- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba bedia bende. 1 cocuk annesi ogretmenim artık oğluma kardeş düşünen biriyim. Ama zayiflamam gerek. Bende 104 kgdan 83 e kadar dusmustum ama suan 94 95 arası gidip geliyorum. Bugun başlayacaktim ama günüm planladığım gibi olmadi yatılı misafirim çıktı. Pazar insallah başlıyorum.
Bu haftada 2.lik bizim kızlar herkesi tebrik ediyorum kaptan biran önce sende toparla kendini ben takıma katıldığımda 90lı rakamlardaydın olmuyor 3lü rakamlar@oynakbasi34
Abla 109kg mu oldun92kgydun ben katıldığmda hemen resetle kendini nasıl kg verildiğini sen bizden daha iyi biliyorsun kaptancım stres mi yapıyorsun aceba ndn bu kadar çok kg almaya başladın diyetisyeni bırakman iyi olmadı ablacım o güzel enerjinle bizlere motivasyon veriyorsun salma kendini toparla
BAŞARABİLİRSİN.
Kaptanoynakbasi34 noldu sana böyle senin bu durumun bizleri de etkiliyor haberin olsun. Biran önce o gayretli, menü paylaşan, şen şakrak, süper motivasyon sahibi Banuyu aramızda görmek istiyoruz artık.
Sana da günaydın canım.Günaydın kızlar)
geçmiş olsun sağlıklı birşeyler ye şöyle güzel bir omlet falan.Nbr kızlar ben hasta uyandım kahvaltı yapmadım canım hiç bişi istemiyor az sonra eşim işten gelicek kesin zorla birşeyler yedrir bna
Nerede bende sağlıklı birşeyler pişirecrk kocageçmiş olsun sağlıklı birşeyler ye şöyle güzel bir omlet falan.
Ne güzel :) güle güle otursunlar güzel günlerde inşallah.Kızlar nerelerdesiniz huhuuuu
Bu akşam ev oturmasına gidiyorum arkadaş ev almış ona gdicez evlendiğinden beri kirada otryordu 2çocukla hep çalıştı para biriktirdi ev için çok sevindim 2katlı müstakil ev aldılar hemde
Canim , kızının doğum günü kutlu olsun nice nice yaşlaraSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Aksam arkadaş kahve içmeye ugrayacagim diyordu tabi onunda işler geç bitince 19.00 gibi geldisonrada eşler çaya yetişti 21.00de ♡ ( Eşimin yanında ek iş yaptığı arkadaşımız )
Sağ Olsun Arkadaşım kızıma süpriz yapıp kapıda elinde doğum günü pastasiyla bitti
Bir gün önce benim büyük kızın 18.ci yaş günüydü ♡ ve koca sulalede bir Allahın kulu akıl etmezken arkadaşım boş geçmedi ♡♡♡♡
Hatta kızım bile dedi valla Dilek Ablamın hakkı odenmez halalarim olsun teyzem olsun bunu düşünmezken o hiç bir zaman doğum günlerini es geçmiyor diye
Tabi incecik de olsa bir dilim yiyip kendimi sonunda bu sabah itibariyle resetledim diyelim
Söz şu an itibaren kendimi toparlıyorum
Hoşgeldin aramıza hemen başlayabilirsin diyete ertelemedaha öncede güzel kg vermişsin bende 2.bebeği düşünüyorum 1sene sonra falan tabi benim 15aylık bebeişim var 75 73kg arasıydm hamiş kaldğmda 95kg ile doğuma girdim çok şükür şuan 72kgyum
Yatılı misafir artı ctesi kursum olunca dedim 1 günsonra kacamaksiz baslayım. Hadi bugün başlıyorum inşallah başlangıç kilom 93.9 bakalım cumaya ne olucam...Hoişgeldiniz. Ben mavi. 84 ile başladım lohusalıkta çok kilo almıştım. Şimdi 75im. 65 hedefim. Tavsiyem lütfen hiçbir şeyi bahane edip rejimi geciktirmeyin kilolar böyle biniyor işte.
Günaydın :) ben de 5te kalktım bugün. Oldukça erken kalkarım. Genelde 6 gibi. Saatler bir saat geri gitti burda bugün ondan herhalde 5te ayaktaydım :)Günaydın grubun en erkencisi ben...
Hafta içi 6.30 da kalkınca hafta sonuda erken kalkıyorum.
Yatılı misafir artı ctesi kursum olunca dedim 1 günsonra kacamaksiz baslayım. Hadi bugün başlıyorum inşallah başlangıç kilom 93.9 bakalım cumaya ne olucam...
Günaydın kaptan iyi pazarlarSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kendimi çok halsiz hissettim ve bütün gün sersem gibi oturdum durdum
Değil buraya bakmak ağzımı açmaya bile halim yoktu ama şükür bu sabah daha iyiyimdinlendim kendime geldim ve bugün itibaren kendime odaklaniyorum ( bu ara sıkıntılara takmaktan kendimi depresyona itiyordum resmen )
Kendime güzelce yeşil çayımı yaptım kendime geliyorumbir lokma bir şey atistirip sonra kızı havuza götüreceğim gelince de artık şöyle güzel bir çorba yaparım kendime ♡
Tabi suyumu ihmal etmemek için sisemi de gözümün önünde tutacağım
Bakalim yarınki kontrol tartisinda ne çıkacağım ♡
Canim , kızının doğum günü kutlu olsun nice nice yaşlara
Seni ilk tanidigimda kizin ilk okula gidiyordu 6. Yada 7. Sinifti yanilmiyorsam onun macarelarini anlatiyordun vayyy simdi 18 olmus masallah zaman ne cabuk geciyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?