Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iltercim tşk ler canım..bacaklarım incelecek başka yolu yoooook..
başka caremiz yok zaten şimdi bir kural daha koyacam dermişim hehehe
herkese spor ödevi verirmişim kafayı yedim bende iyicene neyse daha fazla düşünüpte sizleri daha fazla zorlamıyayım demi kötükedihüso

kızlar yarın herkez burda olur inşalah biliyorsunuz yarın büyük gün
artık 2 ay boyunca diğer takımlarla yarışımızın yanı sıra kardeş takımımızlada bir yarışımız var tabi bunun yanında birde kendi içimizde olan yarış var her grup diğer grupla yarışıcak bakalım haftaya hangi ikili 1. olacak ve bakalım 6 takımız geçecekmiyiz haftaya inanıyorumki hepimiz bu maratona hazırız bunun içinde elimizden geleni yapacaz diye düşünüyorum

iltercim her ikili de mi yarışcak ondan haberim yoktu aaa süper o zaman..nesli duydun mu gülüm ezip geçlim herkesi tamam mıııııııııı

tmm ortakkk ezıp geÇıÇcezzz tabıı kı....

BugÜn ne yedımmm yaımm hemencıcıkk....

Sabah 2 adet poĞaca (ev)

ara sÜt

ÖĞlenn

ızgara kÖfte + pıyas salata + az pılav + 4 adet kızarmıŞ patatess yedıklerımı harfıyen yazdımmm yazımkı yÜzÜm kızarsınnn dıme ortımmmm.....

Arada yıne sÜtt (mıĞdem Çok yanıyor bu aralar)

akŞamda bıber dolma + yoĞurt yemeyı dÜŞÜnÜyorumm....

sabah bir parça pide haşlanmış yumurta bolca maydonoz ve dereotu
öğlen 1 tabak çok az soslu makarna
arada 1 avuç leblebi
akşam az çorba pırasa yemeği 1 parça ekmek

henüz spora fırsat bulamadım çok yorgunum çoookkkkk

husel
78 kilo
hedef 65(2 aylık süreçte 72)
sebep yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))

ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsunzemuszemus

süpersin yaa huseliiim:lepi:
bnde beyaz pantolon giyecem ahdım olsuun:jeyyar:

kızlar kuralalrın üzerinden birdaha geçtim düzenlemeler yaptın tekrar bakın isterseniz
İlterciğim bana uyar beğendim ya spor yapamazsak!
Birara bende kullandım.

bakın şu anda çok kötü bişi yapıyorunmmmmmmm çikolata yiyorummmmm hayde bana engel olunnnnnn..................kaydirigubbakcemile

Sabah yağda pişmiş yumurtanın yarısı , yarım dilim ekmek ve su
Öğlen 1 açma 1 nescafe
Akşam 2 dolma, yarım porsiyon makarna ve acılı ezme 2 yemek kaşığı
Yatmadan önce 1 kornet
Valla kaptanım dayanamadım napıyım klava:klava:klava:
Çilekciğim sende kızdın mı? çok kalorili şeyler yedim ya ondan soruyorum.Söz yarın başlıyorum.
Çilekciğim akşam ne yedin yazmamışsın.Not alıyorum da...

Yeme diyene bak selma hanım ya senin yediklerin... ınsan önce iğneyi kendine batırmalı öyle değil mi neslihancığım?

Nesliiiiiiiiiiiiiş Yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lmaz:lmaz:lmaz:

Yeme diyene bak selma hanım ya senin yediklerin... İnsan önce iğneyi kendine batırmalı öyle değil mi neslihancığım?

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şiiişşşt kendinize gelin bakayıım klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…