- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Saolun kızlar
Günaydın bu arada. Ben bildirimimi yapıp işe koyulayım. Kaptanım tartımın pili bitmiş. Ama dün 72.4 gösteriyordu bugün rahat 72.3 olmuşumdur hem koşturmaca hem birşey yiyememe. Sen istediğini baz alabilirsin cnm
Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 80.4
Fark 1.100gr
kaptan mavimli bildirmişGünaydın kaptan.
Bu arada bildirim de yapayım 75,7 çıktım.
Sanırım eksi 300gram. Daha fazla gider dedim ama yürüyüş yapamadım ondan herhalde.
İnşallah kv size taşınmaz diyorum. Kv ne kadar iyi olsa da kv sonuçta
İşte budurGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 81.5
Bu hafta 80.4
Fark 1.100gr
Merhaba beni de aranıza alır mısınız?
Bugün den itibaren diyete baslamak istiyorum.
Sabah bildirmiştim ama gözünden kaçmış herhalde. 75,7 bu haftaoynakbasi34
Aramıza hoşgeldin o zaman ♡
Bendeniz Banuuzun zamandır takımın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en kilolusu benim ( herkese hayri olup kendine hayri olmayan diyetisyen misali)
Rekorum 124.5 kgdu
86ya kadar düşmüştüm aslında ama sonra fıtık falan derken hayatımda uzun zamandır aksilikler olunca geri aldım yarısını ( en son 109u gördüm ama sabah tartilmayi unuttum maalesef)
İnşallah bundan sonra bende hep eksileri göreceğim şu kafayı bir resetleyebilirsem en kisa zamanda
Daha evvel yarışmaya girdin mi canımbiraz kendini tanitirsan diğer kızlarla da geldikçe kaynasirsin ♡
Acele okuyunca gözden kacirmisim canım hemen duzenliyorum
Hoşgeldin aramıza hemen başlayabilirsin diyete ertelemeMerhaba bedia bende. 1 cocuk annesi ogretmenim artık oğluma kardeş düşünen biriyim. Ama zayiflamam gerek. Bende 104 kgdan 83 e kadar dusmustum ama suan 94 95 arası gidip geliyorum. Bugun başlayacaktim ama günüm planladığım gibi olmadi yatılı misafirim çıktı. Pazar insallah başlıyorum.
Abla 109kg mu oldunAramıza hoşgeldin o zaman ♡
Bendeniz Banuuzun zamandır takımın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en kilolusu benim ( herkese hayri olup kendine hayri olmayan diyetisyen misali)
Rekorum 124.5 kgdu
86ya kadar düşmüştüm aslında ama sonra fıtık falan derken hayatımda uzun zamandır aksilikler olunca geri aldım yarısını ( en son 109u gördüm ama sabah tartilmayi unuttum maalesef)
İnşallah bundan sonra bende hep eksileri göreceğim şu kafayı bir resetleyebilirsem en kisa zamanda
Daha evvel yarışmaya girdin mi canımbiraz kendini tanitirsan diğer kızlarla da geldikçe kaynasirsin ♡
Acele okuyunca gözden kacirmisim canım hemen duzenliyorum
Hoişgeldiniz. Ben mavi. 84 ile başladım lohusalıkta çok kilo almıştım. Şimdi 75im. 65 hedefim. Tavsiyem lütfen hiçbir şeyi bahane edip rejimi geciktirmeyin kilolar böyle biniyor işte.Merhaba bedia bende. 1 cocuk annesi ogretmenim artık oğluma kardeş düşünen biriyim. Ama zayiflamam gerek. Bende 104 kgdan 83 e kadar dusmustum ama suan 94 95 arası gidip geliyorum. Bugun başlayacaktim ama günüm planladığım gibi olmadi yatılı misafirim çıktı. Pazar insallah başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?