doldurmayı :KK66:
Dur bakalım yarın bir bakalım kaç çıkacaksın kaçla ayrıldın ona göre tekrar bir araştırmaya gireriz :KK66: bende isterim tabiki hemen dönmeni :KK66:

Valla süper yürümüşsün de menü için pek bir şey diyemiyorum :cool: Senin bünyede benimki gibi cins bakarsın daha da fazla eksi görürsün :KK66:
Bugünü çok dikkatli geçirip yarın güzel rakamlar görürüz hepimiz inşallah :KK68:

Bence menü gayet güzel :KK66: tebrikler :KK66: gerçi biraz daha fazla protein ağırlıklı olursa süper olur :KK66:

Sende benim gibisin :KK70: işe yarayan bir şey duyduğum an ille denesem mi diye düşünüyorum :KK70: Hatta eskiden hep diyordum af edersin kuş poku yarıyor deseler ağzım göksüne açık bir şekilde gezerim diye :KK70:

Süpersin canım :KK66: aynen devam :KK66: bomba gibi bir dönüş olacak seninkisi :KK60:
Bugün dayanamayıp tartıldım biraz daha az çıktım neyseki :) yarın tartı günü gene tartılıp yazarım buraya. Beni de geri dahil edersin kaptanım :KK25:

Buyrunuz 77 kilo halim. Hedefim 60 olmak. Yorumlar çok sert gelmesin :KK48:

Eklentiler

• _20180412_114015.webp
    _20180412_114015.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
  • _20180412_113959.webp
    _20180412_113959.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
kızlar size tablo yaptım :KK70:

herkesin başlangıç kilosunu bilsem onu da eklerdim tabloya ama :KK50:

Baslangic kilom 115 .
Farketmez canım korumadayım ben nasıl istersen....
Eline sağlık canım. Hakikaten pek idealist kelebeksin :KK200::KK50:

Kızlar ben kızımın çorbasını icirip daha sonra hazırlanıp cikacagim önce kardesime ugrayip kizcemi bırakacağım
Daha sonra hastane yolları ....

Hadi bakalım güzel haberlerle dön kuzu

banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin:KK200:
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.

Aysecim nasılsın. Sen listede değilmisin. ?

Ya sen fıstık gibisin ama.. nasıl 77 kilo bu .
Bölgesel sorununda yok gibi. Maşallah maşallah. Boyun kaçtı 1.80 mi :)

Banucum fıtık değildir bence. Daha çok küçük yaşı. Dur bakalım.
Stres kaynaklı olabilir. Gözleri bozuk mu.? O sebep olabilir.
Tabii siz yine gidin en azından için rahatlar

Ya birsey diyim mi sanirim ust bolgende fazlalik o yuzden baya zayif duruyorsun bacaklar incecik.60 kg dusunemiyorum seni manken gibi olursun canim masallah
Malesef belim çok kalın, göbeğim,sırtım ve basenler feci. Boyum uzun sayılır o yüzden öyle gözüküyor bacaklarım. Ya da üstüm öyle tombik ki alt zayıf görünüyor :duduk:

Baslangic kilom 115 .
Eline sağlık canım. Hakikaten pek idealist kelebeksin :KK200::KK50:

Hadi bakalım güzel haberlerle dön kuzu

Aysecim nasılsın. Sen listede değilmisin. ?

Ya sen fıstık gibisin ama.. nasıl 77 kilo bu .
Bölgesel sorununda yok gibi. Maşallah maşallah. Boyun kaçtı 1.80 mi :)
Kız çok alemsin :KK53: boyum keşke o kadar olsa. 1.73 boyum. Sen zayıflayınca gör beni :KK71: sayende ben bu gazla acayip dikkat edeceğim :KK8:

Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı :KK70: )

ay evet ablacım yarın yersin tartıldıktan sonra :D sakın haaa parmak bile atma :D

Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim :KK66: belki o bahaneyle daha sık görürüz

tamam onu da serbest kelebek kategorisine dahil ediyorum o zaman :)

anammm maşallah genç kız tü tü tü, göbek gitse tam süper olur :nazar:

Baslangic kilom 115 .
Eline sağlık canım. Hakikaten pek idealist kelebeksin

115'ten 65 mi düştünnn :KK57::KK57:
en büyük maşallah sana :nazar::nazar:
seni de serbest kelebeklere dahil ediyorum gider gelir takılırsın :KK5:

Malesef belim çok kalın, göbeğim,sırtım ve basenler feci. Boyum uzun sayılır o yüzden öyle gözüküyor bacaklarım. Ya da üstüm öyle tombik ki alt zayıf görünüyor :duduk:
Bence fistik gibi gozukuyorsun benim de boyum 174 59kg inmek istiyorum ama cok zayif olurum sanki 59da

Kızlar bı saat önce eve geldik

Kizcemi uyuttum çamaşırlarımi toplayıp yerleştirdim

Yemek yedim sanırım akşam yoğurtla kapatirim

Ortopedi Dr rontgen istedi cekildç fln çok şükür kemikte birşey cikmadi :dua:

Kaslarla ilgili dedi kas gevşetici agri kesici ilaç verdi bide sprey bacağıma

ZAYIFLA dedi:spor::spor:

Spor yap dedi:spor::spor::spor:

Fizik tedavi öneriyorum dedi ama gitmek istemiyorum:63:

Bogazimi tutacagim öncelikle:kızgın::kızgın:

Back
X