Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu cuma taşınıyoruz ay gene taşınma telaşı neyse bu yeni evle bir senelik kontratı yaptık bir sene de uzatma hakkımız var. Eşim müstakil ev almak istiyor burda krediler daha uygun ama evler süper pahalı kısmet bakalım.

Bende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi

Bende ki tek sorun su icemiyorum ya icerken midem bulaniyo sadece bebegi emzirdigim icin sabahlari susuyorum o da oruclu oldugum icin icemiyom aksamlari zor bela 1 litre icebiliyom meyve attim icine yine olmadi
bende de aynı sorun var. şimdi kendime özel şişe aldım ona doldurup doldurup içeceğim bakalım işe yarayacak mı?

hımmmm peki çayla, karpuzla fln aran nasıl? belki su miktarı yüksek olan meyveler tüketsen faydalı olur ?

mesela benim şuna benzer bir bardağım var

bardağı dolduruyorum onu bitirmeye çalışıyorum, mesela iftarımı açmadan önce içiyorum, iftar yaparken içiyorum, sahurda içiyorum, o arada bir tane daha içiyorum toplamda 8 su bardağına denk geliyor, hep gözümün önünde olduğu için bitirme ihtiyacı duyuyorum, evdeyken bir elimde telefon bir elimde bu bardak gezerdim bebekten önce

bazen çayı bile bununla içiyorum

Evet ama mezun olsam da burada olmaya kilo bildirimi yapmaya devam edeceğim edebildiğim kadar. Hatta olmayım ben hiç mezun falan. Koruma evresinde de devam edeyim

evet evet evettt

cay ve karpuzla süper cayi ramazandan beri cok icmesemde karpuz vazgecimezim cok yerim ama sekerli oldugu icin fazla kacirmak da iyi degil bardagin cok guzelmis canm ilk defa gordum neyse bende mavimli dedigu gibi sise alayim belki o zamn daha cok icerim

hadi bakalım insaşşahhh, su çok önemli, zaten emzirdiğin için daha çok içmelisin, bir de ramazan

Ayyy korktum baklavaları herifimin ağzına tıklayın bari bnm içinde yesin de yesin

İftardan sonra kendine şişeye su hazırla sahura kadar içersin ne kadar içtiğinizd bilirsin canm

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Şükür kavusturana

Öğlen arkadaşımla buluşup o dediği Ayakkbiciya gittik anam cennet gibiydi
Sansima bazılarının numaraları yoktu ama yinede iki çift aldım kendime çantasıyla takım ♡♡♡♡

Bakın bakalım nasılsa gerçi anneme kirmizilisini gösterdim ay bunu sokakta mi giyeceksin dedi

Hayatımda ilk kez siyah ve beyaz harici renk aldım ama ikiside hoşuma gitti mavileride Bayramda almayi düşündüğüm elbise için aldım hatta durun onuda Size göstereyim bakalım begenecekmisiniz

Aslında kendi resmimi yukleyecektim ama nedense olmadı; ) bir çaresini bulursam buraya atarım yada albüme yüklerim

kızlar pazartesi geldi çattı

cumaya ne kaldı

cuma hem biz hem siz beraber derece yapıyor muyuz

listeleri sallamayalım mı oynakbasi34

e haydi gaza basalım.. dikkatli beslenelim dimi kaptanım banu?

Huuu kız gelişin bile enerji veriyor ♡♡♡♡♡
Ramazanda biraz daha sıkıntılı oluyor malum tutamasakda sokakta sıkıntı evde kacininca ara öğünler kaçıyor ama inşallah daha güzel devam ederiz

Siz bize toz yutturursunuz Masallahiniz var

Ohhh sefa olsun canım iyi yapmışsın Arada kendine de vakit ayır sonuçta sen iyi olacaksın ki etrafında fayda olsun ♡♡♡♡

Rabbim gonlunuze göre verir ve inşallah çok rahat atlatirsiniz tasinmayi ve cok güzel evinde mutlulukla sağlıkla yasarsiniz. ..Aminnnn

Kizlar cuma 76.9 bugun 76.6 guzel 2 gunde bakalm cumaya kadar tekrar almazsam

Ben inanıyorum sen dahasini bile eksi olarak görürsün ♡ Ha gayret

Canım siseyle içmeyi dene olmadı kefir ayran gibi şeylerle sıvı takviyesi yap ki kabizlik olmasın

Evet ama mezun olsam da burada olmaya kilo bildirimi yapmaya devam edeceğim edebildiğim kadar. Hatta olmayım ben hiç mezun falan. Koruma evresinde de devam edeyim

Seni kim salıyor ki hiç bir yere gitmek yok kuzum ♡♡♡♡

3. su şişemi içiyorum büyük gelişme

Süpersin canım aynen devam

Cuma günü 81.3kg
Bugün 81.5kg cumaya kadar kg vermem lazım regl olduğum için fazla ckti bnce

Bol suya devam canım eminim eksi göreceksin cumaya ♡

kızlar iyi akşamlar
Bugünkü menümü yazayım missERE
Kahvaltı 3 adet şeftali reçelli pancake, espresso 350 kalori
Öğlen kıymalı bezelye yemeği ve bulgur pilavı 500 kalori
Ara iki küçük kare çikolata bir muz. 250 kalori
Akşam acıkmadım yemedim.
Toplam 1100 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…