Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iidir cnm senden naper??
tamamdır şekercim yıkıcaz ortalığı vallaaa zemuszemus
şitkette yemekler değişik olabilio ama dediğin gibi ayarlamaya çalışalım benim pek öle yürüyüş fln gibi şansım olmuo ama bende merdivenleri aşındırıom hattaa yine bi inip çıkayım ben

günaydın kızlarrrrrrrr..nesli süpersin iyi güldüm özellikle de hamile sarışına:))
dün yediklerimi yazıyorum..
sabah bir simit +çay
ara :bir yeşil elma
öğle:domates çorba+ızgara tavuk+cacık+bir dilim kepek ekmeği
akşam:avuç içi kadar ekmekle salamlı sandviç..

naısl keyfler kızlar ben dün akşam eve gidince pilim bitti valla dün uyumadan yoldan gelip çalışınca bir garip oldum..eşim de geç geldi salonda yaprak dökümünü izlerken sızıp kalmışım..üstümde pike olduğu halde uyanınca bir titreme tuttu görmeniz lazımdı..çenem şu çileğin titretiği masaj aleti gibiydi valla:))nasıl uıyudum naısl uyandım işe geldim bilmiyorum..salak gibiyim valla..saçmalarsam kusura bakmayın:)

olsun canım sonuçta hareket yapıyosun dimi ama
ilter hergün o kuralları tekrar hatırlatsa bize sabah açtığımızda karşımızda görsek

valla ne ii olur sabah dizilir boğazımıza herşey hiç bişey yemek istemeyizzzkaydirigubbakcemile3
buarada indim çıktım merdivenleri hatta merdiven boşluklarında harekeletler bile yaptım kafamçokkarıştı

iltercakir kullanıcısından alıntı

KURALLAR

1. 25/09/2009 TARıHıNDE BAŞLIYANANYARIŞIMIZ KURBAN BAYRAMINDA SON BULUR . TOPLAMDA 2 AY.
2. 25/09/2009 HERKEZ KıLO BıLDıRıMı YAPAR VE HEDEF KıLOSUNU BELıRLER VE TAKIMA YAZAR
3. HER HAFTA CUMA GÜNÜ BıLDıRıM ıŞı YAPILIR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. HER ÜYE BAŞKA BıR ÜYE ıLE EŞLEŞECEK VE HERGÜN YEDıKLERı ıÇTıKLERı YAZILACAK. EŞLEŞTıKLERı ÜYELER BıRBıRLERıNı DENETLıYECEK VE CUMA GÜNLERı HER ÜYE EŞLEŞTıĞı ÜYE HAKKINDA YORUM YAZACAK.
5. HERGÜN EN AZ 1 SAAT SPOR YAPMAK , 2,5-3 LT SU ıÇMEK , 1 FıNCAN BıTKı ÇAYI ıÇMEK ŞART.

CEZALAR

1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

günaydın tamam kaptanım ama hergün böyle olmıyacak demi yani hergün öğleden sonramı geleceksin topiğe mafoldumben a.s.
gÜnaydın bende oglanı okula bırakıp geldım Şımdıde kahvaltı yapacagım bakalım bu gÜn nasıl gececek
günaydın selmacım çok yeme olurmu bitanem a.s.
cnm senmiydin benim koçum valla bende öle takılıom galiba benim eşim yok die benneyaptımki
tamamdırr cnm halletces biz bu kilo konusunu takımca cuma günü itibariyle başlıoruz bu olaya dimi
hepimizin bir eşi var canımcım hepsini yarın sabah detaylı olarak üzerindne geçicem merak etme a.s.
günaydın cnaım neşen yerinde hepsi çok güzeldi sabah sabah güldürdün bizleri saol tatlım a.s.

günaydın şebnemcim rekabet başladı haa çok güzel a.s.
günaydın levrekcim nasılsın canım sporu akşamları evde 1 saat olsun yapmaya çalış ter atmak daha iyi olur a.s.

günaydın nihalcim nasılsın geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine havalar değişti üşütme sakın haa yarış başlıyor ona göre a.s.
olsun canım sonuçta hareket yapıyosun dimi ama
ilter hergün o kuralları tekrar hatırlatsa bize sabah açtığımızda karşımızda görsek
merak etme yarından itibaren hergün hatırlatırım hepinizin başında benim gibi bir dert varken hepimiz verecen o kiloları merak etmeyin kızlar ben şuna inanıyorum insan isteyince başaramıyacağı hiç birşey yok yeterki istesin a.s.

günaydın iltercim nasılsın...
iyiyim bitanem sen nasılsın
Elımpıya ılter neslıuhann nasılsssınız kızlar ben temızlık yapıyorum cay molası verdım
iyiyiz şekerim sende iyisindir umarım selma temizliğini bitirdikten sonra birtane elma ye ondan sonrada 1 saat spor yap hadi benim için tamam mı opuyorumnanaktan

günaydın selmacım kolay gelsin..
iltercim merak etme acayip gaz durumdayım sabah kızlar bişiler yapıp getirmişler kektir börektir tadına bile bakmadım valla..
gerçi benim tek ümidim yarın sabit çıkmak çünkü dün akşam tartıldım artıydım valla

hoşgeldin ilterim kızlar ben bu kuralların çıktısını alıp koydum gözümün önünee hatta elimde olsa bilgisayarın kenarına fln yapıştırıcamda şirkettekile takılır die onu yapamıommm
buarada çıkayımda azcık çalışayım görüşürüz tekrarrr opuyorumnanaktan

ıltercım sssssÖz yÜrÜyecegım ama akŞama bu gÜn cok ıŞlerım var bırde saat 12 de arkadaŞ bebegını bırakacak bana o yÜzden ancak akŞama yÜrÜrÜm sÖz verıyorum elmamı sabah ac karnına yedım ama tekrar az sonra yıyecegım

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.

CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

süper yarın ne çıkacağından çok ben haftaya ne çıkacaz ona odaklandım sende ona odaklan bence bu hafta çoğumuzun artı çıkması çok normal nereye gidicek o tatlılar demi ama
canım kuralların üzerinden tekrar geçtim sen bunlara bak istersen
slm kızlar ancak girebildim malum okullar aşaldı bende evrak sınıf listeleri falan derken ancak girebiliyorum....
slm canım hoş geldin çilekcim nasılsın
tamam selmacım opuyorumnanaktan

kızlar şimdi benim aklıma birşey daha geldi onuda sizlerle paylaşmak istiyorum
biz nedne kilo vermek istiyoruz neden kilo bizi bukadar çok rahatsız ediyor herkez kendisine bu soruyu yorsun hedef kilomuzu belirlediğimizde bu sorununda cevabını verelim ben hergün takıma kurallarla birlikte hedef kilolarınızı ve sorunuzun cevaplarını yazayım böyllelikle daha çok motive olursunuz.
örnek veriyorum
ilter = 76 kilo ,hedef kilosu = 68 , neden kilo vermek istiyor = çoçuğu olması için kilo vermek zorunda
bu şekilde bir hatırlatma yaparsam daha çok motive oluruz gibi geliyor.

kızlar aranızdaşekersiz çay içemeyen varsa benim gibi ben içinde aspartam olmayan bir tatlandırıcı aldım soranlara özelden yazabilirim..bilginiz olsun..bu arada tek şeker de olsa kullanmak zorunda kaldım hemen farketti valla bugünden itibaren yeniden tatlandırıcıya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…