Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar 8. Takımın kelebekleri
2. Liğinizi kutluyorum

Banuşum whatsaptan mesaj attım sana ama iletilemedi.

Bu hafta etap listesi hazırlama sırası sizde, sen erken yaparsın normalde o yüzden acaba gözünden mi kaçtı diye düşündüm.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece sıcak duş alıp sıkıca giyindim üstüne bol limonlu şu, ıhlamur ve en Son sıcak süt içtim aralıklarla da en azından gece biraz daha rahat uyuyabildim

Aslında bugün dinlenirim kızı da eşim havuza götürür diyordum ama eşim Arkadaşıyla bir yere gitmek zorundaymis o yüzden zor da olsa ben götüreceğim büyük kız bende gelirim kardeşime giyinip soyunurken yardimci olurum sende bir kenarda oturup beklersin dedi ♡
Giyinme kabinlerindeki klor kokusu normalde bile tikiyor şimdi daha beter yapar yoksa

Geçmiş olsun kaptanım.

Sağ olasın canım

Sağ Olsun moni Listeleri benim yerime hazırladı ♡ yoksa bu kafayla biraz zor hazirlardim

Sizleri de tekrar tebrik ediyorum güzel derecenin için inşallah haftaya da cok güzel ortalama görürüz ♡♡♡♡♡
Harikasın kızlar

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 592.. ETAP
(12-19 Ekim)

TAKIM DERECELERI

1......%0.936....... 6. Takım
2.......%0.802........... 8. Takim
3...........%0.556.......3. Takim

BIREYSEL DERECELER

1.........%2.40...... @sonundaoldu (8. Takim)

2........%2,23...... @sara_28 (10. Takim)

3........%1.77....... @Sismaniye (3. Takim)

Etap sonuncusu 4. Takımdan semurcan ...%-2.47......

Birazdan hazırlanıp havuza geçeriz kızlarla dönünce de biraz dinlenirim yine bol su ve ıhlamur eşliğinde ♡

Evdeki internet kesik ( akıllı kocam ödemeyi unutmuş ) benimde internet çok az kaldı ama kızın internetinden girerim nasılsa

Günaydın gençlik. Ben ev topluyorum pertim evimde ne kirlenmiş tiksindim her yer toz
kolay gelsin taşınma off zor süreç.
Saol cnm evet gerçekten çok zormuş

İnşallah canım bu pazarı da hasarlı atlatirsam inşallah daha da kendime odaklanacagim inşallah Eksi görmeye başlayayım da motivasyon artsın ki daha sıkı sarilabileyim
Hasar falan YÖK kaptan mis gibi giriyorsun bu hafta listeye

Liste için teşekkürler xnm eline sağlık hakkını helal et. Tadı iyi oluyor kısırın ben çok fark görmüyorum orijinaliyle
Harikasınız 8. Takım

Gece aklıma geldin bizim hamiş nerelerde diye

Saol Cnm teşekkürler karaladım bişeyler . İlk defa takımda yarışıyorum hepsine yabancıyım konuların link iyi oldu

Tebrikler

Kaptanim çok geçmiş olsun gecer inşallah hastalikta hastalığa degilde iyilesmeye doğru daha çok yonelirse daha çabuk atlanabiliyor birde sanki haftaya listeye mi gireceksin inşallah çok iyi olur sonundaoldu senide tebrik ediyorum bol bol daimi başarılar biz tanismadik degilmi biraz kendinden bahseder misin tasiniyormussun Allah kolaylık versin ayagina dolanan varsa zor inşallah yardım edenin olur benim yaş 32 iki bebeğim var ev hanımiyim

Evet hanımlar haftasonu kaçamağı yapmamak için kendimizi motive etmemiz lazım yürürken yolun uzaması kişiye negatif düşünceler verir zaten benim yol baya uzun vermem gereken 20 kilo var bana yardım edeceksiniz kurallar a uymayınca kafama kafama vurun
Kaptanim özellikle senden rica ediyorum bize hatırlat yanlislarimizi söyle menü paylaşımları sıkıca takip edilsin spora teşvik işte ne bileyim benim bu gevsekliyime çare olun sonra ben bu toparlanim o zaman ben size neler yapacam neler

Kaptanım çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş

Sağ olasın canım bugün bol sıvı alır biraz daha toparlanirim inşallah ♡

Çok şükür salmiyorum kendimi yoksa dediğin gibi daha zor oluyor
Havuzda döndük şimdi ıhlamur içip tekrar sıcak bir duş alırım mikropları vücuttan atmak için sonrada sıkıca giyinip keyif yaparım ♡♡♡♡♡

kaptanim ben salma mevzusu hamilelik dönemi için Eroluma dedim yanlismi anlaşıldı tam anlayamadim

anlamadım 2 dilim sucuk tan sonra 1 dilim kadarla derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…