- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Evet bu hafta seni sahalarda daha fazla görmek istiyorum
Tesekkur ederim canim In se AllahTekrar aramıza hoşgeldin canıminşallah bir daha mezun olarak ancak Liste dışına çıkarsın
Sorma valla benden fazla kilosu
116.3 çıktı doktora bakalım bugün yapılan kan tahlili sonucuna göre doktor tedavi başlayacak ama doktor basit obezite onunki yaşı daha 17 çok çabuk verir dedi
İnşallah ikna olur da bende rahatlarsın o Kilo verdikce
Süpersin canımeve döndüğümde kız okula goturmediyse bilgisayarı hemen başa eklerim olmadı artık pazar dönünce ama elimin alinta olması bile güzel olur
Olabilir canim etiketlere hep baktım evde yapılan temizliği eklemedimBenim spor sanki daha fazlaydi acaba seni etiketlemeyi mi unuttum ki bu hafta full sport yapmistim son 2 gün yapmadim sadece
Bende birazdan öyle yapicam önce yuruyus sonra pazar alisverisiben de görmek istiyorum kendimi o sahalarda
havalar güzelleşti ya atayım oğlanı bebe arabasına yürüyeyim bari akşamları
Çok tesekkur ederim Ben de temisligi saymadim zaten Evet farkettim etiketlememisim. Neyse önemli olan sonuc zaten demekki sporsuz olmiyormus bu hafta da her gun spor yapcam .Olabilir canim etiketlere hep baktım evde yapılan temizliği eklemedim
Bu arada tebrik ediyorum birinci oldun mavimli ikinci ben üçüncü
Eminim haftaya daha güzel eksi görürsün)
Ben gün içindeki yürüyüşümü spor olarak sayayım mı dün 22bin adımım vardı bugün daha 7500 deyim akşam yürüyerek döneceğim eve 5km yolum var :) öyle gezgin gibi değil hızlı yürürüm ben hep ondan ayrıca spor yapmıyorum yapamıyorum da açıkçası vakit bulup.Kızlar ins daha fazla katılım olur spora
Beni etiketliyorsunuz unutmayın)
amann kaptancımmm gencecik kız en cıvıl cıvıl olacağı yaşlarda kiloya mahkum olmasın, şimdi yaz da geldi bol bol yürüsün yüzsün, abur cubur dondruma fln uzak dursun, genç bünye daha çabuk verir tabiki ama neden günlerini ziyan etsin bir daha gelmeyecek ki 17 yasına
bence de çok çabuk verir yaşı küçük eti tam oturmamış. boyunu da uzamıştır tam diyet zamanı. ve yakın da üniversite var. kesinlikle vermeli. hayatının baharı o yağlara hamallık etmemeli. istediğini alıp alıp giymeli.
sakın yakasını bırakma cnm.
Kizlar merhaba cok istedigim gibi gecmesede ilk haftam 65.5 ile başladığım sağlıklı beslenme seruvenim de 64.7 ile devam ediyorum. Minik adımlarla ilerliyorum :)
çok geçmiş olsun cnm dikkat et. böreğe de sevindim.Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Eve saat 14:00de geldik ama malum dün hafif fıtık nuksetmistibugün de hafif ağrılara olsa gittim okul gezisi
Evet çok güzel geçti ama dönüşe yakın daha beter oldu ağrılarım
Tabi kimseye belli etmemek için siritip durdum
Eve gelmeden birde markete uğradım anam zor attım kendimi eveşu anda bile Felaket ağrım var hatta eşim gir bir sıcak su tut boynuna ve sırtına belki sıcak rahatlatır diye
Arkadaş eşiyle yol çıktı başka bir yerde daha ufak bir işleri var diye hatta oda boyunlugunu da yanına al gelirken birde ilaçlarını unutma diye tembihledi
Aksam üzere onun oğluna yanımıza alıp gideceğizo zamana kadar dinlenme şart
Börek faslı da iptal oldu bir tek o iyi oldu
Banu abla sen kac ciktin bugün tartidaSon durum bu listeyi aklimdayken alana taşıdim
Hepinizi tebrik ediyorum harikasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?