- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım netten buldum kız kardesim yapmisti beğenmiştim bende yapayım dedim
Aynen canım ya gunes açıyor bı çıkıyoruz yağmur çiseliyor(
Sende atlatirsin Banu abla
Benim kizcem dursa daha kolay olacak ama durmuyor
Taze yapılması daha iyi bencede abla
Kizkardesimle bı eltim kaldi iftara cagirilacak benimde
Ohh ne güzel böyle annelere Bir ozeniyorum kiSelamın aleyküm kizlar ♡♡♡♡♡♡
Küçük kuzuyla havuza geldikhazır da az varken birde sizlere bakayım dedim
İnanılmaz yorulmusum valla zor yürüdüm minibüsten tesislere kadar gerçi fazla değil mesafe ama olsun
Ayin 10a kadar devam sonra belli olacak üst kademeye geçip geçmediği ♡♡♡♡
Bende tam çıktım yagmur ciselemeye başladıhayır bir de serinletici süper olacak ama oda yok inanılmaz bunaltıcı hava
Benim Allahtan kizceler büyük ♡
Büyük sağ olsun en azından kendi odasını kendi temizleyecek geçen gün de banyoya yardimci oldumisafirler gelince de sağ olsun masayı toplamayı devralip makineye yerleştirir birtek çay servisini sevmez onuda çoğu zaman boş bardağı gormemezlikten gelerek bana kakaliyor
Ohh ne güzel böyle annelere Bir ozeniyorum ki
Küçük prenseste ins üst kademeye gecer)
akşam 1 tam lavaş mi canımBugunki menumu paylasim
Sabah bir yumurta 1 dilim tb ekmegi
1 tk findik ezmesi
Ise gittigim icin acele ettim
Ara 10 badem
Ogle
15 yaprak sarma
Yogurt
Ara iki biskuvi
Aksam patlican kebabi
1 lavas ekmegi
2 kare cikolata
Evet :/ diyetlik degil ama son bi kac aydir bi duzen tutramadim ama anladim ki buraya yazmayinca oyle oluyoakşam 1 tam lavaş mi canım
bende yerim yerim bana cok az gelir ama buraya yazdigimda ne kadar cok yedigimi farkediyom ekmegu baya bi kestim ama şu pideden akşm bir avuc kadar yemeden edemiyom vallaEvet :/ diyetlik degil ama son bi kac aydir bi duzen tutramadim ama anladim ki buraya yazmayinca oyle oluyo
Banu abla senin kaç çocuğun var büyük kızın benim evlenmeden önceki halimSelamın aleyküm kizlar ♡♡♡♡♡♡
Küçük kuzuyla havuza geldikhazır da az varken birde sizlere bakayım dedim
İnanılmaz yorulmusum valla zor yürüdüm minibüsten tesislere kadar gerçi fazla değil mesafe ama olsun
Ayin 10a kadar devam sonra belli olacak üst kademeye geçip geçmediği ♡♡♡♡
Bende tam çıktım yagmur ciselemeye başladıhayır bir de serinletici süper olacak ama oda yok inanılmaz bunaltıcı hava
Benim Allahtan kizceler büyük ♡
Büyük sağ olsun en azından kendi odasını kendi temizleyecek geçen gün de banyoya yardimci oldumisafirler gelince de sağ olsun masayı toplamayı devralip makineye yerleştirir birtek çay servisini sevmez onuda çoğu zaman boş bardağı gormemezlikten gelerek bana kakaliyor
Pideye bende dayanamym ya illaki yicem sıcacık oluyor mis gibi kokuyo bide canım çekti gece gecebende yerim yerim bana cok az gelir ama buraya yazdigimda ne kadar cok yedigimi farkediyom ekmegu baya bi kestim ama şu pideden akşm bir avuc kadar yemeden edemiyom valla
Bu arada sabah tartildim 67.7 dim cok sukur simdilik kilo almadım iyi bu halim
Banu abla senin kaç çocuğun var büyük kızın benim evlenmeden önceki halim
Ayy hiç sevmezdim servis yapmayı simdi evlendim tabi mecbur yapyorm
missERE
Listede yoktum
Baslangic 84
Güncel 81.3
Hedef 65huhu o günleri gorcem mi aceba bayrama 79kg görsem cok mutlu olurum
Burdan mezun olanlar başarı öyküleri paylaştılar mi okuyunca acayip gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?