Ben baklava yazmıyorum kiwaffle, pizza, pancake, cheesecake yazıyorum
Kizlar cuma 76.9 bugun 76.6 guzel 2 gunde bakalm cumaya kadar tekrar almazsam
ooo çok iyiKizlar cuma 76.9 bugun 76.6 guzel 2 gunde bakalm cumaya kadar tekrar almazsam
azıcık rahatlayayım diyince böyle oluyor
Evet ama mezun olsam da burada olmaya kilo bildirimi yapmaya devam edeceğim edebildiğim kadar. Hatta olmayım ben hiç mezun falan. Koruma evresinde de devam edeyimmezun edeceğiz o zaman seni yakında
bende de aynı sorun var. şimdi kendime özel şişe aldım ona doldurup doldurup içeceğim bakalım işe yarayacak mı?Bende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi
Bende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi
Evet ama mezun olsam da burada olmaya kilo bildirimi yapmaya devam edeceğim edebildiğim kadar. Hatta olmayım ben hiç mezun falan. Koruma evresinde de devam edeyim
cay ve karpuzla süper cayi ramazandan beri cok icmesemde karpuz vazgecimezim cok yerim ama sekerli oldugu icin fazla kacirmak da iyi degil bardagin cok guzelmis canm ilk defa gordum neyse bendehımmmm peki çayla, karpuzla fln aran nasıl? belki su miktarı yüksek olan meyveler tüketsen faydalı olur ?
mesela benim şuna benzer bir bardağım var
bardağı dolduruyorum onu bitirmeye çalışıyorum, mesela iftarımı açmadan önce içiyorum, iftar yaparken içiyorum, sahurda içiyorum, o arada bir tane daha içiyorum toplamda 8 su bardağına denk geliyor, hep gözümün önünde olduğu için bitirme ihtiyacı duyuyorum, evdeyken bir elimde telefon bir elimde bu bardak gezerdim bebekten önce
bazen çayı bile bununla içiyorum
evet evet evettt
cay ve karpuzla süper cayi ramazandan beri cok icmesemde karpuz vazgecimezim cok yerim ama sekerli oldugu icin fazla kacirmak da iyi degil bardagin cok guzelmis canm ilk defa gordum neyse bendemavimli dedigu gibi sise alayim belki o zamn daha cok icerim
Ayyy korktum baklavaları herifimin ağzına tıklayın bari bnm içinde yesin de yesinbir bardak süte bir çay kaşığı kakao döküp içiyorum nesquik gibi oluyo
geçen hafta yükselen yıldız olduk bu hafta düşmeyelim hadi bakalım TEMPO TEMPO TEMPO
sular içilsin, baklavaları da kocaların ağzına tıkıştıralım, bi daha bu gruba baklava yazılmayacakkkkk ona göreeeeeee
İftardan sonra kendine şişeye su hazırla sahura kadar içersin ne kadar içtiğinizd bilirsin canmBende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi
kızlar pazartesi geldi çattı
cumaya ne kaldı
cuma hem biz hem siz beraber derece yapıyor muyuz
listeleri sallamayalım mıoynakbasi34
e haydi gaza basalım.. dikkatli beslenelim dimi kaptanım banu?
Merhaba kızlar,
Güzel bir pazartesiye başladım. Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla sabah servisten iner inmez buluşup sessizlik ve doğanın ortasında kahve içip dertleştik rahatladık. Daha pozitifim bugün. Her sabah rutin tartlıyorum artık takıntı oldu pazartesi cumaya kalmadı işler. Azıcık artış görsem hemen su takviyesi ile ya da yemeği kısarak kilo verebileceğim sanırım. Son 3 4 kilo kaldı.
Neyse efenim güncel kilom 59.5
Cuma 59.6 idi.
Açlık hissetmiyorum son günlerde stres yüzünden tek öğün yiyorum. Ama bu sabah kendime çikolata ısmarladım kaçamağı haketmiştim:)
Bu cuma taşınıyoruz ay gene taşınma telaşıneyse bu yeni evle bir senelik kontratı yaptık bir sene de uzatma hakkımız var. Eşim müstakil ev almak istiyor burda krediler daha uygun ama evler süper pahalı kısmet bakalım.
Kizlar cuma 76.9 bugun 76.6 guzel 2 gunde bakalm cumaya kadar tekrar almazsam
Bende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi
Evet ama mezun olsam da burada olmaya kilo bildirimi yapmaya devam edeceğim edebildiğim kadar. Hatta olmayım ben hiç mezun falan. Koruma evresinde de devam edeyim
3. su şişemi içiyorum büyük gelişme
Cuma günü 81.3kg
Bugün 81.5kg cumaya kadar kg vermem lazım regl olduğum için fazla ckti bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?