Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaaa niyeki acaba, Allah göstermesin ne güzel gidiyoruz işte zayıflama yolunda moral mıotivasyon veriyoruz birbirimize, insanlar neyi paylaşamıyor ki acaba

ahahahahah
ay çok tatlısın ya

hehe saolasın. o senin tatlılığın ama öyle yani yemeği çok seviyorum

Gelelim bu haftanın tablosunaaaa

: kilo almış demek
: kilo bildirimini unutanlara kırmızı kart
: menü bildirmeyenlere sopa
: sonuç olarak nazar değmesin verdiğimiz kilolara

S sevil4321 bayram hedefinin de altına düştün hem de bayrama 40 gün olmasına rağmen, cenaze sebebiyle bu hafta menü bildiremedin sanırım hiç yine de süper bir yüzdeyle kilo vermişsin inşallah en kısa zamanda iki haneli kiloları göreceğiz sende

hiç menü bildirimi yapmayan LargeGemini ve @perihan00 serbest kelebekleri tabloya eklemedim, menü bildirdiler de beni mi etiketlemediler acaba diye düşünüp sayfaları geri gitmek zor oluyor, eklenmek isterlerse seve seve takiplerini yaparım

hafta içinde menü bildirip, etiket yapıp yine de tabloda sopa yiyen varsa şimdiden affınıza sığınıyorum, lütfen haksız sopa yediğinizi düşünüyorsanız beni uyarın hemen düzeltebilirim tabloyu, inanın çok titizlikle inceliyorum sayfaları ancak işyerinde bazen gözümden kaçabiliyor

KELEBEKCumaCumartesiPazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeEyvah TARTI!BAYRAM! (14 Haziran)
catterflym varvarvar
var
63
S sevil4321 107,450 110
M Meryem1306 varvarvar76,1 varvarvarvar73,168
missERE varvarvar64,7varvarvarvar64,560
H helopini varvarvar60.3varvarvar58
mavimli varvarvar76,8 varvarvarvar76,372

Serbest KelebekCumaCumartesiPazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeEyvah TARTI!BAYRAM! (14 Haziran)
oynakbasi34 varvarvar89,7 varvarvar75
Su perisi86 varsabitvarvarvar76,970
Eccoomm varvarvar77,6 varvarvarvar77,368
R Riviere12 xxx58varvarvar57,756
Synonyms xxx..(ilk)var61
sonundaoldu xxx76(ilk)xxxx76,368
Hiranur83 xxx..(ilk)xxxx86,7bayram hedefini bulamadım
Z Zeruss xxx84 (ilk)xxxvar82,9bayram hedefini bulamadım

Son düzenleme:

Tekrar aramıza hoşgeldin canım inşallah bir daha mezun olarak ancak Liste dışına çıkarsın

Sorma valla benden fazla kilosu
116.3 çıktı doktora bakalım bugün yapılan kan tahlili sonucuna göre doktor tedavi başlayacak ama doktor basit obezite onunki yaşı daha 17 çok çabuk verir dedi
İnşallah ikna olur da bende rahatlarsın o Kilo verdikce

tablo geliyorrr yeni üyelerle birlikte

kaptancım oynakbasi34 sana mesaj olarak atsam da ilk mesaja mı eklesen accaba, sayfaların arasında kaybolup gidiyor

Süpersin canım eve döndüğümde kız okula goturmediyse bilgisayarı hemen başa eklerim olmadı artık pazar dönünce ama elimin alinta olması bile güzel olur

amann kaptancımmm gencecik kız en cıvıl cıvıl olacağı yaşlarda kiloya mahkum olmasın, şimdi yaz da geldi bol bol yürüsün yüzsün, abur cubur dondruma fln uzak dursun, genç bünye daha çabuk verir tabiki ama neden günlerini ziyan etsin bir daha gelmeyecek ki 17 yasına

ben bugünkü menümü de yazayım da kaçak olmasın sonra . inş.

sabah
1 dilim ekmek çavdar
5 minik parça peynir
6 zeytin.
yarışar domat-salat
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım şekersiz nescafe (vazgeçemediğim tek zararlı şey)

öğlen
1 kase köfteli çorba (köfteler bulgurdan)
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 dilim çavdar ekmek

ara
1 elma

ara
yarım eti form bisküvi (3 tane var içinde)

akşam
5 kaşık patlıcan salatası
3 kaşık süzme yoğurt

ara
zararsız bişey yerim

benim öğünler fazla. çünkü sık sık yemezsem diyet yapamıyorum.
ama kalorileri az ve diyete aykırı pek bir şey yok.
2-2,5 litre kadar su.
öğle araları da 1 saat yürüyorum.

bence de çok çabuk verir yaşı küçük eti tam oturmamış. boyunu da uzamıştır tam diyet zamanı. ve yakın da üniversite var. kesinlikle vermeli. hayatının baharı o yağlara hamallık etmemeli. istediğini alıp alıp giymeli.
sakın yakasını bırakma cnm.

Guzel bir menü

Menulerde missERE arkadasimizi

Spordada beni etiketliyorsunuz

Pazartesi 74.1 idim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…