Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence güzel bir menü olmuş pancakeler dengelenmis ama meyvede olsa birsey yeseydin çok aclik da iyi değil

Iyi aksamlar kizlar iftar menum 2 tane karniyarik 1 kase cacik suya ve çaya devam sahura kadar

Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş

Teşekkürler canım
Takımını inanamayacaksin ama 20tlye aldım
Arkadaşlara attım bayıldı hatta onada alıp göndereceğim

iki küçük kare çikolata

Bitter mi

oynakbasi34 ayakkabı çanta takımlarını güle güle giy çok şıklar

Aynen cok hoslar :)

Teşekkürler canım
Takımını inanamayacaksin ama 20tlye aldım
Arkadaşlara attım bayıldı hatta onada alıp göndereceğim

Aaaa resmen bedava :) gule gule giy kaptancim :)

Menumu yazayim

Pazartesi menusu
Sahur 3.00: iki parca kasarli tost, cay

Iftar 20.30: bir kase yogurt corbasi, iki adet ceviz buyuklugunde hasanpasa kofte, 1yk pilav, yogurtlu havuc salatasi, 3 kucuk dilim karpuz

Cay 22.00: cay yanina iki kucuk kalburabasti(icinde ceviz yok)/baklava yasak diyene bak onde gideniyim bayrak tutani

Guncel tarti 64.3
Cuma gunu 63.9 idi

Ama bence bu cuma yine 63leri gorecegim :)
Bir an once 63.5 in altina inmem lazim :)

ayy ben 64 olsam varya dunyanin en mutlu kadini olurdum heralde

Benim gibi 1.50 boyinda olsan hic de mutlu olmazsin

Bugun isyerindeki arkadaslarim "cok iyi topladin kendini, kalca fln gitti gayet iyi gidiyosun" dediler, gaza getirdiler beni :)

Dogumdan sonra bir fıçıdan hallice oldugum icin bu kadar cabuk kilo verecegimi dusunmemisler tebrik ettiler beni, ay benim de bi hosuma gitti ki

bende 1.57 boyundayim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Yarın ve öbür gün malum ağır misafirlerim var ve ben daha hiç bir şey yapmadım desem yeridir
Neyse bir kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim küçük kuzuyu okuldan alana kadar biter nasılsa işlerim
Ev temiz de bir üstten geçeceğim birde şu kaç gündür sallayıp durduğum koltuklarımı sileceğim şimdi

Tüllerimi de yıkayacağım ( Allahtan çamaşır makineleri var yoksa yanmıştık )

Menüleri belirledim öğlende de eksiklerimi alırım havuza gitmeden ki akşam üzere maşallah kıtlık çıkmış gibi marketlerde hiç bir şey bulamıyorum ( kıyma ve tavuk anlamında ) Diğer malzemeleri nasılsa havuz dönüşü eşimle alırım ki yarında fazla vakit kaybetmeden aheste aheste işimi yaparım

Menü olarak da şunları düşünüyorum ;

Mercimek çorbası
Fırında Tavuklu bezelye ( patates ve havuçda ekleyeceğim hem miktar artmış olur hemde renk katar )
Tavuk suyuna Pirinç pilavı ( büyük kız ille tavuk suyuna yapsana dedi )
Zeytinyağlı olarak İç bakla yapacağım ( bu akşamdan yaparım onu soğuk daha güzel oluyor )
Ortaya birde İçli köfte ( onuda bu akşam yapıp buzluğa atacağım iftara yakın kızartırım hem gündüz telaş olmaz )
Kırmızı lahana salatası ( az tuz ve bol limonla ovarak yapıyorum turşu tadında yumuşacık oluyor ve rengi çok tatlı bir pembe oluyor )

Tatlı olarak da bu gece eşim güllaç yapacak şükür ben sevmiyorum o yüzden risk yok

Sizce menü nasıl Yarın Annemler ve kızkardeşim gelecek 10 kişi olacağız Ertesi gün de eşimin sülale gelecek ( KV, görümceler ve eşimin halası ) onlarlada 15 kişi olacağız
Sizce başka ilave yapsam mı yoksa yeterlimidir Ne bileyim yoğurtlu biber falan da yapsam mı
Gerçi oruç açılınca pek yenmiyor ama sonra heleki eşimin tarafı özenmemiş demesinler ( gerçi her iki görümcem de iftara davet ettiklerinde bazı yemekler için üzerine basa basa dünki misafirlerden kaldı yabancı değilsiniz siz nasılsa demişlerdi onlara çok bile )

