Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kızlar Şekersız cay sÜper bırŞey benım cok hoŞuma gıdıyor ve ben 20 senedır Şekerssssssız ıÇerım cayımı kahvemı bırakın Şekerı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hemide süper olurrrr 20 kilo kaptanımm dile kolayyy.....

kızalr bn yanlış hesap yapmışım
116-96=20
bn 10 olarak hesap ettim
96 olmasam da 2 ayda en azından çiftli rakamlarda yada yakın olmak isitoyrum

banane söz ağızdan bir kere çıkarrrr....kaydirigubbakcemile3 anammm kaptanımmm döfme beniiiii........kaydirigubbakcemile

bende şekersiz içerim daha iyiii

nillimmm....anammmm süpersinnnn....tmmm canımmmmm......BU İÇİMİZDEKİ YARIŞTADA GRUPLAR ARASINDADA EN ÇOK KİLO VEREN BİZ OLALIM İNŞŞŞŞ.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:

Şebnem
Kilosu : 69
Hedef kilosu : 60
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile
kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki mazaya girdiğimde beyendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

kızlar ben sohbete fazla katılamıyorum kusura bakmayın düzenlemeler yapıyorum bir yandanda burası yoğunlaşıyor birazdanda çıkıcam işlenecek faturalarım var yarına işim olmasın istiyorum

eşleştirmeleride tekrar yazayım üzerinden geçmiş olalım
azrasıla = ilterçakır
selma12 =husel
neslihan165=elimpiha
şebnem =levrek
dağçileği=selmay

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

Şebnem
Kilosu : 69
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki mazaya girdiğimde beyendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

76 kilo bile çok ya ilterim senin şimdiki kilon benim hedefim..eyvahlar olsunsositosositosositososito

bende nihalciğimmm 89 görmüştüm kışınnn ama ben seni diğer topiktende biliyorum geldiğimiden beri varsın ve hep 85-83 lerdeydin sanırım dimeee ama bu sefer beraber vericez gidicek bu kilolar son şansımızzzzz....Milletin her gördüğünde kilolarımla dalga geçmesinden göbişimle uğraşmasından bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................

verecezzzzz başka yolu yokkkkkkk.......

tatım ben 12 temmuzda 87.4 le başladım sonra 82.5 a düştüm sonra 84 oldum son hafta 82.5 a düştüm yine 84 oldum kısırdöngü..şöyle adam gibi kilo veremed,im hiç ama söz vercem..ben şimdi yemeğe gidiyorum canım...görüşürüz..1 saat yokum

bende sıkıldım artık son 4 senedir kiloluyummm ....

ondan önce ne güsel kilo almak için uğraşırdımmmmmmm annem kilo alım diye neler yapmadıkiii.....acaba onlarmı birden patlak verdi anlamıyorummmmm.....34 beden giyerdimmm ahh ahhh o günlerrr.....
mafoldumben

herkes öğle yemeğinde ama menüde pila ve nohutu görünce geri çıktım.....sıcak su ve azıcık simit yiyeceğim...

slm kardeş takım sıkıyönetim ilan edilmiş maşallah

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

başarılar, kolay gelsin hepinize

kızlar ben yarın sabah tartılıp doğru kilomla bilgi vermek istiom çünkü bayramda kilo almışımdır die tartılmaktan korktuğum için tartılamamıştım yarın sabah bende gerekli şeyleri yazacağuumm
birde bu yazdığınız hedef kilo 2 ay içinmi geçerli olan hedef kilo?

ben yemek yiyemedim yedimde çok az hiç güzel birşey yokdu büfede off sinir oldum
slm kardeş takım sıkıyönetim ilan edilmiş maşallah

inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

başarılar, kolay gelsin hepinize
saol melekcim biraz öyle oldu sıkıyönetim sonucu bari kilo verelim
ben zaten o kiloları şimdi öylesine yazdım yarın herkez kilo bildirimi yapınca düzenleme yapacam tekrar levrekcim yarın yap sende bildirimini

süpersiniz kızlar baya gaza gelmişsiniz . inşallah kurban bayramına kadar ideal kilolarınıza ulaşırsınız hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…