Geçmiş olsun kaptanım.Bol limonlu sıcak su ve ıhlamur yaptım kendimebirde sıcak duş aldım gece yatmadan da bengay yada wicks sürüp yatarım
Geçmiş olsun kaptanım.
Günaydın mutlu sabahlar
Saol cnm evet gerçekten çok zormuşkolay gelsin taşınma off zor süreç.
Hasar falan YÖK kaptan mis gibi giriyorsun bu hafta listeyeİnşallah canım bu pazarı da hasarlı atlatirsam inşallah daha da kendime odaklanacagim inşallahEksi görmeye başlayayım da motivasyon artsın ki daha sıkı sarilabileyim
======HAFTALİK SPOR LISTEMIZ======
sonundaoldu 240dk
oynakbasi34 95dk .
mavimli 45dk
Su perisi86 30dk
KIZLAR BU HAFTA SPOR LISTEMIZ ÇOK KÖTÜ HAFTAYA BOL SPOR BEKLİYORUM
Liste için teşekkürler xnm eline sağlık hakkını helal et. Tadı iyi oluyor kısırın ben çok fark görmüyorum orijinaliyleSüpersin canım tebrikler ne dersin haftaya 79.8 görebilirsmisin
Haftaya güzel bir eksi bekliyoruz o zaman senden
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Yok canım standart diyet listesi dun yazdim bugunde yazacağim bırazdan yediklerimi
Genel olarak iyi menün canim kisir nasıl oluyor tadı merak ettim
Harikasınız 8. Takım
Bu aradasonundaoldu kuzummmmm bireysellerde Birinci olmuşsun
Süpersinlisteye girer girmek derece almak harika bir şey ♡♡♡♡
Birinciler o hafta nasıl bir yol izlediklerini paylasmalari gerekiyorsende kısaca yazarsan sevinirim dur hatta linkini de bulup atayım arama
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-73
TebriklerGünaydın gençlik. Ben ev topluyorum pertim evimde ne kirlenmiş tiksindim her yer toz
Saol cnm evet gerçekten çok zormuş
Hasar falan YÖK kaptan mis gibi giriyorsun bu hafta listeye
Liste için teşekkürler xnm eline sağlık hakkını helal et. Tadı iyi oluyor kısırın ben çok fark görmüyorum orijinaliyle
Gece aklıma geldin bizim hamiş nerelerde diye
Saol Cnm teşekkürler karaladım bişeyler . İlk defa takımda yarışıyorum hepsine yabancıyım konuların link iyi oldu
canım Allah hayırlı etsin tamamina erdirsin çok sevindim bende diyordum bu kız niye gurupa yok ne olur bu dönemde benim gibi kendini sakin salma asıl sağlıklı beslenme ye gecis evresi olsunHarikasınız 8. Takım
Kaptanım çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş
Kaptanim çok geçmiş olsun gecer inşallah hastalikta hastalığa degilde iyilesmeye doğru daha çok yonelirse daha çabuk atlanabiliyor birde sanki haftaya listeye mi gireceksin inşallah çok iyi olursonundaoldu senide tebrik ediyorum bol bol daimi başarılar biz tanismadik degilmi biraz kendinden bahseder misin tasiniyormussun Allah kolaylık versin ayagina dolanan varsa zor inşallah yardım edenin olur benim yaş 32 iki bebeğim var ev hanımiyim
kaptanim ben salma mevzusu hamilelik dönemi için Eroluma dedim yanlismi anlaşıldı tam anlayamadimSağ olasın canımbugün bol sıvı alır biraz daha toparlanirim inşallah ♡
Çok şükür salmiyorum kendimi yoksa dediğin gibi daha zor oluyor
Havuzda döndük şimdi ıhlamur içip tekrar sıcak bir duş alırım mikropları vücuttan atmak içinsonrada sıkıca giyinip keyif yaparım ♡♡♡♡♡
anlamadım 2 dilim sucuk tan sonra 1 dilim kadarla derkenSabah 2 dlm ekmek 2 dlm sucuk 1 dlm kadarla kahvaltımı yaptım tam bir haftasonu kahvaltısı oldu zenginin saat 16 ya kadar bol su bitki çayı icic m 16.00 da ara öğün yaparım 1 meyve 2 ceviz yerim
18 gibide kabak firinlayip yogurtliycam yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?