Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizalrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavusturana ♡
Yorgunluktan ölüyorum resmen
Giderken çok rahat gittik ama dönüşü kadroya 3 kişi daha eklenince ben ve eşimin halası çocuklarla bagaj kısmına kaldık minibuste
Resmen mülteci muamelesi gördük

birbirimize yaslanıp uyuruz dedik ama nerdeeeee Minibüsün sahibi Yenge ( halamizin eltisi ) dönüşte oranın sucuğu lezzetli hesabı kalktı 20 kangal sucuk aldı
Baharat kokuları eşliğinde 3 saatlik yolu artık siz düşünün
Birde kendisi menapozda olduğu için açtı cami tabi sansima direk bana vurdu ve dönene kadar fitikta azdı böbrekler de tuttu

Neyseki biraz daha iyiyim şu anda ama gece sıcak su torbasiyla uyuya kalmışım ve sabaha karşı Allah Allah neden bir ıslaklık hissediyorum diye gözümü açtığımda sıcak su torbasini patlattigimi fark ettim

Ay dün gündüz keyifliydi ama akşamdan sonrası tam bir komedi

Neyse gönüllerini yaptık ya gerisi önemli değil nasılsa 2 güne kendimize geliriz

Günaydın kızlar...

saol cnm

ayy çok teşekkür ederim utandım biraz. ilk defa cuma yarışmasındayım bunları bilmiyordum. ama süper motive oldum

evet cnm öyle olmuş bana da sürpriz oldu. teşekkür ederim

dolma fazla olmuş. üstelik akşam da yemen olmamış cnm. dikkat edelim. bu arada tanışalım. Allah minnoşlarını sana bağışlasın inş. ben de 29 yaşımdayım çalışıyorum. bir tane oğlum var Allah bağışlar inş. 5 yaşında anaokuluna gidiyor. 168 boyundayım 78,5 kilo ile başladım. şimdi şükür 72 küsürleri gördüm. hedefim 63 bakalım.

İyi akşamlar kızlar
Bugün çocukluk arkadaşıma gıttık kizkardesimle

Tabuki ciss coosss yemedim

Menü disinda biraz patetes kızartması yedim

Bu yüzden akşam yemeği yemedim

harikasın cnm. belki bu diyetisyen dönüm noktandır lütfen değerlendir birlikte zayıflayıp birlikte çocuk yaparız kısmet olursa

Çiğ köfte yedim bu akşam kızlar offf yemeseydim iyidi

acaba şu köfteciye hiç uğramasanız mıııı???

ayyy iyi gelmişsin valla o koku ve kalabalıkla
su torbası sıcak değil miydi?? Allah dan yanmamışsın geçmiş olsun kaptan. pazar da geçtiğine göre artık bomba gibi başlıyorsun ona göre. ensendeyim

Bilecik'te ne öryon kızz heheh ben üniversiteyi Bilecik'te okudum minnak şehirdir ama çok anılarım var

Eşimin hala kızı oraya evlendi ♡ 2 sene oldu ve cok seviyor orayı aile desen zaten şahane hatta hep derim kayınvalidesi hayalimdeki dünür
Bende çok beğendim oraları ♡

Kesinlikle bugün itibariyle sımsıkı başlıyorum Grip olduğum için biraz sıcak sıvı olarak devam edeceğim bir iki gün hatta şimdi kendime çorba isitiyorum ♡ hem hafif hemde iyi gelir sıcak sıcak ♡

Açım ama mutluyum bu grubun sloganı canım [/QUOTE]hadi ya bilmiyordum ne diyebilirim ki şimdi

Uyulmucak kadar aç olmuyorum canım gece midem acıyor sanki küçülüyor gibime geliyor psikolojik de olabilir[/QUOTE]en guzeli ya mide küçülmesi bende bir ara az yemeği biraktim midem ağrıya ağrıya tekrar büyüttum

Günaydın kızlar sabah tartida güzel bir eksi gördüm cumaya gümbür gümbür geliyorum ins

Kahvaltı sonrası oglen yemeği için mutfağa girdim sonra evi supurup silcem

Yemek sonrası avm gideceğim yürüyüş olur hemde migrosta indirim varmis rollonum deodorantim bitti onları alacağım dönüşte yazarım

Ayy cço mutluyum acim yine....

memnun oldum Canım iyi buyumus oglun ins bizde o yaslari goruurz boyuna göre de aşırı verecek kilon da yokmuş iyi de vermissin tabi tebrikler benimde ensemde olurmusun Canim eskisi gibi iradeli olamıyorum

Kahvaltı yapmadan evden çıktım malesef yanıma ceviz aldım onu yerim 3 tane kadar
Afiyet olsun keşke en azından bir yumurta yiyebilssymissun
tebriklr hadi bakalim bende bugün tartilmadim dünkü yanlisimdan sonra

memnun oldum Canım iyi buyumus oglun ins bizde o yaslari goruurz boyuna göre de aşırı verecek kilon da yokmuş iyi de vermissin tabi tebrikler benimde ensemde olurmusun Canim eskisi gibi iradeli olamıyorum

ben de memnun oldum görürsünüz inş cnm neden olmasın. ben de 2. bebeği istiyorum da kilo vermem gerek. bir de dur demezsem almaya devam ederdim çünkü yemeği özellikle tatlı gıdaları çok seviyorum. tabi takip ederim seni. ama ben biraz sıkıyım kızmak darılmak yok

Süper eksi görmek ne güzel değil mi? Ben de sağlam kahvaltı yaptım öğle ve akşam yemeğini birleştirip yiyeceğim en güzel öyle kilo veriyorum ben.

Tatlı sanki göbek adım çoook seviyorum kendisini 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…