Kuzum kol boyun ağrısı için mi ameliyat olucan rabbim esirgesin korusun şifa versin sana tez zamanda inşallahBakalım bir iki gün biraz internette arastiririm ona göre 1 hafta sonra raporunu ve CDmi alıp işlemlere başlarım
Rabbimin izniyle hersey güzel geçecek ♡
Kuzum kol boyun ağrısı için mi ameliyat olucan rabbim esirgesin korusun şifa versin sana tez zamanda inşallah
Günaydınlar kızlarmusmutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haydi o zaman güne güzel bir Karatay kahvaltısı ile merhaba diyelim.
Eki Görüntüle 2211053
Arkadaşlar sizden aldığım gazla yıl başı hedefimi 70 olarak güncelliyorum şimdiii kimle kapışıyoduk
Anam heyecanlandımŞu listeyi bir paylasabilsem rakibini seversin de nedense hep hata veriyor
Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah.Allah razı olsun canım ♡♡♡♡
Maalesef boyun fıtığı ve artık devamli ağrılar çekilmez hale geldi
Büyük kız yapıyor 2 haftadır bütün işleri inan yemek yapacak güç bile yokAllahın izniyle Ameliyatimi olup eskisi gibi enerjik olmak istiyorum
Evdekiler iş yaptırmıyor tam bir premses modundayim aslında ama sıkılıyorum öyle oluncaEskiden bıktım şu ev işlerinden derken şimdi temizlik yapmayı özledim
Ohhh afiyet olsun canım ♡♡♡♡
Bende sağlıklı Kahvaltı yaptım ama seninki kadar güzel değildi tabak
Anam heyecanlandımmarjinal bacımi gözüme kestirdim gibi ama o da benden çok zayıf...ezer mi ki beni...
Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah.
Günaydın ayy şu telefondan doğru dürüst yazamıyorum pc ye alışınca böyle oluyor. Sırf hedef yazayım diye girdim. Mesajlarınızı haftaiçi alıntılanacağım kısmetse. Benim hedef 63.9 çok sıkamıyorum kendimi. Bir de hızım yavaşlıyor ara ara. Yani 3.200 hedefim yılbaşına kadar ve mezuniyete kadar bu. Ama yarışa giremem sanırım o modda değilim kızlar
Menumuz bugün aynı.Bir türlü yukleyemedimdaha sonra tekrar denerim ama isterseniz herkes kendi istediği kişiyle eslessin
Sonuçta evet Kilo yakın olması belki avantaj ama azim daha önemli bence
İnşallah ♡
Bugün oglenlik ıspanak yoğurt ve salata düşünüyorumakşamdan çorba salata yeterli olur
İspanagimi suya koyayım da birazdan büyük kız gelecek tarif ederim o yapar nasılsaoda o bahaneler yemek yapmayı tam öğrendi
Kolay gelsin tatlım. Bayılırım ütüyeMerhaba kızlaaar
Herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum...
Dağ gibi ütü birikmiş stokta tükenince mecbur iş başa düştükahve molası verdim birazdan devam edeceğim.
Kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarişlerim bitince hepsini not alacağım inşallah...
Mutlu haftasonları ♡♡
oynakbasi34 ameliyattan sonra da hep dikkatli olmak zorundasın canım . Evet ağrıların olmayacak ama dikkat etmelisin ...
Bilgi verdilermi nasıl olacak ameliyat ?
Hayirlisi ile iyi bir hekim denk gelir de rahatlıkla atlat canım. ♡
Merhaba kızlaaar
Herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum...
Dağ gibi ütü birikmiş stokta tükenince mecbur iş başa düştükahve molası verdim birazdan devam edeceğim.
Kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarişlerim bitince hepsini not alacağım inşallah...
Menumuz bugün aynı.Ben de dün akşam pişirdim ıspanağı- güya bugün sinema planımız vardı eşimle-..hazır olsun bugüne diye. Bir telefon sendikadan bizimki gezmeyi kendi kendine erteledi ....
Öğleyi bir meyve ile halledeceğim ben de. Akşama yoğurtlu bol sarımsaklı ıspanak nasip olursa.
Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktanGünaydın ayy şu telefondan doğru dürüst yazamıyorum pc ye alışınca böyle oluyor. Sırf hedef yazayım diye girdim. Mesajlarınızı haftaiçi alıntılanacağım kısmetse. Benim hedef 63.9 çok sıkamıyorum kendimi. Bir de hızım yavaşlıyor ara ara. Yani 3.200 hedefim yılbaşına kadar ve mezuniyete kadar bu. Ama yarışa giremem sanırım o modda değilim kızlar
Bende şu anki kilonu bilmediğim için 51 diyince neden gülelim dedim belliki yanlışlıkşa bi 30 kilo hedefin olmuş,olsun neden olmasın günde bir kiloyla o iş tamamYa hep yanlış yazmışım ben neyaziyorum klavye ne ekliyo kusura bakmayın düzenlemede olmadı bu arada yilbsi hedefim 75 hayırlı geceler
Aleykümselam canııım, kafanda az çok belirleyebildinmi doktor seçimini? Böyle hastalıkla değil sağlıkla keyifle kilo vereceğin günler de gelecek inşallah sen gönlünü ferah tut kuzumSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah malum kuzunun yuzmesi var sağ olsun büyük kız sen yorulma ben götürürüm dedi ♡
Kollarım sanki agirlikmış gibi geliyor banazorla kendime kahvaltı hazırladım bu hafta çok daha sıkı tutup eksi görmek istiyorum hem ameliyata kadar ne kadar verirsem kardır sonrasında zaten istesem bir müddet iyilesene kadar yemek içmek sıkıntı olacağı için daha çok gider
Kullandığım kas gevşetici sanki ödem yaptı aynada kendimi çok şiş görüyorum bugün nedensegerçi benim daha sıkı tutmak için bahan oluyor ♡
Ben en son şu meşhur Fİ Pİ Çİ serisine başlamıştım Pi de kaldım ama ben çok beğendimaslında hazır pek iş yapamazsın oturup okuyayım bende
Bugün ona göre sıkı tutarın canım ♡ olmuşla ölmüşe çare yok sonuçta ama bir 30 dakika fazladan spor yada yürüyüş de olabilirsonuçta ceza istedin
Afiyet olsun ablacım çok iştah açıcı gözüküyoGünaydınlar kızlarmusmutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haydi o zaman güne güzel bir Karatay kahvaltısı ile merhaba diyelim.
Eki Görüntüle 2211053
Bu demek oluyo ki benim de akşam yemeğim hazırMenumuz bugün aynı.Ben de dün akşam pişirdim ıspanağı- güya bugün sinema planımız vardı eşimle-..hazır olsun bugüne diye. Bir telefon sendikadan bizimki gezmeyi kendi kendine erteledi ....
Öğleyi bir meyve ile halledeceğim ben de. Akşama yoğurtlu bol sarımsaklı ıspanak nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?