Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilterrrrr kız aylak canın sıkılıyor desem o da yok işin başından aşkın:))
bu arada regl konusuna da baktım kızlar ben geçen ay 27 sinde olmuşum daha var..geçen hepimiz birden olmuştuk nerdeyse ya ondan söylim dedim bayramda rahatız rahat rahat denize girebiliriz:)

yok kız işim kalmadı artık otel kapanıyorya orda burda dolanıp duruyorum işsizlik başıma vurdu
bende geçen ayın 28 adet olmuştum daha var

kız ilter sıkıldıysaaan
gel bizde yapılacak temizlik iş güç çook
gelde anam bunları yap
hm can sıkıntın da giderkaydirigubbakcemile3

kız ilter sıkıldıysaaan
gel bizde yapılacak temizlik iş güç çook
gelde anam bunları yap
hm can sıkıntın da giderkaydirigubbakcemile3
tamam kaptanım hemen geleyimde patron göndermiyor arife günü izni bile zor aldım boş boş oturuyorum ama yinede bayramda izin vermiyor

YAA KAPTANIMMM BEN NE YAPTIM Kıııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

aaa benim haberim yok iltercim neden kapanıyor otel??ee sen ne yapacaksın??
canım bayramdan sonra müşteri kalmıyor kışın çok az müşteri oluyor diye kış sezonlarında çoğu otel kapanıyor yazın başında tekrar açılıyor normalde muhasebeciler kalır otelde ama benim patronum biraz tuaf olduğu için beni gönderir faka bu sezon başında belki kışa kalırsın dedi ama halen kesin birşey yok bekliyorum son vereceği kararı belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki mafoldumben

SELAM KIZZ NE ıŞıN VAYY SENıN BUYDAA YOLUNU ŞAŞIRDIN ŞEKERıMMMM.......sengözlerimebaksanab

Kaptanum merhabalar kusuruma bakma topiğe 2-3 gün giremedim. Çoooook ama çoook rahatsızdım halada devam ediyor.Ancak bugün kendimi toparlayabildim. Boğazım kulağım tüm iltihaplanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…