Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet sizde kabul ederseniz yarışalım bizim takıma sordum ama kızlar yok gelsinler kesin cevap yazarlar .

bizimde kurban bayramına kadar 10 kilo vermek gibi bir hayalimiz var onun için çabalayacağız . beraber yaparsak dahada süper olur.

evet sizde kabul ederseniz yarışalım bizim takıma sordum ama kızlar yok gelsinler kesin cevap yazarlar .
tamam nazcım biz yu,arışmaya varız gerçi ben kaptanım ve nesliş dışında diğerleri ile konuşmadım ama diğer takım arkadaşlarım onaylıyacaktır tahmin ediyorum

tamam nazcım biz yu,arışmaya varız gerçi ben kaptanım ve nesliş dışında diğerleri ile konuşmadım ama diğer takım arkadaşlarım onaylıyacaktır tahmin ediyorum

bizim kızlarda kesin onaylarlar . yavaş yavaş onaylar gelmeye başladı bile ......

daha güzel motive oluruz bencede sositososito sositososito

ben bile gaza geldim kaydirigubbakcemile3

1 AYDA 10 KıLO VERME DıYETı

ET TAVUK DESTEKLı

Günlük kalori: 1300 Kcal

10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün.

Bu diyetin günlük menüleri:

30 GÜN BOYUNCA

· Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

· Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

· ıkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

· Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

· Gece : 2 porsiyon meyve.

kızlar böyle bir diet buldum bence güzel bir diet uygulamaya değer gibi geldi isterseniz inceleyin uygulana bilir 1300 kcal çok az değil kilo vermek için ideal bir miktar bence 10 kilo vermesek bile baya kilo gider gibi geliyor bana

BENİM DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE BENZİYOR BU LİSTE VE BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERDİM BEN . AMA DAHA SONRA SIKILIP BIRAKTIM VE ESKİ HALİME GERİ GELDİM ....klava:klava:

bana da bu diyet kolay geldi iltercim..ama 10 kg verilmez gibime geliyor..olsun yine de veririz dediğin gibi ..yapalım yapalım..

valla kilo alacaksam bu avea yüzünden alacam ya.........önce süremi kısıtladılar şimdide fatura ödeme tarihimi öne çekmişler.....ya kimse soruyor bunlar ya..........sinir oldum yemek yemek istiyorum....

hayırrrrrrrrrrrr dur sakın haaaaaaa..ara müşteri hizmetlerini bağır çağır ama sakın yemeeeeeee

ya ben çok sakin konuşurum..aradım kız tınmadı bile sözleşmede geçiyor dedi...bende iptal edecem dedim...valla umursamadı bile..... gelde sinir olma bağırsan çağırsan ne sinirlendiğinle kalacan....klava:klava:klava:

BENİM DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE BENZİYOR BU LİSTE VE BU ŞEKİLDE ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERDİM BEN . AMA DAHA SONRA SIKILIP BIRAKTIM VE ESKİ HALİME GERİ GELDİM ....klava:klava:
benimde dietisyenimin verdiği listeye benziyor o yüzden kopyaladım 10 kilo olmasada ki 10 kilo bir yada çok fazla bence kilo verilir bu listeyle
bana da bu diyet kolay geldi iltercim..ama 10 kg verilmez gibime geliyor..olsun yine de veririz dediğin gibi ..yapalım yapalım..
bencede 10 kilo verilmez ki 10 vermek çok zaten bir ayda sağlıklı değil yani
valla kilo alacaksam bu avea yüzünden alacam ya.........önce süremi kısıtladılar şimdide fatura ödeme tarihimi öne çekmişler.....ya kimse soruyor bunlar ya..........sinir oldum yemek yemek istiyorum....
beni seviyorsa yemek yeme elma ye bir tane sinirini elmayı hart hart ısırırken alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…