tamam cnaım birde öyle deniyeyimiltercim pirinç lapasını ben yoğurtla karıştırıyorum üstüne nane pul biber az tuz karbiber koyuyorum inan çok güzel oluyor..öyle dene bak..
başka caremiz yok zaten şimdi bir kural daha koyacam dermişim heheheiltercim tşk ler canım..bacaklarım incelecek başka yolu yoooook..
henüz spora fırsat bulamadım çok yorgunum çoookkkkk
husel
78 kilo
hedef 65(2 aylık süreçte 72)
sebep yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsunzemuszemus
İlterciğim bana uyar beğendim ya spor yapamazsak!kızlar kuralalrın üzerinden birdaha geçtim düzenlemeler yaptın tekrar bakın isterseniz
Birara bende kullandım.kızlar aranızdaşekersiz çay içemeyen varsa benim gibi ben içinde aspartam olmayan bir tatlandırıcı aldım soranlara özelden yazabilirim..bilginiz olsun..bu arada tek şeker de olsa kullanmak zorunda kaldım hemen farketti valla bugünden itibaren yeniden tatlandırıcıya başladım..
ilterim çakırım sağolasın nasıl olayım özlemişim çocukları ortalık curcuna valla....ama yerimde de oturamıyorum o ayrı......
Yerinde olmayı çok isterdim çilekciğim
Hakkaten bu halinle süpersin.hocam bu sen misin diyolar......çocuklar özellikle çok şaşırdı....bide dar kısa etek giydim...tam ortaya çıktı zayıfladığım....dedim nazar etmeyin çalışın sizinde olur.....lmaz:
Hadi ordan elti zıkkımına söyle gelmeyeyim yanına kötükedihüsokötükedihüso:mymeka:::mymeka:elimphia
mevcut kilo :84
hedef kilo 76
amaç: öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmeklaelaelaelaelaezemuszemus
Aynen öyle sana katılıyorum.yok canım ben çok denedim içemiyorum tat falan da alamıyorum
Selmacığım sen bu konuda bayağı iyisin ya şekersiz çay düşünemiyorum zaten çayı hiç sevmiyorum bide şekersiz içmek hahevet kızlar Şekersız cay sÜper bırŞey benım cok hoŞuma gıdıyor ve ben 20 senedır Şekerssssssız ıÇerım cayımı kahvemı bırakın Şekerı
Ahhh neslihancığım ah bırak 34 'ü 36 'yı hayal bile edemem herhaldebende sıkıldım artık son 4 senedir kiloluyummm ....
ondan önce ne güsel kilo almak için uğraşırdımmmmmmm annem kilo alım diye neler yapmadıkiii.....acaba onlarmı birden patlak verdi anlamıyorummmmm.....34 beden giyerdimmm ahh ahhh o günlerrr.....mafoldumben
Çilekciğim sen hiç birşey yememişsin ben ne yediğimi yazmasam mı acabaherkes öğle yemeğinde ama menüde pila ve nohutu görünce geri çıktım.....sıcak su ve azıcık simit yiyeceğim...
Ay sagol canım inşallah hep birlikte zayıflarız.slm kardeş takım sıkıyönetim ilan edilmiş maşallah
inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
başarılar, kolay gelsin hepinize
Sakın! sakın! sakın! aman öfkene yenik düşme.valla kilo alacaksam bu avea yüzünden alacam ya.........önce süremi kısıtladılar şimdide fatura ödeme tarihimi öne çekmişler.....ya kimse soruyor bunlar ya..........sinir oldum yemek yemek istiyorum....
Ben kullanmadım ama zayıflama eşofmanını tavsiye ederim.kızlar spor konusunda da bişiler yapmak lazım ya ben bu akşam eve gidince deniycem spor yapmayı..şu lahana yağını da sürüp streçlemeye çalışcam kendimi hiç denemedim işallah beceririm..
kullanan var mıydı kızlar..??
Nihalciğim o ne öyle tüylerim diken diken oldu.Meksika biberi çekirdeği esanslı zayıflama hapı kullanan 110 kilo ağırlığındaki 28 yaşındaki Ferhan Yılmaz, evinde ölü bulundu.
kızlar hürriyette yazıyor...
Step'i tavsiye ederim nihalciğim tam bacaklara yönellik.iltercim tşk ler canım..bacaklarım incelecek başka yolu yoooook..
aaaaaaaaaaaaa repler gitmişşş
Kaptanım ben replerimi istiyorum ne yapsakta geri alsak acaba?
bakın şu anda çok kötü bişi yapıyorunmmmmmmm çikolata yiyorummmmm hayde bana engel olunnnnnn..................kaydirigubbakcemile
Sabah yağda pişmiş yumurtanın yarısı , yarım dilim ekmek ve su
Öğlen 1 açma 1 nescafe
Akşam 2 dolma, yarım porsiyon makarna ve acılı ezme 2 yemek kaşığı
Yatmadan önce 1 kornet
Valla kaptanım dayanamadım napıyımklava: klava: klava:
Çilekciğim sende kızdın mı? çok kalorili şeyler yedim ya ondan soruyorum.Söz yarın başlıyorum.
Çilekciğim akşam ne yedin yazmamışsın.Not alıyorum da...
Nesliiiiiiiiiiiiiş Yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmaz: lmaz: lmaz:
Yeme diyene bak selma hanım ya senin yediklerin... İnsan önce iğneyi kendine batırmalı öyle değil mi neslihancığım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?