Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

missERE menum pek yok ama yazim bugn misafirm vardi sabahtan alisverise kuafore evi topla temzle misafir geldi gidene kadar beslenmeme dikkat edemedim
Saat 13:00 2 tb ekmegi 3parca tavuk 1 kase yogurt
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 18:00 2 mini ispnakli borek 2 bardak cay
Simdi biraz erik 1 armut yerim
Spor da yok bugn ayy bugn ne olmus bana nasil gecti günüm anlamadm insallah sabah eksileri görur de göbek atarim azicik

Bakalim ikna çabalarını sürüyor ama ilk etapta kendi benim listelere hafif uyarak deneyecekmis; ) mecbur kabul ettim hiç yoktan iyidir

Ablacim senin menunde dogru duzgun bisey yok ki bi genc kiz icin cok az hatta, bence kendi bunyesine uygun listeyi bulmak icin diyetisyene gitmeli, aksi takdirde hem vucudu yorulur hem kilo verme hevesi kirilir.

Eşim pizza yemeğe gidelim diyor nayır nolamaz

Sanki hiç vermedim gibi hissediyorum bu hafta bayağı da dikkat ettim aslında.

bende cok dikkat ettm ama bu hafta sisko hissediym kendimi

Ben de. Psikolojik mi acaba?

Dolunaydandir

Kizlar menumu yaziyorum

Sabah 10.00; 2yk kuymak, 5 zeytin

Oglen 13.00: bir tavuk durum, ayran

Aksam 17.00: bir kase yogurt corbasi, avuc ici kadar patatesli borek (uzerine yogurt ve salcali sos dokup yedik, sosyete mantisi gibi)

Ve maalesef 3 yk magnolina

3 litre su

Kapanis

Insallah sabah tartida yuzum guler

Kızlar iyi geceler
Misafirim vardı akşam yazamadım
12takim kapatma kararı almis
Ne uzucü

Lütfen kızlar aktif olalım sessiz kalınca grup dağılıyor

İns yarın güzel eksiler görürüz

Sm kızlar
Menu yazym klasik Karatay kahvaltisi
Kahvaltı
2yumurta
Salata
Domates
Beyaz peynir
Ceviz

Ara kahve şekersiz

Akşam

Omlet 2yumurta
Badem ve fındık
Beyaz peynir
Domates
1kase yoğurt

Bugün çok gezdim kendime yemek yapacak vakit bulamadım kahvaltı ile gecistrdim

Bu sefer çok kararlıyım 65kg görene kadar burdayım kilom 84le 85arasiydi
Baslangic kg 84 diyelim
Kızlar çok mutluyum çünkü tartıda 82.9 gördüm
Salı günü başladım bide ya ödem tabi giden kg ama olsun bayadr 84le 85kgdum hatta 88i görmüştüm tartida
İnş veririz su kilolari Karatay diyeti çok etkili ya bu kadar hizli kg vereceğini sanmiyordum emzrym bı yandan onunda etkisi vardır tabi

Canim menu yazarken beni etiketleyebilir misin?
Ayrica badem, findik ve ceviz icin ölcu bildirebilirsen iyi olur mesela bir avuc mu :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak verir inşallah ....Aminnnn

Dün nasıl yorulduysam bir ara yine Boyun fıtığım azdı
Tabi büyük kızdan yine temiz bir fırça yedim boyunluğunu takmıyorsun yok işte enseni kollamıyorsun kaç gündür koşturmacalarda diye ( tabi arabayla giderken hava sıcak diye camı açtım devamlı terlide olunca rüzgarı enseme yedikçe azdı ağrısı )
Şuraya az düz uzan belki iyi gelir dedi sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum hatta eşim geldiğinde bile şaşırmış beni uyurken görünce alışkın değil tabi o saatlerde uyuyor olmama
Neyse iyice dinlenince bu sabah biraz daha dinç uyandım ama hala hafif bir ağrı var ensemden belime vuran

Aksilik bugün de okul gezisi var sonrasında bir sürü iş var ama Allahın izniyle hallederim onlarıda Boyunluğumu takarım olmadı

İnş verir kilo senin listenle banu abla kızın

Kizzz banu abla ne böreği ne bogusmasi

Sorma daha bir kaç hafta önce bu haftasonu kaçamağını arkadaşla konuşurken hadi bende Annemle börek yaparım o gün için dedim aksilik o ya Annemin de köye gideceği tuttu eee börek sözüde sırf bana kaldı dün hatta makarasına arkadaşa valla çok uzun zamandır açmadım börek ama baktım güzel olmuyor hemen malzemeleri büzüp büzüp koyarım hamura diye dalga geçtim oda yok yok yaparsın sen diyince hadi kıvırmayayım dedim
Hatta eşim de diyor ya al bir yerden hazır börek ben yaptım dersin diye ama benim yaptığım börekten bulamam bir yerde hazırlar hep çok yağlı
Hatuna da şimdi boyun fıtığım tuttu dersem ayıp olur yavaş yavaş yaparım artık gezi dönüşü

Ablacim senin menunde dogru duzgun bisey yok ki bi genc kiz icin cok az hatta, bence kendi bunyesine uygun listeyi bulmak icin diyetisyene gitmeli, aksi takdirde hem vucudu yorulur hem kilo verme hevesi kirilir.

Bakalım dün babası ikna etmeye çalıştı kendi de ayrı gitsin Sibele diye ama nuh diyor peygamber demiyor inatla ben listelerle uğraşamam kendim hallederim diyor dün baktım tartışma çıkacak o zaman sen bilirsin kızım taşıyan sensin dedim kenara çekildim çünkü öbür türlü bize inat umursamayacak
En son eşim tamam bir kaç hafta kendin dene ama baktın veremiyorsun kesinlikle kaçarı yok gideceksin Annenin diyetisyenine ayrı listede verse yapacaksın dedi anlaştılar şükür

İnşallah hedefe ulaştığını da göreceğiz canım yeterki azimle devam et

***8. Takım 568.Etap***

catterflym ( 65 / / / % )
sevil4321 (109,2 / / / %)
Meryem1306 ( 74,6 / / / % )
MissERE (65 / / / % )
helopini (60,3 / / / % )
mavimli ( 77,2 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Listemizi de hazırladım ve büyük bir heycanla sizlerin bildirimlerini bekliyorum
Şimdi bende bir tartılayım, kahvaltımı edeyim de sonrada hazırlayamadığım şu kıyafetlerimizi bari bir kenara koyayım da oda aradan çıkmış olsun

Gözü buralarda olacak çıkana kadar çıktığımda da zaten cepten girebilirim o yüzden sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…