merhaba canım geçmiş olsun.Günaydın♡♡
2.ligi tebrik ederim çok sevindim...
Oğlum hasta, haftasonum kötü gecti.
Dün izinliydim bugun mecburen o okula ben işe ama aklım hep onda
Bu arada kaptanın interneti sorunlu oldugundan giremiyormuş merak etmemenizi söyledi ...
ya bizde onlar için çalışıyoruz. hayat çocuklara bile sınav yani. çalışmasan bir dert çalışsan bir dert. ben şöyle düşünüyorum, keşke annem de benim gibi çalışabilseydi.
teşekkür ederim. bilmiyordum böyle sıralamalar olduğunu falan baya şaşırdım sevindim ve motive oldum açıkçası
merhaba canım geçmiş olsun.
ben de noldu kaptana diyordum tam
Sorduğun için sağolasın canım. Biraz daha iyiyim sanırım. İstanbula gideceğiz birkaç haftaya onun için biraz daha iyiyim. Hem çocukların kreşi de açıldı sonunda. İstanbuldan döner dönmez onları kreşe başlatabileceğim bu ayrı bir mutluluk. Sonbahar burda inanılmaz güzel. Her taraf rengarenk yaprak. Ama insan sonbaharda bir durup dalıyor gerçekten, hüzün, hatıralar, geçmiş yaşantılar...Yaa dimi ? Onlarda erken yaşta olgunlaşıyorlar. .
Oğlum 10 yasin da 2.sınıftan beri kendi başına eve geliyor ev de kalıyor ..
Senin meslek ne? ozeldemi kamudamı çalışıyorsun ?
Merhaba canım
Sen nasılsın duygu durumun nasıl ? :)
Ben de bu ara pek mutsuzum. .
Bi yalnızlık, bi yetememe hissiyati her bir yanımda...
Hazan mevsimi Buhranı sanırım :)
bugün -800 gordum tartı kafayı yemediyse dünkü menüm de az ama karışık inan kafam çok dolu yeni eve geldim bugünü paylasayimgünaydın gençlik..
harika gidiyorsun cnm. bu diyetisyen sana iyi geldi bence MaşAllah
kendini çok aç bıraktığın için olmuş bu. keşke makarna birkaç kaşık ve salata olsaymış. hemen toparlanma vakti. cuma geliyor
bekliyorum menünü
maşallahMenülerin çok iyi diyetisyen ne kadar iyi fikirmiş sen de ne güzel uyuyorsun süpersin
neden annemde benim gibi çalışsaydı diye düşünüyorsun merakimdan soruyorumya bizde onlar için çalışıyoruz. hayat çocuklara bile sınav yani. çalışmasan bir dert çalışsan bir dert. ben şöyle düşünüyorum, keşke annem de benim gibi çalışabilseydi.
teşekkür ederim. bilmiyordum böyle sıralamalar olduğunu falan baya şaşırdım sevindim ve motive oldum açıkçası
a bende çok sevindim niye oralardasin QUOTE="Go Ae Shin, post: 57678630, member: 912060"]Sabah 2 dlm ekmek peynir 1 yumurta salatalık la güzel bir kahvaltı yaptımistikrar1986 bende Erzurumluyumm su an Afyon'da yasiyorum çok sevindim hemserimi bulduğuna ya
Kolay gelsinGünaydın kızlar. Yıllık izne ayrıldım ev taşıyacağım yarın. Aktif. Olamayabilirim ama bildirimimi yaparım. Görüşürüz
Kolay gelsin o zamanGünaydın kızlar. Yıllık izne ayrıldım ev taşıyacağım yarın. Aktif. Olamayabilirim ama bildirimimi yaparım. Görüşürüz
İyi canım misafirim vardı yemeğe oturyozSlm millet napıyosunuz bakalım
afiyet olsun o zaman size, ben de çayımı yudumluyorum.İyi canım misafirim vardı yemeğe oturyozsen napysun
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 592.. ETAP
(12-19 Ekim)
TAKIM DERECELERI
1......%0.936....... 6. Takım
2.......%0.802........... 8. Takim
3...........%0.556.......3. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2.40...... @sonundaoldu (8. Takim)
2........%2,23...... @sara_28 (10. Takim)
3........%1.77....... @Sismaniye (3. Takim)
Etap sonuncusu 4. Takımdan @semurcan ...%-2.47......
Tebrikler kızlar
Ha gayret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?