Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tesekkur ederim canim In se Allah

Benim spor sanki daha fazlaydi acaba seni etiketlemeyi mi unuttum ki bu hafta full sport yapmistim son 2 gün yapmadim sadece
Olabilir canim etiketlere hep baktım evde yapılan temizliği eklemedim

Bu arada tebrik ediyorum birinci oldun mavimli ikinci ben üçüncü

Eminim haftaya daha güzel eksi görürsün )

Olabilir canim etiketlere hep baktım evde yapılan temizliği eklemedim

Bu arada tebrik ediyorum birinci oldun mavimli ikinci ben üçüncü

Eminim haftaya daha güzel eksi görürsün )
Çok tesekkur ederim Ben de temisligi saymadim zaten Evet farkettim etiketlememisim. Neyse önemli olan sonuc zaten demekki sporsuz olmiyormus bu hafta da her gun spor yapcam .

merhaba kızlar ancak yetişebildim hemen tartımı söyleyim 60.3 sabitim pazartesinden beri yine ama sabah tuvalete çıkamadım yine iki gündür kabızlık sorunum devam ediyor. Bu gece bir bekunis içeceğim.

Kızlar ins daha fazla katılım olur spora

Beni etiketliyorsunuz unutmayın )
Ben gün içindeki yürüyüşümü spor olarak sayayım mı dün 22bin adımım vardı bugün daha 7500 deyim akşam yürüyerek döneceğim eve 5km yolum var :) öyle gezgin gibi değil hızlı yürürüm ben hep ondan ayrıca spor yapmıyorum yapamıyorum da açıkçası vakit bulup.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Eve saat 14:00de geldik ama malum dün hafif fıtık nuksetmisti bugün de hafif ağrılara olsa gittim okul gezisi
Evet çok güzel geçti ama dönüşe yakın daha beter oldu ağrılarım
Tabi kimseye belli etmemek için siritip durdum
Eve gelmeden birde markete uğradım anam zor attım kendimi eve şu anda bile Felaket ağrım var hatta eşim gir bir sıcak su tut boynuna ve sırtına belki sıcak rahatlatır diye
Arkadaş eşiyle yol çıktı başka bir yerde daha ufak bir işleri var diye hatta oda boyunlugunu da yanına al gelirken birde ilaçlarını unutma diye tembihledi
Aksam üzere onun oğluna yanımıza alıp gideceğiz o zamana kadar dinlenme şart
Börek faslı da iptal oldu bir tek o iyi oldu

***8. Takım 568.Etap***

catterflym ( 65 / 65.5/ + 0.5 / - 0.77 % )
sevil4321 (109,2 / 107.4 / 1.8 / 1.65 %)
Meryem1306 ( 74,6 / 73.1 / 1.5 / 2.01 % )
MissERE (65 / 64.5 / 0.5/ 0.77 % )
helopini (60,3 / / / % ) sabit
mavimli ( 77,2 / 76.3 / 0.9 / 1.17 % )

8.Takım Ortalaması: 0.805 %

Aslında o hiç yemedigi için birazda Kilo aldı malum geç geliyor bütün gün aç kalıyor doktor bile dedi daha sık yersen çatır çatır gider diye bakalım salı Son tahlili göstereceğim ona göre artık netleşecek nasıl ilerlenecegine

Valla biraz üstüne gidince hemen delleniyor ama ona ağlayarak söyleyince hemen bana kıymayı söz verdi en Son bakalım eşim dün en Son artık yeter ya kendi isteginle hallederiz yada olmadı ben seni zorlar kusura bakma senin canın herseyden önemli diye

Kizlar merhaba cok istedigim gibi gecmesede ilk haftam 65.5 ile başladığım sağlıklı beslenme seruvenim de 64.7 ile devam ediyorum. Minik adımlarla ilerliyorum :)

Sağlam adımlar her zaman iyidir

***8. Takım 568.Etap***

catterflym ( 65 / 65.5/ + 0.5 / - 0.77 % )
sevil4321 (109,2 / 107.4 / 1.8 / 1.65 %)
Meryem1306 ( 74,6 / 73.1 / 1.5 / 2.01 % )
MissERE (65 / 64.5 / 0.5/ 0.77 % )
helopini (60,3 / / / % ) sabit
mavimli ( 77,2 / 76.3 / 0.9 / 1.17 % )

8.Takım Ortalaması: 0.805 %

çok geçmiş olsun cnm dikkat et. böreğe de sevindim.

Son durum bu listeyi aklimdayken alana taşıdim

Hepinizi tebrik ediyorum harikasiniz
Banu abla sen kac ciktin bugün tartida

kas gevşetici agri kesici iyi geliyor biraz fitiga geçmis olsun

Kızın okadar kilosu varmiydi resimlerde hiç belli olmuyor boyumu uzun
İns sağlıcakla verir kilolarını düzenli beslenerek

Kızlar ben bugün menu yazmiyim öglen ve akşam serbest yapacağım yarın tam gaz devam hatta unutmazsam şu meto cayini içip yatarim

45dk sporum var pazar oncesi

Pazardan Çengelköy salatalik ve kıl biber fideleri aldim saksiya diktim

Salatalik verirse kizcem kendi koparim yer dalindan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…