Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet tam gün. Çalışacağım.

Mücver yağda pişirdim bu nedenle başka birşey yemedim

Bebeklerle iyi yürüyosun canım benimki 1tane ama kuduryo dışarı çıktgıma pişman ediyor hep kucakda

Güzel menü canım patates var menüde ama akşam yememişin dengeler
Nasıl denk geldi doğum günleriniz sezeryanla mı doğum yaptın

Dolmalar pirinçli mi?? 4tane öğlen için çok bence canım inşallah pirinçli değildr kahveni sade içersen daha iyi olur yağ yakıyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gerci henüz her yer karanlık ama malum yolumuz uzun diye erkenden hortladim
Bilecik 3 saat sürüyor istanbuldan ve ancak milleti toparlayıp gideceğiz Kahvaltıya orada olacağız inşallah
Gerci eşimin yengesi de gelecekmiş ( kadın zorla kendini davet ettirdi ve normalde otobüsle bile zor gidiyor bir yerlere sık sık tuvaleti geliyor diye )
İnşallah nasılsa özel araçla gidiyorum diye 15 dakika da bir mola verdiren de zamanında gideriz
Aksam da çok geçe kalmadan doneriz diyor eşim ama bakalım malum hatunlar çoğunlukta olunca mecbur onlara uymak zorunda kalacağız

Firsat buldukça girmeye çalışırım tabi eşimin neti üzerinden de olsa

kaptanim ben salma mevzusu hamilelik dönemi için Eroluma dedim yanlismi anlaşıldı tam anlayamadim

anlamadım 2 dilim sucuk tan sonra 1 dilim kadarla derken

Heee yanlış anlamışım bende benim Grip için diyorsun sandım

Kaptan nerdeisn bu arada menuleri takip eden varmı zaten sayımız az daha iyi takip edilir

Bugün de biraz zor ama yarın itibaren geçmişi de kontrol ederek NOT edeceğim inşallah canım

Ohhh süpersin canım ♡
Ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi hava

Evet tam gün. Çalışacağım.
anladım kolay gelsin bu arada meslek nedir

Mücver yağda pişirdim bu nedenle başka birşey yemedim
afiyet olsun canim mücver yemeyeli çok oldu yediklerimde de çok yagliydi birde yağlı kağıtla fırında denemek lazım nasıl oluyor

Dolmalar pirinçli mi?? 4tane öğlen için çok bence canım inşallah pirinçli değildr kahveni sade içersen daha iyi olur yağ yakıyor
pirinçli ama az di kahve de bir kupa kahve bir iki parmak kadar süt ilave ediyorum dediğin doğruda bu sekildede tok tutuyor
blurQUOTE="gulum7, post: 57657521, member: 606371"]Huhuuuu uyumayan var mı Bursa'ya yağmur yağıyor gece sessiz oluyor ya sadece yağmur sesi çok severim rahatlatıyor sanki beni

Akşam kafeye gittik eşim ve arkadaşlarımızla sade kahve içtim yanında minik kurabiyeler vardı yemedim

AÇIM AMA MUTLUYUM...
[/QUOTE]acim ama mutluyum iyi söz ama aç kalmayabilirsin bir kaç kaşık yoğurt yada salata tarzı şeyler kilo aldırmaz hem ben gece açlıktan uyuyamam ya sen

iyi düzeltelim de yanlış anlaşılmasın sana iyi gezmeler kaptanim evet ya sıkıca takip ette bir duzune gireyim hatta beni korkut bak diskalifiye olursun kurallar şöyle şöyle diye yani hertürlü tehdite açığım

Güzel menü canım patates var menüde ama akşam yememişin dengeler

Nasıl denk geldi doğum günleriniz sezeryanla mı doğum yaptın
Evet canım sezeryan dr 21ocak dedi bende 19ocak olsun dedim oyle oldu doğum günumu hastanede en güzel hediyem kucagimda kutlamistik

acim ama mutluyum iyi söz ama aç kalmayabilirsin bir kaç kaşık yoğurt yada salata tarzı şeyler kilo aldırmaz hem ben gece açlıktan uyuyamam ya sen

iyi düzeltelim de yanlış anlaşılmasın sana iyi gezmeler kaptanim evet ya sıkıca takip ette bir duzune gireyim hatta beni korkut bak diskalifiye olursun kurallar şöyle şöyle diye yani hertürlü tehdite açığım [/QUOTE]

Açım ama mutluyum bu grubun sloganı canım

Kızlar Bilecikten selamlar ♡♡♡♡♡

Hazırlıkları bitirdik birazdan da giyinip misafirleri bekleyeceğiz
Akşam çok geçmeden yıla dökülürüz ♡ Dönüşte kesin uyurum şimdiden uyku bastırdı sabahın 4de kalkarsam normaldir

acim ama mutluyum iyi söz ama aç kalmayabilirsin bir kaç kaşık yoğurt yada salata tarzı şeyler kilo aldırmaz hem ben gece açlıktan uyuyamam ya sen

iyi düzeltelim de yanlış anlaşılmasın sana iyi gezmeler kaptanim evet ya sıkıca takip ette bir duzune gireyim hatta beni korkut bak diskalifiye olursun kurallar şöyle şöyle diye yani hertürlü tehdite açığım [/QUOTE]
Uyulmucak kadar aç olmuyorum canım gece midem acıyor sanki küçülüyor gibime geliyor psikolojik de olabilir

Evet canım sezeryan dr 21ocak dedi bende 19ocak olsun dedim oyle oldu doğum günumu hastanede en güzel hediyem kucagimda kutlamistik
Hayatındaki en güzel doğum günü kutlaması olmuştur yavrun
Çok severim yağmuru abla hele toprak kokusu mis gibi gelir burnuma

Bilecik'te ne öryon kızz heheh ben üniversiteyi Bilecik'te okudum minnak şehirdir ama çok anılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…