Kolay gelsin sana.oynakbasi34 banu abla mahkeme bugunmuydu sonuc ne oldu
Kızlar esım dün akşam eve ıs getirdi kuyumcu atölyesi var altın gumus ıp bıleklık fln yapıyorlar
Ben bı kere ıp bıleklık sparıs gelırse ben orerım dışarıya verecegıne ben yapar alırım parasını demıstım oda getirdi
Bı kere soylemıs bulundum gercekten Zor bıleklıklerın bıde tesbih baslıgı gıbı olanlar var onlar cok oyalıyor bıtene kadar aktıf olamam
Carsamba gunu bitmesi lazım benı idare edin arafa fırsat buldukça yazarım tabıkı
Dün yemek programında kadın yalancı su böreği yaptı yiyenlerde harika olmuş diye yorum yaptılar böyle bi canım çekti anlatamam sana bi değişik bişey oldumBugün cok az yemissın mıde bulantısı flnmı basladi canım gayet sağlıklı bir menü ama sporda var daha ne olsun)
Selamun aleyküm hayrlı cumalar
Baş ağrısıyla uyandım bugün regl olamadım sanırım onun etkisi
kilo olarakta inemedim
geçen hafta 168
bu haftada 168
İnşallah kaptan insllahGünaydın canım
Çok geçmiş olsun dediğin gibi regl olamadığın için eksi gorememissindirhiç moralini bozma eminim bir iki güne eksi görürsün ♡
Perşembe menüm @missERE
Kahvaltı = 1 küçük dilim su böreği şeftali suyu
Ara Öğün = 1 dilim ananas
Öğle yemeği = 1 avuç kuruyemiş 1 mandalina
Akşam yemeği = 4 kaşık yoğurt 6 kaşık tavuk taşlık
3litre su
45 dk yürüyüşSu perisi86
Ins abla gelınımız 26yasında kendi aılesınde yengesı ve halası anne olamamıs yıllarca tedavi gördüklerı halde galıba oda bu durumdan etkılenıyor rabbim isteyen herkese versın ıns
oynakbasi34 banu abla mahkeme bugunmuydu sonuc ne oldu
Kızlar esım dün akşam eve ıs getirdi kuyumcu atölyesi var altın gumus ıp bıleklık fln yapıyorlar
Ben bı kere ıp bıleklık sparıs gelırse ben orerım dışarıya verecegıne ben yapar alırım parasını demıstım oda getirdi
Bı kere soylemıs bulundum gercekten Zor bıleklıklerın bıde tesbih baslıgı gıbı olanlar var onlar cok oyalıyor bıtene kadar aktıf olamam
Carsamba gunu bitmesi lazım benı idare edin arafa fırsat buldukça yazarım tabıkı
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavysturana ♡
Ancak fırsat buldum bir 10 dakika da olsa oturdum şimdilik
Malum cumartesi ağır misafir gelecek sarmayi bu geceden sarıp dolaba atayım da yarin sabah erkenden pisiriririm diye düşündüm
Neyse bugüne geleyim
Mahkeme sonuclanmadi ama karşı tarafın avukatı ne dediyse hakim bir kaç kere tersledidiğer kadınlar gelmedi tabi nasılsa avukat var diye tabi apartmanda sabahtan bir telaş yapmışlar
Sahitlerim dinlendi hatta bir sonraki duruşmada 1 şahid daha dinlenecek ( kizkardesimin kayınpederi )
Benim o bayanlar yüzünden boşuna saatlerce karakolda beklemek zorunda kaldığımı bugün ki Sahitlerim de söylendi tabikimalına zarar gelen bayanın davasinda zaten suçlu oldukları şölenine avukat onun bu davayla alakası yok dedi ama hakime hanim ♡ ne demek alakası yok olay ordan çıkmış o dosyayi da inceleyecegim dedi ♡♡♡♡
Bakalim aralık 20de bir duruşma daha var artık onda da inşallah neticeye bağlanırsonuçta 3 sene olacak
Sonrasındada zaten havuz faslı yemek faslı derken ancak oturup sizlere yazabildim
Şimdi oturup sarma da sarayim az da olsa hani ortaya çeşit olsun diyesonra yine damlarim nasılsa ♤
