süpersiniz kızlar baya gaza gelmişsiniz . inşallah kurban bayramına kadar ideal kilolarınıza ulaşırsınız hepiniz.
saol canımbuarada ilterim ellerine sağlık yeni kurallar ve diğerleri için...
inşallah canım gelin sizde birlikte verelim kilolarısüpersiniz kızlar baya gaza gelmişsiniz . inşallah kurban bayramına kadar ideal kilolarınıza ulaşırsınız hepiniz.
tamam nazcım biz yu,arışmaya varız gerçi ben kaptanım ve nesliş dışında diğerleri ile konuşmadım ama diğer takım arkadaşlarım onaylıyacaktır tahmin ediyorumevet sizde kabul ederseniz yarışalım bizim takıma sordum ama kızlar yok gelsinler kesin cevap yazarlar .
tamam nazcım biz yu,arışmaya varız gerçi ben kaptanım ve nesliş dışında diğerleri ile konuşmadım ama diğer takım arkadaşlarım onaylıyacaktır tahmin ediyorum
kızlar böyle bir diet buldum bence güzel bir diet uygulamaya değer gibi geldi isterseniz inceleyin uygulana bilir 1300 kcal çok az değil kilo vermek için ideal bir miktar bence 10 kilo vermesek bile baya kilo gider gibi geliyor bana
BENİM DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE BENZİYOR BU LİSTE VE BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERDİM BEN . AMA DAHA SONRA SIKILIP BIRAKTIM VE ESKİ HALİME GERİ GELDİM ....klava: klava:
hayırrrrrrrrrrrr dur sakın haaaaaaa..ara müşteri hizmetlerini bağır çağır ama sakın yemeeeeeee
öyle valla napacaksın ..boşver sne yine de sakın yeme..emeklerin boşa gitmesin
benimde dietisyenimin verdiği listeye benziyor o yüzden kopyaladım 10 kilo olmasada ki 10 kilo bir yada çok fazla bence kilo verilir bu listeyleBENİM DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE BENZİYOR BU LİSTE VE BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERDİM BEN . AMA DAHA SONRA SIKILIP BIRAKTIM VE ESKİ HALİME GERİ GELDİM ....klava: klava:
bencede 10 kilo verilmez ki 10 vermek çok zaten bir ayda sağlıklı değil yanibana da bu diyet kolay geldi iltercim..ama 10 kg verilmez gibime geliyor..olsun yine de veririz dediğin gibi ..yapalım yapalım..
beni seviyorsa yemek yeme elma ye bir tane sinirini elmayı hart hart ısırırken alırsınvalla kilo alacaksam bu avea yüzünden alacam ya.........önce süremi kısıtladılar şimdide fatura ödeme tarihimi öne çekmişler.....ya kimse soruyor bunlar ya..........sinir oldum yemek yemek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?