Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar ben yedim yedim kontrol tartisi simdi geldi aklima o yuzden tartilamadim amma velakin tartilsam da soka girerdim heralde kacamaklarin dibine vurdum...ne yedigimi hic yazmayayim ama ekstra bir olay olmadigi surece 15 gun kadar simsiki bir rejime girdim.haftasonu bile kacamak yapmicam insallah.haftasonu 66 kg falan olmusumdur diye dusunuyorum gercekten karbonhidrat seker yuklendim de yuklendim yazik gunah bu vucuduma :))
Spor esliginde sekersiz, cok az yag, cok az karbonhidrat, bol proteinle basladim insallah veririm kilo.ramazan 63 ile baslasam ne harika olur gider mi acaba ya insallah insallah orucun ilk gunleri regliyim o zaman da rejime devam edebilcem...sabah cayimi bile sekersiz yesil cayla degistim bu bile kararliligimi gosteriyor bence simdi suyumu iciyorum bebeyi uyuttum biraz internette sorf yapicam..

Bu hafta sonu noldu bize aynı beni yazmışsın

İnş banu abla meto cayi yapıyorum suan )

Bende şimdi büyük kızı okula götürüp imza atmam lazım geçen okula gitmediği için sonra ufaklığı alıp eve dönünce hemen kendime meto çayından yapacağım inşallah
Regl yüzünden fena halde ağrılarım başladı ama mecbur gideceğim yoksa sıkıntı olacak devamsızlığı hep şu migreni yüzünden hani çocuk okulu assa hadi gelde sinir ol ama böyle olunca mecbur katlanıyorum

kurabiye cıss ama olsun inşallah çikolatalı değildirrr

Yok fındıklı kurabiyeydi valla fena haldeyim ama şükür evde çikolata yok yoksa kesin yemiştim bol suyla bitkisel çaya vuracağım bugün kendimi

haftasonu benimde kaçamaklarla dolu geçti neyseki kilomda bir artış olmamış buna sevindim. çikolatadan vazgeçemeyen arkadaşlar için keçiboynuzunu tavsiye ederim. çekilmiş olarak da yoğurda karıştırıp tüketebilirsiniz. şeker yerine bu tozdan ekleyip kek yapma düşüncesindeyim bakalım bu hafta yaparım inşallah. güzel olursa tarif atarım :)

Bana bazen geliyorlar böyle. Üç gündür hep davetlerdeydim bi de.
Bana da sorma..sanki kitliktan cikmis gibi, onu yediysem,kurallari bozduysam, bunu da yiyebilirim dusuncesine giriyorum direkt...haftaici kendimi kilitliyorum resmen ama sosyal ortamlara girince yapamiyorum ben diyet miyet.

Bana da sorma..sanki kitliktan cikmis gibi, onu yediysem,kurallari bozduysam, bunu da yiyebilirim dusuncesine giriyorum direkt...haftaici kendimi kilitliyorum resmen ama sosyal ortamlara girince yapamiyorum ben diyet miyet.

o bende de var. o yüzden verdiğim kiloları hemen alıyorum. bir kere bozduysam gitti giden diyorum. halbuki dozunda her şeyden yesem hayatım diyetle geçmeyecek.

Hayydiii soyleeeeee :)
Oncelikle yemeyin derim, olmadı su için, olmadı bitki çayları, o da olmadıysa hadi çiko tadında bir tarif vereyim.
12 tane hurma, 2 yk dolu olmayan kakao, 5 tane ceviz. Hurmaları 15 dk çok az suyla islatıyoruz. Sonra blendrda püre haline gelene kadar bzzzzt yapıyoruz. Sonra bıçakla doğradığımız ceviz ve kakaoyu ilave edip, kaşıkla karıştırıyoruz. Sonra küçük yumru toplar şeklinde yapıyoruz. Kakos ovuntusu, susam ve ya yine kakaoya batırıyoruz her tarafını. Ben 12-13 tane yapıyorum. Bir tanesi 30 kalori çok lezzetli

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dışarı işlerim bittikten sonra eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım akşam yemeğimi de yaptım çok şükür
İnanılmaz regl sancım var hatta bir ara dışarı çıkmadan evvel iki büklüm kaldım karnımın ağrısından Şükür dışarda çok fazla tutmadı koşturmacada ama eve gelince yine başladı
Neyseki hafifledi de bende mutfağa girebildim

Küçük cimcime bana iş çıkardı yine her zamanki gibi
Okulda kermes verdı ve bir köşede sucuk ekmek ve gözleme satışı vardı Tabi bizimki tutturdu Gözleme diye Neyse alayım da sussun derken sıra tam bize geldi gözleme bitti
Tabi mecbur o an boş bulunup aman boşver ben sana evde yaparım dedim Hemen tembel işi tabi hazır yufkayla yapacağım hatta bir kaç tane fazla yapıp eşimle büyük kızada hazır olsun diyorum tabi ufaklığa sadece bir tane pişireceğim ki onlar gelince sıcak sıcak yesinler

Ben akşamlık pişirdiğim ıspanaktan yerim sadece bol yoğurtla

aleyküm selam.
sen büyük kıza da ıspanak yoğurt bırak tek. ben ona taktım kafayı
çünkü kilolu olmak zor böhüüü....
keşke üniversite yıllarımda zayıf olaydım derim hep.

bu arada afiyet olsun.

cümleten iyi akşamlar. ben kaçar .

Ben de aynını diyecektim oynakbasi34 kaptanım sen büyük kızla ıspanak ye beraber. Onu teşvik etmek senin elinde

Merhaba kızlar yeni bir haftaya başladık bakalım.
Menümü paylaşayım:
Kahvaltı bir rafadan yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek üzerine fıstık ezmesi ve portakal reçeli, espresso 210 kalori
Ara yarım muz 60 kalori
Öğlen somonlu patates yemeği 250 kalori
Akşam yarım porsiyon dolgulu makarna ve bir kadeh kırmızı şarap 300 kalori
Toplam 820 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…