• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim doktora gitmek istemeyen ilc içmeyen insanlari anlamiyorum ben habire icerim yeterki sagligim elden gitmesin diger türlü daha zahmetli zor valla bu durumda sizdr cok yipraniyorsunuz kuzuya da gecmis olsun baş agrisi cok kotu hele beyninde davul caliyosa amn allahim Rabbim şifa versin migrende olabilir inslllah değildir

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayılrı sabahlar :KK68:

Hesapta dün akşam büyük kız okuldan gelir gelmez damlayacaktım laptopa kavuşunca ama kuzum öyle bir halde geldi ki inanın aklımdan bile geçiremedim bilgisayar başına oturup sizlere bakmayı :KK43:
Okulda yine başı tutmuş ve geldiğinde yüzünün rengi bile çok tuhaftı ağrıdan :KK43:
Tam hayırdır falan derken başladı resmen hüngür hüngür ağlamaya :KK61:Çok fazla bir ağrı varmış ve başım çatlayacak diyip durdu :KK43:
Ne yapacağımızı şaşırdık hatta eşim belki iyi gelir diye bir ara ayaklarına masaj bile yaptı ama yok yavrum dayanamıyorum diyip durdu :KK57:

Acile götürelim seni dedik onuda kabul etmedi çünkü ona göre nasılsa bir şey yapılmayacak daha acil durumda olanların hakkına girmeye gerek yok dedi :KK66:
Bakalım bugün eşimin Nöroloji doktoruna tekrar götüreceğim :KK66: ( bir kaç sene evvel bu baş ağrıları ilk başladığında sağ olsun Çocuklarla ilgilenmediği halde eşi ( başka bir hastanede doktor ) telefon açıp rica edince yinede kuzuya baktı hatta dedi ne zaman bir sıkıntı olursa atla gel ilgilenirim diye ama tabi bizimki doktor karşıtı olduğu için hep direndi :KK43: dün akşam artık mecbur kabul etti ( nefret ediyor kan vermekten ve ilaç içmekten o yüzden hiç gitmemeye çalışıyor :KK53: )

Bu ay regl de olmadı acaba o tetiklemiş olabilirmi diye düşünüyorum ama artık doktorla görüşünce belli olur :KK66: Eşim belki de onda da boyun fıtığı vardır oda felaket ağrı yapınca baş ağrısı ile karıştırılabiliyor dedi :KK66: en azından tekrar bir Emar çekilir de emin oluruz :KK66:

Canım tam 77.5 çıkarsın inşallah da direk yüzden de bölünmemiş olur :KK66:
kim bilir belki daha da az çıkar :KK60:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK60:
Bizde diyoruz acaba nerelerde bu hatun :KK66:
Rabbim acil şifalar versin :KK66: bakma sen eşine zayıflarken hallerimizden en çok onlar memnun ama bir sıkıntı çıkıncada hemen çamur atarlar :KK48: Bende de var öyle bir model :KK70: gerçi şimdi Sibele gittiğimden beri hiç gıkı çıkmıyor sağ olsun :21:

Canım eğer 6 ayı geçtiyse ve verilemeyecek bir kilo alındıysa listeye alınabiliyor ( kilonun % 5den fazlası alınması durumda ) hani bir kilo iki kiloysa mecbur beklemen lazım ya o kiloya düşmeyi yada 6 ayı doldurmayı :KK66:
Dur bakalım yarın bir bakalım kaç çıkacaksın kaçla ayrıldın ona göre tekrar bir araştırmaya gireriz :KK66: bende isterim tabiki hemen dönmeni :KK66:

Valla süper yürümüşsün de menü için pek bir şey diyemiyorum :cool: Senin bünyede benimki gibi cins bakarsın daha da fazla eksi görürsün :KK66:
Bugünü çok dikkatli geçirip yarın güzel rakamlar görürüz hepimiz inşallah :KK68:

Bence menü gayet güzel :KK66: tebrikler :KK66: gerçi biraz daha fazla protein ağırlıklı olursa süper olur :KK66:

Sende benim gibisin :KK70: işe yarayan bir şey duyduğum an ille denesem mi diye düşünüyorum :KK70: Hatta eskiden hep diyordum af edersin kuş poku yarıyor deseler ağzım göksüne açık bir şekilde gezerim diye :KK70:

