Benim de var astigmatım..Merhaba kızlar
Kac gundur gözlerim ağrıyo
Randevu aldım ama 10gun sonra bu yüzden bu gün ozele gıttım
Fılm fln cekıldı goz goz kurulugu hafıf astıgmat cıktı
Gozluk verdi damla bıde gozlerın yorgunluktan dolayı gözde segırmede var
Gozumde bu agrılar gecene kadar aktif olamam
Bıldırım yapabılırım sadece
Günaydın millet cumaya bir kala nasılız bakalım?
Kaptan sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Merhaba kızlar
Sagol ablaBenim de var astigmatım..
Hiç düzenli gözlük takmiyorum ama..
Geçmiş olsun canım
Tsk ederim ablaYine kosturmacalardayim
Sabah arkadaş Ogretmenle birkaç veliye kahvaltıya davet etti tabi bensiz olmazdı
Sonra gel yemek yap havuza geç derken ancak yazabildim
Valla oksurmekten helak oldum zoraki yiyorum ama inanılmaz şiş hissediyorum kendimi
Suyu hala yeterli içmiyorum
Geçmiş olsun canım bende de var ama düzenli kullanmıyorum gozlugumu
Evdekiler kızıyor hatta ama senede bir kontrole gidiyorum hala ayni değişmemiş
Astigmat baş ağrısıda yapar canım bende de var lens takıyordum 1aydr kullanmaz oldum geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Suyu nedense bu aralar bende içemiyorum çok fazla yiyorum da çok şükür kilom sabit darlandım diyet yapmaktanYine kosturmacalardayim
Sabah arkadaş Ogretmenle birkaç veliye kahvaltıya davet etti tabi bensiz olmazdı
Sonra gel yemek yap havuza geç derken ancak yazabildim
Valla oksurmekten helak oldum zoraki yiyorum ama inanılmaz şiş hissediyorum kendimi
Suyu hala yeterli içmiyorum
Geçmiş olsun canım bende de var ama düzenli kullanmıyorum gozlugumu
Evdekiler kızıyor hatta ama senede bir kontrole gidiyorum hala ayni değişmemiş
Suyu nedense bu aralar bende içemiyorum çok fazla yiyorum da çok şükür kilom sabit darlandım diyet yapmaktan
Günaydın kaptan.Bu arada dün akşam neden buraya yazamadigima geleyim;
Tam cayimizi demledik birşeyler atistirir bu akşamı da böyle gecistirelim derken KV aradıkulagimin arkası şişti birden kocaman oldu beni acil hastaneye götür dedi
Apar topar hastaneye götürmek için evden kendimizi attık tabi gittiğimizde KV okadar kötü durumda değildi ama yinede götürdük içimiz rahat olsun diye
Doktor Tükürük Bezlerinde iltihaplanması var dedi ve Antibiyotik verdi1 hafta içinde geçmese ultrasonografi çekeriz dedi
Dönüş yolunda sohbet arasında laf büyük damadın ondan kira almasına geldiherkes uzun zamandır bu duruma şaşkın çünkü durumu çok çok iyi ve asla ihtiyacı yok ama KV kızını korumak için oda şaşkın nedenini bilmiyor ama elbet öğreneceğim dedi diyor hani damat çık derse kira başka yerde odeyemem ben falan deyince bizimki de demezmi öyle bir şey olursa zaten seni yanımıza alırız aklından bile başka şey geciripte kendini üzme diye
Tabi o an bana Soldan Soldan birşeyler gelmeye başladıama tabi belli etmeden en asil halimle; Allah korusun öyle zor bir durumlâ karşı karşıya gelme tabi ama biz varız öyle bir durumda demek zorunda kaldım
İçimden tabi adamı öldürmek geldi o ayrısonuçta zamanında evini satma bak o senin guvencen diyen tek insan bendim ve sen çok biliyorsun gelin hanim dendi ( büyük gorumce dedi )
Şimdi onların sebep oldukları bir şey için ben neden ceremesini çekeyim
Eşime tabi sonradan bir şey demedim sonuçta öyle bir durum yokken gerilmenin gereği yokAllah göstermesin ama zamanında nasıl kızları bir olup evi sattirdiysalar öyle de Analarına sahip çıkacaklar hiç kusura bakmasınlar ( KV kendi hakkını küçük kızı ev alacak diye tamamini ona vermişti )
Gerci benim yine vicdanım el vermez öyle bir durumda ve bir bakmissiniz KV bize taşındı dermisim
İnşallah oyle bir durum olmaz ama nedense dün gece bir tedirgin oldum
Kolay gelsin
Cabucak halledersin inş.
Kolay gelsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?