- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Bu hafta sonu noldu bizeSelam kizlar ben yedim yedim kontrol tartisi simdi geldi aklima o yuzden tartilamadim amma velakin tartilsam da soka girerdim heralde kacamaklarin dibine vurdum...ne yedigimi hic yazmayayim ama ekstra bir olay olmadigi surece 15 gun kadar simsiki bir rejime girdim.haftasonu bile kacamak yapmicam insallah.haftasonu 66 kg falan olmusumdur diye dusunuyorum gercekten karbonhidrat seker yuklendim de yuklendim yazik gunah bu vucuduma :))
Spor esliginde sekersiz, cok az yag, cok az karbonhidrat, bol proteinle basladim insallah veririm kilo.ramazan 63 ile baslasam ne harika olur gider mi acaba ya insallah insallah orucun ilk gunleri regliyim o zaman da rejime devam edebilcem...sabah cayimi bile sekersiz yesil cayla degistim bu bile kararliligimi gosteriyor bencesimdi suyumu iciyorum bebeyi uyuttum biraz internette sorf yapicam..
Bilmiyorum belki yiyim yiyim pzt baslarim psikolojisiydi :))((Bu hafta sonu noldu bizeaynı beni yazmışsın
Bana bazen geliyorlar böyle. Üç gündür hep davetlerdeydim bi de.Bilmiyorum belki yiyim yiyim pzt baslarim psikolojisiydi :))((
İnş banu abla meto cayi yapıyorum suan)
kurabiye cıss ama olsun inşallah çikolatalı değildirrr
Ben sana bir care soylerimSu cikolata isine bi care bulsak yaaa bem de zor tutuyorum kendimi
Ben sana bir care soylerim
Bana da sorma..sanki kitliktan cikmis gibi, onu yediysem,kurallari bozduysam, bunu da yiyebilirim dusuncesine giriyorum direkt...haftaici kendimi kilitliyorum resmen ama sosyal ortamlara girince yapamiyorum ben diyet miyet.Bana bazen geliyorlar böyle. Üç gündür hep davetlerdeydim bi de.
Aynı ben şaka gibiBana da sorma..sanki kitliktan cikmis gibi, onu yediysem,kurallari bozduysam, bunu da yiyebilirim dusuncesine giriyorum direkt...haftaici kendimi kilitliyorum resmen ama sosyal ortamlara girince yapamiyorum ben diyet miyet.
Bana da sorma..sanki kitliktan cikmis gibi, onu yediysem,kurallari bozduysam, bunu da yiyebilirim dusuncesine giriyorum direkt...haftaici kendimi kilitliyorum resmen ama sosyal ortamlara girince yapamiyorum ben diyet miyet.
Oncelikle yemeyin derim, olmadı su için, olmadı bitki çayları, o da olmadıysa hadi çiko tadında bir tarif vereyim.Hayydiii soyleeeeee :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Dışarı işlerim bittikten sonra eve gelir gelmez kendimi mutfağa attımakşam yemeğimi de yaptım çok şükür
İnanılmaz regl sancım var hatta bir ara dışarı çıkmadan evvel iki büklüm kaldım karnımın ağrısındanŞükür dışarda çok fazla tutmadı koşturmacada ama eve gelince yine başladı
Neyseki hafifledi de bende mutfağa girebildim
Küçük cimcime bana iş çıkardı yine her zamanki gibi
Okulda kermes verdı ve bir köşede sucuk ekmek ve gözleme satışı vardıTabi bizimki tutturdu Gözleme diye Neyse alayım da sussun derken sıra tam bize geldi gözleme bitti
Tabi mecbur o an boş bulunup aman boşver ben sana evde yaparım dedimHemen tembel işi tabi hazır yufkayla yapacağım hatta bir kaç tane fazla yapıp eşimle büyük kızada hazır olsun diyorum tabi ufaklığa sadece bir tane pişireceğim ki onlar gelince sıcak sıcak yesinler
Ben akşamlık pişirdiğim ıspanaktan yerim sadece bol yoğurtla
Ben de aynını diyecektimaleyküm selam.
sen büyük kıza da ıspanak yoğurt bırak tek. ben ona taktım kafayı
çünkü kilolu olmak zor böhüüü....
keşke üniversite yıllarımda zayıf olaydım derim hep.
bu arada afiyet olsun.
cümleten iyi akşamlar. ben kaçar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?