Süpersin canım :KK66: aynen devam :KK66: bomba gibi bir dönüş olacak seninkisi :KK60:
Günaydin banu abla
Tsk ederim
24kasimda 73.2 izne ayrilmisim alti ay dolmamis
:(( Listeye giremiyorum dimi
Yarın sabah net kilomu yazarım buraya

Günaydın kızlar
Kizim uyurken çamaşırlarımi astim
Yayla çorbası yaptim
Uyanirsa birlikte kahvaltı yaparız

Öğlen teyzsine birakip hastaneye gideceğim

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim doktora gitmek istemeyen ilc içmeyen insanlari anlamiyorum ben habire icerim yeterki sagligim elden gitmesin diger türlü daha zahmetli zor valla bu durumda sizdr cok yipraniyorsunuz kuzuya da gecmis olsun baş agrisi cok kotu hele beyninde davul caliyosa amn allahim Rabbim şifa versin migrende olabilir inslllah değildir

Benim büyük kız Anannesi kılıklı :D Anneme de hep diyorum kız becerebilseydin doğumları da evde yapar göbek bağını keserdin diye :D oda aynı sürünür ama asla doktora gitmez :( Ben ölünce de sakın araştırmaya kalkmayın neden öldü diye tembihlediğinde de hep derim kız ölmüşsün artık ne bıcıklayacağım geri gelmeyeceğine göre diye :D :D :D

Hep diyorum erken teşhis diye ama yok anam büyük kızda bak hesapta doktora gidecektik yine vazgeçti :( neymiş devamsızlığı sınıra dayanmış Ramazanda kullanırım o hakkımı o zaman gideriz doktora tekrar dedi ;) Ya aslında Migreni olduğunu biliyoruz o yüzden bukadar şiddetli ağrıları ama birazda kendi de asabi :D kız kasma herşeye takma desemde yok en ufak şeye takıp migrenini kendi de azdırıyor ;)
Bakalım artık en kötü ihtimalle okullar tatil olunca kaçarı yok bir check uppa girecek hanımefendi :(

Günaydin banu abla
Tsk ederim
24kasimda 73.2 izne ayrilmisim alti ay dolmamis
:KK43:( Listeye giremiyorum dimi
Yarın sabah net kilomu yazarım buraya

Hadi bakalım canım inşallah en azından izne ayrıldığın kilo çıkarda direk girersin listeye ;)

Günaydın kızlar
Kizim uyurken çamaşırlarımi astim
Yayla çorbası yaptim
Uyanirsa birlikte kahvaltı yaparız

Öğlen teyzsine birakip hastaneye gideceğim

Benimde canım bu sabah Kahvaltı etmek istemedi bende kocaman bir bardak ayran içip ve 1 salatalık yedim ;)
Keyfi kahvemide içemedim kahvem bittiği için ama öğlen çıkar alırım nasılsa hazır okula gitmişken ;)

]:KK200::KK200:Günaydın
Mutlu persembeler:KK200::KK200:

Sanada Günaydın canım ;)

Benim büyük kız Anannesi kılıklı :KK70: Anneme de hep diyorum kız becerebilseydin doğumları da evde yapar göbek bağını keserdin diye :KK70: oda aynı sürünür ama asla doktora gitmez :KK43: Ben ölünce de sakın araştırmaya kalkmayın neden öldü diye tembihlediğinde de hep derim kız ölmüşsün artık ne bıcıklayacağım geri gelmeyeceğine göre diye :KK70: :KK70: :KK70:

Hep diyorum erken teşhis diye ama yok anam büyük kızda bak hesapta doktora gidecektik yine vazgeçti :KK43: neymiş devamsızlığı sınıra dayanmış Ramazanda kullanırım o hakkımı o zaman gideriz doktora tekrar dedi :KK66: Ya aslında Migreni olduğunu biliyoruz o yüzden bukadar şiddetli ağrıları ama birazda kendi de asabi :KK70: kız kasma herşeye takma desemde yok en ufak şeye takıp migrenini kendi de azdırıyor :KK66:
Bakalım artık en kötü ihtimalle okullar tatil olunca kaçarı yok bir check uppa girecek hanımefendi :KK43:

Hadi bakalım canım inşallah en azından izne ayrıldığın kilo çıkarda direk girersin listeye :KK66:
Banu abla sizede geçmiş olsun

Hiç sanmıyorum banu abla reglde yakin
ama günlük yediklerimi yazacağım buraya

Gunaydinlarrr

Benim oglan cok hasta, bi oksuruk iki hapsirik mehter takimi gibi gecirdik geceyi.
Bugun durusmalarim cok yogun insallah firsat bulup takip edicem burayi, benim de bogazlar hafiften alarm veriyor, bisey yiyemesem ne guzel eksi olur tartida :KK70:

Geçmiş olsun..

