Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayça Kaya'nın 1 ayda 8 kilo verdiren bir diyet listesi varmış ona başlamayı düşünüyürum önümüzdeki hafta.Eğer tıkır tıkır gidersen kilolar sizinle de paylaşırım deneyelim bakalım :)

Geçen haftaki muzaffer kuşhanın diyeti tam bir fiyaskoydu benim için

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün havuz faslindan sonra daha evvel yazildigim İSMEK Ahşap Boyama kursuna gittim hocayla tanışmaya
Maşallah kafadan başlangıç seti dedi 130 lira masraf çıkardı Hoca
Günlerde benim ve küçük kürünü havuz faslindan cakisinca hocaya bir günü yarım diğer gününde de 1 saat erken çıkma olasılığı üzerine konuştuk ama hatun biraz isteksizdi hadi benim havuz 1 aya bitecek ama kızımın havuz faslini asla erteleyemem zaten Başlangıç setinden direk uyuz oldum

Eşim istiyordu zaten bu kursu hani ilerde işimize gelir hesabı ama oda daha ilk günden bu kadar masraf çıkacağını düşünmemiştı

Bugün kadına mesaj atacağım kimsenin hakkını yemiş olmayayım başkasını benim yerime alsınlar şu anda keyif için fuzuli masrafa gerek yok

Bu arada dün akşam üzere tam kızın ödevi bitti hadi Son bir kitabı kaplayın buraya bakarım diye düşünürken dolap kapağı kafama indi Resmen şimşekler çaktı

Allahtan yarılmadı kafa tabi şimdi gülüyorum o an fena agri yaptı hatta hala bile ince bir sizlama var :)

Rahmetli Levent Kırcanin skecinde gibi ne kodun lâ kafana durumu olacaktı az daha

Merhaba kızlar
Kac gundur gözlerim ağrıyo
Randevu aldım ama 10gun sonra bu yüzden bu gün ozele gıttım
Fılm fln cekıldı goz goz kurulugu hafıf astıgmat cıktı
Gozluk verdi damla bıde gozlerın yorgunluktan dolayı gözde segırmede var
Gozumde bu agrılar gecene kadar aktif olamam
Bıldırım yapabılırım sadece

Hanımlar benimde dün annem gelmisti buzluga atmak için hamur işi yaptık malum yeni tasindigim için gelen giden olacak bugünde hava çok soğuk ev de çok soğuk daha kalorifer i acmadilar benden böyle geçmiş olsun serenalar

Benim de var astigmatım..
Hiç düzenli gözlük takmiyorum ama..

Geçmiş olsun canım

Yine kosturmacalardayim

Sabah arkadaş Ogretmenle birkaç veliye kahvaltıya davet etti tabi bensiz olmazdı
Sonra gel yemek yap havuza geç derken ancak yazabildim

Günaydın millet cumaya bir kala nasılız bakalım?
Kaptan sen nasılsın diyet nasıl gidiyor

Valla oksurmekten helak oldum zoraki yiyorum ama inanılmaz şiş hissediyorum kendimi
Suyu hala yeterli içmiyorum

Geçmiş olsun canım bende de var ama düzenli kullanmıyorum gozlugumu
Evdekiler kızıyor hatta ama senede bir kontrole gidiyorum hala ayni değişmemiş

Benim de var astigmatım..
Hiç düzenli gözlük takmiyorum ama..