aleyküm selam.. hadi inş bir dahakinde güzelce sonuçlanır.Şu haftasonunu da atlatalim ondan sonra bomba gibi döneceğim sahalara
Bol bol yeşillik ve sebzeyle devam edeceğim inşallahtabi proteini de ihmal etmeden
Perşembe sabahı da doktoruma kontrole gideceğim büyük kızımla ♡ eşim iş yerinden izin alamayabilirim sen tek nasıl gideceksin derken büyük kızım sağ olsun nasılsa o gün öğleden sonra onunda kontrolü var diye okula gitmese de olur dedi ♡ Sabah 5de yol çıkacağız ki 7de orada olalımhemen erkenden işimizi de bitirip saat en geç 10da ordan yıla çıkarsak 12de direk buradaki doktora gideriz diye hesap yaptık sonra tabi birde ufakligin yuzmesi var onada yetisriz inşallah
Kalan günlerde zaten sıkıntı olmadan atlatirim
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabah erkenden uyanabildim yine ♡
Aslında baştan hala uykum var az daha uyuşma mı diye düşünürken büyük kızın saçlarını duzlemesine yardım edeyim derken uykum kaçtı Allahtan
Şimdi önce sıcak suyla güne başlayayım sonrada ufakligi da gönderip bir güzel kahvaltimi yaparım
Tebrikler canımİlk bildirimimi yapayım ben.
başlangıç:78,5
geçen hafta cuma: 76,4
bugün: 75,9
bu hafta ki fark: 500 gr
toplam fark: 2,6
sporum 300 dakika yürüyüşSu perisi86
günaydın kızlar.. tartım birazcık düştü şükür. pes etmek yok gidecek yani bu kilolar başka çaresi yok. hedeflerim var .
kilo verince saçlarımı kestirip keratin yaptıracağım. ha kapalıyım ama evde kendime moral olur. sonra Allah izin verirse bebek istiyorum. tabi evde bekleyen küçük bedenli kıyafetlerim de var. son olarak bir de kaban alacağım ama biraz vereyim de ona göre alayım. malum kabanlar ateş pahası. aldım mı giymeliyim birkaç yıl
maşallah. bence minimum kiloyla kapatacaksın hamileliği. ve bu sana çok iyi gelecek. bizim gibi kilo problemi olanalr hamilelikten sonra takıyor kiloyu. bebekle mi ilgileneyim kiloya mı takayım derdin olmaz. hem doğumun da daha rahat geçer. daha ne olsun.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş. geline söyle stres yapmasın. stres her şeye zarar hamile kalmaya da. Rabbim ol dedikten sonra zaten olur.
üretken kadınları çok severim. kolay gelsin sana.
aleyküm selam.. hadi inş bir dahakinde güzelce sonuçlanır.
hayırlı sabahlar.. ayy hep aklımda senin kızın kilo durumu nasıl oldu. gençler hep tığ gibi olsun istediklerini giyip giyip salınsınlar istiyorum. o yüzden aklımda.
İlk bildirimimi yapayım ben.
başlangıç:78,5
geçen hafta cuma: 76,4
bugün: 75,9
bu hafta ki fark: 500 gr
toplam fark: 2,6
sporum 300 dakika yürüyüşSu perisi86
Hay bin kunduz
Deminden beri kızın mesajlarindan iş yapamadımmaalesef migreni tutmuş ne dediysem yok geçmiyor diyip duruyor Öğretmenlerde dışarı çıkıp biraz hava almasına sessizlikte durmasına izin vermiyorlarmis
Havuza gideceğim hesapta ama öncesinde gidip kızı okuldan alıp eve birakayim bari yoksa içim rahat etmez oda biraz uyur evde de geçer inşallah ♡
Çok şükür bir 6 kg verdi de daha yolu uzun onunda anası gibi
İnşallah oda sağlıklı kilolara düşertek derdimiz keşke Kilo olsa regl de olmuyor 6 aydır bakalım perşembe tekrar sonuç göstermeye gideceğiz onun içinde
Süpersin canım aynı şekilde devam ki sağlıkla bir daha geri gelmeden gitsin kilolar ♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?