- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Sen de bendensinçaktırma dün akşam ben de öyleydim içinden yine tatlı canavarı çıktı.1 şu bard süt ile 3 dilim elmalı turta yedim yedikten sonra kızdım kendime ama iş işten geçti.neyseki önceki 6 gün dikkat etmişim de 1.3 gr gitmiş.demek yemesen daha da gitcekmis
oynakbasi34 Kaptanim bugun Ben de listeye girecektim ama israr etmiyorum çünkü kilo verme hızım I dusurecegm ilk üç ayli olan a kadar anca 2 en fazla 3 kilo verebilirim. Yuruyus yapacam ama diyeti çok sıkı tutmamam lazim grubun ortalamasini dusurmeyeyim
Ben seve seve giris yaparim listeye artiya gecerse ayrılırim artikCanım istersen yine de listeye alayım sıkıntı olmazsonuçta sonradan hamilelik sebebiyle geri dönmek üzere listeden ayrıldı dersek dilediğin an dönebilirsin
Onayını alıp öyle ekleyeyim dedim
Ben seve seve giris yaparim listeye artiya gecerse ayrılırim artik
Sen bizim gonlumuze girmişsin liste ne ki canım benim. Çok güzel bir sonuç masallah...Hayırlı sabahlar kaptanım geçen hafta 78600 veeeeee bu hafta sabah 76700 fark 1900 listeye giriyormuyum bu üçüncü cuma
Seninle ve grupla keyifle kilo kaybı yaşıyoruz ya ne kadar teşekkür etsem azdır Banucum. Hayırlısıyla sıkıntılarının da geçtiğini görelim . Hayırlı cumalar diliyorum canım.Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ....Aminnnn
Evdekileri gönderdim hala kendime gelmeye çalışıyorum
Umarim herkes tartida bol eksileri görür ♡♡♡♡
Bende birazdan laptopa geçip listemizi rahat rahat duzenlerim
nasılsa daha seminere çok var ve kahvaltimi da en sagliklisindan yaparım birazdan ♡
Allah razı olsun canımevet Fizik Tedavi de aldım ama maalesef yaramadı hatta bu Son gittiğim Fizik Tedavi Doktoru da bu derecede olunca sıkıntı bile yaratabilir demişti
Zor şeyler yasamissin bellikiRabbim bundan sonra ferahlık nasip etsin inşallah ♡ Evlatlarinin mutluluklariyla katlansin senin mutluluğun ....Aminnnn
Bakalim Öğretmenle gidip konuşayım da artık ne çıkar sonuç bilmiyorumDiğer Öğretmenler senin dediğin gibiler hatta odev bile vermiyorlar sağ olsunlar ama bu sene 2 yeni Öğretmengelmiş biri bu biride daha ilk günden hem eski öğrencilerinden "Mallar" hiç bir şey ogrenemediler diye bahsetmiş benimki de dürüst ya resmen demiş adama Hocam ayıp ediyorsunuz diye sonraki gün sınıfa sinirlenip sizlerde Malsiniz demiş
İnan zor tuttum o gün kendimi okula gitmemek içinbir insan nasıl bu sekilde öğrencilerinden bahseder üstelik hepsi de kız ve Öğretmen dediğin örnek olmak zorunda
Benimki yine tutamamis kendini Öğretmenin duyacağı şekilde " LA havle ve LA Kuvvete Allahım sen bana sabır ver yoksa ağzımı acarsam günaha gireceğim " demişÖğretmenin anında yüzü morarmis ama ses edememiş olay büyüyecek diye ama ona da taktım şu mezuniyet kesinlessin onunda canını okurum
Harikasın canımsen yeni yılın ilk ayında 5leri de görürsün inşallah ♡♡♡
Tedavi sürecin olumlu bir sekilde sonuçlansin inşallah Monicim. Her zaman dualarimizdasin. Varlığın inan ki içimizi ısıtıyor Cici kaptanımız.İnş canım, sağolasın.
Hayır, şu an ortopedi doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum. Dahiliye doktorumun yaptığı testlerin sonucunu bekliyoruz. Uzun sürede çıkan romotoloji testleri (15 gün), sonucu her ikiside görecek ona göre bir tedavi uygulanır sanırım.
Sevilay cim antinkuntin kurabiyemizi mutlaka denemelisin. Tatlı krizini çözecek.çaktırma dün akşam ben de öyleydim içinden yine tatlı canavarı çıktı.1 şu bard süt ile 3 dilim elmalı turta yedim yedikten sonra kızdım kendime ama iş işten geçti.neyseki önceki 6 gün dikkat etmişim de 1.3 gr gitmiş.demek yemesen daha da gitcekmis
Çalışıyorum canım. Zumba çok keyifli bir de. Hedef kiloma ulaşsam dahi yapmaya devam.sporlara çok özenir ve kıskanırım.demek 1 saat zumba.siz bir de çalışıyordunuz dimi.oylesye ben de 50 dk zumbami bugün en az 1 saat yapmalıyım.cok kıskandım
Hayırlı cumalar canım. Sonuç gayet güzel. İkimiz de 900 gram vermişiz.Hayırlı cumalar
Gecen hafta 75.8
Pazartesi 74.6
Bugun 74.9 hem yememe dikkat ettim hem her gun yuruyus yaptım ama yine de gitmemi. Belki pazartesi gider
Yavrum benim harikasın.Günaydın kızlar,gecikmeden kilomu yazıp çıkmalıyım daha sonra geçmişe bakcam,inşallah bol eksiler vardır,benden haberler güzel,benimde artık üçüncü cuma kaptaniçem bilmem anlatabildimmi
Geçen hafta:72.0
Bu hafta: 70.8
Fark:1.2
Eki Görüntüle 2212997
oynakbasi34
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğinin tez zamanda sağlığına kavuşması dileğimdir. Bu arada gözün aydın sporlu günler geliyor desene.....doğalgaz candır.Günaydın kızlar oğluşum hasta ve doğalgazım açılacak randevu vermişler yarım gün evdeyim bugün bildirim yapıp çıkayaım öğleden sonra okurum geçmişi
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 66.1
Fark 1.1
Kaptanim Benim eksi 1.1 yazmissin 0.9 olacak***8. TAKIM 599.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,0/ 108 / + 1 / - 0,94 % )
mavimli (74,8 / / / % )
serenalar ( 79,7 / / / % )
sonundaoldu ( 67,2 / 66,1 / 1,1 / 1,64 % )
Meryemozcan27( 67,4 / 66,5 / 0,9/ 1,34 % )
ebideryal ( 78,6 / 76,7 / 1,9 / 2,41 % ) yeni üye, başlangıç tarihi 21 Kasım, Başlangıç 79 kg, hedef 65 kg
Lillimam25 ( 72 / 70,8 / 1,2 / 1,67 % ) yeni üye, başlangıç tarihi 19 Kasım, Başlangıç 73,8 , Hedef 63 kg
Meryem1306 ( 75,8 / 74,9 / 1,1 / 1,45 % ) 572. Etapta Mezun olan üye geri döndü, başlangıç 9 kasım, başlangıç 77kg, hedef 70
8. Takım Ortalaması: %
Kaptanim Benim eksi 1.1 yazmissin 0.9 olacak
Yok canım gec kalmadın tebrikler eksi gormussunHayırlı cumalar diliyorum 58.4 bugünkü tartım geçen Cuma 59.1 idi. Fark - 700 gr. Bildirim yapmaya geç kaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?