Allah isteyenlere versin canim. Direnç zamanım biliyorum ama gözüm eksilerde yine de. Almadığıma şükretmekten başka yapacak bir şeyim yok.benim de regl zamanımdı geçen hafta. önce artı oldum sonra eksi en son 200 gr eksildim. olabiliyor böyle bozma sakın. beni takım motive etti bozmadım şükür kırdım şeytanın bacağını.
teşekkürler cnm
ben de seni ve nohut dürümünü seviyorumama yiyemiyorum. yediklerime sayıyorum cnm aleyküm selam
teşekkür ederim cnm çok saol..
helali hoş olsun. biz bir takımız eksiliyoruz da artıyoruz da sabit oluyor bazen napalım sağlık olsun. bu arada sen çok enerji harcayıp çok aç kalıyorsun. azıcık yesen belki daha güzel yakarsın. çok değil ama azıcıkbir de regl çok etkiliyor gerçekten. istiyorsan amin. istemiyorsan regl gel hemennnn
cnm ben bir kiloya çok sabitlenmişsem azıcık aç bırakıyorum kendimi düşünce normale dönüyorum. reglden sonra bir iki gün baya kıssan beslenmeyi en azından şu 72 yi kırarsın belki.
aleyküm selam.. eline emeğine sağlık cnm helal et hakkınısana da çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş..
yihuuuuuuu! 8 ler gitti sonunda artık görmek yok inş bir daha.. haftaya 78ler gelsin ki artık uzaklaşmış olalım 8lerden cnm
haftaya baya iner tartı ben eminim. çünkü regl baya etkiliyor ve listeye bomba gibi girersin cnm. pes etmek yok.
Tatlım benim tez zamanda görmeni dilerim hem de çok az görüp 6'li rakamlara inersin inşallah..Selam sevgilimoni ... çok teşekkür ederiz alakan için.. seni görmüşken yazmak istedim,yaklaşık bir senedir üye olmadan diyet gruplarını takip ediyodum ve sen hep dikkatimi çekiyodun uzaktan uzağa çok seviyodum meryem abla Elhan yeni bi takıma girecekti ben de inşallah moni nin takımına gider de iki güzellik bir arada olur dedim ama burayı tercih etti ( iyi ki de etmiş) oynakbasi34 tıpkı seni hayal ettiğim gibi çok tatlı biri çıktı,ikinizin samimiyetide balla kaymak olmuş , lütfen ara da uğra
Aynıyız canım tebrikler, bende aynı fikirdeyim şaşırtma konusunda
Hayırlı Cumalar canım,bu hafta regl haftası takımca
Çok mutlu oldum böyle şeyler beni hep tetikler serenalarcım
Çok teşekkürler canım motiven için, bu hafta özel gün falan yok inşallah meryem abla gibi beslenmeyi düşünüyorum yeterki 71 i göreyim gerisi gelir, kahvaltıyı sıkı yapıp sonra biraz sıkcam
bildirimimi yapayım.
geçen hafta:68.4
bu hafta:67,2
fark:1,2
Merhaba moni kaptanım. Gecen hafta da yardım etmiştin iyi ki varsın. Çooook tesekkürler kelebekler sizi çok seviyor.
Merhaba canım, teşekkür ederim.
8. takım benim ilk takımım, uzun süre de kaptanlığını yaptım sonra Banuya devretmiştim. Benim için yeri çok ayrıdır.
ayrıca Banuyla burada tanışıp arkadaş olduk ve görüşüyoruz. 1,5 yıl her hafta diyetisyene beraber gittik. Banumunda yeri bende apayrıdır.
bende sizi çok seviyorum.
Bugün tartıda 59.1 çıktım geçen cumaya göre - 900 gr gitmiş. Moralim düzeldi biraz üstelik pms döneminde olmama rağmen 59.1
Bu arada hayırlı cumalar diliyorum herkese
İnşallah inşallahSüpersin canım her zamanki gibi ♡♡♡♡
O benim kanatsiz meleğim ♡♡♡♡♡♡
Keşke gerçekte de Ablam olsaydı dediğim yegane insan ♡♡♡♡♡
İnan tanışan sende benim gibi yüreğinin güzelliği yüzüne yansimiş derdin
Bende seni çooook seviyorum yüreği güzel insan ♡♡♡♡♡
Özledim valla ikimizde bir toparlanalim da buluşup iki lafın belini kiralim yine
5li rakamlar hayırlı olsun ♡ inşallah hep daha aşağılara inmek nasip olsun ♡♡♡♡
İnşallah tanışmak nasip olur dünya küçük belli olmaz canım. Allah razı olsun kanatsız meleğimizdenSüpersin canım her zamanki gibi ♡♡♡♡
O benim kanatsiz meleğim ♡♡♡♡♡♡
Keşke gerçekte de Ablam olsaydı dediğim yegane insan ♡♡♡♡♡
İnan tanışan sende benim gibi yüreğinin güzelliği yüzüne yansimiş derdin
Bende seni çooook seviyorum yüreği güzel insan ♡♡♡♡♡
Özledim valla ikimizde bir toparlanalim da buluşup iki lafın belini kiralim yine
5li rakamlar hayırlı olsun ♡ inşallah hep daha aşağılara inmek nasip olsun ♡♡♡♡
İns abla güzel gecerBakalım bir iki gün biraz internette arastiririm ona göre 1 hafta sonra raporunu ve CDmi alıp işlemlere başlarım
Rabbimin izniyle hersey güzel geçecek ♡
İns abla güzel gecer
Sabah yazismistik yılbaşı hedef ve takım içi yarışmayıhatta isi abartip baska takimlada kilosu yakın olanlar yarışabilir diye düşünüyorum sen ne dersin kaptanim
Doktorun konuşması bayağı rahatlatıcı. Yavaş yavaş önünü biraz daha aydın gormeye başlayacaksin Banucum. Biz de seninle beraber heyecanlaniyoruz. Sevenlerinin duaları kabul olsun inşallah.Bakalım bir iki gün biraz internette arastiririm ona göre 1 hafta sonra raporunu ve CDmi alıp işlemlere başlarım
Rabbimin izniyle hersey güzel geçecek ♡
Doktorun konuşması bayağı rahatlatıcı. Yavaş yavaş önünü biraz daha aydın gormeye başlayacaksin Banucum. Biz de seninle beraber heyecanlaniyoruz. Sevenlerinin duaları kabul olsun inşallah.
Yılbaşı hedefim 62 .İsteyenin bir yüzü kara Beş kilo dört yüz gramcık
Canım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.Bugün, kahvaltı az ekmek ile az patates kızartması çay
Akşam 1 tb bulgur pilav ve salata
Su neredeyse içmedim içmem lazım
Günde 2 öğün alışkanlık gereği . Herkese bol eksiler
Evet bugünün biraz bol kalorili oldu malesef. İnşallah daha iyi menülerle geleceğim ama bu bir iki gündür spor hiç yapasım gelmiyor enerjim modum çok düşük ama bunu da pms e bağlıyorumCanım menün karbonhidrat ağırlıklı, salata kurtarıcı olmuş ama yeterli olur mu bilmem.. Bende de çoğunlukla iki öğün yemeye calisiyorum senin gibi. Geçen haftam hüsranla geçti bu ayrı trajikomik hadise benim için. Bizi dışarıdan takip edenler olabilir bu yüzden menunun yetersiz olduğunu bilmen lazım canım. Patates kizartmasini menüden uzak tutmamiz lazım. Sevindirici olan bir şey varsa o da kilonun az olması . Neyse ki hedefin yakın en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?