Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar Ha gayret
Biz dönüş yoluna çıktık
İnanılmaz keyifli bir haftasonu kaçamağı oldu dediğim gibi tek sıkıntı kabizim ama onuda bu hafta cumaya kadar fazlasıyla atlatirim eee Sibel gideceğim kontrole ve yağdan da gitmiş olsun istiyorum kilodan da tabiki

İyi akşamlar kızlar bugün tam tembellik günüydü dışarıda yağmur vardı sadece öğlen 2 gibi dışarı çıktım ve tüm gün öğünü niyetine kahvaltı yaptım. Evde bir sürü iş var ama hiç canım istemiyor. Yarın yine misafirlerim geliyor Tunus, Fas ve Etiyopya’dan. Bir hafta boyunca onlarla olacağım bol hareketli güzel bir hafta olacak.

missERE günün menüsü,
Öğlen 3 gibi kahvaltı:
Üç dilim kaşar peyniri, bir parça tulum peyniri, 10zeytin, iki haşlanmış yumurtanın beyazı, yarım domates, yarım salatalık, biraz yeşillik taze nane, maydonoz, roka, bir parça bal ve tereyağı, üç dilim ekmek.
Akşam: bir küçük şişe kefir
Şimdi de bir sade filtre kahve

KhvaKahv
Karatay kahvaltisi
Akşam
2yemek kaşığı kusbasi et
Az helva
1enginar

Karatay kahvaltisi nedir ki, ayrinti alalim :)

Kizlar nerelerdisiniz buralar hep bos

Pazar keyfinde herkes

Kefir cok faydali diyorlar ama ben bi turlu sevemedim

Ben de yazayim menumu

Sabah 10.30: iki catal sucuklu yumurta,5 tane zeytin, avuc ici kadar firinlanmis ekmek ustu peynir, 2 fincan cay

Oglen 14.30: bir bucuk peynirli gozleme (kv yapti ramazan hazirligi yufka yapiyorlardi, firinin ustunde pisen yufkalardan gozleme yapiverdiler sicak sicak tutamadim kendimi bucugu da yedim ), bir kupa cay

Aksam 21.00: bir dilim dukan balkabakli turta, 3 fincan cay

Kapanis

Az mi yemisim cok mu anlamadim

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡♡

Şükür evimize sağ saglim vardık hemen evdeki meto cayimdan koca bir bardak aldım kendime birde kiraz saplı çay yaptım kendime
Yarın artık bol su icmem lazım balon gibi hissediyorum doğal olarak sonuçta kaç saat arabada sabit oturdum

İnanılmaz keyifli geçti ♡♡♡♡ iyiki gitmişiz iki günlük menulerimi artık yarın sabah yazarım nasılsa bilgisayardan daha rahat oluyor

Iyi geceler iki gündür yazamıyorum Cuma gunu kaçamak günü oldu o yüzden yazamadim spor da yapamadim çünkü kermese gittim sarmalar baklavalar vs hic yazmayayim ama dun telafi ettim sayilir Tam 2 saat spor yaptım. Dun menum iyiydi ama gece yarısi uyku tutmayinca yarim kiloya yakın Erik yedim o da siskinlik yaptı bu sabah Artı gördüm.
Velhasil Su perisi86 cumartesi iki saat Bugün de 1 saat sporum var
missERE
Bugün sabah kahvalti yapmadim dun gece yediklerimden dolayi hic açlık hissetmedim
Öğlen, 2 kepce ayran corbasi haslanmis derisiz tavuk ve 4 yk bulgur pilavi
Öğlen bulgur sisirince aksam aa yemek yemedim bir de hirsliyim kirtulmam lazim artik. Yani 550 kalori civari yemisim. Aralarda cay kahve vs toplam 700 olmustur.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar
Umarım bu yeni hafta bize inanılmaz güzel eksilerle Ramazan öncesinde güzel bir motivasyon olur
Ah birde şu çocukların okulları tatile girse bakın o zaman kimse beni tutamaz paylaşımın dibine vururum nasılsa büyük kızda o zaman cizim cizim diye yırtamaz kendini

Neyseki telefon tamir oldu da baya rahat girebilirim artık cepten dışarda da olsam ( tabi çekerse )

Bugün malum pazartesi tartısı ama ben tartılmıyorum çünkü malum yoldan geldim ve inanılmaz ödem var hissedebiliyorum şimdi tartıya çıkarsam moralim bozulur cumaya kadar motive olamam o yüzden bu hafta kendimi muhaf ilan ediyorum bol su ile ödemleri atmaya çalışacağım ve cumaya kadar kesinlikle çok güzel bir rakam göreceğim göremezsem de artık sizler uygun bir ceza tespit edersiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…