Olsun yarım kilo olsun bizim olsunGecen hafta 65
Bugun 64.5
Dun sabah 64.0 gormustum magnolina fazla geldi sanirimbu hafta hergun odem suyu icmeliyim bence
Aramıza hoşgeldin canımo zaman hafta ici bol paylaşım isterim
22 kilo vermişsin daha önce ne güzel inş yine verirsin
32yasimdayim 2.5yasinda bir kızım var 12yillik evliyim
Evlendigimde 57kiloydum tup bebek tedavisi fln 84kiloya kadar çıktım
Daha sonra 74kiloyla hamile kaldım 79kiloyla doguma girdim
Doğumdan sonra 70kiloya düştüm sonra bı yedim süt olsun diye 82 kiloya çıktım
Burada 73kadar düştüm izne ayrildim tekrar kilo aldım 79kiloya ciktim geçen hafta 77.5 bakalım bu hafta kaç kilo çıkacağım
Bu arada boy 1.57
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak verir inşallah ....Aminnnn
Dün nasıl yorulduysam bir ara yine Boyun fıtığım azdı
Tabi büyük kızdan yine temiz bir fırça yedim boyunluğunu takmıyorsun yok işte enseni kollamıyorsun kaç gündür koşturmacalarda diye ( tabi arabayla giderken hava sıcak diye camı açtım devamlı terlide olunca rüzgarı enseme yedikçe azdı ağrısı)
Şuraya az düz uzan belki iyi gelir dedi sonrasını hatırlamıyorumuyumuşum hatta eşim geldiğinde bile şaşırmış beni uyurken görünce alışkın değil tabi o saatlerde uyuyor olmama
Neyse iyice dinlenince bu sabah biraz daha dinç uyandım ama hala hafif bir ağrı var ensemden belime vuran
Aksilik bugün de okul gezisi var sonrasında bir sürü iş var ama Allahın izniyle hallederim onlarıdaBoyunluğumu takarım olmadı
Sorma daha bir kaç hafta önce bu haftasonu kaçamağını arkadaşla konuşurken hadi bende Annemle börek yaparım o gün için dedimaksilik o ya Annemin de köye gideceği tuttu eee börek sözüde sırf bana kaldı dün hatta makarasına arkadaşa valla çok uzun zamandır açmadım börek ama baktım güzel olmuyor hemen malzemeleri büzüp büzüp koyarım hamura diye dalga geçtim oda yok yok yaparsın sen diyince hadi kıvırmayayım dedim
Hatta eşim de diyor ya al bir yerden hazır börek ben yaptım dersin diye ama benim yaptığım börekten bulamam bir yerde hazırlar hep çok yağlı
Hatuna da şimdi boyun fıtığım tuttu dersem ayıp olur yavaş yavaş yaparım artık gezi dönüşü
Bakalım dün babası ikna etmeye çalıştı kendi de ayrı gitsin Sibele diye ama nuh diyor peygamber demiyorinatla ben listelerle uğraşamam kendim hallederim diyor dün baktım tartışma çıkacak o zaman sen bilirsin kızım taşıyan sensin dedim kenara çekildim çünkü öbür türlü bize inat umursamayacak
En son eşim tamam bir kaç hafta kendin dene ama baktın veremiyorsun kesinlikle kaçarı yok gideceksin Annenin diyetisyenine ayrı listede verse yapacaksın dedi anlaştılar şükür
İnşallah hedefe ulaştığını da göreceğiz canım yeterki azimle devam et
Haftaya 76 ya hoşçakal diyeceğim. Bence sıkı tutarsam bayrama 70i görürüm.
Slm canım hedefin kaç? Ben haftada 1 kilo verebiliyorum en fazla bu yüzden bayrama 70 dedim en iyi ihtimallegünaydın arkadaşlar. benim başlangıç kilom 76 3. gün oluyor bugün. inş hedefe kadar devam.
sizler de umarım listeyi şenlendirirsiniz bugün
slm...Slm canım hedefin kaç? Ben haftada 1 kilo verebiliyorum en fazla bu yüzden bayrama 70 dedim en iyi ihtimalle
Evet verelim de kurtulalım benim ilk hedefim 65 asıl hedefim 60 bakalım.slm...
hedefim 64 falan ama bayram sonuna kadar 68 falan istiyorum. yeni başladım ya ödem falan da gider herhalde. inş hızlıca ve sağlıkla veririz cnm..
Canım ben de seni tebrik ediyorum. Kaçamak illaki olacak ben kaçamaksız yaşayamam
Evet verelim de kurtulalım benim ilk hedefim 65 asıl hedefim 60 bakalım.
Sen de perşembe günü ne ettin öyle
Haftaya 76 ya hoşçakal diyeceğim. Bence sıkı tutarsam bayrama 70i görürüm.
Akşam iki ince dilim kek yedim yoksa daha fazla eksi girurdum eminim
Canım ben de seni tebrik ediyorum. Kaçamak illaki olacak ben kaçamaksız yaşayamam
12takim kapatma kararı almis
Ne uzucü
resmen yemek yemek için yaratılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?