1 dlm kaşar yazmak istemiştim telefon yazmamışkaptanim ben salma mevzusu hamilelik dönemi için Eroluma dedim yanlismi anlaşıldı tam anlayamadim
anlamadım 2 dilim sucuk tan sonra 1 dilim kadarla derken
tamam sağol canım anladim1 dlm kaşar yazmak istemiştim telefon yazmamış
menü de sanki sebze az gibiBen de cumartesi menümü paylaşayım
oynakbasi34
Kahvaltı iki dilim kaşarlı ekmek, 6 siyah zeytin, sütlü kahve
Ara espresso
Öğlen bir hamburger eti ve bir dilim tb ekmeği, bir dilim domates
Akşam çay ve kuru kayısı, fındık, badem yiyeceğim üç beş tane.
benimde dikkatimi cekti niye bu hatunun sesi cikmiyor nerdesinki int cekmiyor bencede haftaya 1.hedefimiz olsunMerhaba kızlar internet sıkıntısı yaşadım giremedim dünden beri 2.olmuşuz takımımı tebrik ederim haftaya 1.lik için gayret edelim
sonundaoldu canım tebrik ederim 1.olmuşsun
oynakbasi34 geçmiş olsun kaptan aman dikkat et hasta olma sen bize lazımsın
Haftaya 1.lik hedefimiz olsun kızlar
masallah bende böyle az yemeği basarsam mucverin kalorisi cokmu yagdami yoksa firindami pistiSu perisi86 grubun en tembeli benim spor yapmıyorum ama dün 30dk yürüyüşe çıktım
Cuma menüoynakbasi34
Kahvaltı 1yumurta peynir zeytin domates ceviz
Ara 1kase çorba
Ara sade kahve
Akşam 4mücver yedim
Ara sade kahve
Yatmadan önce yeşil çay
tebrikler yeni evim eskiye göre kolidoru çok uzun bende Gide gele bir nevi spor yapıyorum asıl spora bisikletim bir tamir olsun pazartesi servis gelecek sonra baslarim inşallahSu perisi86 bugün yarım saat yürüyüş.
Afiyet olsun biber dolmasına bayılıyorum artık bulgur ile yapıyorum gayet güzel oluyor.Menüm çok mu yedim nedir yorumlarınız bekliyorum
Sabah 2.5 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin sebze
Ara 1 hurma sütlü kahve
Öğlen 4 biber dolması 1 d.ekmek yoğurt sebze 1 hurma
Aksam 1 biber dolması yarim muz
Su 1 lt tahminen
ben dışarı çıktım yarım saat yürüdüm hava soğuk ama güneşliydi güzeldi. Yarın da yarım saat yürüyüş düşünüyorum. bebekler kreşe başlayınca hergün bir saat yürüyeceğim soğuk sıcak demeden.tamam sağol canım anladim
menü de sanki sebze az gibi
benimde dikkatimi cekti niye bu hatunun sesi cikmiyor nerdesinki int cekmiyor bencede haftaya 1.hedefimiz olsun
masallah bende böyle az yemeği basarsam mucverin kalorisi cokmu yagdami yoksa firindami pisti
tebrikler yeni evim eskiye göre kolidoru çok uzun bende Gide gele bir nevi spor yapıyorum asıl spora bisikletim bir tamir olsun pazartesi servis gelecek sonra baslarim inşallah
sagol canim bende severim ama kapya biberle olan dolma nin tadı daha hoşuma gider bende biraz pirinç birazda bulgur attım sade bulgur olsa tabi daha iyi ama pirinç çok değilAfiyet olsun biber dolmasına bayılıyorum artık bulgur ile yapıyorum gayet güzel oluyor.
disarida yuruyus u bende ozledim sihhat olsun inşallah benim icin şuan zor bebekler kaç aylıkben dışarı çıktım yarım saat yürüdüm hava soğuk ama güneşliydi güzeldi. Yarın da yarım saat yürüyüş düşünüyorum. bebekler kreşe başlayınca hergün bir saat yürüyeceğim soğuk sıcak demeden.
tebrikler boyle irade gosterilen yazılari çok okumak istiyorum teşekkürlerİyi akşamlar kızlar
Bugün çocukluk arkadaşıma gıttık kizkardesimle
Tabuki ciss coosss yemedim
Menü disinda biraz patetes kızartması yedim
Bu yüzden akşam yemeği yemedim
canım biz tanismiydik menüm güzelBugün yediklerim
Sabah beyaz peynirden tost yaptim iki dilim tb ekmeğinden bes zeytin yeşil çay
Ara bi küçük muz
12:30da yarim kase çorba dort kasik sebze yemeği
Salata yagsız tuzsuz bi dilim ekmek
Ara 10findik
16:45 2kofte yarim kâse kadar patetes kızartması peynir bi dilim ekmek
17:45 şekersiz kahve
Şimdi bi küçük nar yiyecegim
22:00gibide tarctarç yoğurt yerim
bebeklerim 18 aylık canım. istanbula gidip geleceğim bir ay sonra kreşe başlayacaklar aynı yaşdaki bebeklerle.sagol canim bende severim ama kapya biberle olan dolma nin tadı daha hoşuma gider bende biraz pirinç birazda bulgur attım sade bulgur olsa tabi daha iyi ama pirinç çok değil
disarida yuruyus u bende ozledim sihhat olsun inşallah benim icin şuan zor bebekler kaç aylık
tebrikler boyle irade gosterilen yazılari çok okumak istiyorum teşekkürler
canım biz tanismiydik menüm güzel
diyetisyen hizaya soktu seniBugün yediklerim
Sabah beyaz peynirden tost yaptim iki dilim tb ekmeğinden bes zeytin yeşil çay
Ara bi küçük muz
12:30da yarim kase çorba dort kasik sebze yemeği
Salata yagsız tuzsuz bi dilim ekmek
Ara 10findik
16:45 2kofte yarim kâse kadar patetes kızartması peynir bi dilim ekmek
17:45 şekersiz kahve
Şimdi bi küçük nar yiyecegim
22:00gibide tarctarç yoğurt yerim
Hatırlamıyorum tanışalim o zamansagol canim bende severim ama kapya biberle olan dolma nin tadı daha hoşuma gider bende biraz pirinç birazda bulgur attım sade bulgur olsa tabi daha iyi ama pirinç çok değil
disarida yuruyus u bende ozledim sihhat olsun inşallah benim icin şuan zor bebekler kaç aylık
tebrikler boyle irade gosterilen yazılari çok okumak istiyorum teşekkürler
canım biz tanismiydik menüm güzel
diyetisyen hizaya soktu seniben de işi ciddiye bindirdim artık. hadi bakalım gayret. gitsin kilolar üçer beşer.
hadi hayırlısı bende seneye vereceğim inşallah tum gün mü vereceksinbebeklerim 18 aylık canım. istanbula gidip geleceğim bir ay sonra kreşe başlayacaklar aynı yaşdaki bebeklerle.
ay ne güzel simdiden hayirli olsun yeni yasinizHatırlamıyorum tanışalim o zaman)
12yillik evliyim üç ay sonra 3yasina girecek bi kizim var tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım
Evlendigimde 57kiloydum tedavilerde çok kilo aldım
73kiloya kadar dustum sonra geri aldım boy 1.57 kilo 81.5 ilk hedef 65 yaş 32uc ay sonra 33olacak kızımla doğum gunumuz ayni bu arada
Ayy inş ya cok istiyorum bu sefer olsun artık hepimiz kurtulalim fazliklarimizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?