Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzum kol boyun ağrısı için mi ameliyat olucan rabbim esirgesin korusun şifa versin sana tez zamanda inşallah

Allah razı olsun canım ♡♡♡♡
Maalesef boyun fıtığı ve artık devamli ağrılar çekilmez hale geldi
Büyük kız yapıyor 2 haftadır bütün işleri inan yemek yapacak güç bile yok Allahın izniyle Ameliyatimi olup eskisi gibi enerjik olmak istiyorum
Evdekiler iş yaptırmıyor tam bir premses modundayim aslında ama sıkılıyorum öyle olunca Eskiden bıktım şu ev işlerinden derken şimdi temizlik yapmayı özledim

Günaydınlar kızlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haydi o zaman güne güzel bir Karatay kahvaltısı ile merhaba diyelim.
Eki Görüntüle 2211053

Ohhh afiyet olsun canım ♡♡♡♡
Bende sağlıklı Kahvaltı yaptım ama seninki kadar güzel değildi tabak

Kızlar listemizi yaptım ♡♡♡♡♡
Eksik olan benide listeye yaz diyenleri seve seve eklerim geçmişe dogru gide gide topladım hedeflerimizi
Ekran görüntüsü atayım dedim ama nedense olmuyor
Denemeye devam tabi

Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah.

Anam heyecanlandım marjinal bacımi gözüme kestirdim gibi ama o da benden çok zayıf...ezer mi ki beni...

Bir türlü yukleyemedim daha sonra tekrar denerim ama isterseniz herkes kendi istediği kişiyle eslessin
Sonuçta evet Kilo yakın olması belki avantaj ama azim daha önemli bence

Canım Banum sana da afiyet olsun. Sen hastasın en azından yemişsin ya... İyileş mis gibi tabaklar hazırlarsin inşallah.

İnşallah ♡
Bugün oglenlik ıspanak yoğurt ve salata düşünüyorum akşamdan çorba salata yeterli olur
İspanagimi suya koyayım da birazdan büyük kız gelecek tarif ederim o yapar nasılsa oda o bahaneler yemek yapmayı tam öğrendi

Günaydın ayy şu telefondan doğru dürüst yazamıyorum pc ye alışınca böyle oluyor. Sırf hedef yazayım diye girdim. Mesajlarınızı haftaiçi alıntılanacağım kısmetse. Benim hedef 63.9 çok sıkamıyorum kendimi. Bir de hızım yavaşlıyor ara ara. Yani 3.200 hedefim yılbaşına kadar ve mezuniyete kadar bu. Ama yarışa giremem sanırım o modda değilim kızlar

Biz senle sessiz sedasız kenardan kenardan ilerleriz ♡♡♡♡♡

Merhaba kızlaaar
Herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum...
Dağ gibi ütü birikmiş stokta tükenince mecbur iş başa düştü kahve molası verdim birazdan devam edeceğim.
Kitap tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlar işlerim bitince hepsini not alacağım inşallah...

Menumuz bugün aynı. Ben de dün akşam pişirdim ıspanağı- güya bugün sinema planımız vardı eşimle-..hazır olsun bugüne diye. Bir telefon sendikadan bizimki gezmeyi kendi kendine erteledi ....
Öğleyi bir meyve ile halledeceğim ben de. Akşama yoğurtlu bol sarımsaklı ıspanak nasip olursa.

Kolay gelsin tatlım. Bayılırım ütüye düşüncesi dahi bayıltıyor kahve molan keyifli geçsin.

Dediğin gibi Ameliyattan sonra da çok dikkat etmem gerekecek ama en azından evimin işini yapabileceğim yavaş yavaş da olsa şu anda inan salata bile yapmak zor geliyor
Sağ Olsun büyük kız halletti onuda şimdi yemek için soğanı bile zor dogradim oda büyük kiza söylemeden hemen ispanagi yapayım dedim günlük fircami yedim

Ameliyatı önceki doktorlar anlatmıştı; açık ameliyat olması gerekiyor ikisi de farklı noktalarda diye 4 saat sürer dediler ve hesapta 3 gün sonunda taburcu olabilecekmisim
İnternetten biraz araştırdım ve çoğu sonrasında fazla ağrı olmuyor yazmış ameliyat olanlar
Son doktorun tavsiye ettiği Doktora gitmeyi planlıyorum İstanbulun en iyi beyin cerrahlari listesinde ♡
Bakalim hayırlısı

Benimde dünya ütü var ama artık kızımın ellerinden öper
Artık bir kaç günde yavaş yavaş yapar

Sanada şimdiden afiyet olsun ♡ ben şimdi öğlen yemeğimi yiyeceğim Aksamlik corbam bile hazır ♡

Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktan

Ya hep yanlış yazmışım ben neyaziyorum klavye ne ekliyo kusura bakmayın düzenlemede olmadı bu arada yilbsi hedefim 75 hayırlı geceler
Bende şu anki kilonu bilmediğim için 51 diyince neden gülelim dedim belliki yanlışlıkşa bi 30 kilo hedefin olmuş,olsun neden olmasın günde bir kiloyla o iş tamam

Aleykümselam canııım, kafanda az çok belirleyebildinmi doktor seçimini? Böyle hastalıkla değil sağlıkla keyifle kilo vereceğin günler de gelecek inşallah sen gönlünü ferah tut kuzum

Günaydınlar kızlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Haydi o zaman güne güzel bir Karatay kahvaltısı ile merhaba diyelim.
Eki Görüntüle 2211053
Afiyet olsun ablacım çok iştah açıcı gözüküyo

Bu demek oluyo ki benim de akşam yemeğim hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…