Ben de yazacaktim inan ama normalde pek ilgilenen olmuyordu ilgin için tesekkurler:KK66: icinde bulgur vardi. Toplam 200 gr yogutla beraber.

Bulgurlu dolma pek sevmiyorum ama daha sağlıklı tabii..
Hatta Karatay mutfağın da yeşil. Mercimekli yapıyorlar
Günaydınnnn kaçak döndü :KK15: kilo almış olabilir biraz :işsiz: burdaki tatlılar dondurmalar ve çikolatalardan gözüm döndü :kızgın:

Nasıl geçti yerlestinmi artık. Tekrar hayırlı olsun. .
Slm kızlar:KK3::KK3:

Kacak geldi:KK33::KK33:

Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti

Kalp krizi suphelenmisler:KK57:

B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus

B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir:110:

Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi:işsiz::işsiz::işsiz:

Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor:KK43::KK43::ukala::ukala::ukala:

Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu:ukala::ukala::ukala:

Oh nihayet döndün canım. Ciddi merak ettik..
Vitamin eksikliği önemli tabii.. takviyelerle normale döner kısa sürede. .
Dikkat et kendine canım.

Günaydınlar cümleten çocukları okula bıraktım geldim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum. Bir yandan bahar temizliği bir yandan 23 Nisan bir yandan dikiş kursumuzun sergisi için hazırlıklar derken akşama kadar canım cikiyo. Şu telaslarimi atlatayim daha aktif olucam inşallah

Kolay gelsin

Sende benim gibisin :KK70: işe yarayan bir şey duyduğum an ille denesem mi diye düşünüyorum :KK70: Hatta eskiden hep diyordum af edersin kuş poku yarıyor deseler ağzım göksüne açık bir şekilde gezerim diye :KK70:

ahahahah hiç kaçırmam böyle tüyoları :D

Kızlar bugün için kesinlikle herkes çok çok dikkatli beslenip akşam yemeğini mümkün olduğu kadar erkene çekiyoruz ki ertesi gün daha güzel eksiler görünsün tartıda :KK66:
Bu gece çok çok geç saatlere kadar da oturmuyoruz
:21::21::21::21::21:

eveeett, unutmayın bakliyat yokk, mümkünse fazla yeşillik de yemeyin vücutta su tutuyor:KK73::KK73:

Canım bakmak istedim ama goremedim

şimdi bakabilirsin canım :KK5:

ahaha senin gozune benim vücuduma :KK70:

o zaman walk walk walk:KK6::KK6::KK6:

günaydın kızlarrrr, bugün inşallah tartı öncesi güzel bir gün olur hepimiz için :ıslık:

akşam ilk defa oğlumdan ayrı uyudum, babaya pasladım onu, ona grip geçmesin diye ama acaba ağladı mı diye sürekli tetikte uyumaktan sabah tavşan gibi gözlerle geldim işe :D

sabah yumurta ve dukan tostla başladım güne, şimdi kahveyle devam:kahve:

herkes bugün içtiği suyu not etsin bakalım kim en çok içeçek :eğlence:

Gunaydin canlarim bugun kendimi cok odemsiz hiseettim tartildim ama bugun yazmiyim bomba gibi bir sonucla geliyorum insallah yarin :))
Sabahtan beri is yapiyorum persembe supurme, silme,toz alma,banyo temizleme,ev toplama gunum ahahahah
Yarin da balkon yikama ve cam silme gunum
Bir de etrafimda dolasan,dune kadar elektrik supurgesi sesinde feryat figan eden ama su gunlerde biraz alismis ,sesi pek cikmayan bir bebe var :))
Ayrica yikanan camasir bulasiklar yemekler var....var da var kendimi cok yorulmus hisediyorum bazen...bir de bebisi anneme birakabildigim gunler 1.5 saat spor yapiyorum aksamlari...
Ramazan yaklasiyor ve ben ramazanda mutlaka kilo aliyorum o yuzden ramazan gelmeden hedefime yaklasmak istiyorum

Back
X