- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
yaaa niyeki acaba, Allah göstermesin ne güzel gidiyoruz işte zayıflama yolunda moral mıotivasyon veriyoruz birbirimize, insanlar neyi paylaşamıyor ki acaba
ahahahahah
ay çok tatlısın ya
ben galiba senin pesinden gelecem bu gidisleHeyyoo kızlar ben döndüm 900 gr vermişim sevindim. Geçen hafta 77.2 bugün 76.3
KELEBEK | Cuma | Cumartesi | Pazar | Kontrol Noktası | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Eyvah TARTI! | BAYRAM! (14 Haziran) |
| var | var | var | var | 63 | |||||
S sevil4321 | 107,450 | 110 | ||||||||
M Meryem1306 | var | var | var | 76,1 | var | var | var | var | 73,1 | 68 |
| var | var | var | 64,7 | var | var | var | var | 64,5 | 60 |
H helopini | var | var | var | 60.3 | var | var | var | 58 | ||
| var | var | var | 76,8 | var | var | var | var | 76,3 | 72 |
Serbest Kelebek | Cuma | Cumartesi | Pazar | Kontrol Noktası | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Eyvah TARTI! | BAYRAM! (14 Haziran) |
| var | var | var | 89,7 | var | var | var | 75 | ||
| var | sabit | var | var | var | 76,9 | 70 | |||
| var | var | var | 77,6 | var | var | var | var | 77,3 | 68 |
R Riviere12 | x | x | x | 58 | var | var | var | 57,7 | 56 | |
| x | x | x | ..(ilk) | var | 61 | ||||
| x | x | x | 76(ilk) | x | x | x | x | 76,3 | 68 |
| x | x | x | ..(ilk) | x | x | x | x | 86,7 | bayram hedefini bulamadım |
Z Zeruss | x | x | x | 84 (ilk) | x | x | x | var | 82,9 | bayram hedefini bulamadım |
Selam 8-ci takim, ben daha once bu takimda yarismisdim, uzun bir zaman oldu ayrilali, kilo aldim tekrar geri donmeye karar verdim. Kisaca kendimi tanitayim ben Nusabe Azerbaycanliyam yas 35, kilo 86.7, boy 155. Bir oglum var ekim ayinda 5 yasi olacak, sizler nasilsiniz, zamanla In se Allah ben de sizleri tanirim
ay ne yap ne et kızına diyet yaptır. tabi üstüne gitmeden yumşakça. kaç yaşında boyu kilosu ne??
yani gençliğini mahvetmesin kilolarla
ya ne 70 i lütfen 60 ları yakalayalım ucundan kıyısından. senle aynıyız biz
tablo geliyorrr yeni üyelerle birlikte
kaptancımoynakbasi34 sana mesaj olarak atsam da ilk mesaja mı eklesen accaba, sayfaların arasında kaybolup gidiyor
Sorma valla benden fazla kilosu
116.3 çıktı doktora bakalım bugün yapılan kan tahlili sonucuna göre doktor tedavi başlayacak ama doktor basit obezite onunki yaşı daha 17 çok çabuk verir dedi
İnşallah ikna olur da bende rahatlarsın o Kilo verdikce
Süpersin canımeve döndüğümde kız okula goturmediyse bilgisayarı hemen başa eklerim olmadı artık pazar dönünce ama elimin alinta olması bile güzel olur
Benim 1hafta olmadı diyete başlayalı
Başlangıç 84
Şuan 82.9
Giden 1.100
Tekrar aramıza hoşgeldin canıminşallah bir daha mezun olarak ancak Liste dışına çıkarsın
Sorma valla benden fazla kilosu
116.3 çıktı doktora bakalım bugün yapılan kan tahlili sonucuna göre doktor tedavi başlayacak ama doktor basit obezite onunki yaşı daha 17 çok çabuk verir dedi
İnşallah ikna olur da bende rahatlarsın o Kilo verdikce
Süpersin canımeve döndüğümde kız okula goturmediyse bilgisayarı hemen başa eklerim olmadı artık pazar dönünce ama elimin alinta olması bile güzel olur
Guzel bir menüben bugünkü menümü de yazayım da kaçak olmasın sonra . inş.
sabah
1 dilim ekmek çavdar
5 minik parça peynir
6 zeytin.
yarışar domat-salat
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım şekersiz nescafe (vazgeçemediğim tek zararlı şey)
öğlen
1 kase köfteli çorba (köfteler bulgurdan)
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
ara
1 elma
ara
yarım eti form bisküvi (3 tane var içinde)
akşam
5 kaşık patlıcan salatası
3 kaşık süzme yoğurt
ara
zararsız bişey yerim
benim öğünler fazla. çünkü sık sık yemezsem diyet yapamıyorum.
ama kalorileri az ve diyete aykırı pek bir şey yok.
2-2,5 litre kadar su.
öğle araları da 1 saat yürüyorum.
Evet bu hafta seni sahalarda daha fazla görmek istiyorumay ben sonuncu olmuşummm utanç tablosu resmen
Pazartesi 74.1 idim canmGelelim bu haftanın tablosunaaaa
: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara
S sevil4321 bayram hedefinin de altına düştün hem de bayrama 40 gün olmasına rağmen, cenaze sebebiyle bu hafta menü bildiremedin sanırım hiç yine de süper bir yüzdeyle kilo vermişsin inşallah en kısa zamanda iki haneli kiloları göreceğiz sende
hiç menü bildirimi yapmayanLargeGemini ve @perihan00 serbest kelebekleri tabloya eklemedim, menü bildirdiler de beni mi etiketlemediler acaba diye düşünüp sayfaları geri gitmek zor oluyor, eklenmek isterlerse seve seve takiplerini yaparım
hafta içinde menü bildirip, etiket yapıp yine de tabloda sopa yiyen varsa şimdiden affınıza sığınıyorum, lütfen haksız sopa yediğinizi düşünüyorsanız beni uyarın hemen düzeltebilirim tabloyu, inanın çok titizlikle inceliyorum sayfaları ancak işyerinde bazen gözümden kaçabiliyor
KELEBEK Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) catterflym var var var var 63 S sevil4321 107,450 110 M Meryem1306 var var var 76,1 var var var var 73,1 68 missERE var var var 64,7 var var var var 64,5 60 H helopini var var var 60.3 var var var 58 mavimli var var var 76,8 var var var var 76,3 72
Serbest Kelebek Cuma Cumartesi Pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Eyvah TARTI! BAYRAM! (14 Haziran) oynakbasi34 var var var 89,7 var var var 75 Su perisi86 var sabit var var var 76,9 70 Eccoomm var var var 77,6 var var var var 77,3 68 R Riviere12 x x x 58 var var var 57,7 56 Synonyms x x x ..(ilk) var 61 sonundaoldu x x x 76(ilk) x x x x 76,3 68 Hiranur83 x x x ..(ilk) x x x x 86,7 bayram hedefini bulamadım Z Zeruss x x x 84 (ilk) x x x var 82,9 bayram hedefini bulamadım
Benim spor sanki daha fazlaydi acaba seni etiketlemeyi mi unuttum ki bu hafta full sport yapmistim son 2 gün yapmadim sadeceKızlar ins daha fazla katılım olur spora
Beni etiketliyorsunuz unutmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?