yok kız işim kalmadı artık otel kapanıyorya orda burda dolanıp duruyorum işsizlik başıma vurduilterrrrr kız aylak canın sıkılıyor desem o da yok işin başından aşkın:))
bu arada regl konusuna da baktım kızlar ben geçen ay 27 sinde olmuşum daha var..geçen hepimiz birden olmuştuk nerdeyse ya ondan söylim dedim bayramda rahatız rahat rahat denize girebiliriz:)
tamam kaptanım hemen geleyimde patron göndermiyor arife günü izni bile zor aldım boş boş oturuyorum ama yinede bayramda izin vermiyorkız ilter sıkıldıysaaan
gel bizde yapılacak temizlik iş güç çook
gelde anam bunları yap
hm can sıkıntın da giderkaydirigubbakcemile3
tamam kaptanım hemen geleyimde patron göndermiyor arife günü izni bile zor aldım boş boş oturuyorum ama yinede bayramda izin vermiyor
eğer işin çok acil deeğilse kaptanım öğleden sonra çık hem zaman geçer hemde sıcak okadar etkilemezbugün dışarı çıkcam kızlar
şimdiden kara kara suyu düşünüyoruuum
yok kız işim kalmadı artık otel kapanıyorya orda burda dolanıp duruyorum işsizlik başıma vurdu
bende geçen ayın 28 adet olmuştum daha var
güzeldi cnmnaısl geçti adana buluşması bu arada hiç anlatmıyon kaptanım yok mu foto??
YAA KAPTANIMMM BEN NE YAPTIM Kİİİİ kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
canım bayramdan sonra müşteri kalmıyor kışın çok az müşteri oluyor diye kış sezonlarında çoğu otel kapanıyor yazın başında tekrar açılıyor normalde muhasebeciler kalır otelde ama benim patronum biraz tuaf olduğu için beni gönderir faka bu sezon başında belki kışa kalırsın dedi ama halen kesin birşey yok bekliyorum son vereceği kararı belki ekim ayında aranızdan ayrıla bilirim evdeki nette çalışmıyor çünki mafoldumbenaaa benim haberim yok iltercim neden kapanıyor otel??ee sen ne yapacaksın??
SELAM KIZZ NE İŞİN VAYY SENİN BUYDAA YOLUNU ŞAŞIRDIN ŞEKERİMMMM.......sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?