Teşekkür ederim canım Eşim ayakkabıları görünce kesin bir kulp takar dedim ama oda çok beğendi Büyük kızıma şakasına bir takım senin dedim de ya çok güzel ama senin zaten çok fazla kendine bir şey aldığın yok sen kullan ben düz babet giyemem dedi ( zaten onun ayağına olmazdı hanım 40 giyiyor ben 39 ) ama oda çok beğendi ki normalde kolay kolay bir şey beğenmez

Bu arada menün gayet güzel canım o minik artıya takılma hep dediğim gibi Ramazanda özellikle su yetersiz geliyordur Aynen devam eminim cumaya eksi göreceksin

Ay ben hayal bile edemiyorum o rakamı 75 olsam dünyalar benim olacak ama inşallah o günleri de göreceğim

Mutfak tamam az dinlenip koltuklara girişiyorum
Aslında gözümde büyütüyorum her defasında sonra girişince çabucak oluyor

Sizce menü nasıl

Ben de gelebilir miyim sizeeee

Hem icli kofte hem tavuk suyuna pilav hem gullac hem kirmizi lahana salatasi :) Alllahhhhhhh diyorum

Bayram motivasyon fotosu bekliyoruz herkesten hedeflere ulasmaya 15 gun kaldi hadi kizlar tempooo :)

Kaptancim sen bayram hedeflerini kaydettiysen bir yerlere paylasabilir misin tekrar hem herkes bi silkelensin bakalim :)

Geçenlerde bir denemek için içli köfte yaptım ( o gün Annemleri yoldan gelince ani bir kararla bize iftara davet etmiştim ya ) Herkes bayıldı gerçi ceviz eklememiştim büyük kız sevmiyor diye ama 4 tane buzluğa atmıştım onun için o yüzden bu sefer cevizde eklerim ki tam olsun

Hedefleri kayıt etmiştim dur bulup hemen atayım hem köprüden önceki son çıkış olur hepimiz için gerçi benim imkansız yerimde sayıp duruyorum kaç aydır

Gunaydinlar bu arada herkessslereeee

Sanada Günaydın canım

Ramazan Bayramı Hedef Listesi
14 Haziran 2018

Oynakbasi34 ...... Güncel 90 ...............Hedef 75
Perihan ......... Güncel 59.9 ..................Hedef 54
helopini .........Güncel 64,7...................Hedef 58
catterflym ...........Güncel 68,3 ...........Hedef 63
Eddoras .............Güncel 77....................Hedef 70
kittenlove............Güncel 60,4.................Hedef 55
mavimli ............Güncel 77,5...................Hedef 70
sevil4321..........Güncel 117,8..................Hedef 110
Meryem1306 .........Güncel 78,1............Hedef 72
LargeGemini ..........Güncel 70,5............Hedef 64
MissERE .................Güncel 66,5 .............Hedef 60

melek929................Güncel 58.............Hedef 52
yst38...............Güncel 77.................Hedef 72

Herkes bayıldı gerçi ceviz eklememiştim büyük kız sevmiyor diye ama 4 tane buzluğa atmıştım onun için o yüzden bu sefer cevizde eklerim ki tam olsun

Bi icli koftedeki cevize bayilirim bi de zeytinyagli biber dolmasindaki kus uzumune

Ayyy daha bugun bitmez bana sabah sabah aklima dusenlere bak

Oynakbasi34
Güncel 90 ...............Hedef 75

Perihan
Güncel 59.9 ..................Hedef 54

helopini
Güncel 64,7...................Hedef 58

catterflym
Güncel 68,3 ...........Hedef 63

Eddoras
Güncel 77....................Hedef 70

kittenlove
Güncel 60,4.................Hedef 55

mavimli
Güncel 77,5...................Hedef 70

sevil4321
Güncel 117,8..................Hedef 110

Meryem1306
Güncel 78,1............Hedef 72

LargeGemini
Güncel 70,5............Hedef 64

MissERE
Güncel 66,5 .............Hedef 60

melek929
Güncel 58.............Hedef 52

yst38
Güncel 77.................Hedef 72

Listeyi bi guncellemek lazim :)
Suan durusmadayim isyerine gecince hallederim kaptancim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…