Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hem mezunlar var hem de izinliler hem de yeniler :)

Şoyle guncellemeyi dusunuyorum
Ilk kilo, guncel kilo ve hedef diye :)

Listemizi oluşturduktan sonra aramıza katılan arkadaşlarımızda 2 haftalık da olsa hedef belirlesinler de onlara da motivasyon olur listede isimlerini görünce

Listede adı olmayanlar kendi hedeflerini güncel kilolarıyla yazsınlar ki sana kolaylık olsun

Günaydınlar Banu abla

Dunde bende 10 kisilik iftar hazirladim çok yoruldum
Menüm şöyleydi
Firinda garnitürlu misket köfte
Mercimek çorbası, pirinç pilavı,elde açma patetesli borek, Hira tatlısi,salata, ayran,kola

Öğleden sonra hiç oturamadim gecede geç gittiler

Sanada çok kolay gelsin ablam )

Bayram hedefime çooook uzaktayım

Kızlarrrrrrrrrrrrr

Çok şükür koltuklarımı silmeyi de bitirdim ama bende bittim
Resmen kan ter içinde kaldım ve az dinlenip hemen kendimi duşa atacağım yoksa bu şekilde sokağa çıkarsam rezil olurum saçlarım terden yapıştı resmen

Artık akşam bir tek tülleri makineye atıp içli köftelerle uğraşacağım nasılsa diğer yemekleri öğlende rahat rahat yaparım
Halımı dün yıkamaya vermiştim oda yarın gelecek inşallah bir aksilik olmazsa ( arkadaşın bir tanıdığı yıkamacı ve söz verdi Çarşamba öğlene yetiştireceğini bu sokakta kurutanlardan değil büyük fırınlarda halıları kurutuyorlarmış o yüzden havanın önemi yok )
Misafir faslını atlattıktan sonra da halının üzerine bir çarşaf sereceğim en azından bayrama kadar kirlenmez o şekilde
Gerçi ben gördükçe sinir oluyorum öyle şeylere ama olsun biri gelince alıp atarım hemen yatak odasına çarşafı

Hadi sana geçmiş olsun darısı benimde başıma
Benimde yarın 10 kişi diğer gün 15 kişi olacak Eşim hatta ikisinin de menüleri aynı yapacağım için yap gitsin koca tencerede bir kere uğraş diyor gerçi ben taze yaparım ayıp olur sanki artanları ertesi gün ikram edermiş gibi

Annemler çok geç kalkmaz diye düşünüyorum sonuçta ertesi gün yeğenlerinde okulu var birde normalde Annem çok erken yatar gerçi ertesi gün görümcelerde aynı şekilde olur ama belli de olmaz herşeye hazırlıyorum kendimi

Bayram hedefime çooook uzaktayım

Otur yamacıma kader arkadaşım
Hiç moral bozmuyoruz en kötü ihtimalle bizde Kurbana yetiştiririz hedefleri bayramlar çuvala mı girdi Ramazanda daha çok sıkıntı oluyor malum ara öğünler su içmesi falan ama hallederiz emin ol yeterki inanalım

Kaptanım kolay gelsin üstüste iki gün canın çıkacak valla

Sorma valla şu an ellerim felaket sızlıyor neyseki havuzda kızı izlerken dinlenirim iyice
Anammm daha duş alıp kızın çantasınıda hazırlamam lazım aklımdayken gerçi onlar temiz sadece katlayıp çantaya koyacağım

Evet :) listede ismimi gormeyince uzuldum :)
Hedef 55

Kızlar ben hazırlanıp ufaktan çıkıyorum Kuzuyu almadan en azından kasap işini halledeyim de öbür türlü alışveriş daha pahalıya patlar
Havuz öncesi bir yarım saatten az fazla zaman var onda da Annemlerde kızın karnını doyurup az sohbet ederiz şimdi tekrar bayırı in çık yapmayayım nasılsa aldıklarımı havuz dönüşü Annemden alırım iki dakikada

Allaha emanet olun canlar
Bakarım yine ara ara

O nasil biseymis ki :)

Gunaydin canimmm :)
Tam havalar guzellesti oglani atip arabasina yuruyus yapiyorsum ki yagmuar basladi
Canım netten buldum kız kardesim yapmisti beğenmiştim bende yapayım dedim

Aynen canım ya gunes açıyor bı çıkıyoruz yağmur çiseliyor (

Sende atlatirsin Banu abla

Benim kizcem dursa daha kolay olacak ama durmuyor
Taze yapılması daha iyi bencede abla

Kizkardesimle bı eltim kaldi iftara cagirilacak benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…