Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlar ♡♡♡♡♡♡

Küçük kuzuyla havuza geldik hazır da az varken birde sizlere bakayım dedim
İnanılmaz yorulmusum valla zor yürüdüm minibüsten tesislere kadar gerçi fazla değil mesafe ama olsun

Ayin 10a kadar devam sonra belli olacak üst kademeye geçip geçmediği ♡♡♡♡

Canım netten buldum kız kardesim yapmisti beğenmiştim bende yapayım dedim

Aynen canım ya gunes açıyor bı çıkıyoruz yağmur çiseliyor (

Bende tam çıktım yagmur ciselemeye başladı hayır bir de serinletici süper olacak ama oda yok inanılmaz bunaltıcı hava

Sende atlatirsin Banu abla

Benim kizcem dursa daha kolay olacak ama durmuyor
Taze yapılması daha iyi bencede abla

Kizkardesimle bı eltim kaldi iftara cagirilacak benimde

Benim Allahtan kizceler büyük ♡
Büyük sağ olsun en azından kendi odasını kendi temizleyecek geçen gün de banyoya yardimci oldu misafirler gelince de sağ olsun masayı toplamayı devralip makineye yerleştirir birtek çay servisini sevmez onuda çoğu zaman boş bardağı gormemezlikten gelerek bana kakaliyor

Ohh ne güzel böyle annelere Bir ozeniyorum ki

Küçük prenseste ins üst kademeye gecer )

Bu arada havuzda eşimle döndük Artık nasıl koltukları sildiysem adam makara yapıyor hatun yeni koltuk mu aldın diye
Heee silmektense aynı takımın yenisini aldım dedim ama cidden üstten silmek sadece tozunu alıyormuş bol suyla silip makineyle suyunu cektirince valla koltuklar yenilendi sanki
Misafirleri atlattım hemen örtü ortecegim üzerine ugrasamam zırt pırt

Bugunki menumu paylasim

Sabah bir yumurta 1 dilim tb ekmegi
1 tk findik ezmesi
Ise gittigim icin acele ettim

Ara 10 badem

Ogle
15 yaprak sarma
Yogurt

Ara iki biskuvi

Aksam patlican kebabi
1 lavas ekmegi
2 kare cikolata

Selamın kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Yarın ve öbür gün için içli köfteler de bitti ama bende bittim
Belim ağrıdı valla ama en azından misafirlerin geleceği gün gündüz onla uğraşma derdi olmayacak buzluga atacagim artık iftara 1 saat kala direk kizartirim

Market alışverişinde sadece Mor lahanayi unutmuşum onuda yarın zaten kızı okuldan almadan gider alırım

şu iki günü atlatayim başka bir şey istemem diyeceğim ama cumartesi de arkadaşlar gelecek iftara ve ben onlara ne yapacağıma hala karar veremedim
İçli koftelerden biraz onlarada ayiracagim kizartmadan salata da normaatıl salatası yaparım çünkü arkadasin eşi Mor lahana yemez ama biz bayanlara az da olsa yaparım
Pilav ve çorba da garanti ama yemek ne yapacağım bilemedim aslında karnıyarık yaparım diyordum ama pazar da arkadaş iftara misafir alacak ve oturtma yapacak kocası isyan eder valla iki gün kiymali patlıcan yemek zorunda kalırsa

Banu abla senin kaç çocuğun var büyük kızın benim evlenmeden önceki halim
Ayy hiç sevmezdim servis yapmayı simdi evlendim tabi mecbur yapyorm

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür yine erkenden uyanabildim gerçi bir ara sabaha karşı 4 gibi uyandım Sanırım dün işlere dalınca suyu ihmal ettim resmen böbrek ağrısıyla uyandım Neyseki şu anda daha iyiyim
Nasılsa oruç tutmuyorum bari şu suyu ihmal etmesem ya

Okadar yorulmuşum ki dün birde gece içli köfteleri de hazır edeceğim diye oturunca belim ağrıyor diye bir uzanayım dedim sonrasında eşimin sadece kalk uyumuşsun yerine yat dediğini hayal meyal hatırlıyorum

Bugün için bir tek salonu süpürüp sileceğim birde tabi yemekleri yapacağım ama oda en fazla yarım saatlik iş
Dünde tahmin ettiğim gibi benim büyük kızın yine nedenseeeeeeeeeeeeee Baş ağrısı tuttu İçimden len iş bekleyince hep de başı tutar diye geçirdim ama tabi ona bir şey demedim Hanım efendi odasını akşam gelince toplayacaktı hesapta sabah gözümü açtım hala bomba düşmüş gibi
Hayır ben girişecektim de çizimleri ortada ve ben ne zaman odasını temizlesem aynı gün başlar söylenmeye yok efendim çizimlerim karışmış yok kitaplarımı bulamıyorum diye ulen şuraya koydum işte diyorum yok ille benim ellemedim bile dediğim bir kitabını arar o yüzden ellemedim ama birazdan mecbur uyandıracağım ki öğlen okula gidene kadar bitirsin odasını

