Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Aksam arkadaş kahve içmeye ugrayacagim diyordu tabi onunda işler geç bitince 19.00 gibi geldi sonrada eşler çaya yetişti 21.00de ♡ ( Eşimin yanında ek iş yaptığı arkadaşımız )

Sağ Olsun Arkadaşım kızıma süpriz yapıp kapıda elinde doğum günü pastasiyla bitti
Bir gün önce benim büyük kızın 18.ci yaş günüydü ♡ ve koca sulalede bir Allahın kulu akıl etmezken arkadaşım boş geçmedi ♡♡♡♡
Hatta kızım bile dedi valla Dilek Ablamın hakkı odenmez halalarim olsun teyzem olsun bunu düşünmezken o hiç bir zaman doğum günlerini es geçmiyor diye

Tabi incecik de olsa bir dilim yiyip kendimi sonunda bu sabah itibariyle resetledim diyelim
Söz şu an itibaren kendimi toparlıyorum

Hadi bakalım ama bak nasilsa pazar başlayacağım diye sakin sapitma
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ♡

Bu haftada 2.lik bizim kızlar herkesi tebrik ediyorum kaptan biran önce sende toparla kendini ben takıma katıldığımda 90lı rakamlardaydın olmuyor 3lü rakamlar @oynakbasi34

Valla ne desen haklısın canım ama dün gece arkadaşla da uzunluğunda konuştuk ve daha fazla ertelersem ancak kendime zarar verdiğimi sonunda kendime kabul ettirebilir sonuçta bir ara ne güzel çok çok daha hafifken ne kadar rahat hareket edebildirken şu anda lüks gibi evet çok hareketliyim ama kilom azken daha fazla zevk alıyordum kosturmacadan giyim seçmek bile daha zevkli geliyordu

Valla regl zamanı tartilmistim belki az daha aşağısı da çıkabilir ama ben 109 baz alıyorum ki bundan yukarısinı asla kabul etmemek için
Bakalim bugün yarın da cok dikkatli olup pazartesi artık yüzleşmek gerek tartiyla ♡

Kaptan oynakbasi34 noldu sana böyle senin bu durumun bizleri de etkiliyor haberin olsun. Biran önce o gayretli, menü paylaşan, şen şakrak, süper motivasyon sahibi Banuyu aramızda görmek istiyoruz artık.

İşte diyorum ya kendi sokugunu dikemeyen Terzi misaliydim geçmiş olarak konuşuyorum ama kesinlikle An itibaren sizlerde motivasyon kaybetmeyin çünki ciddi ciddi söz kendimi toparlıyorum

Hanımlar 2.ligumiz hayırlı olsun daimi başarılar
Kaptanim inşallah eski motivene dönersin de bizde nasipleniriz çünkü gurupca el ele verip yaparsak daha kolay olur bende durumlar yavaş ne çok kisiyorum nede çok serbest bırakıyorum bazı kurallar i yerine getirsek daha düzene girebilirim
Herkese iyi hafta sonları pazartesi tartı gününü unutmayalim

Kızlar nerelerdesiniz huhuuuu

Bu akşam ev oturmasına gidiyorum arkadaş ev almış ona gdicez evlendiğinden beri kirada otryordu 2çocukla hep çalıştı para biriktirdi ev için çok sevindim 2katlı müstakil ev aldılar hemde

Ne güzel :) güle güle otursunlar güzel günlerde inşallah.

Canim , kızının doğum günü kutlu olsun nice nice yaşlara
Seni ilk tanidigimda kizin ilk okula gidiyordu 6. Yada 7. Sinifti yanilmiyorsam onun macarelarini anlatiyordun vayyy simdi 18 olmus masallah zaman ne cabuk geciyor yaaaa

Günaydın grubun en erkencisi ben...
Hafta içi 6.30 da kalkınca hafta sonuda erken kalkıyorum.

Hoişgeldiniz. Ben mavi. 84 ile başladım lohusalıkta çok kilo almıştım. Şimdi 75im. 65 hedefim. Tavsiyem lütfen hiçbir şeyi bahane edip rejimi geciktirmeyin kilolar böyle biniyor işte.
Yatılı misafir artı ctesi kursum olunca dedim 1 günsonra kacamaksiz baslayım. Hadi bugün başlıyorum inşallah başlangıç kilom 93.9 bakalım cumaya ne olucam...

Günaydın :) ben de 5te kalktım bugün. Oldukça erken kalkarım. Genelde 6 gibi. Saatler bir saat geri gitti burda bugün ondan herhalde 5te ayaktaydım :)
Hedefin kaç?

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kendimi çok halsiz hissettim ve bütün gün sersem gibi oturdum durdum
Değil buraya bakmak ağzımı açmaya bile halim yoktu ama şükür bu sabah daha iyiyim dinlendim kendime geldim ve bugün itibaren kendime odaklaniyorum ( bu ara sıkıntılara takmaktan kendimi depresyona itiyordum resmen )

Kendime güzelce yeşil çayımı yaptım kendime geliyorum bir lokma bir şey atistirip sonra kızı havuza götüreceğim gelince de artık şöyle güzel bir çorba yaparım kendime ♡

Tabi suyumu ihmal etmemek için sisemi de gözümün önünde tutacağım
Bakalim yarınki kontrol tartisinda ne çıkacağım ♡

Günaydın kaptan iyi pazarlar

Canim , kızının doğum günü kutlu olsun nice nice yaşlara
Seni ilk tanidigimda kizin ilk okula gidiyordu 6. Yada 7. Sinifti yanilmiyorsam onun macarelarini anlatiyordun vayyy simdi 18 olmus masallah zaman ne cabuk geciyor yaaaa

Sağ olasin canım hakikaten seneler ne çabuk geçti gerçi okadar sürede hala hedefime ulaşamadım
Çocukları kkda büyüttüm desem yeridir

Günaydın kızlar sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta peynir yeşillik bir parçada tahin helvası yola tıka basa bir kahvaltı yaptım elhemdulilllah

menum sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir salata
ara 2 kare bitter kahve
öğle 1 elma 1 msndslin
aşsam balık buğlama saata

Selamın aleyküm kizlaaaarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzdan sonra eve gelip biraz ev işi yaptım sonra da çamaşır yıka as derken akşamı yaptım
Sonrada oturup bir güzel kuran okudum tüm ölmüşlerimize ♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…