bana yaz cnmm yaaa
bn şekersz çay içeceğime hiç içmem daha ii
nerden alınıoo kaça markası ney sana zahmet özelden veriver
yaf şekerlerrr ben inanmıyorummm aspartamsız tatlandırıcı olduğunaaa....kolada öyle şekersiz diyorlar tatlandırıcı kullanıyor diyet ürünlerde sonra direk kanser maddesi arkadaşlar bunlarr....bence dikkat edin lütfennnnn.....
azra_sila kilosu :116klava:
hedef kilosu :96 (şimdilik)zemuszemus
nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım (96yla ne kadar olunursa artıkkaydirigubbakcemile3)
kızalr bn yanlış hesap yapmışım
116-96=20
bn 10 olarak hesap ettim
96 olmasam da 2 ayda en azından çiftli rakamlarda yada yakın olmak isitoyrum
kızlar tadlandırıcıyı falan bırakın bir tarafa bende şekersiz çay içemem diyordum..şimdi kaçak çayı ve türk kahvesini şekersiz içiyorum..alışıyor insan....bide gerçekten içtiğinizin tadını alıyorsunuz şekersiz zorlayın kendinizi görecekeisniz valla.....
nesli hoşgeldin yediklerin de arada kaynadı sanma tatlım..hepsi aklımda hele ki o pastayı özellikle aklımda tutuyorum:)ev poğaçasını da unutmammmmmmm
unutma ihtimalime karşı da not alıyorum canım defterin bir yanından kendi yedikelrimi yazıyorum tarih tarih diğer tarafından da senin için başladım hiç kaçarın yok bebiş:)
nillimmm....anammmm süpersinnnn....tmmm canımmmmm......BU İÇİMİZDEKİ YARIŞTADA GRUPLAR ARASINDADA EN ÇOK KİLO VEREN BİZ OLALIM İNŞŞŞŞ.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 :lepi: :enbuyukkk:
Şebnem
Kilosu : 69
Hedef kilosu : 60
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile
kalmak için.
Dağçileği
Kilosu : 67
Hedef kilosu : 60
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....
İlterçakır
Kilosu : 76
Hedef kilosu : 68
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki mazaya girdiğimde beyendiğimi almak istiyorum
Elimpia
Kilosu : 84
Hedef kilosu : 76
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek
Azra_sıla
Kilosu : 116
Hedef kilosu : 106 ( bu şekilde düzelttim kaptanım )
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım
Neslihan165
Kilosu : 79
Hedef kilosu : 70
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek zorındayım ÇÜNKÜ EŞİM KUCAĞINA ALAMIYOOOO....
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......
ben diete başladığımda senin kilondan 2 kilo bile fazlaydım bitanem merak etme gidecek bu kiloların76 kilo bile çok ya ilterim senin şimdiki kilon benim hedefim..eyvahlar olsunsositosositosositososito
bende nihalciğimmm 89 görmüştüm kışınnn ama ben seni diğer topiktende biliyorum geldiğimiden beri varsın ve hep 85-83 lerdeydin sanırım dimeee ama bu sefer beraber vericez gidicek bu kilolar son şansımızzzzz....Milletin her gördüğünde kilolarımla dalga geçmesinden göbişimle uğraşmasından bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................
verecezzzzz başka yolu yokkkkkkk.......
saol melekcim biraz öyle oldu sıkıyönetim sonucu bari kilo verelimslm kardeş takım sıkıyönetim ilan edilmiş maşallah
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
başarılar, kolay gelsin hepinize
ben zaten o kiloları şimdi öylesine yazdım yarın herkez kilo bildirimi yapınca düzenleme yapacam tekrar levrekcim yarın yap sende bildiriminikızlar ben yarın sabah tartılıp doğru kilomla bilgi vermek istiom çünkü bayramda kilo almışımdır die tartılmaktan korktuğum için tartılamamıştım yarın sabah bende gerekli şeyleri yazacağuumm
birde bu yazdığınız hedef kilo 2 ay içinmi geçerli olan hedef kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?