Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar internet sıkıntısı yaşadım giremedim dünden beri 2.olmuşuz takımımı tebrik ederim haftaya 1.lik için gayret edelim
sonundaoldu canım tebrik ederim 1.olmuşsun

oynakbasi34 geçmiş olsun kaptan aman dikkat et hasta olma sen bize lazımsın

Haftaya 1.lik hedefimiz olsun kızlar

1 dlm kaşar yazmak istemiştim telefon yazmamış
tamam sağol canım anladim

menü de sanki sebze az gibi

benimde dikkatimi cekti niye bu hatunun sesi cikmiyor nerdesinki int cekmiyor bencede haftaya 1.hedefimiz olsun

masallah bende böyle az yemeği basarsam mucverin kalorisi cokmu yagdami yoksa firindami pisti

Su perisi86 bugün yarım saat yürüyüş.
tebrikler yeni evim eskiye göre kolidoru çok uzun bende Gide gele bir nevi spor yapıyorum asıl spora bisikletim bir tamir olsun pazartesi servis gelecek sonra baslarim inşallah

Menüm çok mu yedim nedir yorumlarınız bekliyorum
Sabah 2.5 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin sebze
Ara 1 hurma sütlü kahve
Öğlen 4 biber dolması 1 d.ekmek yoğurt sebze 1 hurma
Aksam 1 biber dolması yarim muz
Su 1 lt tahminen

Afiyet olsun biber dolmasına bayılıyorum artık bulgur ile yapıyorum gayet güzel oluyor.

ben dışarı çıktım yarım saat yürüdüm hava soğuk ama güneşliydi güzeldi. Yarın da yarım saat yürüyüş düşünüyorum. bebekler kreşe başlayınca hergün bir saat yürüyeceğim soğuk sıcak demeden.

Bugün yediklerim
Sabah beyaz peynirden tost yaptim iki dilim tb ekmeğinden bes zeytin yeşil çay

Ara bi küçük muz

12:30da yarim kase çorba dort kasik sebze yemeği
Salata yagsız tuzsuz bi dilim ekmek

Ara 10findik

16:45 2kofte yarim kâse kadar patetes kızartması peynir bi dilim ekmek

17:45 şekersiz kahve

Şimdi bi küçük nar yiyecegim

22:00gibide tarctarç yoğurt yerim

Afiyet olsun biber dolmasına bayılıyorum artık bulgur ile yapıyorum gayet güzel oluyor.
sagol canim bende severim ama kapya biberle olan dolma nin tadı daha hoşuma gider bende biraz pirinç birazda bulgur attım sade bulgur olsa tabi daha iyi ama pirinç çok değil

disarida yuruyus u bende ozledim sihhat olsun inşallah benim icin şuan zor bebekler kaç aylık

İyi akşamlar kızlar
Bugün çocukluk arkadaşıma gıttık kizkardesimle

Tabuki ciss coosss yemedim

Menü disinda biraz patetes kızartması yedim

Bu yüzden akşam yemeği yemedim
tebrikler boyle irade gosterilen yazılari çok okumak istiyorum teşekkürler

canım biz tanismiydik menüm güzel

bebeklerim 18 aylık canım. istanbula gidip geleceğim bir ay sonra kreşe başlayacaklar aynı yaşdaki bebeklerle.

diyetisyen hizaya soktu seni ben de işi ciddiye bindirdim artık. hadi bakalım gayret. gitsin kilolar üçer beşer.

Hatırlamıyorum tanışalim o zaman )
12yillik evliyim üç ay sonra 3yasina girecek bi kizim var tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım
Evlendigimde 57kiloydum tedavilerde çok kilo aldım

73kiloya kadar dustum sonra geri aldım boy 1.57 kilo 81.5 ilk hedef 65 yaş 32uc ay sonra 33olacak kızımla doğum gunumuz ayni bu arada

diyetisyen hizaya soktu seni ben de işi ciddiye bindirdim artık. hadi bakalım gayret. gitsin kilolar üçer beşer.

Ayy inş ya cok istiyorum bu sefer olsun artık hepimiz kurtulalim fazliklarimizdan

bebeklerim 18 aylık canım. istanbula gidip geleceğim bir ay sonra kreşe başlayacaklar aynı yaşdaki bebeklerle.
hadi hayırlısı bende seneye vereceğim inşallah tum gün mü vereceksin

ay ne güzel simdiden hayirli olsun yeni yasiniz
Bende 32 ve 7 yıllık evliyim iki evladim var biri 2.5 yaşında biride 9 aylık bende kilo verip tekrar alanlardanim 20 kilo civarında verip araya hamilelik girip tekrar 20 kilo civarında aldim inşallah bu son olur ideal kilomuza düşüp koruruz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…