Evet tam gün. Çalışacağım.hadi hayırlısı bende seneye vereceğim inşallah tum gün mü vereceksin
ay ne güzel simdiden hayirli olsun yeni yasiniz
Bende 32 ve 7 yıllık evliyim iki evladim var biri 2.5 yaşında biride 9 aylık bende kilo verip tekrar alanlardanim 20 kilo civarında verip araya hamilelik girip tekrar 20 kilo civarında aldim inşallah bu son olur ideal kilomuza düşüp koruruz hep beraber
Mücver yağda pişirdim bu nedenle başka birşey yemedimtamam sağol canım anladim
menü de sanki sebze az gibi
benimde dikkatimi cekti niye bu hatunun sesi cikmiyor nerdesinki int cekmiyor bencede haftaya 1.hedefimiz olsun
masallah bende böyle az yemeği basarsam mucverin kalorisi cokmu yagdami yoksa firindami pisti
tebrikler yeni evim eskiye göre kolidoru çok uzun bende Gide gele bir nevi spor yapıyorum asıl spora bisikletim bir tamir olsun pazartesi servis gelecek sonra baslarim inşallah
Bebeklerle iyi yürüyosun canım benimki 1tane ama kuduryo dışarı çıktgıma pişman ediyor hep kucakdaben dışarı çıktım yarım saat yürüdüm hava soğuk ama güneşliydi güzeldi. Yarın da yarım saat yürüyüş düşünüyorum. bebekler kreşe başlayınca hergün bir saat yürüyeceğim soğuk sıcak demeden.
Eşim geliyor yanımda :) o olmazsa yanarımBebeklerle iyi yürüyosun canım benimki 1tane ama kuduryo dışarı çıktgıma pişman ediyor hep kucakda
Güzel menü canım patates var menüde ama akşam yememişin dengelerBugün yediklerim
Sabah beyaz peynirden tost yaptim iki dilim tb ekmeğinden bes zeytin yeşil çay
Ara bi küçük muz
12:30da yarim kase çorba dort kasik sebze yemeği
Salata yagsız tuzsuz bi dilim ekmek
Ara 10findik
16:45 2kofte yarim kâse kadar patetes kızartması peynir bi dilim ekmek
17:45 şekersiz kahve
Şimdi bi küçük nar yiyecegim
22:00gibide tarctarç yoğurt yerim
Nasıl denk geldi doğum günleriniz sezeryanla mı doğum yaptınHatırlamıyorum tanışalim o zaman)
12yillik evliyim üç ay sonra 3yasina girecek bi kizim var tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım
Evlendigimde 57kiloydum tedavilerde çok kilo aldım
73kiloya kadar dustum sonra geri aldım boy 1.57 kilo 81.5 ilk hedef 65 yaş 32uc ay sonra 33olacak kızımla doğum gunumuz ayni bu arada
Ayy inş ya cok istiyorum bu sefer olsun artık hepimiz kurtulalim fazliklarimizdan
Dolmalar pirinçli mi?? 4tane öğlen için çok bence canım inşallah pirinçli değildrMenüm çok mu yedim nedir yorumlarınız bekliyorum
Sabah 2.5 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin sebze
Ara 1 hurma sütlü kahve
Öğlen 4 biber dolması 1 d.ekmek yoğurt sebze 1 hurma
Aksam 1 biber dolması yarim muz
Su 1 lt tahminen
kaptanim ben salma mevzusu hamilelik dönemi için Eroluma dedim yanlismi anlaşıldı tam anlayamadim
anlamadım 2 dilim sucuk tan sonra 1 dilim kadarla derken
Kaptan nerdeisn bu arada menuleri takip eden varmı zaten sayımız az daha iyi takip edilir
Huhuuuu uyumayan var mı Bursa'ya yağmur yağıyor gece sessiz oluyor ya sadece yağmur sesi çok severim rahatlatıyor sanki beni
Akşam kafeye gittik eşim ve arkadaşlarımızla sade kahve içtim yanında minik kurabiyeler vardı yemedim
AÇIM AMA MUTLUYUM...
anladım kolay gelsin bu arada meslek nedirEvet tam gün. Çalışacağım.
