Benim yaptigim hatayi sen yapma :/ cok mu kalorili acaba pizza hic bakasim yokMerak etme gider miyim hiççççç
Ben yarın yiyeceğim tartılıp bildireyimBenim yaptigim hatayi sen yapma :/ cok mu kalorili acaba pizza hic bakasim yok
Malesef iki dilim yedim
Hepimiz görüp de atarız diyecektin dimi herhaldemissERE menum pek yok ama yazim bugn misafirm vardi sabahtan alisverise kuafore evi topla temzle misafir geldi gidene kadar besle
Bakalim ikna çabalarını sürüyor ama ilk etapta kendi benim listelere hafif uyarak deneyecekmis; ) mecbur kabul ettim hiç yoktan iyidir
Eşim pizza yemeğe gidelim diyornayır nolamaz
Sanki hiç vermedim gibi hissediyorumbu hafta bayağı da dikkat ettim aslında.
bende cok dikkat ettm ama bu hafta sisko hissediym kendimi
Ben de. Psikolojik mi acaba?
Sm kızlar
Menu yazym klasik Karatay kahvaltisi
Kahvaltı
2yumurta
Salata
Domates
Beyaz peynir
Ceviz
Ara kahve şekersiz
Akşam
Omlet 2yumurta
Badem ve fındık
Beyaz peynir
Domates
1kase yoğurt
Bugün çok gezdim kendime yemek yapacak vakit bulamadım kahvaltı ile gecistrdim
İnş verir kilo senin listenle banu abla kızın
Kizzz banu abla ne böreği ne bogusmasi
Ablacim senin menunde dogru duzgun bisey yok ki bi genc kiz icin cok az hatta, bence kendi bunyesine uygun listeyi bulmak icin diyetisyene gitmeli, aksi takdirde hem vucudu yorulur hem kilo verme hevesi kirilir.
Bu sefer çok kararlıyım 65kg görene kadar burdayım kilom 84le 85arasiydi
Baslangic kg 84 diyelim
Kızlar çok mutluyum çünkü tartıda 82.9 gördüm
Salı günü başladım bide ya ödem tabi giden kg ama olsun bayadr 84le 85kgdum hatta 88i görmüştüm tartida
İnş veririz su kilolari Karatay diyeti çok etkili ya bu kadar hizli kg vereceğini sanmiyordum emzrym bı yandan onunda etkisi vardır tabi
Gunaydin kizlarrr hadi bakalim tartiniza kuvvet :)
Sen de perşembe günü ne ettin öyleGecen hafta 65
Bugun 64.5
Dun sabah 64.0 gormustum magnolina fazla geldi sanirimbu hafta hergun odem suyu icmeliyim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?