slm kızlar ancak girebildim malum okullar aşaldı bende evrak sınıf listeleri falan derken ancak girebiliyorum....
kızlar şimdi benim aklıma birşey daha geldi onuda sizlerle paylaşmak istiyorum
biz nedne kilo vermek istiyoruz neden kilo bizi bukadar çok rahatsız ediyor herkez kendisine bu soruyu yorsun hedef kilomuzu belirlediğimizde bu sorununda cevabını verelim ben hergün takıma kurallarla birlikte hedef kilolarınızı ve sorunuzun cevaplarını yazayım böyllelikle daha çok motive olursunuz.
örnek veriyorum
ilter = 76 kilo ,hedef kilosu = 68 , neden kilo vermek istiyor = çoçuğu olması için kilo vermek zorunda
bu şekilde bir hatırlatma yaparsam daha çok motive oluruz gibi geliyor.
ne güzeldir o curcunada güzel olur yaa onun tadı başkailterim çakırım sağolasın nasıl olayım özlemişim çocukları ortalık curcuna valla....ama yerimde de oturamıyorum o ayrı......
elimphia güzel dileklerin için teşekkür ederim canım......
kilom : 67 hedef:60
sebep:zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi....bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....:kedi:
sanırım nihalcim bende tam olarak bakmadım ama öyle olması lazımgüncellenmiş kurallar için teşekkürler iltercim ellerine sağlık..
bu da çok güzel fikir kesinlikle..
bu arada tam sayamadım ama 9 hafta var galiba di mi bayrama..
ilterim çakırım sağolasın nasıl olayım özlemişim çocukları ortalık curcuna valla....ama yerimde de oturamıyorum o ayrı......
elimphia güzel dileklerin için teşekkür ederim canım......
kilom : 67 hedef:60
sebep:zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi....bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....:kedi:
dağçileği okuldakiler seni görünce şaşırmadılar mı ya hiç anlatmıyorsun
şebnem kilosu :69
hedef kilosu 60
nedeni:daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.
dağçileği kilosu :67
hedef kilosu 60
nedeni :zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi....
bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....
ilterçakır kilosu :76
hedef kilosu 68
nedeni:kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum
kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum
kilo vermek zorundayım çünki mazaya girdiğimde beyendiğimi almak istiyorum
hocam bu sen misin diyolar......çocuklar özellikle çok şaşırdı....bide dar kısa etek giydim...tam ortaya çıktı zayıfladığım....dedim nazar etmeyin çalışın sizinde olur.....lmaz:
bana yaz cnmm yaaakızlar aranızdaşekersiz çay içemeyen varsa benim gibi ben içinde aspartam olmayan bir tatlandırıcı aldım soranlara özelden yazabilirim..bilginiz olsun..bu arada tek şeker de olsa kullanmak zorunda kaldım hemen farketti valla bugünden itibaren yeniden tatlandırıcıya başladım..
hedef kilosu 60
hedef kilosu 60
hedef kilosu 68
günaydın kızlarrrrrrrr..nesli süpersin iyi güldüm özellikle de hamile sarışına:))
dün yediklerimi yazıyorum..
sabah bir simit +çay
ara :bir yeşil elma
öğle:domates çorba+ızgara tavuk+cacık+bir dilim kepek ekmeği
akşam:avuç içi kadar ekmekle salamlı sandviç..
naısl keyfler kızlar ben dün akşam eve gidince pilim bitti valla dün uyumadan yoldan gelip çalışınca bir garip oldum..eşim de geç geldi salonda yaprak dökümünü izlerken sızıp kalmışım..üstümde pike olduğu halde uyanınca bir titreme tuttu görmeniz lazımdı..çenem şu çileğin titretiği masaj aleti gibiydi valla:))nasıl uıyudum naısl uyandım işe geldim bilmiyorum..salak gibiyim valla..saçmalarsam kusura bakmayın:)
günaydın kızlar nasılsınız
Elımpıya ılter neslıuhann nasılsssınız kızlar ben temızlık yapıyorum cay molası verdım
günaydın selmacım kolay gelsin..
iltercim merak etme acayip gaz durumdayım sabah kızlar bişiler yapıp getirmişler kektir börektir tadına bile bakmadım valla..
gerçi benim tek ümidim yarın sabit çıkmak çünkü dün akşam tartıldım artıydım valla
hedef kilosu 60
hedef kilosu 60
hedef kilosu 68
tabi canım şaşırmazlar mı okul kapandığındna beri kaç kg vermiş oldun?
yaklaşık 20 kg oldu canım......hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar tadlandırıcıyı falan bırakın bir tarafa bende şekersiz çay içemem diyordum..şimdi kaçak çayı ve türk kahvesini şekersiz içiyorum..alışıyor insan....bide gerçekten içtiğinizin tadını alıyorsunuz şekersiz zorlayın kendinizi görecekeisniz valla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?