Geçmiş olsun canım
Sagol abla
Ikı haftadır kızım uzerını acıyor diye uyku uyuyamaz hale geldım ıkı oda arasında mekık dosedım
Bes saatlık uykularla kalınca goz yorgunlugu, kurulugu,gozde segrıme basladı agrıda cabası astıgmatı takmıyorum bıle agrısı segrımesı gecsın yeter

Tsk ederim abla

Astigmat baş ağrısıda yapar canım bende de var lens takıyordum 1aydr kullanmaz oldum geçmiş olsun canım

Suyu nedense bu aralar bende içemiyorum çok fazla yiyorum da çok şükür kilom sabit darlandım diyet yapmaktan

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Biliyorum sizleri kosturmacadan çok ihmal ettim ama inşallah yarından itibaren inşallah daha fazla buraya vakit ayiracagim

Bugün hem yüzme var bana hem öğlen kızları okuldan alıp büyük kızı da kontrole götüreceğim

Bakalim ne çıkacak MR ve EEG sonucu ♡

Suyu nedense bu aralar bende içemiyorum çok fazla yiyorum da çok şükür kilom sabit darlandım diyet yapmaktan

Sorma bende nasıl darlandiysam bir türlü odaklanamiyorum ama artık kendimi zorlamam lazım
Şu bir türlü olusturamadigim Yılbaşı hedef listesini de yapacağım bu aksam inşallah ♡

Bu arada dün akşam neden buraya yazamadigima geleyim;

Tam cayimizi demledik birşeyler atistirir bu akşamı da böyle gecistirelim derken KV aradı kulagimin arkası şişti birden kocaman oldu beni acil hastaneye götür dedi
Apar topar hastaneye götürmek için evden kendimizi attık tabi gittiğimizde KV okadar kötü durumda değildi ama yinede götürdük içimiz rahat olsun diye

Doktor Tükürük Bezlerinde iltihaplanması var dedi ve Antibiyotik verdi 1 hafta içinde geçmese ultrasonografi çekeriz dedi
Dönüş yolunda sohbet arasında laf büyük damadın ondan kira almasına geldi herkes uzun zamandır bu duruma şaşkın çünkü durumu çok çok iyi ve asla ihtiyacı yok ama KV kızını korumak için oda şaşkın nedenini bilmiyor ama elbet öğreneceğim dedi diyor hani damat çık derse kira başka yerde odeyemem ben falan deyince bizimki de demezmi öyle bir şey olursa zaten seni yanımıza alırız aklından bile başka şey geciripte kendini üzme diye

Tabi o an bana Soldan Soldan birşeyler gelmeye başladı ama tabi belli etmeden en asil halimle; Allah korusun öyle zor bir durumlâ karşı karşıya gelme tabi ama biz varız öyle bir durumda demek zorunda kaldım
İçimden tabi adamı öldürmek geldi o ayrı sonuçta zamanında evini satma bak o senin guvencen diyen tek insan bendim ve sen çok biliyorsun gelin hanim dendi ( büyük gorumce dedi )
Şimdi onların sebep oldukları bir şey için ben neden ceremesini çekeyim

Eşime tabi sonradan bir şey demedim sonuçta öyle bir durum yokken gerilmenin gereği yok Allah göstermesin ama zamanında nasıl kızları bir olup evi sattirdiysalar öyle de Analarına sahip çıkacaklar hiç kusura bakmasınlar ( KV kendi hakkını küçük kızı ev alacak diye tamamini ona vermişti )

Gerci benim yine vicdanım el vermez öyle bir durumda ve bir bakmissiniz KV bize taşındı dermisim
İnşallah oyle bir durum olmaz ama nedense dün gece bir tedirgin oldum

Günaydın kaptan.
Bu arada bildirim de yapayım 75,7 çıktım.
Sanırım eksi 300gram. Daha fazla gider dedim ama yürüyüş yapamadım ondan herhalde.
İnşallah kv size taşınmaz diyorum. Kv ne kadar iyi olsa da kv sonuçta

Kolay gelsin
Cabucak halledersin inş.

Kolay gelsin o zaman

Saolun kızlar
Günaydın bu arada. Ben bildirimimi yapıp işe koyulayım. Kaptanım tartımın pili bitmiş. Ama dün 72.4 gösteriyordu bugün rahat 72.3 olmuşumdur hem koşturmaca hem birşey yiyememe. Sen istediğini baz alabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…