Bu arada sabah tartildim 67.7 dim cok sukur simdilik kilo almadım iyi bu halim

Süpersin canım valla sana imreniyorum kuzum yaaa maşallah
Keşke bende ucundan da olsa şu 6lı rakamları bir kerecik de olsa görebilsem
Hep diyorum şu bizim sülaledeki Amca gelini ( kendisinin 69 olduğunu idda eder ki maşallahı var ) ona inat bir kerecik şu 69u görüp onunda gözüne sokayım sonra yine 70 olmaya razıyım hatta bir keresinde eşimin halalarına da aynısını söylemiştim nasıl gülüyorlar ( Gelin hanım 6 senelik evli ama ilk evlendiği günden beri kendini benimle bir tutuyor hatta eşimin kuzenlerine bile demiş Banuyu çok seviyorsunuz beni de en az onun kadar sevmenizi istiyorum diye onlarda valla hiç kusura bakma Yenge Banu Yengemizle kendini bir tutman büyük hata o bizim aileye çok daha önce gelin geldi ve bizim üzerimizde çok büyük hakkı var emeği var ne yaparsan yap değil ondan fazla sevmek onu sevdiğimiz kadar asla seni sevemeyiz demişler sonuçta sevgi emek ister hesabı
Hatun evlendiği günden beri kanka ayağına yatıp bir yandan da arkamdan konuşuyordu, diyet konusunda bile hep aman boşver sen iyisin diye gaz veriyordu sırf zayıflayıp ondan daha ince olmayayım diye nasıl bir kafaysa artık
En son artık yeter dedim ve konuşmayı kestim onunla sonuçta madem arkadan konuşuyor bari malzeme vermiyeyim kendi çapında eğlensin dedim Kimseyle sidik yarışına girmem ama bir tek ona inat o 69u görmek istiyorum

Banu abla senin kaç çocuğun var büyük kızın benim evlenmeden önceki halim
Ayy hiç sevmezdim servis yapmayı simdi evlendim tabi mecbur yapyorm

Bende 2 kız var canım biri 17 diğeri 7 yaşında ( gerçi büyük şurda 5 ay sonra 18 olacak ufakta 3 ay sonra 8 )
Büyük kızım keyifçidir ona git öte demediğin sürece ondan iyisi yok ama şunu yapsana diyince başlar offfff Anne yaaa ben yapmam gerekeni biliyorum elli kere söylemesene demeye Gerçi canı istedimi valla benden güzel temizlik yapar hatta bazen bir yerlere gittiğimizde kendi kendime oturup evide temizler ama işte dediğim gibi çay koy demeyeceksin hani salonda ortada dolaşmayı sevmiyor artık görücü muamelesi olarak mı algılıyor bilemedim ama bu kim gelirse gelsin aynı hani akraba da olsa ben işleri yaparım ama çaya karışmam der hep

Gerçi ufaklık o konuda daha beter inanılmaz Prenses modunda Ablası biraz sesini yükselterek şu oyuncaklarını topla desin hemen başlar ağlamaya sonrada kedi gibi dibime girip ama Anneciğim ben çok üzülüyorum Ablam bana böyle yapınca zaten bacağımda ağrıyor der aslında yalan sırf tamam kızım sen otur ben yaparım diyeyim diye öyle yapar yada bilir ablasının lanet olsun ben yaparım diyeceğini
Tabi ilk zamanlar biraz izin veriyorduk o tavrına şimdi hemen diyorum bacağın ağrıyorsa atıyorum dışarı çıkacaksak yok senin bacağın ağrıyor çıkmayalım o zaman diye hemen o bacak iyileşiyor
Ya da sen otur kızım aman bir yerin incinmesin ama bak sende benden bir şey isteyeceksin dediğim de anında dur ağrı hafifledi ben ne yapacaktım der çünkü biliyor en geç 1 gün sonra bir şey isteyecek benden diye

missERE
Listede yoktum
Baslangic 84
Güncel 81.3
Hedef 65 huhu o günleri gorcem mi aceba bayrama 79kg görsem cok mutlu olurum
Burdan mezun olanlar başarı öyküleri paylaştılar mi okuyunca acayip gaza geliyorum

Hadi bakalım inşallah bayramlık o 7ler görünecek ( darısı benimde başıma ...Çok aminnnnnnn )

Bu arada bak canım burada da bütün mezun olanlar başarı hikayelerini paylaşıyorlar isterseniz girip bir bakın çok güzel motivasyon sağlar herkese

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…