afiyet olsun canim mücver yemeyeli çok oldu yediklerimde de çok yagliydi birde yağlı kağıtla fırında denemek lazım nasıl oluyorMücver yağda pişirdim bu nedenle başka birşey yemedim
pirinçli ama az di kahve de bir kupa kahve bir iki parmak kadar süt ilave ediyorum dediğin doğruda bu sekildede tok tutuyorDolmalar pirinçli mi?? 4tane öğlen için çok bence canım inşallah pirinçli değildrkahveni sade içersen daha iyi olur yağ yakıyor
iyi düzeltelim de yanlış anlaşılmasın sana iyi gezmeler kaptanim evet ya sıkıca takip ette bir duzune gireyim hatta beni korkut bak diskalifiye olursun kurallar şöyle şöyle diyeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerci henüz her yer karanlık ama malum yolumuz uzun diye erkenden hortladim
Bilecik 3 saat sürüyor istanbuldan ve ancak milleti toparlayıp gideceğizKahvaltıya orada olacağız inşallah
Gerci eşimin yengesi de gelecekmiş ( kadın zorla kendini davet ettirdi ve normalde otobüsle bile zor gidiyor bir yerlere sık sık tuvaleti geliyor diye)
İnşallah nasılsa özel araçla gidiyorum diye 15 dakika da bir mola verdiren de zamanında gideriz
Aksam da çok geçe kalmadan doneriz diyor eşim ama bakalım malum hatunlar çoğunlukta olunca mecbur onlara uymak zorunda kalacağız
Firsat buldukça girmeye çalışırım tabi eşimin neti üzerinden de olsa
Heee yanlış anlamışım bende benim Grip için diyorsun sandım
Bugün de biraz zor ama yarın itibaren geçmişi de kontrol ederek NOT edeceğim inşallah canım
Ohhh süpersin canım ♡
Ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi hava
Evet canım sezeryan dr 21ocak dedi bende 19ocak olsun dedim oyle oldu doğum günumu hastanede en güzel hediyem kucagimda kutlamistikGüzel menü canım patates var menüde ama akşam yememişin dengeler
Nasıl denk geldi doğum günleriniz sezeryanla mı doğum yaptın
acim ama mutluyum iyi söz ama aç kalmayabilirsin bir kaç kaşık yoğurt yada salata tarzı şeyler kilo aldırmaz hem ben gece açlıktan uyuyamam ya senanladım kolay gelsin bu arada meslek nedir
afiyet olsun canim mücver yemeyeli çok oldu yediklerimde de çok yagliydi birde yağlı kağıtla fırında denemek lazım nasıl oluyor
pirinçli ama az di kahve de bir kupa kahve bir iki parmak kadar süt ilave ediyorum dediğin doğruda bu sekildede tok tutuyor
blurQUOTE="gulum7, post: 57657521, member: 606371"]Huhuuuu uyumayan var mı Bursa'ya yağmur yağıyor gece sessiz oluyor ya sadece yağmur sesi çok severim rahatlatıyor sanki beni
Akşam kafeye gittik eşim ve arkadaşlarımızla sade kahve içtim yanında minik kurabiyeler vardı yemedim
AÇIM AMA MUTLUYUM...
Sen de benim gibi oğlaksın :)Evet canım sezeryan dr 21ocak dedi bende 19ocak olsun dedim oyle oldu doğum günumu hastanede en güzel hediyem kucagimda kutlamistik
acim ama mutluyum iyi söz ama aç kalmayabilirsin bir kaç kaşık yoğurt yada salata tarzı şeyler kilo aldırmaz hem ben gece açlıktan uyuyamam ya senanladım kolay gelsin bu arada meslek nedir
afiyet olsun canim mücver yemeyeli çok oldu yediklerimde de çok yagliydi birde yağlı kağıtla fırında denemek lazım nasıl oluyor
pirinçli ama az di kahve de bir kupa kahve bir iki parmak kadar süt ilave ediyorum dediğin doğruda bu sekildede tok tutuyor
blurQUOTE="gulum7, post: 57657521, member: 606371"]Huhuuuu uyumayan var mı Bursa'ya yağmur yağıyor gece sessiz oluyor ya sadece yağmur sesi çok severim rahatlatıyor sanki beni
AÇIM AMA MUTLUYUM...
Hayatındaki en güzel doğum günü kutlaması olmuştur yavrunEvet canım sezeryan dr 21ocak dedi bende 19ocak olsun dedim oyle oldu doğum günumu hastanede en güzel hediyem kucagimda kutlamistik
Çok severim yağmuru abla hele toprak kokusu mis gibi gelir burnumaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gerci henüz her yer karanlık ama malum yolumuz uzun diye erkenden hortladim
Bilecik 3 saat sürüyor istanbuldan ve ancak milleti toparlayıp gideceğizKahvaltıya orada olacağız inşallah
Gerci eşimin yengesi de gelecekmiş ( kadın zorla kendini davet ettirdi ve normalde otobüsle bile zor gidiyor bir yerlere sık sık tuvaleti geliyor diye)
İnşallah nasılsa özel araçla gidiyorum diye 15 dakika da bir mola verdiren de zamanında gideriz
Aksam da çok geçe kalmadan doneriz diyor eşim ama bakalım malum hatunlar çoğunlukta olunca mecbur onlara uymak zorunda kalacağız
Firsat buldukça girmeye çalışırım tabi eşimin neti üzerinden de olsa
Heee yanlış anlamışım bende benim Grip için diyorsun sandım
Bugün de biraz zor ama yarın itibaren geçmişi de kontrol ederek NOT edeceğim inşallah canım
Ohhh süpersin canım ♡
Ne güzel mis gibi kokuyordur şimdi hava
Bilecik'te ne öryon kızzKızlar Bilecikten selamlar ♡♡♡♡♡
Hazırlıkları bitirdik birazdan da giyinip misafirleri bekleyeceğiz
Akşam çok geçmeden yıla dökülürüz ♡ Dönüşte kesin uyurumşimdiden uyku bastırdı sabahın 4de kalkarsam normaldir
Sorma canım 10yil bekledim dile kolay omrum boyunca unutamayacagim bi kutlamaHayatındaki en güzel doğum günü kutlaması olmuştur yavrun
Çok severim yağmuru abla hele toprak kokusu mis gibi gelir burnuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?