iidir cnm senden naper??günaydınnnn
sevgili koçum naber
biz en iyi ikili olalım en çok kilo veren biz olalım ok?
ben lahana çorbamı ısıtıp içicem şimdi eşimde yiyo benle birlikte kurtlu böcekkk
saat 10da yürüyüş yapıcam
levregim yediklerimize dikkat edelim
eger olabiiliyorsa sabahtan yada akşamdan planla ne yicegini ve onun dışına çıkma ben böyle yapmaya çalışıyorum
günaydın tamam kaptanım ama hergün böyle olmıyacak demi yani hergün öğleden sonramı geleceksin topiğe mafoldumben a.s.günaydın arkadşlar
okul telaşesi başladı
bn kızı okula bırakıp ordan kendi okuluma gidecem
artık kaçta dönerim allah bilir
öğlene yetişmeye çalışcam
cemrecim diğer kişilere haksızlık olmasın
geri dönmek üzere ayrıldı yazacam
ama yinede gel takıma yaz ok mi?
husel gelsin anacım 2 boş yerimz var şuan
şimdilk bn kaçar
kendim giynecem kızı uyandrm
by by
günaydın selmacım çok yeme olurmu bitanem a.s.gÜnaydın bende oglanı okula bırakıp geldım Şımdıde kahvaltı yapacagım bakalım bu gÜn nasıl gececek
hepimizin bir eşi var canımcım hepsini yarın sabah detaylı olarak üzerindne geçicem merak etme a.s.cnm senmiydin benim koçum valla bende öle takılıom galiba benim eşim yok die benneyaptımki
tamamdırr cnm halletces biz bu kilo konusunu takımca cuma günü itibariyle başlıoruz bu olaya dimi
günaydın cnaım neşen yerinde hepsi çok güzeldi sabah sabah güldürdün bizleri saol tatlım a.s.günaydın kızlarrrrr
herkese kolay gelsinnnnn banada tabiii....
sabah sabah sizi biraz güldirim dedimm....kısa kısa......
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..
Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi... *******
Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********
1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti! GÜZELLLLLLLLLLLLL
Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" ***********
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."
Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine! SARIŞINLAR PARDON :))))))))))))))))
Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."
günaydın şebnemcim rekabet başladı haa çok güzel a.s.günaydınnnn
sevgili koçum naber
biz en iyi ikili olalım en çok kilo veren biz olalım ok?
ben lahana çorbamı ısıtıp içicem şimdi eşimde yiyo benle birlikte kurtlu böcekkk
saat 10da yürüyüş yapıcam
levregim yediklerimize dikkat edelim
eger olabiiliyorsa sabahtan yada akşamdan planla ne yicegini ve onun dışına çıkma ben böyle yapmaya çalışıyorum
günaydın levrekcim nasılsın canım sporu akşamları evde 1 saat olsun yapmaya çalış ter atmak daha iyi olur a.s.iidir cnm senden naper??
tamamdır şekercim yıkıcaz ortalığı vallaaa zemuszemus
şitkette yemekler değişik olabilio ama dediğin gibi ayarlamaya çalışalım benim pek öle yürüyüş fln gibi şansım olmuo ama bende merdivenleri aşındırıom hattaa yine bi inip çıkayım ben
günaydın nihalcim nasılsın geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine havalar değişti üşütme sakın haa yarış başlıyor ona göre a.s.naısl keyfler kızlar ben dün akşam eve gidince pilim bitti valla dün uyumadan yoldan gelip çalışınca bir garip oldum..eşim de geç geldi salonda yaprak dökümünü izlerken sızıp kalmışım..üstümde pike olduğu halde uyanınca bir titreme tuttu görmeniz lazımdı..çenem şu çileğin titretiği masaj aleti gibiydi valla:))nasıl uıyudum naısl uyandım işe geldim bilmiyorum..salak gibiyim valla..saçmalarsam kusura bakmayın:)
merak etme yarından itibaren hergün hatırlatırım hepinizin başında benim gibi bir dert varken hepimiz verecen o kiloları merak etmeyin kızlar ben şuna inanıyorum insan isteyince başaramıyacağı hiç birşey yok yeterki istesin a.s.olsun canım sonuçta hareket yapıyosun dimi ama
ilter hergün o kuralları tekrar hatırlatsa bize sabah açtığımızda karşımızda görsek
iyiyim bitanem sen nasılsıngünaydın iltercim nasılsın...
iyiyiz şekerim sende iyisindir umarım selma temizliğini bitirdikten sonra birtane elma ye ondan sonrada 1 saat spor yap hadi benim için tamam mı opuyorumnanaktanElımpıya ılter neslıuhann nasılsssınız kızlar ben temızlık yapıyorum cay molası verdım
süper yarın ne çıkacağından çok ben haftaya ne çıkacaz ona odaklandım sende ona odaklan bence bu hafta çoğumuzun artı çıkması çok normal nereye gidicek o tatlılar demi amagünaydın selmacım kolay gelsin..
iltercim merak etme acayip gaz durumdayım sabah kızlar bişiler yapıp getirmişler kektir börektir tadına bile bakmadım valla..
gerçi benim tek ümidim yarın sabit çıkmak çünkü dün akşam tartıldım artıydım valla
canım kuralların üzerinden tekrar geçtim sen bunlara bak istersenhoşgeldin ilterim kızlar ben bu kuralların çıktısını alıp koydum gözümün önünee hatta elimde olsa bilgisayarın kenarına fln yapıştırıcamda şirkettekile takılır die onu yapamıommm
buarada çıkayımda azcık çalışayım görüşürüz tekrarrr opuyorumnanaktan
slm canım hoş geldin çilekcim nasılsınslm kızlar ancak girebildim malum okullar aşaldı bende evrak sınıf listeleri falan derken ancak girebiliyorum....
tamam selmacım opuyorumnanaktanıltercım sssssÖz yÜrÜyecegım ama akŞama bu gÜn cok ıŞlerım var bırde saat 12 de arkadaŞ bebegını bırakacak bana o yÜzden ancak akŞama yÜrÜrÜm sÖz verıyorum elmamı sabah ac karnına yedım ama tekrar az sonra yıyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?